Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
És ezek közül mind bug mentes és hibátlan?
-
BullZeye
veterán
Miui nem vált be, mi a legstabilabb nougat ami közel stock?
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
szabifotos
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy akkor az a 3/32, nagyon nem mindegy
Mellesleg Aliról messze kerüljük a telefon rendelést. -
-
kelly416
veterán
A google backup transport felelős érte. Viszont sokszor szopikálja az akkut, legalábbis z1 compacton és z2-n is sokszor segített a letiltása, nem merült úgy utána a teló. Lehet, Te is letiltottad valaki tanácsára. Egy próbát megér, engedélyezd, hagyd dolgozni pár órát a régi telódat, és hátha áthozza a jelszavaidat.
-
TothBan
csendes tag
válasz
Milk_n_Coffe
üzenetére
Nekem a Lenovo telefonomnál volt ilyen, ott végül kiderült, hogy elszakadt valamelyik hangszóró vagy beszédkábel vagy mi. Én hallottam amit mondtak, de engem csak úgy hallottak, ha kihangosítottam a telefont. Viszont akkor meg én nem hallottam a másik félt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Milk_n_Coffe
üzenetére
A messenger voip hívás, amit az android médiaeseményként kezel, vagyis mást használ, mint gsm hívásnál.
Tehát akár szoftveres, akár hardveres a hiba, nem függ össze a kettő. -
djtörök
senior tag
válasz
Milk_n_Coffe
üzenetére
Néhány ember már panaszkodott, hogy a másik fél nem hallja, de nem hinném, hogy tömeges problémáról van szó. Ha letakarod a zajszűrő(felső) mikrofont akkor javul a helyzet?
-
válasz
Milk_n_Coffe
üzenetére
Eddig ilyen problémát nem tapasztaltam.
Csináltál gyári visszaállítást?
Ha azután is ilyen marad,akkor ott más gond lesz,nem szoftveres,mivel másoknál ilyen nem jelentkezett emlékeim szerint. -
Milk_n_Coffe
tag
Sziasztok!
Előző héten vettem meg a telefont és azóta is azzal van problémám, hogy telefonhívásnál csak akkor hallanak engem ha kihangosítva beszélek. Gondolom szoftveres hiba lehet ebből kifolyólag. Volt már valakinek hasolnó problémája?
MIUI 8.2
-
-
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem. A régi telom Sony Z3C.
A Sonyrol már atszinkronizáltam amit lehetett és a Xiaomi alkalmazás engedett..
Eseteg más ötlet vagy program amivel átvihetem a wifi jelszavakat?
-
kriszpontaz
veterán
Ha gyárit akarsz, akkor innen ajánlott:
[link]
Kb. 11.000.- Ft + szállítás (9$ EU Express, EU Warehouse).
Egyben érdemes, kerettel együtt venni, akkor simán csak átülteted az alkatrészeket és nem kell szívnod vele.
Az Aliexpress-en árult kijelzőknek mindig van valami kicsi nyűgje, valamint általában mind Tianma panel.
Nem mondom hogy mind rossz, de oda kell figyelni. Ott megkaphatod 6-8000 körül is. -
válasz
FtcFeki
üzenetére
Szia!
Most nem akarlak b@sztatni,de ha visszaolvastál volna pár hozzászólást,akkor már találtál volna választ is,mivel rendszeresen kérdezi valaki.
Kérdésedre válaszolva:
-Mediamarkt
-Eustock (mindenki ezt ajánlja itt a fórumon)
-Auchan
-EdigitalAz fenti helyeken vett telefonokat itthon a Wayteq szervizeli.
Mindenhol 1 év a gari,ennyi a jogszabályi minimum.
Ahol 2 év garit írnak,ott sokszor bolti garit adnak,valahol hátul a kamrában meg is bütyköli neked valaki,ha szerencséd van akkor egy hozzáértő.
Mediamarktban szerintem ehhez is tudsz biztosítást és plusz garit venni. -
FtcFeki
csendes tag
Sziasztok!
Sokat vaciláltam a honor 6x és a redmi note 4 között, végül utóbbira esett a választásom. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy honnan lenne érdemes megvásárolni a készüléket? A fő szempont, hogy itthon lehessen szervizelni, legjobb a 2 év gyári gari lenne, de ha minden kötél szakad akkor az 1 év gyárival is beérem. A xiaomi.hu oldalon sajnos csak aranyban lehet most rendelni. Fekete vagy szürke kellene. Köszönöm a válaszokat!
-
jimmy5
aktív tag
sziasztok !
Az autóból kiszállás közben sikeresen kiesett a zsebemből a teló
és az sarkán landolva betört a kijelző és az üvegfólia is.
A telefon műxik nincs semmi funkcionális baja.Honnan érdemes rendelni kijelzőt (M.o vagy külföld ali,ebay) ?
Az LCD és a Touch screen-t is cseréljem ?előre is köszi a segítségeteket !
tudnátok pár linkkel segíteni hogy honnan rendeljek.
-
jmuranyi
tag
válasz
szabifotos
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok.

Majd írd meg légy oly kedves, milyen lett. -
-
adathor
csendes tag
Egy napig nem látta a wifiket! Többször újra kellett indítani. Jártatok így?
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
szabifotos
üzenetére
Ennél olcsóbban sehol nem lehet kapni, kalkuláld ki! 4/64 62e!!!
Honorbuyon vettem én is, nem véletlen 25$ a shipping, megrendeled és 2 napra délutánra itt van mert DHL Express hozza, agyon csomagolva, a telefonon meg óriási akció van. De ha ennyire megvág ez az ár akkor neked tényleg csak egy 4X kell ami egy alacsonyabb kategória a Note 4 Snapihoz képest. -
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Leírnád pontosan, hogy hogy tudom csak a régi készüléken tárolt wifi jelszavakat átvinni?
Mert már csak az hiányzik erről a teloról.
-
-
pluhm
aktív tag
Engedélyezzed a nemzetközi adatbarangolást, így lesz neted külföldön is. Arra figyelj, hogy csak az EU tagállamain belül nincsen plusz költség a mobilinternetre és beszédre, más országokban (pl.: Szerbia, Ukrajna, Svájc, Norvégia....stb, mivel nem EU tagállamok) viszont igen.
-
F.B.I.
veterán
Külföldi roamingban tudtok segíteni: kint ugye átállt a szolgáltatóra, telefonálni tudtam de adatforgalom nem volt. Külön át kell állítani ezzel kapcsolatosan valamit, amiért független a telefon?
-
-
wzol
tag
válasz
-Prometheus-
üzenetére
Megerősítem, nálam is ez volt: a simán asztalon pihenő telefon kijelzője véletlenszerűen felébredt (nem volt semmi esemény) és a "Képernyő felébresztése értesítéskor" funkció kikapcsolása megoldotta.
-
Hunreal
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Értem. Köszönöm! Akkor gondolom az eustocktól vásárolt telefonok zárt bootloaderrel érkeznek, ugye?
-
juve600
nagyúr
a héten jön a 5.8.4-es RR
-
kriszpontaz
veterán
-
trouble
senior tag
Van valakinek ötletem, hogy miért állítgatja át a telefon magától a hang beállításokat ?
Napközben hívnak és azt veszem észre, hogy nem az általam kiválasztott csengőhang szól hanem más.
Beállítom vissza a régit, hívnak megint az a sz@r csörög, most újra beállítottam a régit
Global stable 8.2. -
Hunreal
tag
Sziasztok!
Nem vagyok jártas a témában, ezért szőke kérdés alert!

