Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
Ez az EU stabil rom (amit crok mega tárhelyről töltöttem) ez a gyári rom amivel a telót vettem? Persze azt tudom, hogy akkor még miui 9 volt úgyhogy inkább úgy kérdezem gyárilag EU rom van a telón?
-
woman68
újonc
Próbálom kinyomozni honnan ered a probléma, de már a csere előtt is problémás volt a mobil netem. Most a simkártyát is kicseréltettem, mert már az is full régi volt. Megy a 4G, de a mobilnet akkor is gyenge, sőt egy rövid idő után meg is áll. Ilyenkor már a jelerősség -100 dBm fölé is megy. Kipróbáltam másik telefonba is, ott műkszik. Telefonálni ritkán szoktam, de most kiderült azzal is gond van, szaggat a hangom a másik félnél, vagy egyaltalán nem hall. Minden bizonnyal itt már nem a mikrofon, hanem a térerő a gond. Antenna kábel csere vagy szervíz?
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Azt hittem, hogy nálam is minden rendben van!
Az a hihetetlen helyzet állt elő, hogy a Hangok és rezgések beállításnál bármelyikre kattintok, mindegyikben a Témák jön elő. Hiába töröltem a Témák adatait, valamint vipe cach is volt, nem változik! Nem tudok se csengőhangot, sem értesítési hangot változtatni.
Találkozott már valaki ilyen hibával? EpicROM-ról van szó. -
sandró60
addikt
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Most állítottam be,hogy ne frissítse automatikusan.
-
Tidzsi1953
tag
válasz
sandró60
üzenetére
Nálam EpiROM-nál: Beállítások - alulra görgetve - Rendszeralkalmazás frissítés - láthatók az esetleges frissítések - jobb felül kerék - Beállítások (Automatikus frissítésknél) - Ne frissítse
Jó, hogy Nálad előjött ez a hiba, mert én kézileg frissítettem a Téma appot és sikeresen el is tűntek a Témáim. Az adatok törlésével visszaállt a rend! Köszi, hogy írtad a hibát!

-
crok
Topikgazda
válasz
sandró60
üzenetére
Most nem MIUI-t használok, nem tudom megnézni pontosan, de akkor a Beállítások -> Telefonról -> Frissítés (vagy csak magában a Frissítés appban) jobb felső sarok hárompontos menü -> úgy emlékszem ott (vagy valamelyik almenüben?) van a lehetőség hogy a rendszeralkalmazások frissítésének beállításaira (ott van a lista is hogy mi volt frissítve, mi a changelog, et cetera..).
-
Gloob
addikt
Igen ollóval lett kivágva. Probléma megoldva. Csináltam egy data formatot, betettem egy kollégám kártyáját. Nem kért semmilyen azonosítást ill kérte a mi fiókot, de át lehetett lépni rajta. Felállt a rom és használható a telefon. Így már oké ugye? A rom újratelepítést majd otthol, mert nincs nálam.
-
kelly416
veterán
Legrosszabb esetben, ha az új tulaj falba ütközik, megadod Neki a mailcímedet (vagy amivel be vagy azonosítva a fiókhoz) és a jelszavadat, törli, és utána mi fiók jelszó cserét csinálsz. Ezt azért írom, mert nekem venni sikerült így mi tabletet. De a mi fiókba belépve pl. asztali gépen, kellene lásd az ismeretlen eszközt és kellene tudd törölni is. Ha ott törlöd, akkor is rendben lesz a dolog, úgy tudom.
-
Gloob
addikt
Szia Crok!
Van egy kis bajom. Mindezt amit írsz megtettem, egyedül a Mi fiókból nem töröltem addig amíg volt bent sim. Most viszont a fiókban a beállításoknál, ahol lehet törölni, ott csak az új telefont látja, a régit nem! Tehát csak 1 eszköz van. A keresésnél lát egy unknow eszkközt, ugyan azzal a tel számmal. Tudom, vissza kéne tenni a simet bele, de azt már elvágtam nanora, így az már nem lehetséges. Ebből lehet így baj? Legrosszabb esetben kérek egy új, kitörhető kártyát a szlgáltatónál. Tehát még 1x,az eszközök között csak a Note 7 van, a telefon keresésnél van egy unknow eszköz, amit nem is talál meg. 🤔 Légyszíves válaszolj, mert ma rendbe akarom tenni, és feladni a telot. -
crok
Topikgazda
Sajnálattal hallom.
