Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
rájöttem hogy fastboot modban tudom flash-elni
-
juve600
nagyúr
hogy kapcsolom be a download modot a telón ?
-
bioengin
tag
Mostanában jártál így?
Épp van egy rendelésem tőlük, ami tax insurance-es, kiváncsi leszek.
Merthogy az oldalukon ezt írják:
"2) The Tax Insurance is to guarantee that if just in case any tax involved, Spemall will pay you all the tax"A "pay you" az nem kupont jelent, sztem...
-
juve600
nagyúr
eu-s vagy glob dev a jobb szerintetek ?
-
juve600
nagyúr
ha megjön 26-án a miui 9 akkor hogy tudunk arra frissiteni ?
melyik romot tegyem fel a telóra hozzá ? glob dev vagy stable ?más: feltettem most ezt xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.7.13_v8-7.0.zip,de ha messengeren üzenetet kapok akkor a zárképernyőn nem látszik hogy mit irtak
-
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Ez nálam már csak így megy,1 telefon se töltött nálam 6-7 hónapnál többet,de inkább a 3-5 hónap a jellemző.

A Note eredetileg is átmeneti telefonnak lett véve,kb 2 hétre terveztem vele,ahhoz képest lassan 1,5 hónapja nálam van már és még egy ideig marad is.
Esélyes hogy valamikor az utolsó negyedévben váltok vissza a flagship kategóriába,addigra kint lesz(nek) az új szifon(ok),Galaxy Note 8 és az LG V30 is.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Véletlenül letöröltem a gyári zenelajátszót az alkalmazások közül honnan lehet letölteni ismét hogy ne csináljak hardresetet ?
-
csongi
veterán
Elsiklottam, vagy figyelmetlen voltam..
Dev vagy Stable verziós Miui9- jön jövőhéten? -
-
vigyori78
őstag
Ha android M és N között vagyis Stable ROM és Developer ROM között akarsz váltani akkor Fastboot frissítés kell, legalábbis ezt írja :
If you upgrade from MIUI Stable ROM based on Android M to MIUI Developer ROM based on Android N, please flash it via Fastboot update. -
-
Torry
addikt
válasz
vigyori78
üzenetére
Jogos, köszi.
Most developer-en vagyok, de szeretnék visszamenni stable-re. Ezt hogyan tudom megcsinálni?
Ha recovery-be bootolok, és wipe-olok, tudom majd belső memóriáról telepíteni?
Ha a frissitésben választom ki a 6.0-as romot, akkor azt írja, hogy csak a 7.0-ra tudom frissíteni.Köszi
-
juve600
nagyúr
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.7.13_v8-7.0.zip
ezt a romot használja valaki ? milyen ?
-
rejtő
tag
válasz
kelly416
üzenetére
"Ha nem olvastatod be vele az ujjlenyomatod és csak úgy böködöd a hátulját, akkor felébreszti a kijelzőt, de képernyőzár fogad minden esetben. És itt lehet pin, jelszó, pattern és sima elcsúsztatás is."
ez nem így van. Fejlesztői beállítások, Közvetlen hozzáférés menüpont.
Itt ki tudod kapcsolni a képernyőzárat.

-
vigyori78
őstag
Ez a hivatalos gyári rom, amit linkeltél az a rendszerfrissítés leírása.

-
Torry
addikt
EZ a hivatalos gyári rom ugye?
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Tudok gorgetheto kepernyo kepet csinálni bármely
netes oldalról vagy csak rendszer oldalról.
Mert nekem csak a rendszer alkalmazásával készített kép gorgetheto a többi áll.
Koszi -
kelly416
veterán
válasz
Haligali
üzenetére
Szerintem valamit nem jól csinálsz.
- Ha beolvastatod vele az ujjlenyomatodat jól és bekapcsolod az ujjlenyomatos ébresztést, akkor nem kell a MiBand, hogy feloldjon a képernyőzár. És ilyenkor vagy feloldod az ujjlenyomatoddal, de akkor egyből eltűnik a képernyőzár is pont, ahogy Te szeretnéd, vagy ha nem jól ismerte fel, esetleg nem Te próbálod feloldani, kötelező módon a pin/jelszó/pattern trió valamelyikét kell használnod, ilyenkor nem lehet használni a sima csúsztatós képernyőzárat.- Ha nem olvastatod be vele az ujjlenyomatod és csak úgy böködöd a hátulját, akkor felébreszti a kijelzőt, de képernyőzár fogad minden esetben. És itt lehet pin, jelszó, pattern és sima elcsúsztatás is.
-
válasz
Viktor_bb
üzenetére
Beállítások-Akku és teljesítmény-Teljesítmény-jobb felül fogaskerék-Ütemezett be- és kikapcsolás
Mondjuk én nem használom,éjszakánként átlag 2-3%-ot merül,úgyhogy a fogyasztás miatt szerintem felesleges.Az éjjeli lényegtelen hívások és értesítésk elkerülése miatt inkább a ne zavarjanakot időzítettem,így ha a családban vagy a baráti körömben történik valami SOS helyzet,akkor is elérnek.
-
Viktor_bb
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy van lehetőség ütemezett bekapcsolásra valamilyen úton módon?
Este kikapcsolom, majd reggel automatikusan bekapcsol a telefon.
Régi Nokiámban volt ilyen lehetőség, szerettem
-
hyggelig
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak.
Windows Phone-ról váltottam és most nem csak azért ámulok, hogy milyen jó a telefon, hanem, hogy mennyire kőkorszaki állapotok voltak nálam a WP-nal és mennyire más szint az Android.

