Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
Fájó szívvel, de itt hagyom ezt a fórumot Note7-re váltás miatt.
A Note4x -emet meg minden ellenkező híresztelés ellenére a gyári updaterrel vissza állítottam Global stabilra a Global beta-ról. (Készülékre mentés aztán onnan betallózott frissítés)
Üdv. -
crok
Topikgazda
válasz
djtörök
üzenetére
Még az összes CPU se amúgy, amíg voltak olyan kernelek amiben ki lehetett kapcsoltatni automatikusan (pontosabban bekapcsolt ha volt load) addig jó volt az is - csak nem hozott annyi plusz energiamegtakarítást hogy megérje benthagyni (mert ha nem kapcsolt vissza elég gyorsan akkor lagolt kicsit néha a rendszer).
-
Rickeffe
aktív tag
A volte-s dologhoz. Nekem pl. elég lenne ha egyszerűbben lehetne aktiválni az amrwbt, az bőven elég lenne. Mi5höz van egy aktiválási mód, de nem sok kedvem van kipróbálni a note 4en.
-
crok
Topikgazda
válasz
trebrona
üzenetére
Irreleváns lenne de azért nem az, mert ha az Almán ugyan be van kapcsolva a VoLTE de nem VoLTE-n hívod akkor csak egy sima 3G vagy 2G hanghívás lesz/lehet belőle amivel nincs gondja.
Ha mindkettőn bekapcsolt VoLTE-vel hívnak akkor az Almás vagy csak kicsörren vagy ha fel is veszi borzasztó hangminőséget produkál a túloldalon (készülékfüggő). T-s VoLTE aktiváláskor eddig még bármelyik munkatársam/ismerősöm ment be üzletbe az volt az egyik első kérdés hogy Alma-e a készülék mert ha igen nem ajánlják (tucantál több embert tudok hirtelen összeszámolni egy kezemen - nem, nem tizes számrendszerben) és próbáltuk is Almával a VoLTE-t, nekünk nem sikerült 4 másik Android telefonnal, 2 különböző vagy azonos szolgáltatóval se normálisra összehozni a VoLTE <-> VoLTE hívást. Vagy a mi statisztikánk rossz vagy csak nagyon egybevág azzal amit az üzletekben is mondtak.. -
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha nem az app szamitasi igenye miatt (es igy nem a load miatt) hanem pl. a GPU load (vagy a BT transcoding) miatt emeli a CPU frekvenciat akkor sose jossz ra mert nem latszik.
Plusz a Youtube miatt alapbol csavart a helyzet: a Youtube hatterben nem jatszik le, vagyis vagy a Simple Task manager-t latod vagy a Youtube megy, de ha nem jatszik a Youtube ndm latszik a CPU load-ja se..
-
[lAyCsI]
addikt
Érdekes hibára leltem Volte-val kapcsolatban :
Kollégámnak almája van, szintén Telekomos, ha hívni akarom egyet cseng csak ki, majd megszakad a hívás. Ha kikapcsolom a Volte-t, tökéletesen felepül a kapcsolat
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Rickeffe
üzenetére
update:
Lehet, hogy megvan az egyik bug.
Lehet hogy normális működés, nem tudom (annyira nem ismerem a technológiát) de az általam MIUI-n ismertetett apn beállítással bár működik a VoLTE, azzal jár hogy mindig van adatkapcsolat (akkor is ha ki van kapcsolva a mobiladat, viszont hogy ez beleszámít-e az adatforfalomba, nem tudom) -
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem is ez lenne a kerdesem.
Az elmelet szerint az msm-adreno-tz huzza a gpu-t ha van load, az meg huzza a cpu-t is. Esetleg a gpu simple-ondemand governorral is ezt csinalja? -
djtörök
senior tag
Sajnos továbbra is fennáll az a problémám, ha bt fejhallgatóval videózok pl youtube-on, az eléggé szívja az akksim. 10%-ot merül kb. 30 perc alatt.