Eladás előtti teendők rész ( :
Amit írsz az úgy jó - ha neki is jó - csak kevés. Data format? Igen, de ELŐTTE törölj minden ujjlenyomatot és PIN-t és mintát amit megadtál. ROM? Én újratenném azért.. 1.5 perc.. Ja, és ne felejtsd el az i.mi.com-on kiléptetni/törölni a telefont hogy ne legyen kötve a te Mi account-odhoz még a #resetformatgyalu előtt.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Crok!
Eladtam a Note 4 - et. Az új tulajnak maradhat a miuihu, maradhat a nyitott bl, maradhat az OrangeFox is. Ebben az esetben elég csak a data-t megformázni, vagy rakjam újra a romot azért? Kiléptem a google fiókból a MI fiókból, tőröltem a jelszót is. -
crok
Topikgazda
-
-
sandró60
addikt
A mai frissítéssel úgy néz ki,hogy eltűnt pár darab ingyenesen letöltött TÉMA-képem.Összesen 3-darab maradt meg. Próbáltam az SD-kártyáról pótolni,de eltűnt az is,hogy választható legyen a kártyán lévő témákból.
A rendszer gyári 10.2.3.0 MIUI.
Segítséget kérek,hogy tudom a belső tárhelyre másolni?Nem találtam ott téma könyvtárat!
Vagy lehet a "tisztító ap" töröltem le
-
ktomcat
senior tag
-
vornia
senior tag
Köszönöm!
Ez a bajom, hogy tavaly ment gond nélkül a másik parton Ugyanez a készülék.
Ha a roaming maga nem menne gondolom akkor nem lenne hálózaton sem.+ Jött az üdvözlő sms.tarifakkal,stb Adatroamingot bekapcsoltam.MegseJartam így korábban,minden esetben a kézi szolgáltató váltás segített,másik hálózatra. -
crok
Topikgazda
válasz
vornia
üzenetére
Ha a telefon "látja" a hálózatokat akkor telefon gond nem lehet, ROM gond nem lehet, a telefon minden firmware-el tudja a HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz-en, ezen megy az USA-ban is az AT&T és a T-Mobile is.
Viszont látja és kézzel is elutasítja a regisztrációt - úgyhogy szerintem vagy a Telenor nincs szerződésben velük (szerintem van), vagy a Telenornál van gond és nincs engedélyezve a roaming annak ellenére hogy megvetted azt a jegyet vagy a telefonon magán nincs bekapcsolva a roaming (nem csak adatroaming kell hanem *maga* a roaming).Vagy Telenor topik, itt van az összefoglaló.
-
vornia
senior tag
Köszönöm!
Szóval Usa-Florida. Telenor heti világjegy.megvéve de cseszik csatlakozni.
Csak AT&T meg T-mobile érhető el.Mivel kézi szolgáltató váltással sem enged T-re váltani így most jelenleg szívás,nem.tudom a mobilnetet használni.Tavalyelőtt LA és környéken gond nélkül ment .Miglobe stabil van.
-
crok
Topikgazda
válasz
fudi2002
üzenetére
Igen, ez volt az utolsó hivatalosan kiadott build-je - ugye abbahagyta és utána már csak magának csinálta a build-eket de publikált belőle párszor még, de mostmár elvileg teljesen abbahagyta. Azóta pedig [ez] az utolsó post XDA-n tőle ami LOS Extended-al kapcsolatos és konkrétan [ez] az utolsó build tőle, nem tudja senki hogy lesz-e még publikált personal build vagy se, vagy hogy lesz-e még hivatalos valamikor.. Mivel törölni szokta ezeket a personal build-eket (szóval lehet mire odakerülsz már nem találod..) a Mega tárhelyemre is feltettem (vagyis épp megy fel..).
-
fudi2002
nagyúr
04.01.es van, meglestem. Teljesen jól műxik, 2. tesztkör fut éppen. Hol láttad hogy van új? Én innen szedem, itt nem látok újat.
