Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jel1
aktív tag
Olyat hogyan lehet csinálni, hogy a legördülőben lévő lámpa alkalmazás mindkét ledet bekapcsolja? Csak a hideget kapcsolja be, ami nagyon kevés, és csak ehhez meg nem akarnék külön letölteni valamit :/
-
jemy
tag
sziasztok!
tudtok abban segíteni, hogy amikor nem a téma áruházból töltök le témát azt hogyan tudnám alkalmazni?
azt írja ki hogy nem hivatalos helyről letöltött, és nem engedi alkalmazni! meg lehet ezt kerülni? köszi. -
BalogPepe
csendes tag
Sziasztok! Sajnos nálam is előjött a pixelhiba jelenség, annak ellenére, hogy újkorában (most egy hónapos) nem volt ilyen a kijelző. Próbáltam lefényképezni és csatolni egy részletet. Hosszú záridővel készült a kép és utólag a kontraszt megemelve, hogy látható legyen. A valóságban ennyire nem észrevehető. Ezt az Eustock hajlandó lenne cserélni vagy javíttatni? Aki jártasabb a dologban az mondja el legyen kedves, hogy mi a menete. Köszi!

-
jel1
aktív tag
Facebook messenger viedóhívásnál nálatok is torzít a kép?
-
holozis_HUN
addikt
Összefoglalóba betettem egy MIUI romot, ami Xiaomi.eu alapú de van benne pár dolog:
With MiUI globeROM you will get xiaomi.eu basic Features + globeROM basic Features
MiUI globeROM basic Features:
init.d Support for startup scripts
zipaligned APKs on every Boot
Battery Tweaks
Performance Tweaks
RAM Tweaks
Clean UI
Removed Chinese Apps
Faster GPS Fix
3-Way Reboot Menu (added Recovery and Bootloader)
CPU and Thermal TweaksAKinek rossz a ram miui alatt lehet ez megoldás. Kell nyitott bootloader ja és custom recovery (TWRP).
-
Supatron
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mikorra várható az eustocknál 3/32-es fekete note 4?
A választ előre is köszönöm.
-
Fulár
senior tag
Köszi mindenkinek!Igazatok van!Le akadok a gyorstöltés témáról!Viszont a tanácsot megfogadtan és berendeltem egy minőségi kábelt.Az ártani nem árthat.
-
stigma
addikt
Sziasztok. Megjött a teló, aminek örülök, és 8.2.4.0 global rom van rajta. Ha szeretném frissíteni akkor az alábbiakat tegyem ugye?
1. Letöltöm a ROM-ot => Snapdragon-os verzióm van, középen kijelölöm, majd letöltöm és átmásolom a telefonra. => ROM Linkje
2. Belépek a rendszer frissítésekbe, majd betallózoma zip fájlt (~1,5 GB)
Lásd képen
3. a végén max belépek recovery-be és törlök egy cache-t vagy Dalvik cache-t.Lényegében ennyi lenne?
Igaz barátnőmnek vettem a telót, de elsőre nagyon tetszik nekem is, elég jól össsze van téve a telefon.
Segítséget előre is köszönöm.

-
Peaceliker
addikt
válasz
trialjony
üzenetére
nekem stock rommal van eustock ról, semmi bajom vele, eszembe nincs ROM olgatni...annyi bosszatnó csak, hogy bezár mindent, hiába ugatja meg az ember neki, hogy ne tegye, de cserébe első telóm, amit nem tudok 1 nap alatt lemeríteni illetve elég gyorsan betölt mindent, ez az egy szerencséje van.