-
dkpisti
tag
Hello unlock sikerült twrp mido telepítés nem megy az img fájl kicsomagolva ott parancssor nyitás de nme talál eszközt melyik driver hiányozhat? (win10)
-
Haligali
tag
válasz
kelly416
üzenetére
Alkalmazások fagyasztása:
Tesztelés miatt volt rá szükség, hogy ne kelljen újra feltelepíteni valamit. Nem is az idő vagy a terhelt miatt, inkább az alkalmazás által addig össze gyűjtött adatok miatt például.Képernyőzár:
Az volt a cél, hogy mikor ujjlenyomattal oldom fel a telóm és közben aktív a közeli Bluetooth-eszközös feloldás, ne kelljen még a Képernyőzárat is külön feloldanom.
Most ha ujjlenyomattal oldom és karomon az MiBand, rögtön a főképernyőn találom magam; ha pedig nincs nálam a bluetoothos eszköz (esetleg lenyúlnák a telóm), akkor pedig még szükséges (beállítástól függően) vagy a minta, vagy a PIN.Most sikerült kikapcsolni a Képernyőzárat, úgyhogy boldogság van

-
aprilis1
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!
Megnyugodtam! Van mobilnetem, de csak 1G-s. Valahogy nem bízom a Telekomba. Mielőtt lett mobolnetem anélkül is fellépett az előző telefonom és frissített gyári visszaállítás után. Felhívtam őket,h miként is van, de nem tudtak válaszolni.
Lehet nem is kellett volna előfizetéssel törődni
Jó,h vagytok!
Szép napot! -
válasz
aprilis1
üzenetére
A hálózat alapjáraton 4G-re van állítva,de ha mobiladatforgalmat kilőtted,akkor nem fogja a mobilnetet használni önkényesen.
A 4G a hálózat kijelzésénél akkor is ott marad,mert azt a hálózatot preferálja,csak akkor fog más hálózatot használni,ha Te azt beállítod,de azt meg szerintem felesleges.
Amúgy az okostelefon mobilnet nélkül félkarú óriás.
Kb az S2 idejében kapcsolgattam utoljára,ha nem lógsz egésznap a neten,akkor a háttérben történő szinkronokhoz használt adatforgalom minimális. -
aprilis1
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megjött a teló. Ez az első Xiaomi. Nagyon bejön,h azok az alkalmazások gyárilag benne vannak amiket eddig letöltöttem. Egyik ámulatból a másikba estem. Én nem vagyok az a buherálós, jó ahogy van
Viszont: Ma telefonálás után Telekom küldött MMS-t hogy örülnek az új telefonomnak és válasszak megfelelő díjcsomagot...
Ha alapból 4G-re áll, de adatforgalom ki van kapcsolva attól még a netemet fogyassza? Help!
Pedig örültem,h végre tudok vidékről normálisan telefonálni.
Bocsi a szómenésért!
Előre is köszi a segítséget!!! -
B.F.G.
senior tag
Mindenkinek köszönöm a gyors segítséget!
Egyenlőre még várok, mert a mostani telóval már vannak bajok, de már megvan, hogy mit veszek ha végleg bedobja a Sony Z3C a kulcsot....
Ennek a telónak nem nagyon fog lejjebb menni az ára valószínűleg, már most is a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik. NFC-ét nem használom, a kamera arra elég amire kell, minden más benne van ami kell, vízbe eddig sem nagyon tettem a Z3C-ét mert féltem a többi tulaj rossz tapasztalatai miatt, hogy az enyém is beadja a kulcsot, majd ezt a telót valami nedves baba popsi törlőkendővel tartom tisztán

Még arra is gondoltam, hogy a fenti cégnél, 6000 Huf-ért veszek rá +1 év garit. Aztán hagy szóljon.
A nagyobb kijelzőt a Z3C-hez képest már hiányoltam, náha már kicsi volt, majd a tárolást és a kezelést ennek fényében megoldom.Hol lehet egy ilyen készüléket élőben megtapogatni?
-
750 K4!

Csak sajnos évek óta darabokban...
Egy baleset "kicsit" megviselte,ahogy engem is,én felépültem gond nélkül,de a kicsikémre sajnos még nem jutott pénz...
Talán majd jövőre,csak előbb az asszonnyal is meg kell küzdeni,a baleset óta sikítófrászt kap a gondolattól hogy újra motorra ülök,ebből elég sok veszekedés volt már,eddig nem nagyon tudtam meghatni.
-
Én azt vettem észre,hogy a wifije jobb mint az előző telómé,ami egy Galaxy S8+ volt.

Messzebbről látja a hálózatot mint az S8+,ahol a galaxy már lekapcsolódott,ott a Note 4-em még vígan wifin pörög.
Persze itt nem dupla/tripla távolságokra kell gondolni,de pl a szomszédban nagymamámnál a konyhában (terméskő falak!!!) még van wifim,a Galaxy már a bejáratnál az udvaron eldobta a jelet.Vagy pl hátul az udvarban legalább 7-8m-rel később dobja el a jelet mint a Galaxy,pedig annak se rossz a wifije,szóval a Note 4 wifijére egy szavam nem lehet. -
B.F.G.
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, de most nem elérhető, de mondom nekem sem fontos a B20 szerencsére nagy a választék és nincs nagy különbség a készülékek között.
A wifi-vel mik a tapasztalataitok, könnyen és jól kapcsolódik mindenhol ez elég fontos kérdés, mert azért java részt wifin szeretném használni?
-
djtörök
senior tag
Tok nélkül gyorsan kopik a fekete színű verzió?
-
Nem igazán tudom,magán személy vagyok,a céges nettó/bruttó/áfa visszaigénylés témákhoz nem értek,én mindig csak a bruttó árat nézem,az vonatkozik rám.
Szerintem pontos infót az eustocktól kérdezz,ők biztosan okosabbak ezzel kapcsolatban.
Amúgy smartshopnál azt írják most,hogy jelenleg nem rendelhető (pár órája amikor linkelted még kint volt az ár),szóval...

-
RVR400
veterán
válasz
eastpaktasi
üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor kerettel együtt rendeld, ne csak a kijelzőt magában, az 5 USD felárat megéri.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
eastpaktasi
üzenetére
Hát ha megnézted, hogy azt veszed e amit kell akkor szerintem biztos jót kapsz