-
vornia
senior tag
Help skacok,!Mi a 3g elnevezés?wcma?Gyorsan kéne tudnom!!Köszönöm szépen előre is!!
-
crok
Topikgazda
válasz
woman68
üzenetére
Ha gyanúsan összevág a mobilnet probléma az USB modul cserével akkor simán lehet hogy kimozdult/megsérült az antenna kábele. Nem írtad hogy 2G/3G/4G/LTE hálózatoknál is csinálja-e meg hogy a telefonálás/SMS funkció működik-e egyáltalán (US band-re átállítás utóhatása), fel tud-e menni cellahálóra egyáltalán a készülék?
-
vadkörte
addikt
Egy kis tapasztalat.
A február 20-át követő crDroid frissítést elszabotáltam, nem volt lelkierőm foglalkozni vele. Így az áprilisinál határozatm úgy, hogy frissítek. Vacakolt már a ROM, eddig akármelyik főzött ROM-ot próbáltam az eddigi droidos telefonjaimon, valami nyűg, lagg, ez-az előbb utóbb előjött... Ez is már merülgett rendesen, egy töltéssel csak ~3-4 napig húzta. (tudom kussoljak...)
A kisördög nem hagyott békén, így Fox és TiBi mentést is csináltam. Az első bátor update után a Google Play Services és az Android Carrier Service masszív FC-olásba kezdett. Így a vége egy félig clean install lett...
No most van egy "új" telefonom. Fürge, pattogós, továbbra is teccős...ui.:
TiBi-vel lehet olyan zip-et készíteni, ami egyfajta "frissítésként", a mentést visszatölti és nem kell egyenként telepíteni az app-okat? (jelenleg 117 app fut a telefonon a gyári cuccokon felül és ~1,5 órába tellt mire mindet végignyomkodtam)
Nem ismerem a TiBi-ot, szóval ha evidenciát, vagy hülyeséget kérdeztem, bocs! -
ktomcat
senior tag
válasz
woman68
üzenetére
Franco kernel is érkezett a nichream féle delay fixxel

Szerk: nem választ akartam, de az lett belőle
Nekem csak annyi tippem lenne hogy esetleg elmozdulhatott az antenna kábele -
woman68
újonc
(Mikrofon hiba)
Köszönöm gyors válaszod CROK, én viszont lemaradtam, de közben változtak a dolgok. Kezdeném ott, hogy már több mint 2 éve használok Xiaomi telefont. Az első egy korabbi verzió volt, de sajnos garanciába cserelték, mert alaplaphibás lett. A mostani 1,5 éves Note 4 is volt már javítva aksi töltés hiba miatt. Ennek ellenére nagyon megszerettem ezt a telefont, legfőbb képpen az erős, hosszú üzemidejű aksi miatt. Mivel nem vagyok telefonguru, de aggaszt, hogy ismét probléma akadt a lejárt garanciás telóval, párommal próbáltunk utánanézni. Akkor én is találkoztam itt ilyen mikrofon hiba hozzászólásokkal, de az még 2 évvel ezelőttiek voltak. Egyelőre addig jutottunk, hogy a hangszórót tartalmazó kis panelt a telefonba kicseréltük. Mielőtt ez megtörtént, én még használtam. Mivel telefonálni nem tudtam, leginkább neteztem, de már a mobilhálózatos netem is vacakolt rajta. Na most a mikrofon probléma megoldódott a cserével, de nem nyugodhattam meg, mert a mobilhalózattal még baj van. Úgy gondolom a simkártya Ok, mert a másik telóban működik. Jelenleg csak a wifivel megy a net, de azzal minden tökéletes. Nagyon megkösszönném, ha erre is lenne valami ötlet.