Aztán rájöttem, hogy azért van, mert gyakorlatilag folyamatosan max. frekvencián járatja a procit. Próbaképpen levettem 1036mhz-re a max frekit, és láss csodát így 1 óra alatt 6% a merülés.
Ez a probléma gyakorlatilag rom független.
Vajon mi lehet a hiba oka? Miért kell pörögnie a soc-nak? -
crok
Topikgazda
Akit esetleg érdekel egy egészen szép custom recovery
annak - kipróbálásra - tudok kettőt is mutatni:SkyHawk Recovery Project - SHRP - [letöltés] ZIP-el telepíthető (vagy kicsomagolva az img-vel és utána újraflash-elni a ZIP-et)
És egy másik ami egyébként régebben indult:
Pixel Experience Recovery Project [letöltés] -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Oh, koszonom. Korbenezek, okosodok.

-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
már nem-garos Redmi Note 4-emen az USB port hülyülget, kontaktos. A készülék amúgy kifogástalan, nem szeretném cserélni.
Tudtok nekem tanácsot adni, foglalkozik-e valaki ilyesmivel, hogy kb. szétkapja a telót, a nyák-on pedig megforrasztja, vagy akár komplett cseréli a mikro USB portot ?
Nem nagy művelet szerintem, csak nekem nincs hozzá telós szakértelmem, se SMD és hasonló pici kütyüket forrasztgató eszközöm.

Illetve még egy kérdés: unom a gyári szoftvert, rendszer app-okat, stb. Van valami stabil, jól használható, agyoncsupaszított, debloat-olt fw hozzá ? Akár egy Cyanogen, akár egyéb, jobb.
-
crok
Topikgazda
PixelExperience Pie CAF frissítés!
Build date: 2019/07/11 17:13
Changelog:
Device:
* Merged Zeelog Changes
* Updated Blobs From Tissot
* Merged Missing Dirac Blobs
* Merged CameraHAL Improvements
* Updated Graphics Blobs
* Many OthersSource:
* July security patch
* Merged LA.UM.7.3.r1-07900-sdm845.0 on CAF base
* Improved pocket lock
* Theming fixes
* Night display improvements
* Updated gapps
* Updated translations
* Others bug fixes -
crok
Topikgazda
crDroid Pie Official update by @czynot
crDroid Version: 5.6
Build Type: Stable
Build Date: 07/12/2019
Maintainer: @czynotChangelogs:
* Add new mido blobs
* Upstream to RR trees
* Added XiaomiParts
* Update translations
* Statusbar notification ticker
* Fix QS tiles
* Add more QS tiles
* Improve SmartNav
* Add new animationsCredits:
* @AliHasan7671 for RR trees
* @penglezos for Englezos kernel
* Every alpha/beta testerLetöltés:
-
crok
Topikgazda
válasz
Iborka
üzenetére
Szóval akkor nem úgy csináltad a visszaállást ahogy itt le van írva mikor visszaálltál R9-re R10-ről?
-
Iborka
tag
Helló! Vissza akartam tenni a Orange fox 9, est és újaindulás után orange bootlop van ? mi a kva anyja van ezzel a sz@rral???????

-
ktomcat
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Na hát ez most nekem anélkül is előjött.. pedig csak a substraummal szenvedtem emiatt volt pár resi és dalvikolás és most adhattam hozzá újra mindent pedig a listában ott volt.. bár tegnap rátettem dirtyflashel ugyanazt a romot úgyhogy annyira már nekem sem clean az az install
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Mostanság nem tudok torrent oldalról letolteni.
Azt írja sikertelen letoltés, mappa cseréje.
Mit állítsák vagy állítottam át?
Köszi -
-
Szilard7
csendes tag
Sziasztok!
Nagy hibába ütköztem, szerettem volna factory resetelni a telefont, mert hívás közben megzakkan és furcsa dolgokat művel a telefon, de lehet csak a közelség érzékelője hülyül. (Menüből nem tudtam, mert nem fogadta el a Mi account jelszavam, hiába kreáltam újat, ezért kikapcsolt állapotban indítottam el úgy, hogy rá tudjak nyomni a "Wipe All Data"-ra.) Indult a telefon zárolva, első lépésként wifire kéne tenni, de a nyamvadt virtuális billentyű nem ugrik fel. Édesanyámé ez a remek telefon, nincs mókolva rajta semmi. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tovább?
Köszönöm!
-
crok
Topikgazda
Pixel Experience update (AOSP)
(CAF is lesz nemsoká)Build date: 2019/07/11 00:04
Changelog
Device:
* Merged Zeelog Changes
* Updated Blobs From Tissot
* Merged Missing Dirac Blobs
* Merged CameraHAL Improvements
* Updated Graphics Blobs
* Many OthersSource:
* July security patch
* Merged LA.UM.7.3.r1-07900-sdm845.0 on CAF base
* Improved pocket lock
* Theming fixes
* Night display improvements
* Updated gapps
* Updated translations
* Others bug fixesOFF: Fél füllel mintha azt olvastam volna hogy egy K20-ért itthagyja a maintainer a PE-t (tegnap este írta..), de majd ha lesz tőle egy kifejezetten erről szóló közlemény akkor írok megint. -
-
ktomcat
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
megtörtént
a hd audio-ra így is elhallgat, közben meg van egy bt fülesem, azon működik ki-be kapcsolgatva is.. Ezesetben a kocsi rádiójával lenne a gond? 2017es modellekbe ilyen ***t tettek volna?
-
djtörök
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Érdekes...én hiába állítok bármit is, mindig visszaáll default-ra. Aex 6.6
-
pulutodurumo
őstag
-
ktomcat
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
-
ktomcat
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
Na hazafelé volt időm a dugóban tesztelni a telefont amiket próbáltam: dirtyflash, firwmare, dalvikolás, az összes zenebeállítás átböngészése (közben max hangerőn persze a telefon is meg a rádió is mondván úgyse hallom) eljutottam a lentebb mellékelt képhez ahol kiszedtem a hd audio: sbc-t és akkor.. megszólalt. Ekkor hallottam utoljára, azóta csak a rezgésekből sejtem hogy működik
A mido bluetooth chipjével pedig nem kéne hogy a hd audio gondot okozzon tudtommal.. -
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Bulkin043 GCam.. egy érdekes cikket találtam..
A sokunk által ismert Celso Azevedo GCam oldalán nem lesz többet fent Bulkin043 GCam, két dolog miatt:
- a moddolt GCam-ek alapjául szolgáló APK-k verziószámával trükközött (ami azért nem jó dolog, mert ugye ismeretlen emberek ismeretlen appjai kerülnek fel a telefonokra, így meginog a megbízhatóság, mi van ha rejtett kód van az APK-ban, etc..)
- más modderek kódjait használta fel sajátjaként (pontosabban forrásmegjelölés és engedély nélkül) ami szintén nem túl jó jel (kanging)
-
pluhm
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Köszi a választ (neked is aRm1n). gCam-hoz ha jól látom AEX-en nem kell engedélyezés a camera2API-hoz, mert benne van. A teszt szerint a support level: Level_3. Az azt jelenti, hogy OK?
-
-
pluhm
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Szia, sikerült felraknom az AOSP EXTENDED AEX v6.6 rendszert. Ez az első romolásom, eddig még nem próbáltam, illetve ezidáig a gyári rendszert használtam, így egy kis segítséget kérnék tőled, mert látom te is AEX rendszert használsz. Egy-két beállítást nem találok (lehet nincsen). Pl. az értesítési LED színét csak az akku töltésénél láttam, hogy lehet állítani. Az alkalmazások értesítéseihez, e-mail-hoz, nem fogadott híváshoz ...stb. lehet a rendszerben LED színt választani valahogyan? Szeretném a telefonra felrakni a gcam-ot, ehhez még után.a olvasok. Illetve még egy dolog, amit hiányolok. A MIUI-n volt olyan lehetőség, hogy a kezdő-képernyőre kiraktam a képernyő lezáró gombot, így nem kellet a fizikai ki-be kapcsoló gombot használnom a lezáráshoz. Erre van itt valahogyan lehetőség?
