Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz Tidzsi1953 #19044 üzenetére
Ékezetek és szóköz nélkül írd.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
trebrona
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #19047 üzenetére
Mostanában sokaknak egy órán belül.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #19049 üzenetére
Még meg nem érkezett telefonon nem tudsz bootloadert nyitni, úgyhogy jól.
Ha megérkezik, fejlesztői menüben társítod a Mi fiókot és a telefont, azután viszont jó esetben csak 72 óra pihi, rosszabb esetben akár 360.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kmarci25
veterán
válasz Tidzsi1953 #22549 üzenetére
Én a helyedben fastboot-ban MiFlash programmal csinálnék egy tiszta telepítést. Itt egy szájbarágós leírás. Csak a linkekkel vigyázz, mert ez Note 3-hoz készült. A folyamat ugyanaz, de a rom link nem jó.
Itt kereshetsz romot, plusz itt van a MiFlash is. Plusz ezen a linken is van leírás hozzá.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Attipapa
aktív tag
válasz Tidzsi1953 #22549 üzenetére
Tartsd nyomva a power gombot 10-15 mp-ig,és amikor fekete lesz a képernyő,azonnal nyomj egy hangerő+ gombot,és tartsd is nyomva a mi logóig.Ekkor ismét TWRP be fog bootolni és folytathatod ahol abbahagytad. Feltéve ha tényleg fenn van a TWRP😁
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #23338 üzenetére
Epic romot egyszer próbáltam de valamiért iszonyat ette az aksit. Ha jól emlékszem az android os zabálta. Az tetszett benne, hogy nagyon smooth volt (smoothabb mint a miuihu) és gyors is. Majd lehet megint kipróbálom azt is de most érdekel ez a globe rom is. Nem szoktam sűrűn romot cserélni (persze kinek mi a sűrű) csak mikor elkap a romozhatnék . Ha elmúlt a romozhatnék akkor 2-3 hónapig elvagyok az adott romon. Amúgy a miuihu-t használtam eddig a legtöbbet a jó aksikezelése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #23341 üzenetére
Hát az epic rommal nekem fele annyi sot volt mint miuihu-n. Miuihu-n 11-13 óra szokott lenni epic romon meg 6 óra körül. De lehet valami más gond volt nálam úgyhogy majd mindenképp kipróbálom megint.
-
trebrona
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #23897 üzenetére
5-ös androidverzió feletti eszközöket nem támogatja, kár is próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #23897 üzenetére
Ugy emlekszem annak a programnak a fejlesztese leallt es azert nem mutatja az ujabb telefonokat mert mar nincs tamogatva.
http://en.miui.com/thread-414449-1-1.html[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
válasz Tidzsi1953 #24705 üzenetére
Nálam
Beállítások-->Biztonság-->SIM beállítások -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24708 üzenetére
Angolul használom a telefont EPIC-el - de ez egyébként minden Xiaomi.EU és kínai alapúban is így van ha jól emlékszem:
Setting -> Additional settings -> Privacy -> SIM lock -> Change SIM PIN
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24711 üzenetére
Settings -> About phone -> MIUI version -> nyomkodd sokáig - ezzel a developer option-t bekapcsolod
majd
Settings -> System & device -> Additional settings (utolsó) -> Developer options -> Select USB configuration -> itt állítsd át MTP-re (meg is kellene jegyezze).
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24713 üzenetére
A MIUI optimalizaciot kapcsold ki - akkor megjegyzi (ahogy emlekszem).
@Gemini: zsebpiszok
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Tidzsi1953 #24713 üzenetére
Ez nálam is így van, mindenféle ROMon (GlobalEU, Dev/Stable)...
B.Cs.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24719 üzenetére
Elvileg.. de nalam MTP a default es megjegyzi.
-
kelly416
veterán
válasz Tidzsi1953 #24721 üzenetére
Nem hiszem, nálam miui és rr romok alatt is mindig át kell állítani töltésről mtp-re.
-
tonerz
aktív tag
válasz Tidzsi1953 #24721 üzenetére
Én mondjuk Global Stabilt használok, de ha rádugom a gépre akkor nálam is a töltés az alapértelmezett.
De engem nem igazán zavar, mert lehúzom az értesítési sávot és rábökök az MTP-re, kb 2 másodperc. -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24724 üzenetére
MIUI f.*zságolás csak..
USB debugot is kapcsold be.
Tárcsázóba üsd be, hogy
*#*#717717#*#*
majd nézd meg a dev. options-ben mi a default restart után
meg próbáld ki egy USB kábellel géppel hogy MTP-e.
Nem tudom root van-e de akkor lenne egy build.prop attribútum is amivel lehet ezt állítani meg egy file a /data-ban. Meg van rá app is.Nem telefon hardware hiba..
-
trebrona
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #24726 üzenetére
Aki régen az sMiui-t csinálta, az most a mi-globe.
Xylon SystemUI Animations most is benne.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24726 üzenetére
A Mi-Globe-ban választható mod, ahogy előttem írta trebrona.
Ha letöltöd a GlobeROM ZIP-et (mindegy milyet, mindegy mit kattintgatsz be, úgyis a filenév dönti majd el mit fog telepíteni) akkor lesz benne egy file, mégpedig a
META-INF/com/google/android/globeROM/xylon/framework-res.apk
Amit ide kell másolni ide felülírva az eredetit: /system/framework/
(esetleg nevezd át mittomén' framework-res.apk.backup-nak)Majd restart.