-
crok
Topikgazda
A Resurrection Remix-be már be is került a említett* ujjlenyomatra ébredés "gyorsítás":
Changelog:
• Updated graphics and media stack from OnePlus 3T
• Updated and cleaned up USB configuration
• *Fixed slow wakeup, thanks to nichcream
• Battery temperature info
• Battery usage details when you tap on battery icon or battery stats
• Aggressive Doze/Idle
• Gaming mode will no longer adjust the volume
• Old network icons
• QS styles
• Brightness slider customizations
• Edge gestures
Teljes changelog:
https://get.resurrectionremix.com/mido/RR-P-v7.0.2-20190423-mido-Official-changelog.txtLetöltés:
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79395504&postcount=958 vagy OTA -
crok
Topikgazda
válasz
Petrónius
üzenetére
Ohh, kérlek, legalább eleve úgy álltál hozzá, hogy mielőtt megcsináltad volt mentésed!!
ADB-vel a window manager-el (wm, amivel a DPI-t / felbontást is lehet állítani) el lehet tolni a status bar helyzetét így "megnagyobbítva" azt valamint egy ilyen [1] [2] vagy hasonló Substratum mod-al szeirntem meg lehet csinálni amit szeretnél az órával (akkukijelzőre is van hasonló).
-
crok
Topikgazda
válasz
fudi2002
üzenetére
Elég jó! ( :
Alexey leállt a ROM build-el, már nem posztol hivatalos ROM-okat csak hébe-hóba un. personal build-eket. Melyiket használod? Nekem az utolsó a 20190421 (fent van Megán, meg mindig felteszem a frisseket ha van). A fentebb emlíett Englezos R19 is ígéretes, szerintem 1..2 nap és lesz hivatalos kiadás is, a wakeup delay gyakorlatilag MIUI szinten lesz ha minden igaz. (Az input boost és a ZRAM nálam is ki van lőve, én még az adaptív LMK-t taposom el ezek mellett : )
-
Petrónius
aktív tag
Sajnos a Substratum sem jött be. letöltöttem hozzá a Statusbar-Clock-Tweaks-for-P-v1.apk-t. Bármit beállítok, újraindítom a rendszert, csak sötét képernyőt kapok. A telefon be van kapcsolva, hívni is lehet de a képernyő nem ébred fel. Azt hiszem ez is kilőve. Kétszer próbálkoztam. Mindkétszer vissza kellett tennem egy mentést.
-
fudi2002
nagyúr
Rég jelentkeztem, gondoltam beköszönök.
Sikerült megszelidítenem egy Oreo romot. Nougat párti vagyok, de végre majd 1 év után találtam egy verziót ami hasonlóan viselkedik a 7es romokhoz.
Alexey 4pda 8.1-es romja, Englesos r18, input boost 0-ra, zram letiltva, LKT 1.4.9, illetve magamhoz képest is most messzebbre merészkedve: wakelock blockerrel tiltva a connectivityservice, deviceidle_maint, anymotiondetector. Az eredmény alul látható, a wakelock detectoron látható értékek miértje a tegnap esti újraindítás, így egy éjszakai készenlét látható. 9 óra 0-1% merülés. Így lett 4 nap/ 11ó sot. (még mindig a használt 1,5 éves akkummal, mivel amit netről kaptam nem volt eredeti így visszaraktam a gyárit) -
Petrónius
aktív tag
Igen, csak annyit szeretnék elérni hogy a statusbar-ban lévő óra legyen egy kicsit nagyobb. Ha már 50%- kal nagyobb lenne az számomra elfogadható. Az sem zavarna ha az akkumulátor százalékos kijelzése is nagyobb lenne. Az ikonok nagysága nem érdekel, az nem fontos de ha másképpen nem megy az sem zavar.

-
-
Petrónius
aktív tag
A Substratum tweak-et pont nem próbáltam (mindjárt rákeresek) de szinte az összes Xposed modult átnéztem és kipróbáltam ami ezzel kapcsolatos. Gondolom az a baj hogy ezeket ritkán frissítik, így nem kompatibilisek az új droidokkal.Nem emlékszem a nevükre de a play-ről is kipróbáltam pár programot, amik ugye nem működtek. Már napok óta ezzel bajlódom, nem csoda hogy egy kicsit belezavarodtam.