Tok és fólia vásárlásnál is a Snapdragonos verzióval a Note 4X-et szoktuk keresni a modellnél ha nincs írva a global, mert a Note 4 kiírás szinte mindig az MTK-s verziót takarja. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
eastpaktasi
üzenetére
Csak a Note 4X-el kompatibilis, szóval annak jónak kell hogy legyen.
-
eastpaktasi
csendes tag
Sziasztok! sikerült összetörnöm a global redmi note 4-esem üvegét, és rendelnem kéne hozzá alkatrészt! azt nézem,hogy a mediatek-es verziónak jobb oldalt van a led jelzőfénye,és snapdragonosénak pedig bal oldalt?
néztem ebay-t, és csak a 4X-nél találtam olyan kijelző+üveget aminek bal oldalt van a led-je
azzal nem lehet kompatibilis?
[link]esetleg van olyan ember aki Győr vagy 50km+ körzetbe cserél kijelzőt, viszonylag jó áron? Ha igen,akkor PÜ-be jöhet!
üdv
-
vargalex
félisten
válasz
Viktor_bb
üzenetére
Szia!
Nem csak a tárcsázóban keresve látod fordítva? Azt nekem sem sikerült megoldanom, ahogy a magyar t9 keresést sem a gyári tárcsázóval. Viszont a Névjegyeknél nálam alapban jól szerepel, amit tudsz is változtatni: Beállítások->Rendszeralkalmazások->Kapcsolatok->Megjelenítési beállítások->Nevek megtekintése mint: Vezetéknév elöl.
-
Viktor_bb
csendes tag
Lehet naiv kérdés, de az megoldható, hogy a névjegyzékben megfordítsam a vezetéknév-keresztnév párost a szinkronizált névjegyek esetében?
WP-ről váltottam és ott jól mutatta a Lumián, de itt most a keresztnevek vannak elöl.
-
kelly416
veterán
8.2.10.0 Azaz 8.2 Global-on Beállítások, Képernyőzár és ujjlenyomat, Képernyőzár beállítása, Képernyőzár jelszó bekapcsolása lehetőségek vannak. Nincs sima Képernyőzár menü, csak a Képernyőzár beállítása lehetőség meg az Adatvédelmi jelszó, a beállításán belül meg tényleg csak ez az egy van, amivel már mintát, pin-t vagy jelszót tudsz bekapcsolni.
-
Upo
addikt
válasz
Haligali
üzenetére
1. Adatvédelmi jelszónál nincs tapasztalatom, nem szoktam ilyen látszatintézkedéseket használni. De gyanús, hogy amikor beállítottad akkor letitkosította a belső tárhelyet. Ha így van, akkor nem tudod kikapcsolni. Egyetlen megoldás van, egy teljes factory reset adattörléssel és belső tárhely formázásával. Ha ez megvan, akkor újra belakod, vagy visszaállítod a mi fiókból a mentést, de figyelj rá hogy ne állíts be adatvédelmi jelszót.
2. Beállítások - képernyőzár és jelszó - Képernyőzár, Képernyőzár kikapcsolása kapcsolót bekapcsolod.
3. Telepített alkalmazást nem tudsz letiltani, azt a rendszer alkalmazásokra találták ki, mert azt nem tudod alap felhasználóként törölni. Ha rendszer appot fagyasztasz, akkor a frissítéseit is uninstallálja, hogy csak a rendszerben maradjon, a telepítettek közt ne legyen ott a frissítése. Egyébként meg bármikor újratelepítheted az appot, tényleg szinte értelmetlen fagyasztani, sőt olyant pletykálnak, hogy a miui 9-ben rendszer appokat is el lehet majd távolítani, azaz már ott sem lesz szükség a letiltásra. Ha valaki elől el akarsz rejteni alkalmazást, akkor meg ott a second space. Illetve lehet hogy segédprogrammal lehet felhasználói appot is fagyasztani, de ahhoz előbb unlock+root kell.
-
kelly416
veterán
válasz
Haligali
üzenetére
Az adatvédelmi jelszót nem kapcsoltam be, és a leírásod után nem is akarom bekapcsolni, így sajna ebben nem tudok segíteni.
A képernyőzár fura, mert a legtöbb telefonnál lehet olyant találni, hogy teljesen ki legyen kapcsolva, ebben most nem találtam. De mivel beállítottad az ujjlenyomatod, már csak azt kell bekapcsolnod a képernyőzár és ujjlenyomat menüben, és amikor odateszed az ujjad a szenzorhoz, már fel is oldottad a kijelzőt. Olyankor ugyanis nem aktiválódik a képernyőzár. Tudom, fél megoldás, mert dupla koppal meg power gombbal pont hogy kódot is fog kérni, de még ilyenkor is ráérsz az ujjadat oda tenni és fel is van oldva.
Ja? Root és Titanium Backup például. De mire jó az Neked, hogy a telefonodon van és lefagyasztod? Ha használni akarod, fel kell oldani... van hely a telefonon, ha nem böksz rá, nem indul el. Ennyi. Ha meg nem kell, törlöd. Nem értem a koncepciódat tényleg.

-
Kinsiinoo
senior tag
Az új unlock túl 72 órával az engedély megérkezése után enged csak oldani

A régi unlock pedig már nem működik mert mindenáron frissítene. -
vargalex
félisten
Vagy ugyanott is megtalálható.
Egyébként a B20 nélkülin is valószínűleg Global ROM van. Nekem ugyanis egy 3/16GB-os Note 4X-et rendelt onnan a cég és az van rajta. Egyszerűen azért erre esett a választás, mert ez fért bele a keretembe és nekem nem fontos a B20. -
juve600
nagyúr
MIUI 9
Az első telefonok, amik megkapják: Mi 6, Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X!
-
Ez a kínai Snapis,tehát a B20-at leszámítva ugyanaz mint a Global verzió,de a szoftverben nem vagyok biztos,az lehet hogy a kínai,nem az ami nekünk van.De miért vennéd meg ezt?
2000ft-tal drágábban ott a B20-as EU verzió az Eustocknál.
+2000ft és van B20 és megbízható gari. -
B.F.G.
senior tag
Sziasztok,
Ez ugyanaz a telefon ha minden igaz, csak B20 nélkü?
http://smartshop.hu/xiaomi-redmi-note-4x-dualsim-okostelefon-32gb-3gb-ram-szurke.html
Igazából az a kérdésem, hogy ha nekem nem kell a B20 akkor ezt is megvehetem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok