- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1599 üzenetére
Látom, nem esett le. A sziklák önmagukban, feltűnő módon jeleznek egy-egy lehetséges rejtekhelyet. A Stone of Agony viszont azokat jelzi, amiket semmi mással nem találnál meg magadtól, vagyis a semmi közepén robbantható lyukakat. Attól, hogy "tudtoddal" nincs ott semmi, még ott van
-
Sirandrish
Topikgazda
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1597 üzenetére
Azért, mert egy szikla messziről is látszik, és evidens, hogy lehet alatta lyuk. A sziklákat mindig szétrobbantjuk, szétcsapjuk. A csupasz földön viszont nem nagyon látszik semmi. Kakarikoban is van egy a mező felőli bejárat és a nagy fa között a nagy semmi közepén. Több mint 10 éve nem játszottam vele, szóval nem tudom már, mi van lent, de van ott egy robbantható lyuk.
-
Sirandrish
Topikgazda
Kérdés:
Ocarina 3DS
Amit 20 skullért kiváltok az a Shard of Agony, az hogy működik? Értem én hogy a "secretek" mellett pulzálni kezd, de nagyon trágyán működik. Amikor megyek befele Goron City-be és van az a kis kő emelvény amin sok kis szikla van és az egyik felében 3-3 szív van a másik felében meg 3-3 rupi van..nah ott pulzál mint az atom.
Ellenben amikor megyek fel a hegyre és van egy hatalmas szikla amit szétrobbantok egy lyuk van alatta, ott meg semmit sem csinál... -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1594 üzenetére
Nekem főleg az egyszerűsített tárgymenedzsment ami nagyon bejött, Water Temple sokkal egyszerűbb, hogy nem kell folyton a menüben mászkálni a hülye csizma miatt, mint N64-en kellett. Ja meg a stabilabb framerate
-
Sirandrish
Topikgazda
3D-s Dodongo is kifilézve..nagyon király a 3D-s Ocarina
-
Sirandrish
Topikgazda
3D-s Deku fa akasztva
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként valaki tolta már a 3DS-s Zeldát? Milyen? Mennyire használja ki a 3D-t?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1589 üzenetére
Nagyon jól néz ki, de az ára picit húzós...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1588 üzenetére
Mivel a gép mellett egyelőre nem lesz pénzem játékokra, így kell egy Zelda amivel elütöm az időt
Mellesleg nekem is nagyon bejön.Gondolkodtam hogy elég-e a sima 3DS...de az XL jobban vonzott
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1587 üzenetére
Az ezüst-fekete XL mellett ez a gép néz ki a legjobban.
-
Sirandrish
Topikgazda
Úgy fest a dolog hogy talán veszek egy ilyentet
Természetesen nem az 576-ból
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1583 üzenetére
Még a zenében is vannak Zeldás elemek
-
-
ldave
félisten
Egész jó Zelda-klón a Kickstarteren, PC-re: Midora
-
ldave
félisten
Nendoroid Link
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1576 üzenetére
Szerintem itt az lenne a poén, hogy sokan azt hiszik, hogy a főszereplő neve Zelda, nem pedig Link.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1571 üzenetére
Ha minden igaz, akkor annyi segítség van most a Wii U-s verzióban, hogy a Miiverse-re megosztott képeket le tudod menteni magadnak, szóval megcsinálható az egész gyűjtögetés egyetlen fénykép készítése nélkül is
-
Sirandrish
Topikgazda
Mi egyszer toturival kifulloltuk...
Ugye csak második végigjátszással tudod megcsinálni, mert mire megkapod az elsőbe a fényképezőt, addigra már leütsz 1-2 olyan bosst amit csak ott és akkor látsz. Mi nekimentünk ugye újra..le is fényképeztük az első bosst, és a faszi nem fogadta el
Még jó hogy nem mentettünk közbe így újra tudtuk kezdeni...megint -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1569 üzenetére
Nem, az ilyen gyűjtögetős dolgok sose érdekeltek igazán.
-
ldave
félisten
Óó, áháá! Na akkor vissza a tervezőasztalhoz
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1563 üzenetére
Ezt a képet nem fogadja el: [link]
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1563 üzenetére
note to self: meeting alatt, fél kézzel ne fórumozzak egy összenyomott ablakban
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1561 üzenetére
Azaz, pedig az fotóztam neki, nem nem fogadta el, merthogy nem sápadt vagy valami. De majd este tolok egy képet róla, aztán megmutatom.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1559 üzenetére
Na, végre van itt egy szakértő
WW kérdés:
Van egy faszi Windfall szigetén, aki azt akarja, hogy fotózzak neki valami sápadt dolgot. Lekaptam egy teliholdat, de nem fogadja el. Mi lehet a gond? Este majd tolok róla egy képet is. -
ldave
félisten
Link variációk
-
ldave
félisten
Wind Waker: van az a küldetés, hogy a Deku Tree magjait kell megöntözni szerte szét a világban. Azt egyszerre kell megcsinálni 30 perc alatt vagy lehet egyesével is?
-
ldave
félisten
Hoppá, a Wikipedia mai napi kiemelt cikke nem más, mint a The Legend of Zelda: Link's Awakening
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1551 üzenetére
Ebben konkrét helyszínek vannak a Link to the Pastból, nem csak külsőre ugyanaz. A játékmenet viszont jelentős felújításon ment át. Nagyon várós!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1552 üzenetére
Szerintem 1-2 óra alatt szokható
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1551 üzenetére
Most néztem meg pár perccel ezelőtt 3ds-en, fenn az eShopban a videó 3D változata. Nekem nagyon tetszik ez a régies látványvilág, csak nem tudom, mennyire lesz zavaró a szintek közt ugrándozni. Még ami bizarr nekem, ez a falonjárás, ettől picit tartok.
-
Sirandrish
Topikgazda
The Legend of Zelda 3DS Gameplay Trailer
Van egy "enyhe" Minish Cap érzése...csak itt nem mini leszel hanem papír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest