Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Theory66
üzenetére
dev 7-es alapú,stable 6-os,lehet az a gond,próbáld régebbi miflash-el
MIUI8 Global fejlesztői 7.7.6 rom teljes lista
[Zárképernyő, Állapotsor, Értesítési terület]
Optimalizálva - Értesítési terület válaszidő[Feladat kezelő]
Optimalizálva - Indítási sebességez mind a heti frissités

-
ht42
senior tag
Nekem meg [a páncélozott] jött meg tegnap. Én nem a szépségre hajtok

A hosszabb és a rövidebb oldala felé is ki lehet támasztani, így evés közben lehet olvasni, vagy filmet nézni. Ezenkívül ha majd beleejtem a vécékagylóba, talán nem fog összetörni... a kagyló![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Theory66
aktív tag
Srácok devről hogy lehet visszaváltani stablere? Fastboottal próbálkoztam de nem flasheli fel. Rémlik mintha lett volna már erről szó de nem találom meg.
-
juve600
nagyúr
válasz
Turbobacsi
üzenetére
úgy ahogy mondod
megjött ár a fekete ipaky szilikon tok is
tökéltes

MIUI -val nekem a beszéd-mikrofon hangerő a gondom,de lehet csak simán süket vagyok
vagy egy példa:
alkalmazásokat sokkal gyorsabban telepíti a RR,a kihangosítom is jobban megy vele -
juve600
nagyúr
remélem a MIUI9-el villant valamit a gyártó mert azért vicces hogy minden más rom-mal jobban működik a telójuk
-
crok
Topikgazda
MPT-re (utána restart):
https://mobilarena.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20/hsz_3497-3497.html
-
Gila2626
csendes tag
http://smartshop.hu/xiaomi-redmi-note-4x-dualsim-okostelefon-32gb-3gb-ram-zold.html
Ennyiért jó lehet?
-
Hary50
csendes tag
Sziasztok srácok!
Megint kérdéssel fordulok hozzátok.
A telom 3 napos most kezdem próbálgatni. Remèlem minden jól be van állitva. Viszont az van, hogy nem tudok fényképezni. Megnyitom a fényképezőt, kattint, kép elkészül 2-3 mp múlva azt írja, hogy "Kamera hiba. A kamera inditása nem sikerült inditsa újra az alkalmazást." Én már mindent próbáltam. Tudna valaki segiteni?Köszönöm.

-
m_dawe
senior tag
Akinek a MiFlash 1sec alatt végez és nem sikerül feltenni, az másolja ki a mappát az asztalra és onnan tallózza be. (Másik meghajtóról az istenért nem sikerült)
-
trebrona
nagyúr
Próbáld ki ezt: MIUI USB Beállítások
-
törölt tag
Vennék egy Redmi Note 4-et, mert kedvem támadt kipróbálni rajta az Andriod rejtelmeit. Rootoláshoz mi különbség van SuperSU és (Xposed ha kell, egyébként mi ez?) és Magisk között? Valamint Titanium Backup és Flashfire között? Mivel lehetne majd azt megoldani, hogy ha töltőn van a telefon és saját wifi kapcsolat van akkor készítsen biztonsági mentést? Tud e különbségi mentést valamelyik app vagy csak teljes mentést? LeneageOS vagy Resurrection Remix-et próbálnám ki elsőre.
-
juve600
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
de nem RR rom van fent nem MIUI
én az RR rom hátterét szeretném feketére váltani a fehérről -
juve600
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
én nem találom ezt a témát
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nem szándékozók, Eustocknál fogom megvenni, csak még nincs náluk a 4/64.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Viszont szerintem simán cserélik gariba és tényleg alig vehető észre és csak szürke/fekete háttérnél! Emiatt ne állj el a vásárlástól

-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Köszönöm szépen.

-
vigyori78
őstag
Tárcsázóba *#*#6484#*#*
2. Menü: ALS/PS
ezen belül az első a fény itt ha forgatod a telefont sötétebb helyről világosabbra akkor zöld lesz ha jó.
a második a közelség ami neked kell, itt fogod és a tenyered elkezded egyre közelebb vinni a hangszóróhoz itt is zöldre vált ha minden rendben.
-
ak76
senior tag
Semmilyen módszerrel nem tudom összehozni a PC-t a telefonnal,soha semelyik készülékemmel nem szívtam ennyit,fogalmam sincs mit kéne tenni hogy lássa a számítógép a telefont.
Fejlesztői módban MTP-re van állítva,USB hibakeresés bekapcsolva..semmi reakció.
A PC eszközkezelőjében xiaomi MDB interface-ként "látja" a telefont,jobb egér gomb,frissítés,illesztőprogram frissítése,stb folyamatot elindítom,de a vége: az eszköz nem indítható el (kód 10)...
Valakinek valami ötlet?
Amúgy win 8.1 Enterprise van fenn. -
Neck
veterán
Sziasztok,
Létezik, hogy a telómban nincs/nem működik a proxy szenzor?
Megnéztem, ki is kapcsoltam, vissza is, újra is indítottam, de nem sötétedik el a kijelző amikor telefonálok
Van valami service code, amivel le lehet tesztelni?
-
juve600
nagyúr
RR 5.8.3 rom
Faust kernel24 óra alatt 10%-ot merült, komoly

-
juve600
nagyúr
[link]
de inkább a bootloader- t törd fel
nekem redmi 3 pro volt ez elött,azon is RR-t használtam,sokkal gyorsabb mint a miui de akkor még betudtam annak hogy az 5-ös alapú volt
tegnap megjött a note 4 és 6-os alapú miui volt rajta,utánna BL nyitás és feltettem a xiaomi eu 7-es alapú devet,majd tegnap este ezt az RR-t,és ezek közül is az RR legjobbmajd talán a MIUI9 jobb lesz
-
válasz
lovas93
üzenetére
Wifi file transfer pro
Van ingyenes verziója,de az nem enged nagy fájlokat mozgatni.
PC-n böngészőből használható és nem rossz,de nem egy sebességbajnok,de ha van időd kivárni,akkor hasznos és egyszerű.
Esetleg még totalcommandert szoktam használni. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Üdv!
Elég gyakori, nekem is van, de csak fekete háttérnél látszódnak és magasabb fényerőn. Kb 3 hetente látom őket, ezért nem küldtem vissza a telót. Majd ha lesz más baja

-
lovas93
tag
Sziasztok! Wifi transferes alkalmazást tud valaki ajánlani, ami az SD kártyát is tökéletesen kezeli és nem csak küldeni tudok a gépre dolgokat, hanem a telefonra is fölmásolni? próbáltam már párat és egyik sem volt megfelelő számomra. Vagy az SD-t nem látta vagy feltölteni nem lehetett semmit a telefonra. Windowsos telefonom volt előtte és azon ez tökéletesen működött. Előre is köszönöm a segítségeket!

-
Hary50
csendes tag
Sziasztok!
A 4360-as hozzászolásban feltett kérdésekre valaki tudna segiteni?
Köszönöm!

-
Dyrg
aktív tag
Túl halkan szól a csengőhang, van rá megoldás? Kerestem itt, de más is csak panaszkodott, a megoldást nem találtam.
-
TommyX_
őstag
Kb 1 hónapja van meg a telefon, de egy dolog, ami zavar nagyon.

Valószínűleg én vagyok a "híbás", de hogyan lehetne úgy beállítani a kijelzőt (automatikus fényerő van beállítva), hogy amikor kint vagyok a szabadban és napsütés van, akkor lássam is, hogy ki hív engem?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezt vissza kell majd küldeni