Hangminőségre nekem senki nem panaszkodott én is jól hallok midnenkit, még kihangosító is használható, bár nyilván nem jó (de olyan telefonnal nem találkoztam még (nyilván van, de annyit telóért nem adok ki
)), annyi fura csak, hogy amikor hívok és kicsöng az marha hangos min hangerőn is és csúnyán szól, de beszéd már rendben van.
telenor hipernet az egyik kártyám és jól működik, igaz hanghívás nekem vodafone.(#4080) rejtő
tuti nem tesz jót az akkunak, így én sem bánom
főleg, hogy 1 napot nekem bárhogy kibír, este meg mindig töltőn van (ami szintén nem tesz jót
), így ráér töltődni
este egy 0.5A es fej eteti csak. -
Fulár
senior tag
Kösz fiúk!Igen 2 amperest de elég lassan eteti.Azért szereznék be egy jobb félét de csak akkor ha lenne valami értelme és gyorsítana a töltési időn.
-
Fulár
senior tag
Két kérdésem is lenne az urakhoz!
1, Ha egy unibody házas telóban(mondjuk konkrétan ebben)az akksi már haldoklik akkor van arra lehetőség,hogy a szervízben cseréljenek benne akksit vagy ebben az esetben a telefon is kuka?
2, Ha veszek a telóhoz valami jobbféle "gyors töltőt"azzal le lehetne csökkenteni az egyébként elég komótos töltési időt?
Mintha azt olvastam volna,hogy a készülék támogatja a gyorstöltést,de az is lehet,hogy rosszul emlékszem vagy csak a Snapis verzió nem támogatja....?
Elég köpcös az akku de azért 2 amperes töltőfej nyomhatná bele kicsit gyorsabban is a naftát.
Köszönöm az esetleges válaszokat! -
Ganzer
aktív tag
válasz
trialjony
üzenetére
Wifi mobilnet teljesen stabil nálam, úgy használom a telót ahogy kivettem a gyári dobozából. Hívásnál csak akkor szólnak rám hogy halkan hallanak ha nem közvetlenül a telefon aljánál van a szám mert pl félretartom kicsit a fejemtől. Eddig annyi a gondom hogy a ds4 kontroller blutooth-al nem üzemel a telón. Felismeri de nem működik egyik játék sem vele, max ha rootolnám a telót, de azt meg nem akarom. Max majd veszek egy sima androidos kontrollert azzal működnie kell.
-
holozis_HUN
addikt
Összefoglaló berakva, olyan 3/4 kész munka, hibajavításokat és egyéb tippeket privátban várunk!

-
Upo
addikt
Arról volt szó, hogy mindenképp blitzwolf töltőt akart venni, mert hogy az jó. Írtuk, hogy Aukey, Orico, Nillkin is jó lehet, erre visszaírt hogy az Aukey-ről még nem hallott, milyen lehet. Erre most bontom ki a BW töltőt, és mit látok.

Nem jó vagy rossz miatt írtam, hanem ha a Blitzwolfot megvenné akkor ezek szerint az Aukey-t is meg lehet venni nyugodtan.
Amúgy az Orico sem tűnik rossznak, olvastam már olyant is, hogy az meg az Aliexpress saját márkája, ami ugye nem mindennapi pénzügyi háttér, és most erősen agresszív árazással próbálnának betörni a piacra. De nem tudom mennyire igaz. -
G48
senior tag
Mitv ehet az ellen tenni hogy Stabil xiaomi.eu-n (és más MIUI verzión) ne álljon le a V4A?
-
Upo
addikt
Hőt alkalmazni? Például ha van otthon egy hajszárító, azzal lehet. De ne a legforróbbra állítva és ne túl közelről, mert egy kanos hajszárítóval az egész telefont úgy fel lehet forósítani hogy nem tudod megfogni, az meg nem használ a beépített akkunak. Csak ésszel!
A felrakást meg te fogod tesztelni talán elsőnek, szerintem még senki nem találkozott itt puha tpu képernyővédővel. Végülis a kijelzőt megvédi ez is a karcolástól, csak az a kérdés hogy mikor lesz maga a védő annyira karcos hogy már alig lehet átlátni rajta... -
rejtő
tag
köszi a választ regener-nek is.
De mi az hogy hő hatására? Nyilván nem teszem ki a napra, és kerülök vele minden olyat ahol magas a hő.
"when heat is applied" valami olyasmi, hogy amikor hőt alkalmaznak.
Felrakása hogy mehet ennek? Csak simán rácuppan a kijelzőre?

