Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #949 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
Mivel lassan közeledünk az 1000. hsz-hez és úgy látom kialakult egy csekélyke kis réteg is aki hajlandó beszélgetni ezért úgy gondoltam hogy kibővítem az első hsz-t.
És biza ötleteket várok hogy miket kéne belerakni -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #946 üzenetére
Eddig oké is lenne, de én sóher vagyok 3-4-5x annyit kiadni ugyaazon játékért
Te szerencsés vagy, hogy megvan.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #944 üzenetére
Hát ezért is lesz az, hogy én inkább megveszem a GC-t két joyyal, memkarival és WW-vel és a TP-t pedig hagyom majd a jövőbeli Wii-mre
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #942 üzenetére
Jó, van olcsón is (40EU), de az a 400EU-s se fog gazdára találni, az biztos!
Kicsit vicces, hogy a Shenmue II alsóhangon annyiba kerül, mint egy DC két joyyal -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #940 üzenetére
Vatereát se használok, hova képzelsz
Azé megkérik az árát a fritzek -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #938 üzenetére
Aha, csak a GD-ROM majdnem kétszer akkora tárolókapacítású
eBay-t még nem használtam és egy kicsit félek is... -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #936 üzenetére
Shenmue 1 még akad, de 2 nem nagyon
Nem is warezolnék, de mint látod nem lenne könnyű -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #934 üzenetére
Ez eddig oké is lenne, de honnan a bánatból szalajtok GD-ROM-ot?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #932 üzenetére
Ó, persze
Dreamcastra nincsen Zelda?Báz, be kell érnem két Shenmue-val
De azt is nehezen, mert nem két forint lesz és még, ha akarnék se tudnék warezolni. Bár nem mintha GC-ra könnyebb lenne, de Zeldára szívesen áldozok pénzt
Ha a Shenmue tényleg jó játék akkor talán arra is.
Most ez a csata megy a fejembe: DC vs. GC... -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #930 üzenetére
Nekem kicsit tovább tartott, mint tíz perc...
-
tuti meg van vágva. a dungeon-ok pont aról hiresek h agyaljál és nézzél szét de még ha tudiod kivülről és van rohanás gomb is akkor is kizárt hogy egy dungeon 10perc alatt készlegyen egy zelda játékba.
-
ldave
félisten
Na, végre sikerült végigmennem a dungeon demo pályán, nem egyszerű 10 perc alatt megcsinálni, volt benne egy olyan rész, hogy majdnem kitéptem a hajam, pedig kopaszodok már magamtól is eléggé
Péntek reggel ha nem lesz ott a boltban a lemez, akkor benne leszek az esti kékfényben, az biztos.
-
válasz
Sirandrish #921 üzenetére
egyszerű. menjél konzolboltba raktárosnak
-
válasz
Sirandrish #919 üzenetére
de kint az első amit veszel az legyen!
-
Sirandrish
Topikgazda
Lehet elhalasztom Angliát és veszek gyorsan egy WII-t..
Nah jó..hülye azért nem vagyok
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #916 üzenetére
Ígérem játszani fogok, mester
Mondjuk anyit még nem volt alkalmam, hoy "tisztán lássak"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #915 üzenetére
A pesszimizmus egy dolog..
Elhiszem hogy 1-1 új COD-tól, NFS-től stb nem vár az ember sokat.
De szerintem és sokak szerint is a Nintendo már mutatott annyit talajon hogy meg se forduljon az ember fejében az hogy esetlegesen az új Zelda egy rókabőr lesz.
És ha te is játszottál volna már legalább 3-4 Zeldával akkor tudhatnád is hogy miről beszél az ember... -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #913 üzenetére
Mondtam én, hogy a Zelda rókabőr lesz? Én csak azt, mondtam, hogy a futószalagos rókabőrkorszakba élünk, naná, hogy egyesek simán pesszimisták lesznek, szerintem.
-
csigalom nyuga vér.
majora-ba nem ganon a boss. de mindegy lett volna ha ős is van semmivel nem lett volna rosszabb vagy jobb.
egyébként én úgy sejtem hogy ezúttal megint más boss-t kap link ganon helyett. nem olvastam még utána meg ilyesmi csak most úgy érzem nem ganon lesz. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #912 üzenetére
A Rókabőr azt jelenti hogy valaminek folytatást csinálnak minimális változtatások mellett.
A Zelda PONT nem ilyen..
És komolyan nem értem...hogy nevezheted rókabőrnek ha még egy részt sem játszottál végig?
Mire alapozod?
Arra hogy Ganon a boss?
Az NFS új részébe még mindig kocsik lesznek?
A legújabb FIFAba még mindig focizni kell? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #909 üzenetére
Te mi a francról beszélsz?
A Zelda erről szól!
Ha nem tetszik akkor nem kell vele játszani..
Amúgy is érdekes hogy még 1 azaz EGY Zeldát sem vittél végig de már unod?
Minden részben Ganon a boss mégis olyan storyt rak eléd a játék minden részben hogy besz*rsz.Mellesleg az Ocarina az egyetlen Zelda ahol Link megnő de mindegy..
Fogalmad sincs hogy mit beszélsz de szar minden...gratulálok
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #908 üzenetére
Felőlem lehet ugyanaz a terep, ugyanaz a háttér. Csak ne megint Ganondorf elől kelljen egy kisfiúnak (aki idővel felnő, tudom-tudom) megmenteni a világot a Triforce-ot védelmezve.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #906 üzenetére
Kell a vérfrissítés, akármilyen megultraszuperüberkirálystencsászárhubammeg gém is volt az Ocarina, ugyanarra az alapokra nem érdemes új várat építeni.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #904 üzenetére
OOT ugye egy forradalmi játék, TP pedig annak a vonulatnak egy "evolúciója", de lényegében ugyanarra a formulára épül. Na most úgy tűnik, hogy a Skyward Sword újra forradalom lesz.
-
Ocarina
aktív tag
IGN teszt. Csak a hangokra nem kapott 10/10-et. Új legjobb? Pénteken kiderül.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nagy a punny héj!
Lehet ma letolom a Boss fightot is ha toturi felkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PlayStation VR2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest