Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Hali!
Tudtok segiteni olyan információval, hogy kinek mióta van Redmi Note 4-es telója és előjött-e olyan hiba, probléma, hogy elkezd a kijelző sárgásan befoltosodni? -
royalka
őstag
Nah csatlakozom a berepedt kijelzős csapathoz. Ez a MSVIi tok elég gyenge védelmet ad ha szerencsètlenül mondjuk a szélére esik a telo.
Szal most go alli és komplett kijelző + ház, meg egy vastagabb perű tok kerül a kosárba. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Theme Designer fiók kell hozzá, csak azok használhatnak külső forrású témát. Lehet regisztrálni igazolvánnyal+önarcképpel.
Más: Valaki tudja hogy a global devben miért tűnt el az opció arra,hogy néhány alkalmazás adathasználatát ne számoljuk, például ha közösségi korlátlanító net csomagunk van?
-
nonee
aktív tag
sziasztok!specko gps progi kéne nekem ,hátha van vmi specko erre a telora..

persze ha nincs akkor a tapasztalatottokra számitok.
üdv -
vigyori78
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Sorry benéztem
Amúgy valami Miui Theme Policy hülyeség, régebben olvastam valamit, hogyha nincs a MIUI Themes Store-ba feltöltve a téma akkor nem is engedi beállítani ezért ellenőrzi mindig a hálózatot a Téma app, valami root-os dologról is olvastam Bypassing miui heme policy vagy valami hasonló, de most már engem is érdekelne. -
V.Stryker
nagyúr
Nem hivatalos forrásból származó témát hogy lehet beállítani? Importálni tudtam, beállítani nem engedi.

-
faja0124
tag
Sry
-
Upo
addikt
Már egy ideje megvan a jelenség az egyik rom frissítés óta. Messenger lite-ban gyakorlatilag szövegíráson kívül semmi se megy, képet nem tudok csatolni, linkeket nem nyitja meg, videót nem játssza. Nem akkora para, de mikor néha használnám akkor kényelmesebb lenne ha működne. Ma véletlen rábukkantam egy dologra, az akkuhasználat elemzésében ír egy olyant, hogy "alkalmazások más alkalmazások általi indításának megelőzése". Szerintem ez lesz a bajom, mert a fenti dolgok mind külső app használatával mennének. De nem találom a beállítást, ahol ezt a dolgot KI tudnám kapcsolni. Ha ott az "optimalizálás"-nál kiveszem a pipákat és rányomok, akkor nem csinál semmit. Próbáltam a neten keresgélni de semmi használhatót sem ad, angol nyelven sem (angolra állítva "prevent apps from opening other apps" a kifejezés).
Esetleg valaki belefutott ebbe a beállításba már valahol? -
RaZroX
addikt
Sziasztok, hogyan tudom beállítani, hogy lezárt képernyőn az értesítések tartalma ne látszódjon ?
Global Stable rom -
boken
senior tag
Nálam a legfrissebb RR kb 3 napig működött jól, tegnap a wazze, és a költség számoló adta be a kulcsot, ma a Spotify és az OTP smart bank.
indításnál felvillannak és sehová tovább. holnap visszateszem az egyel régebbit, az hibátlanul ment. -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Próbálgattam több kamera appot, hogy az esti, kevéske fénynél is lehessen valami értékelhető képet lőni, és ez az app volt a legjobb. Most 90% akció van rá, de sajnos csak angol.