-
ktomcat
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Szia!
Bocsánat, ezen a kérdésen átsiklottam tegnap. Nem működik, de még csak erre vonatkozó beállítást sem találok...
Akkor csinálok egy dirty flasht és kihagyom a kernelt hamár úgyis az van benne alapból, hátha. Igazából még annyit változtattam a developer settingsben hogy a Bluetooth AVRCP verziót átállítottam 1.6-ra (hónapok óta teszem ezt minden romon), de nem hiszem hogy emiatt van a galibaJa és a legfrissebb, ha minden igaz ma kéne kijönnie az újnak vagy holnap
-
ktomcat
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
Éreztem hogy korai volt még megelégednem, mert már elő is jött egy olyan bug hogy a bluetoothon keresztül nem megy a zenehallgatás, hiába állítom be még a hangbeállításokba is hogy ezt használja és ne a hangszórót. Valaki más találkozott ezzel vagy létezik erre megoldás? Englezos kernelt tettem fel még a rom mellé bár nem hiszem hogy emiatt állna fenn a probléma, xdan valakinek hasonló problémája van csak pont az ellenkezője (bluetooth megy, hangszóró nem)
Ja tettem egy próbát az új gcammel, a 6.3 el se indul
-
HungaroDrone
csendes tag
Komolyan nagyon köszönöm a segítséget, és azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy nélküled sehol sem lennénk a telefonjainkkal. Én itt csak szépen csendben olvasgatom a tpic-ot, és anélkül jönnek a válaszok tőled, hogy feltenném a kérdéseimet... 😅
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone
üzenetére
Az első válaszom a hozzászólásodra 35 a második (ami csak apró kiegészítés volt ha nem lenne egyértelmű) erre rá 38 perccel ment. Ennél jobban/fürgébben bocs, de lehet nem fog menni ( : Gyak. ahogy a picit letettük aludni 2..3 perc múlva volt válasz.
-
crok
Topikgazda
TWRP vagy OrangeFox mindenkepp kell mert a RedWolf olyan regi hogy lehet meg nem is Treble kompatibilis.. Firmware nem kell. Mehet egybol a ROM clean install-al.
A ROM-ok azert vannak fent Megan hogy ha nem erhetoek el az eredeti helyukon akkor legyen "valami", de az eredeti helyuket ajanlom! -
pluhm
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Ez az AEX rom a Crok mega tárhelyén lévő például? (AOSP EXTENDED AEX) Ebben van több verzió, illetve firmware is. Ha ezt a romot akarom felrakni, akkor egy régebbivel kell kezdenem, vagy mehet egyből a v6.6? Ez Nougat, vagy Pie alapú? Ugye az én telefonom Nougat alapú... Számít ez egyáltalán TWRP-ből történő telepítés során? Gondolom nem mindegy, melyik kernel fut a háttérben.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Orange Fox R10 mennyire megbízható? Érdemes R9-ről frissíteni? Kompatibilis az R9 mentésekkel?
-
pluhm
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo
üzenetére
De azzal mégse kezdhetem egy teljesen kezdőnél, hogy OrangeFox ZIP-ből szedje ki az img-t és azt flash-elje fel fastboot-al és utána restart recovery-be és onnan flash-.elje fel a teljes zip-et

-
-
crok
Topikgazda
"nyitott bootloader esetén fel kell telepítenem egy TWRP-t"
Így van."(de melyiket?)."
