Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  YouTube

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-20 11:37:36

LOGOUT.hu

YouTube kisokos

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8298) bela30


bela30
csendes tag

Sziasztok! Valószínűleg megint olyat kérek ill. kérdezek ami nem létezik, de azért csak megpróbálom: tudtok-e valami biztos módszert, pl. egy weboldal formájában, ahova hogy ha beteszek egy mostanra törölt vagy priváttá tett youtube videó linkjét akkor közli az előadót és a szám címét?

Tudjátok van pár zenei playlistem a youtubeon és legalábbis számomra kevés bosszantóbb dolog van annál amint amikor egy ilyen playlistben egy videó helyén már csak annyit látok pl. hogy Törölt videó, hiszen ti is tudjátok még ha meg is nyitsz egy ilyen linket a youtube már semmiféle infóval nem szolgál hogy milyen zene volt rajta.

És higgyétek el, amikor egy-egy ilyen törölt videónál mégis ki akarom deríteni hogy mégis mi volt az vannak rá praktikáim, első körben pl. már sokszor a googleon is ki lehet deríteni, mert bead mondjuk egy olyan weboldalt amelyben volt hivatkozás a számra. De sokszor a yandex is segít. Meg az archive.org is. De egyik sem mindig :-( Ezért is volna jó valami még tutibb, még biztosabb módszer, már ha persze egyáltalán van tehát.

Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  YouTube
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.