-
crok
Topikgazda
válasz
ktomcat
üzenetére
Englezos is azt mondja a Telegram csatornáján is, hogy erősen tesztverzió - ha nem akarsz kockáztatni akkor ne tedd fel, ne használd, várd meg a stabil kiadást. Egyébként [erről a Github commitról] van szó. Amitól félsz attól nem kell félned, az egy számláló, appok tudják nézni hogy a töltési áram mekkora épp, nem ebből számolja ki hogy mikor töltött fel. Egy normális wakeup idő szerintem többet ér mint egy buta számláló. Szerk: egyébként teszterek rosszat még nem mondtak az R19-Test builről.
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Jött tegnap egy új englezos r19 test kernel és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek itt a "That means battery charge counter wont work on apps." részből adódhat bármi nagyobb probléma? Az én olvasatomban csak az appoknál nem működik a töltésszámláló de amúgy gondolom igen, vagy ha meg sehol se számolja abból lehet később bármi probléma? Egyébként valamit javult a wakeup delay de még mindig nem az oreos szint -
sandró60
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
Egy kérdésem van.
Megoldható a gyári-nem buherált mód esetén,hogy a zár képernyőn változtassam az alapértelmezett kamerát?Most egy Open Camerát szeretnék a zár képernyőről indítani.Alapértelmezett beállítást engedélyeztem,de mégse indul a zár képernyőn.Az asszony "nevesincs" telefonján ott sikerült a gyári beállításoknál-semmi buhera -
crok
Topikgazda
válasz
SirKero
üzenetére
"Eddig nem volt vele ilyen jellegű gond tavaly november óta melózik ott azóta jött elő." - egészen biztosan "a hely varázsa" ha eddig ilyen nem volt.
Képek alapján ez elég jól kiesik mindenhonnan de a Voda lefedettségi térképe alapján kellene legyen 2G/3G HSPA/3G és 4G is, ám - ahogy írták is - ez egy modern, szinte biztosan sok_beton+sok_fém épületnek tűnik alapvetően, ami szerintem se tesz jót. Egyszer már tanácsoltam hasonló helyzetben, hogy váltson vissza az ember először csak 3G preferáltra, ha úgy se jó akkor 2G-re hogy lássa mi lehet a gond (ha ez egy piszkálatlan készülék (asszonyé) akkor az alapértelmezett az az LTE preferált, márpedig akkor ha kell ha nem, ha van ha nincs állandóan LTE-t akar használni). Ezen kívül még ott van hogy rosszalkodik a SoC rádió része - de előbb legyen meg a teszt:restart után ideig-óráig jó: ez sajnos mindkettőre illik..
-
crok
Topikgazda
Kész is a friss AOSP Extended (AEX) 6.5 build
Changelogs:
> Merged April security patch (9.0.0_r35)
> Kernel upstreamed to 3.18.138
> Updated all translations
> Updated all pre-built apks
> Android Q inspired lock screen clock
> Added Aggressive Battery
> Added support for WPS
> Added new lock screen clock style
> Added option to enable seconds in status bar clock
> Notch-city: Add 3 mode display cutout handler (Only for notched devices)
> Improvement in ambient music ticker’s layout
> Rebased our OTA app
> Removed extended vol panel toggles, expandable panel is enough
> Improvements to AOSP Calender
> Fixed some themeing issues in DocumentsUI (Files)
> Improvements and fixes to the default launcher
> Updated blobs
> Better RAM Management
> Under the hood improvements
> Bug fixes and performance improvements -
-
SirKero
őstag
Üdv.
Találkozott valaki olyan problémával,hogy időnként eldobja a hálózatot. Általában ( 95% ) akkor történik amikor az asszony benn van a munkahelyén ( IBIS Hotel Ferihegy Airport ) bár nem tudom,hogy ennek lenne valami köze hozzá. Vodafone előfizetéses kártya. Eddig nem volt vele ilyen jellegű gond tavaly november óta melózik ott azóta jött elő. -
Fishor
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Szia!
Újraindítottam már, meg ki is kapcsoltam a telefont, de nem oldódott meg. Nem tudom mi az a recovery-s cashe törlés. Nekem full gyári minden, nem értek a "beléhez" a telefonnak.
Üdv: Fishor
-
Petrónius
aktív tag
Szia crock.
Kérdésem azért Hozzád intézem, mert úgy látom Te vagy a szakértője (természetesen a többieket sem becsülöm le), a kérdésem válaszának. RR Pie romot használok és szeretném a Statusbar-ban módosítani az óra, esetleg az egész statusbar méretét. Az óra lenne a fontosabb. Kipróbáltam már több Xposed modult, Tweak-et. Egyik sem szuperált. Tudnál ajánlani valamiféle megoldást? -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje a Facebook Lite alkalmazás nem tölt be ha wifin vagyok, csak nagyon ritkán. 4g vel viszont egyből. Mi lehet a megoldás?
Üdv: Fishor
-
crok
Topikgazda
Nemsoká itt lesz az AEX 6.5, az általános changelog már olvasható, lassan épül is a ROM is.
-
crok
Topikgazda
És közben: TWRP update!
Github szerint annyi a változás hogy bekerült a reboot to EDL gomb - amit írt is a maintainer, hogy be fog kerülni mert kimaradt.
-
crok
Topikgazda
válasz
fene_vad
üzenetére
Nos, megnéztem a modult. Szerintem az a baj, hogy nem lett frissítve a template alatta és így kikerült a repo-ból.
Megnéztem a nagy októberi takarításos listát és abban nincs benne, de nem találtam meg a "Magisk temetőben" se.
Viszont ugye a Magisk repoba márc. 28 óta nem kerülhet be olyan modul aminek a template-je nincs frissítve V18-ra úgyhogy gyanítom ez lehet az oka hogy kikerült.
Úgyhogy gyanítom ez van. Ha ennyire szívedhez nőtt akkor a modul írójának kellene szólni hogy frissítse vagy esetleg menj vissza 17.x Magisk-ra.
-
ktomcat
senior tag
válasz
ftsaba28
üzenetére
Szia! Elvileg ha 3x ugyanazzal a hibával kerül szervizbe akkor kérhető a készülék cseréje (3Ses sztoriból tudom, én már a másodiknál vertem az asztalt, a 3. meg fél évvel gari után történt..), leírás alapján nem a panel hanem az alaplap a hibás, legalábbis nálam ezt mondták rá amikor az 1 napos telefon ezt produkálta, szerencsére cserélték (ha extremdigitalos a budapesti Móriczon lévő üzletet nem ajánlom)
-
ftsaba28
csendes tag
Sziasztok! Mostanában a Note 4-em azt csinálja, hogy egyszer csak kikapcsol a kijelző és nem érzékel semmit. Egy kis idő múlva már újra működik.
Ezzel híbával már töbször volt szervízben először kijelzőt cseréltek másodszor kijelző vezérlőt harmadjára újra kijelzőt cseréltek
Most megint ugyan azokat a hibákat produkálja.
Javítás helyett kérhetem a csere igazolást a szervíztől? -
fene_vad
senior tag
sikerült - magiskban modules, "+" jel, felhozza a downloads mappát, ott nem megy, de átkattintható fájlkezelőre, azon belül betallózva a downloads már OK.
Viszont nem jelenik meg mint app sehol, pedig volt restart és Magisk-ban is ott van mint installált modul. Továbbra is csak a RR beépített kamerája elérhető
-
crok
Topikgazda
válasz
fene_vad
üzenetére
Milyen filekezelovel csinalod? Hosszan nyomva a zip-et se lehet kivalasztani?
Amugy ha tenyleg telepul TWRP alol akkor Managerben is latszani kell, onnan megy az uninstall, vagy ott van a manager modul ami karakteres menus es recoverybol megy (felismeri a v19-et is) vagy ott van az OrangeFox R10 beta amiben integralt magisk manager van (egyelore csak magisk v18.x kompatibilis, a v19 meg nem megy).
-
fene_vad
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titanium, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év,100% akku
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Mélykék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Ott sok lehetőség nincs. De akár egy más által használt szolgáltatói sim keret is jó lehet.

Csak AT&T meg T-mobile érhető el.Mivel kézi szolgáltató váltással sem enged T-re váltani így most jelenleg szívás,nem.tudom a mobilnetet használni.Tavalyelőtt LA és környéken gond nélkül ment .Miglobe stabil van.