Innen, mindig a legfrissebbet - most épp twrp-3.3.1-0-mido.img"Ezt megtehetem parancssorból, vagy egyszerűbben pl. MiuiTool-al."
Nem tudom mi melyik van most a MiuiTool-ban benne. De amelyik neked kényelmesebb, max utána frissíted (TWRP -> Install -> Image -> betallózod az img-t és flash a recovery partícióba)"egy root-ra is való programot (Magisk-ra gondoltam, de melyiket?)"
A Magisk ad neked root jogosultságra lehetőséget, igen, és mindig a legújabbat amit most épp a v19.3 (kicsit görgetni kell, adhatnék direkt linket is..)"Illetve ezt követően tudom szintén TWRP-ből feltelepíteni a tetszőleges (nem fastboot-os) ROMokat"
Így van, de minden ROM-hoz flash-elni kell a Magisk-t ha root-olni akarod a ROM-ot."De olvastam, hogy szükséges más dolgokat is fel flash-elni, pl. azért, hogy menjenek a banki alkalmazások..stb"
A Magisk gyorstalpalóra akkor van szükség ha NEM megy, nyilván előbb nézd meg hogy megy-e. Ha valami gond lenne akkor kellHET mellé még trükközni, de általában azért a ROM-ok mára már úgy vannak megcsinálva hogy nem kell SafetyPatch mert a CTSProfile és a Basic integrity alapból OK (és a SELinux enforced)"Ezeket így milyen sorrendben kell?"
A gyorstalpalóban minden le van írva. Olyan sorrendben kell - és minden lépés után újra kell próbálni.
Amúgy megfelelő partíciók wipe-ja + ROM install + GApps install ha kell + Magisk install ha kell általában teljesen OK sorrent."Illetve melyik ROM-ot ajánljátok?"
Ez kb. mindenkinél egyéni hogy kinek mi tetszik/ízlik jobban.
Lista van a Logout blogomban is. Elég részletes hogy mi van és mi él (még)."Ezek közül melyik a legstabilabb, akku-barátabb..stb.?"
Ez is elég szubjektív, meg van ami esetleg az egyikben nincs benne vagy nem működik jól az lehet neked nem is szükséges.. etc.. -
pluhm
aktív tag
Üdv Kedves Fórumtársak! Több mint két év gyári Stabil Global ROM használat után úgy döntöttem, kipróbálok más rendszert is. A baj az, hogy abszolút kezdő vagyok ebben. Ma elméletileg már nyithatom a bootloadert. Utána olvasgattam egy-két dolognak (pl. Crok blogjában), de nem vagyok teljesen biztos abban, hogyan is kezdjem. Ha jól értem, az egésznek az a menete, hogy a nyitott bootloader esetén fel kell telepítenem egy TWRP-t (de melyiket?). Ezt megtehetem parancssorból, vagy egyszerűbben pl. MiuiTool-al. Ha megvan a TWRP, készítek a jelenlegi rendszeremről egy teljes mentést, majd feltelepítek egy root-ra is való programot (Magisk-ra gondoltam, de melyiket?). Ezt ha jól értettem a TWRP-ből kell Flash-elni? Tehát ha ezzel is megvagyok, akkor tulajdonképpen rootolt a telefon? Illetve ezt követően tudom szintén TWRP-ből feltelepíteni a tetszőleges (nem fastboot-os) ROMokat. De olvastam, hogy szükséges más dolgokat is fel flash-elni, pl. azért, hogy menjenek a banki alkalmazások..stb. Ezeket így milyen sorrendben kell? Illetve melyik ROM-ot ajánljátok? Gondoltam a MIUIHU-ra, illetve MIUI EU-ra, de szívesen kipróbálnák nem miui-s ROMOT. Ezek közül melyik a legstabilabb, akku-barátabb..stb.? Tudom, hogy sok a kérdésem, de eléggé össze vagyok egyelőre zavarodva.
-
aRm1n
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Köszönöm! Ha jól látom, mido-s nincs még, jelenleg 6.1-es van fent és az majdnem jó (csak nem HDR képeket nem tud csinálni, mondjuk az pont nem zavar).
-
crok
Topikgazda
válasz
ktomcat
üzenetére
Nem lesz.. ez szinte teljesen biztos. Hacsak a MIUI nem engedélyezi és teszi bele egy MIUI update-be a megfelelő profilokat
(bővíti is és a megfelelő MNC+MCC-kkel is ellátja amihez licenszek szükségesek amik miatt nincs egyébként engedélyezve)és engedélyezi is - de mivel se dev. se stable nem volt már fél évnél is régebben.. -
pulutodurumo
őstag
Tessék próbálkozni, hátha működik valamelyik.
-
aRm1n
aktív tag
GCam 6.3-al találkozott már valaki? :)
-
aRm1n
aktív tag
válasz
Petrónius
üzenetére
Gondolom arra gondolt a fórumtárs, hogy miért olvassa ezt minden op-ban. Alapvetően az a hátránya, hogy ha valami balul sül el a frissítés során, megnehezíti vagy ellehetetleníti a debugolást, mivel senki nem tudja, milyen változtatásokat csináltál még a rom-on (pl. Xposed, Magisk, stb...). Ezért minden fejlesztő melegen ajánlja a clean flash-t, de ha ugyanazt a rom-ot frissíted, nagy valószínűséggel nem lesz baj. OF vagy TWRP mentés mindig ajánlott előtte.
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén jó pár hónap luis féle RR után áttértem a Havoc-ra, és bevallom nagyon elégedett vagyok
A topikjában írta valaki hogy több funkció van benne mint az AICPben, de kevésbé akad mint az RR és igaza volt, ez az arany középút
Eddig csak ajánlani tudom, megy minden mint a karikacsapás, gyári miui cam se rossz de azért maradok a 6.1-es gcam verziónál (esetleg stabilba van már 6.2?). Meg a legtöbb visszajelzés itt volt működő Volte szempontjából, jelen esetben elég az apn átírás vagy itt is kell flashelgetni? -
crok
Topikgazda
válasz
Zotyatv
üzenetére
Akkor végtelenül egyszerű dolgod lesz, mert a SIM behelyezése után az itt megadott APN-t beállítod és kész is leszel.
-
crok
Topikgazda
válasz
HungaroDrone
üzenetére
Ugy csinalsz, mintha frissen tennel egy Havoc-ot: clean install, majd NEM restartolsz hanem visszallitod a mentesed, igy lesz a Havoc-bol boot es vendor meg a mentesbol system es data (azert mondom visszaallitani a system-et mert nem tudhatom valtoztattal-e rajta). Ja, es nem sporolunk a hellyel: menteni mindent kell, max. allitsd be hogy tomoritse.
-
HungaroDrone
csendes tag
A következő hibát követtem el, erre szeretnék segítséget kerni: a telefonomon volt egy Havoc OS. Csináltam róla egy system, data recovery mentést. De sajnos a vendor-ról és a boot-ról nem. Ezután töröltem a system és data partíciókat és feltettem a Revenge OS legutolsó CAF verzióját. Azt láttam, hogy a telepítés végén valamit csinált a vendor-ral és a boot-tal. Vissza akarnám tenni a régi Havoc mentést. Töröltem a system-et és a data-t, és visszaállítottam a mentést a recovery-ból. Újraindítás után a rendszer nem állt fel, csak azt írta, hogy a vendor nem kompatibilis a system-mel, telepítsek másik vendort... Ok... De mit? Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Futás, futópályák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a hd audio-ra így is elhallgat, közben meg van egy bt fülesem, azon működik ki-be kapcsolgatva is.. Ezesetben a kocsi rádiójával lenne a gond? 2017es modellekbe ilyen ***t tettek volna?
A mido bluetooth chipjével pedig nem kéne hogy a hd audio gondot okozzon tudtommal..