Így marad a másik jelölt, az Open Camera, ami magyar. Minimális különbség van csak a kettő között. Ebben van valamiféle képstabilizálás is (szoftveres) és az időzítőt 1 másodpercesre állítottam, hogy biztos ne legyen mozgás, remegés.
Így már jó képeket készít a telefon (vagyis nekem tetszik
), de holnap még tesztelem nappali fénynél is.
A gyári app nem valami jó, pedig azt gondolná az ember, hogy azt direkt erre fejlesztették, optimalizálták.
-
faja0124
tag
Sziasztok! A 7.7.13 rom van fent és hotspot probléma van nem tud csatlakozni a laptop azt írja nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval. Valaki járt már így? Eddig a stabil volt fent ott nem volt gond
-
holozis_HUN
addikt
Egy kernel, amit már régóta fel lehet tenni custom ROM-ok alá (Faust) most van egy beta (teszt) verzió MIUI 8 Nougat alá, holnap tesztelem, akinek kedve van és ideje tesztelje! Nagyon szerettem, amíg custom romokat használtam... Letöltés: [link]
Felelősséget nem vállalok semmiért, csak teszt kernel, saját felelősségre!
-
Dyrg
aktív tag
Az infráját lehet tanítani? Valaki próbálta már valamilyen appal? Vagy csak kifelé tud lőni?
-
Kinsiinoo
senior tag
Még mindig nem bírtam eldönteni, hogy SuperSU vagy Magisk legyen a nyertesem

-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Ezen írás alapján kíváncsiságból kipróbáltam Note 4X-en is.
Eredménye sikeres, gyors tesztekben sok javulást hozott, de még hátra van a legfontosabb teszt ami eddig szomorú volt.Már egy 720p videó hálózati lejátszása miközben a hang bluetooth hangszóróra ment ->akadozás volt.
Redmi Note 3G tökéletesen tette a dolgát.
(Ne mond, hogy nem kell 720p,1080p az egér mozihoz
, ilyen formátumban vannak a filmjeim, sorozataim és főzés közben ezért így megy a háttérben mindig valami
)Itt a link az ottani hozzászólásomról és a tesztképekről.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
megjött a telefon végre3/32-es.
nem tudom nem értek a rootoláshoz nem is szeretném használni úgy.
Tudtok ajánlani hasznos appokat meg widgeteket ami nem virusos illetve mit érdemes letiltani gyári appot.
Persze tudom mindenkinek más a hasznos. -
V.Stryker
nagyúr
-
patex1983
őstag
válasz
Littletiger
üzenetére
Beállítások- képernyőzár és ujjlenyomat- alvó mód
-
V.Stryker
nagyúr
Bakker, a global stabra rátoltam a global dev romot és legalább 30 perce a MI feliratot nézem, alul android felirat felett mennek a pöttyök... jó ez így?
-
djtörök
senior tag
Nektek a megjelenítés/színek és kontraszt hogy van beállítva? Arra lennék kíváncsi, hogy milyen beállítással a legpontosabb a színhőmérséklet.
-
harry3
őstag
válasz
Littletiger
üzenetére
Beállítások-Képernyőzár és ujjlenyomat-Alvó mód
-
Littletiger
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet beállítani a telefonban, hogy ha nem érintem meg a kijelzőt, akkor mennyi idő után kapcsoljon le. Kerestem ilyen időzítési lehetőséget, de sehol nem találok. A másik kérdés, hogy mitől lehet az, hogy viberen kapott üzenet nem jelez be. Csak akkor kapom meg, ha megnyitom a viber alkalmazást.
Az alkalmazás értesítéseknél minden be van kapcsolva kivéve a lebegő értesítést. Azt nem is tudom, hogy mire jó.
Ja és magában a viber alkalmazásban is mindent engedélyeztem. Köszi! -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
juve600
üzenetére
Egy pár kérdésem lenne ah nem probléma:
1. MIUIból melyik az amelyik a N-n fut dev? Linket tudnál adni hozzá?
2. Régen SuperSU-t használtam mielőtt Xiaomi telefonom lett volna. Most a Magisk mánia van, emrt azt mondják sok mindenben fényévekkel a SSU előtt van. El tudja magát rejteni azok az alkalmazások elől amik blokkolják a rootolt rendszert. Megéri a Magisk a SSU helyett? Hallottam ,hogy SSUHide is van már de iszonyat kezdetleges. XDA-n sokan ajánlják inkább a Magisket.
3. Ez a SafetyNet-es dolog mi? Ebben most le vagyok maradva nagyon.
Köszi előre is
-
juve600
nagyúr
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
én próbáltam az elmúlt 2 hétben jópár rom-ot
miui stable-6os ,ugye ezzel kaptam
miui glob dev
miui eu-s
octos
aicp
lineage
aosp
RRRR üti mindet,sebességben,akkuidőben,beállitási lehetőségekben,stb
glob dev-et ugye fastboot módban tettem fel,vissza is zárta a BL-t faszán,nyithattam újra
TWRP -t a miuihu-s multi tool-al lehet a legkönnyebben feltenni -
Littletiger
tag
válasz
Nestor16
üzenetére
Szia! Én innen [link] rendeltem. Ugyanúgy Eu raktár és a rendeléstől számított 2. napon a kezemben volt. Ugyanúgy e-mail-ben küldik a számlát mint honorbuy oldalon. És van is a készülékből raktáron. Sajnos a fekete valamiért 10dollárral többe kerül. Én aranyat rendeltem, szerintem sokkal jobban néz ki, mint a fekete.
-
Kinsiinoo
senior tag
Na ma jönnek a szaftos pillanatok, bootloader kinyitva.