Ha be van kapcsolva az ujjlenyomat-olvasó és ellopják a telefont, akkor a tolvaj tudja később használni a telefont? Tehát, tudja resetelni a készüléket és függetlenként továbbértékesíteni? Úgy tudom, hogy ha ellopnak egy iPhone-t, akkor nem tudnak vele mit kezdeni a tolvajok, mert "feltörhetetlen" a készülék, így csak méhtelep jöhet szóba. Ez igaz? Ilyen szintű biztonság elérhető az androidos telefonokra, azon belül a note 4-re?A válaszokat előre is köszönöm!
-
vargalex
félisten
válasz
szabifotos
üzenetére
A 4X az mindenhol 5" 435-ös CPU. Te viszont Note 4X-et (vagy 4-et) szeretnél...
-
B.F.G.
senior tag
Átköltözésnél a gyári átköltözős progi nem vitte át a wifi jelszavakat mikor átköltöztem erre a telóra, tudtok erre valami módszert, hogy hogy lehet az eltárolt wifi hálózatok jelszavait átvinni az új telefonra?
-
xTech
tag
Jelenleg egy telekomos SIM kártyát használok, de túl csábító a Telenor korlátlan mobilnetes csomagja, ezért úgy döntöttem, hogy beszerzek egyet. Valaki meg tudná mondani, hogy ha a 2-es slotba teszem a telenoros SIM-et, akkor is lesz 4G? Vagy csak az 1-es slotban működne? Illetve ha az 1-es slotba teszem, akkor az hol állítható be, hogy minden SMS-t és hívást a telekomos SIM-ről kezdeményezzen?
Nem használtam sohasem dual-simes megoldást, ezért elnézést, ha bugyuta kérdések.
-
CMD 87
tag
Eustock-ról érdemes hozzá tokot venni ? Ha Igen melyiket ?
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
szabifotos
üzenetére
Ezt keresed, nem a Note 4X-et, ebben van a B20 Honorbuy. Innen vettem én is a 4/64est. A lényeg az, hogy a linken olyan opciót válassz ami előtt ott van, hogy official international.
-
zodo
nagyúr
válasz
csattila01
üzenetére
Szia!
Én is elindultam hogy megnézzem személyesen a telefont pl az ajánlott Media Markt-ba de nem találtam.
Sokáig hezitáltam igaz anyagi része is volt és mert szintén kicsi a kezem ezért a sima Redmi 4 -es 5" -val szemeztem mivel 4" -ról váltok.
Valakinél olvastam hogy papírra vetette mm alapon, kivágta és én is így tettem ill. összes nagyobb készülékkel rendelkező munkatársamtól elkértem, tapizni a telóját.
Lesz ami lesz alapon végül note 4 mellett döntöttem, gondolom megszokható majd a nagyobb készülék de cserébe egy közel profi cucc lesz a kezemben.
Zsebben, táskában való hordástól jobban tartok.btz
Van benne: eustock adatlapja szerint
GPS: Beépített, GPS+GLONASS, BeiDou, A-GPS támogatás
-
szabifotos
senior tag
válasz
szabifotos
üzenetére
Elnéztem. Ebben sincs B20, ha jól látom. Külföldről nem is lehet B20 Global version-t venni?
-
btz
addikt
Nincs benne GPS? Mert a téma összefoglalóban nincs kiírva.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Redmi Note 4X-et honnan érdemes ha B20-at is szeretne az ember? pl. ez? LINK
-
csattila01
tag
Sziasztok!
Nagyon elgondolkodtam én is a vásárláson, mint sokan mások. Holnap remélhetőleg sikerül végre személyesen is megnézni a telefont. Kicsit félek még az 5.5 inchtől, pedig elég nagy a kezem. Van olyan közöttetek, aki Galaxy S5-ről (vagy hasonló kaliberű készülékről) váltott? Iszonyatosan tetszik a mobil, akkor pedig mégjobban fog, ha megérkezik a MIUI 9.
-
Gloob
addikt
válasz
csemeteim
üzenetére
Akkor ne a media mappát próbáld, hanem a belső táron ott van a ringtones mappa, mint ahogy írták is! Abba tedd. Én is oda tettem, csak rosszul emlékeztem rá! Bocs érte. Root jogosultsággal viszont oda is lehet tenni, ahová írtam, a system/media/audio/ringtones. De ide csak root mellett lehet írni, mivel ez már a rendszer területe.
-
lovas93
tag
Sziasztok! Most figyeltem fel a jelenségre, hogy a telefonom nem szólaltatja meg sem a radugott hangszórót, sem a fülhallgatót. Pi Music Playert használok, de fajlkezelobol sem működött. Másnak is volt ilyen vagy egyedi problémával állok szemben? Mert ha igen akkor ez a második note 4 amit küldhetek vissza valamilyen hiba miatt... :/
-
AMDFan
addikt
Hogy egy újabb pozitívat kapjon a telefon, a múlt héten én is átvettem az enyémet, eustcoktól. Hétfő délután rendeltük, szerdán már nálam volt. Pixelhibát én nem találtam rajta, a sebessége nagyon ott van, az üzemidő az parádés
Szerintem nagyon szép kijelzője van, masszív a szerkezete is. Ennyi pénzért biztos, hogy best buy. 
-
válasz
Tutu7030
üzenetére
Mocsok és gonosz az ilyen viselkedés,de ugye milyen mókás!?

Az ilyen helyeken azért elvárt lenne egy hozzáértő brigád,de ahogy én látom sokszor csak a végzettség számít,a hozzáértés már nem...
Bár az utóbbi időben már a végzettség se a munkeerő hiány miatt.
Komolyan semmi közöm szakmailag a telekommunikációhoz,vagy a szórakoztató elektronikához,de ahogy látom sok ilyen terméket forgalmazó bolt "szakértőjéhez" képest a hozzáértésem nagyobb mert nekem ez a hobbim,ez az érdeklődési köröm.
És még nem is tartom sokra a tudásomat (sokszor azt hiszem hogy ez a mai világban alap),vannak nálam sokkal okosabbak,de ahogy látom még mindig az egységsugarú emberekből áll a nagytöbbség!"Kisembernél" még csak csak elnézhető a dolog,de hogy a "szakértők" is ilyen tudatlanok...
2017-ben,az internet és a sok okoskütyü korában...
Tisztelet a kivételnek!
-
Whist
aktív tag
Tipp: ne akarjátok megúszni 300 forintos full cover üveggel a védelmet,mert egy gyors bőröndbe pakolás közben még a farmer fémövcsatja is összeveri....
-
zileut
tag
A 4/64-os verzió nagyon nem akar megérkezni.
- Xiaomi Note 4, 4/64 (fekete) beérkezés bizonytalan, gyártási nehézségek miatt. -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Mobil flották topik.
Ha nem boldogulsz, privátban is segítek, de reggelig melóban vagyok, szóval nem biztos, hogy rögtön tudok válaszolni. -
norbert400
tag
nekem is volt hasonló élményem.
Egy hardveraprós hirdető árult xiaomi üvegfóliákat..oké bementem a gsm boltjukba. Mint kiderült nem is volt ehhez a készülékemhez.
Aztán valahogy szóba jött a márka meg nagyobb márkákkal összehasonlítva. Aztán ecsetelte hogy alkatrészek beszerzése hozzá több hét, magyar szervizesek hozzá se mernek nyúlni meg nem tudni milyen hardverek dolgoznak alatta. Mondom dude...szoftverrel rácsekkolsz. figyelmen kívül hagyta és nyomta és nyomta a bs-t.