Upo: nekem csak arra kellene hogy ne karcolódjon az üveg.
-
trialjony
csendes újonc
most akarnék vásárolni egy redmi note 4 3/32 készüléket az eustockról. elolvastam vagy 200 oldalt a hozzászólásokba, de kezdek megijedni
mindenki rakja fel a különböző ROM-kat , meg panaszkodnak, hogy a hívás minősége hagy némi kívánni valót. Nos ha én nem akarom bolygatni a rendszert nekem elég az amit kapok gyárilag, akkor fogok találkozni vmi "hibával"?? vagy a másik kérdés Telenor hálózatnál is jelentkezik hívás probléma? esetleg a mobilinternet se lesz ingadozó? szóval ahol másnak lesz 4G ott a xiaominak is? -
Upo
addikt
Hő hatására ráhajlik az ívelt részekre a memória hatás miatt.
(#4057) ht42: Nem "robban" szét amikor törik. Érdekes is lenne, mert ugye ez egy puha tpu a leírás szerint, amiből az átlátszó puha tokokat is csinálják. Én nem gondolnám hogy ez egy jó megoldás a képernyőre, se a hagyományos fólia, se a védőüveg nem puha anyagú. Érdekes lehet tapizni, majd számolj be ha megjött. Most kipróbáltam a puha tpu tokomat a képernyő felől felrakni, hát érdekes...

-
rejtő
tag
Ezt a fóliát rendelte már valaki? Elvileg ráhajlik a kijelzőre. A features-nél a 3. pont nekem mondjuk nem világos.
[link] -
regener
veterán
Beköltözöm ide: berendelve a snapis 625 3/32 verzió

-
enginev3.0
félisten
A hardveraprón keresd kérlek, mert ez itt hirdetésnek minősül.
[ Módosította: CoolMan ]
-
ivógéptanács
tag
Sziasztok,
van most valamilyen nagyon bevált védőüveg ami kompromisszummentes, ha nincs ilyen akkor melyiket ajánljátok ??
Köszi -
egykettő
aktív tag
válasz
bogdanypeter
üzenetére
Ez nálam működik. MIUI 8.2.10
-
F.B.I.
veterán
Aki tervezi a fejlesztői 7.6.29. feltételét, nyugodtan kihagyhatja...gyatra üzemidő (az eddigi leggyengébb, ezzel a készülékkel).

-
Fulár
senior tag
A 7.6.22-vel rakoncátlankodik!
Köszi mindenkinek! -
bogdanypeter
tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy a tárcsázóban való kereséskor az ékezetes karaktereket tartalmazó nevekre is rá tudjak keresni?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Nem. Már inkább ez: xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.6.29_v8-7.0.zip