-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Nestor16
üzenetére
Global version fülön belül is mutatta, de egyébként igen a linkről amit küldtél az az. Ott a "Official International 4+64GB Black". Az international jelenti a global-t, azért nincs a fölső pár opciónál ez a szöveg. Plusz a képen is írja, hogy globál ha olyat választasz ami international feliratot kapott.
Rejtett költségük nincs, a szállítással együtt 234$. Ebből 199$ a telefon. A többi pedig a DHL Express, ami a rendelés utáni 2.napon már ki is szállítja a cuccot. Ha holnap rendeled akkor kedd délután 2 körül érkezik. -
Thrawn
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Tedd fel a global devet. Amióta megvan a telefonom az van rajta, péntekenként frissítem és még sosem volt vele semmi gondom.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod, remek ötletnek tűnik a Honorbuy oldal, jókat hallottam róla eddig is.
Ugye ezt érdemes venni? Xiaomi Redmi Note 4 64GB
Csak az zavar meg egy kicsit, hogy nem a Note 4x listában van benne, hanem az International menüpontban és azt hittem, hogy az x azt jelenti.Mennyi lesz a végösszeg? (Gondolom van még rá postaköltség, de a további\rejtett költségre vagyok kíváncsi.)
-
juve600
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
glob dev ?
RR-nél a navi hangjával van gond valamiért
-
juve600
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
új RR nem jó,az előző verziót tedd fel
de neked most melyik van fenn ???
-
B2man2
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A videó hangjával még mindig nem foglalkoztak

Ezt a hibát mért hagyják figyelmen kívül? Ahogy olvastam az összes Redmi-nél probléma... -
pharckas
csendes újonc
Lebego ertesiteseket, hogy lehet bekapcsolni? Azt tudom, hogy egyenkent az alk. belehet, de globalis beallitas nincs?
-
Tutu7030
veterán
Tegnap rendeltem az eustocktól egy 3/32-es szürkét. Már nem írták az ajándék fülest hozzá, így rendeltem is egy fehér Hybrid Dual Drivers fülest. Ma meghozta a futár. Kicsomagoláskor meglepi, mert a nagy dobozban nem csak a teló meg a fehér füles volt, hanem az ajándék fekete füles is.

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szal most go alli és komplett kijelző + ház, meg egy vastagabb perű tok kerül a kosárba.
sose használtam..gondolom gps alapu utvonalterv is van hozzá?

Amúgy valami Miui Theme Policy hülyeség, régebben olvastam valamit, hogyha nincs a MIUI Themes Store-ba feltöltve a téma akkor nem is engedi beállítani ezért ellenőrzi mindig a hálózatot a Téma app, valami root-os dologról is olvastam Bypassing miui heme policy vagy valami hasonló, de most már engem is érdekelne.

), de holnap még tesztelem nappali fénynél is.

, ilyen formátumban vannak a filmjeim, sorozataim és főzés közben ezért így megy a háttérben mindig valami

crok