Ehhez nem volt energiám és leléptem. Mondhatnám hogy csak kitaláltam de nah.
-
-
Gloob
addikt
válasz
csemeteim
üzenetére
Hová tetted? Ha van root jog, akkor a system/media/audio/ringtones mappába kell rakni, és ott megmarad. Ha nincs, akkor az sd-n a media mappába, és ott is megmarad. Én a külső sd media mappájába raktam egy hagyományos csengőhangot, és azóta is azt használja. No meg persze ki is kell választani csengőhangnak, de ez gondolom megtörtént.
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Betettem a belső tárhelyre az álltalam választott csengőhangot de minden alkalommal visszaáll az eredeti.
Mit fontok el?
köszi -
Én imádom az MM-es telefonos "szakértőket"!
Ha unatkozom és jót akarok röhögni,akkor hagyom hogy "segítsenek" és hallgatom mekkora ökörségeket tudnak összehordani!
Direkt szoktam húzni őket idióta kérdésekkel és sokszor akkora bullshit se füle se farka válaszokat szoktam kapni...
Imádom nézni az arcukat amikor felvilágosítom őket hogy mennyire nem értenek a telefonokhoz,csak bemagoltak valami katalógust,de még a specifikációkat se nagyon értik,de úgy adják elő,mintha a legjártasabbak lennének a témában.
Szépen csendben szoktak elkullogni amikor rájönnek,hogy olyas valakinek próbáltak süketelni,aki jobban ért ezekhez,mert ez a hobbija.
Kabaré!
És ezek próbálnak segíteni a laikusoknak a boltban... -
Kinsiinoo
senior tag
a, rossz számot hívtál
b, őket hívtad és valami b@rom böfögött a telefonba
c, azt se tudtad melyik telefonról kérdezed és még életében nem is látott ilyetA helyes válasznak jelöljük meg a B és a C választ.
Ha olyan ember véleménye kell aki Xiaomi félisten szinten van, akkor ajánlom a magyar facebook csoportból Komáromi Attilát, ő elfogja mondani, hogy egy igaz szava nem volt a MediaM. csávónak.
De ugyan ezt elmondjuk mi is itt a topikban pár százan, a miuihu fórumon, rajen, vagyula, és mondjuk bármelyik teszt és elemzés a neten.Egy szó mint száz, mint minden telefon ez se hibátlan, viszont árban bajnok és teljesítményben, üzemidőben is
Bárkinek ajánlom! Bár lehet én vagyok csöppet elfogult 
-
aldork
csendes tag
Sziasztok!
A saját telefonom bekrepált, és gondolkozok egy ilyen telefon vételén.
Egészen addig teljesen meg voltam győződve arról, hogy erre van szükségem, amíg felhívva a mediamarktot, be nem számolt nekem az ottani telefonos szakértő, hogy mennyi baj volt eddig szoftveresen a telefonnal, és hogy kiábrándító, hasonlók..
Nektek is akadtak ilyen problémák? Mik a tapasztalatok, érdemes beleinvesztálni? -
V.Stryker
nagyúr
Valaki próbálta már VR szemüveggel a telefont? Érdemes rá beruházni?
-
törölt tag
Feldobtam a Miui 9 betat. Hát bakker a MIUI 8 egy csiga hozzá képest. Mindent villámgyorsan csinál. Eddig nagyon bejövős. Grat a fejlesztőknek.

-
-
djtörök
senior tag
Az ébresztés kikapcsolt állapotban működik?
Más: a mobilarena teszt szerint "gyenge
pont a kontrasztját gyorsan veszítő panel, ha oldalról tekintünk rá". Na én ilyet nem tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mellesleg Aliról messze kerüljük a telefon rendelést.

Ennél kedvezőbb ár sehol nincs?

crok