-
Fulár
senior tag
Azt hiszem én bejefeztem az ész nélküli romolgatást.A legújabb fejlesztői alaposan szétcseszte az eddigi kimagasló üzemidőmet.Gyalázós használat mellett eddig mindig meg volt a 8-9 óra képernyőidőm de amióta fölraktam ezt a szart kész csoda ha meg van a 6 óra.
-
Upo
addikt
Nálam a beállítások - képernyőzár és ujjlenyomat - haladó beállítások - feloldás bluetooth eszközzel alatt van a feloldás. A google féle smart lockot szerintem azért vették ki mert a miui-ban van saját, és jobb is így, a google féle smart lock egy katasztrofális szörnyűség, nyomába nem ér a miui félének.
-
Upo
addikt
Csak a gyári stabil vagy developer rommal működik az unlock, webshopos vagy egyéb egyedi rommal nem. Először rá kéne rakni gyári romot ha nem az van rajta. Az about menüről rakhatsz fel egy képernyőképet vagy írd be hogy mit ír ott miui verziónak, android verziónak, esetleg kernel verziója.
-
kelly416
veterán
Nem lehet, hogy ez megoldás lenne Neked is?
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Keresek színezésmentes full cover üveget. Találkozott valaki ilyennel?
Kell ezeknél aggódni amiatt, hogy elállnának a kijelzőtől? És a hézegkitöltő folyadékos megoldás mennyire néz ki jól a valóságban, mennyire időtálló?Tokból pedig vékonyat szeretnék. kemény műanyagosat kell keresnem akkor? Vagy szilikon tokok sem vastagok annyira?
És azt hogyan tudom kiszűrni, hogy felnyomná-e a fóliát? -
Azért azzal számolj,hogy még így sem biztos,hogy jó lesz.
Valószínűleg elég nagy szórás van az előlapok lekerekítésében,van akinek jó az adott üveg,van akinek meg levegős marad a széle az elvileg teljesen ugyanolyan telefonján.Pl az elvileg pontos Nillkin üveg az enyémen okádék módon állt,full levegős volt körben a széle.
Bár ahogy már a topikban is beszéltük,van olyan ecsettel felvihető folyadék,amivel fel lehet tölteni a levegős részeket. -
Faby
senior tag
-
trebrona
nagyúr
Csak jelzem van már stable eu rom is a telefonra: xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V8.5.1.0.MCFCNED_v8-6.0.zip
-
válasz
juhasz22
üzenetére
Igen,azért egy picit nagyobb a kijelző és az üveg közötti "rés",de ez a saját tapasztalataim alapjan semmit sem befolyásol.Nem vészesek a betekintési szögek,szinte oldalról is mindent látni,de persze némi fényerő csökkenése azért van oldalról nézve.
Bevilágítás nincs semennyi sem,már ha egyre gondolunk ezalatt.Fényszivárgás nincs,de bizonyos szögből fekete háttérnél látszik hogy világít az egész panel alatt a háttérvilágítás,de ez TFT panel,eddig nem láttam olyan TFT-t ami ne ilyen lett volna,még a felsőkategóriában sem.
Kijelző sárgulásra eddig senki sem panaszkodott.
Ez egy teljesen jó IPS panel. -
juhasz22
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nyilván nem adja vissza viszont ha mellete van egy P10 vagy épp egy S8 akkor látszódnak különbségek. Jó az S8 nem lehet releváns az AMOLED miatt de az emiatti félelmeim megalapozottak a családban lévő iphone 7-es botrányos bevilágitásos kijelzője kiverte nálam a biztosítékot..
Mindenesetre köszönöm a segítségeteket amint tehetem megnézek egyet élőben. -
juhasz22
aktív tag
V.Stryker , Gixxer88 köszönöm a válaszaitokat!
Arra lennék még kíváncsi, hogy a kijelző milyen? Írtatok, hogy jó viszont én most a YouTube videókat nézve kételkedek egy kicsit mintha a kijelző és az üveg között nagyobb rés lenne emiatt pedig rosszak a betekintési szögek. Ebből kiindulva pedig felmerül bennem a kérdés mennyire gyakori a redmi note 4-nél a bevilágitás vagy kijelző sárgulás? -
válasz
juhasz22
üzenetére
Ahogy V.Stryker is írta,a hardverrel és az OS-sel nem lesz gondod,viszont a kamera az tényleg visszalépés lesz.
Én ugye S8+ után használom és 1 hónap után se tudok megbékélni a teló ezen pontjával.Fényképek jó fényviszonyok között még elmennek,de a videók...
Már nagyon nézegetem a kompakt gépeket ezen hiány ellenpontozására,van is pár kiszemelt,de az sem kizárt,hogy Galaxy Note 8 lesz valamikor az október körül.
Viszont az akku tényleg egy csoda.
Ja és +1 az Eustock-ra. -
Boci
csendes újonc
Sziasztok!
Az SD kátryán van néhány kép. Nem ezzel a telefonnal készítettem. Szerkeszteni akartam a képet, engedte is, de vissza nem tudtam menteni. Annyit írt, hogy "Hiba miatt nem menthető." Mi lehet a gond? Köszi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
juhasz22
üzenetére
Én mikor pár éve megvettem az első Xiaomi Redmi Note 3 -at a P8 (nem lite) után, akkor csak néztem, hogy harmad annyi pénzért egy jobb telefont kapok. A kijelző baromi jó szerintem, az akku nálam két sim -el, cégesként használva is kibír két napot. Teljesítmény több, mint elég. Amiben gyengébb az a fotózás...
Én az eustock.eu -t javaslom, az megbízható forrás.
-
juhasz22
aktív tag
Elszállt a P10 em és szeretnék azaz kénytelen leszek új mobilt venni. Nézegettem a netet és mivel nem szeretnék ismét 150 felett telefonra költeni a Redmi Note 4 re esett a választásom mivel ahogy látom specifikációban nagyjabol képes megütni azt a mércét amit elvárnék plusz olcsó is. Tudtok véleményt adni a készülékről ahogy olvastam az akksija kiváló ami a P10 re nem nagyon volt igaz de a kijelző ,kialakitas, hardver hogy szuperál a mindennapokban?
Ja és hol érdemes venni Xiaomit? -
Faby
senior tag
Feltettem a gyerek telefonjára a hozzá kapott full cover üveget.
Hát, törném el a kezét annak, aki ezt kitalálta.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez miért jó. Ugyan nem látszik, hogy eláll, takar a festett széle, de attól még nem illeszkedik rendesen.
Akárhogy próbáltam, nem sikerült a 3 gombot pontosan eltalálni. Ráadásul a közepe szivárványosodik.
Mindegy, amíg fentmarad, ez lesz neki, de utána keresek olyan üveget, ami nem ér ki a széléig, de legalább nem ilyen béna. Magamnak biztos, hogy nem fogok ilyet felrakni. -
bads1
aktív tag
Hopp, köszi, még jó hogy megkérdeztem
Fura hogy pont az X jelölésű a jó és nem a sima
, de akkor rendelem azt. -
válasz
Ambrosio
üzenetére
Feldobja,be is állíthatod,meg is tartja a beállítást csak éppen nem működik.
Próbáltam már egy tucat bt-s eszközzel+megbízható helynek beállítottam az otthoni címet,ott is figyelnek a megbízható eszközök között,de ennek ellenére minden alkalommal kéri az ujjlenyomatot/jelszót.
Amúgy eredetileg a beállítások-google alatt kéne lennie a Smart Locknak,de ott nem találom.
A legegyszerűbb ha új bt-s eszközt adsz hozzá,vagy törlöd a meglévőt és újra párosítod,elméletileg akkor újra fel kéne dobnia. -
draco31
veterán
Sikerült elérnem 10 órás kijelzőidőt, eddig ez a rekordom.
8.2.10 stabil. -
Ambrosio
csendes tag
Sziasztok! Merre találom a megbízható eszközök/helyek beállítására szolgáló menüpontot? Ma felajánlotta egy BT eszközre, tehát működik a lehetőség...
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Nekem Global 8.2.10 Stabil (gyári) van fent, olyan problémám van, hogy az értesítési led nem jelez. Be van kapcsolva, be van állítva, de se messengernél se vibernél nem villog.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még szerencse, hogy tegnap este megrendeltem...

)), annyi fura csak, hogy amikor hívok és kicsöng az marha hangos min hangerőn is és csúnyán szól, de beszéd már rendben van.

mindenki rakja fel a különböző ROM-kat , meg panaszkodnak, hogy a hívás minősége hagy némi kívánni valót. Nos ha én nem akarom bolygatni a rendszert nekem elég az amit kapok gyárilag, akkor fogok találkozni vmi "hibával"?? vagy a másik kérdés Telenor hálózatnál is jelentkezik hívás probléma? esetleg a mobilinternet se lesz ingadozó? szóval ahol másnak lesz 4G ott a xiaominak is?

, de akkor rendelem azt.
crok