-
tordaitibi
veterán
válasz Tidzsi1953 #24708 üzenetére
Bocsánat, nem írtam hogy én RR romot használok, de sikerült látom.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24732 üzenetére
Root van?
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24734 üzenetére
Kipróbálnád [ezzel] a Magisk mod-al?
-
Trailblazer
veterán
válasz Tidzsi1953 #25309 üzenetére
Szerintem később jelennek majd meg a statusbar enabled/disabled zipek, így szokott lenni.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
vipviform
senior tag
válasz Tidzsi1953 #25309 üzenetére
"Valaki feltette-e már az új, Epic 8.4.19 ROM-ot? Eddig vártam, hogy megjelenik az enabled kiegészítője is, sajnos nem. Létezhet olyan, hogy esetleg magába a ROM telepítőbe lett integrálva?
A másik kérdésem az lenne, a wifi beállításoknál ha egy hálózatot letiltok, hálózat elfelejtése módon, pl Telekom Fon, hogyan lehetséges, hogy újból és újból visszajön, és megpróbál csatlakozni is! Ráadásul lényegesen alacsonyabb a jelszintje, mint a sajátom."Ma feltettem OTA- val. Látványos külső változás nincs, de gyorsabb lett a WIFI, simán felcsatlakozik az 5 Ghz- ra is, valamint a GPS is látványosan jobb lett. Az akkuidőről, majd egy hét múlva.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
vipviform
senior tag
válasz Tidzsi1953 #25370 üzenetére
WIFI beállítások-mentett hálózatok kezelése-kiválasztod és törlöd... így csináltad? Nálam simán elfelejti.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #25370 üzenetére
Azt nem fogod tudni letlitani hogy egy SSID-t ne is mutasson többé ha az amúgy szórva van. Nincs is értelme, mert pl. egyszer letiltasz pl. egy hoteles SSID-t míg a hotelben vagy akkor soha többé olyan névvel nem látsz és nem láthatsz SSID-t (a BSSID-t ki se írja a telefon ugyanis)? A lánc másik hotelében se? És soha nem fogsz tudni hozzá csatlakozni, csak ha kézzel megadod? Elég kényelmetlen kib.*s tudna lenni.
Elfelejtetni vele csak a csatlakozáshoz szükséges infokat lehet (jelszót, nevet+jelszót, tanusítványt).
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26299 üzenetére
Root van? [Ezzel] se kapcsol be? Mert ha nem akkor elég nagynak látom az esélyt a hardverhibára..
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26451 üzenetére
Bizony, a MIUI cleaner a file tisztító (vagy hasonló..) részben ha nem figyelsz oda akkor simán lepattint mindent amit feleslegesnek tart (pl. APK-kat, ROM ZIP-eket, de pl. nagy video file-okat is amik nem a DCIM-en belül vannak). Csudálatos találmány.. főleg automatizálva..
-
bala6120
senior tag
válasz Tidzsi1953 #26465 üzenetére
Nekem felment teljes wipe után TWRP alól.
Mostanában nem volt MIUI a telón, de ez nagyon rendben van szerintem. -
Attipapa
aktív tag
válasz Tidzsi1953 #26621 üzenetére
https://cloud.mail.ru/public/2kCo/sTFU8gLHK
Nem tudom működik-e regisztráció nélkül. Én reges vagyok,nekem indul.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26825 üzenetére
Mi a hiba amit ir? Enelkul max. talalgatni lehet, mert a ROM alapvetoen jo. Ha Error1 vagy Error7 arra 99% van megoldas.
-
A kedvedért megnézem ma. Igaz a crDroiddal SEMMI bajom, így megy is majd vissza azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
gallimi
tag
Én felraktam bár tiszta telepítéssel. ( red wolf) Töröltemmindent a belsőről. Egy hibát találtam eddig benne, kimaradt az e-mail alkalmazás a romból, de orvosoltam. Minden oké vele gyors nem zabálja annyira az akkut. Nekem egyenlőre marad.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26829 üzenetére
MD5 ellenorzes ki van kapcsolva? Milyen recovery milyen verzió?
-
gallimi
tag
válasz Tidzsi1953 #26832 üzenetére
Igen mindent töröltem. A belső tárhelyet is!
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26833 üzenetére
A /system RWre van mountolva?
-
válasz Tidzsi1953 #26834 üzenetére
Mivel a cél az volt, hogy hogyan lehet feltenni, nem pedig hogy mi az amit elronthattál, így túl vagyok a telepítésen.
Red Wolf Recovery 5.1 Treble
Teljes Wipe után, az előzőleg a külső SD-re felmásolt zip fájlt simán telepítettem.
Wipe Dalvik/CacheReboot után nálam 4 perc után gond nélkül bebootolt az Epic ROM Last MIUI9-es verziója.
Beállítás után megy minden, Rootolva alapból nincs.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26841 üzenetére
Privátban keress meg, csinálj screenshot-ot hogy mit ír ki pontosan a recovery amikor installálnád vagy küldj logot mert így vaktában ez semmire se jó. (OrangeFox-ban van lehetőség pl. screenshot készítésére három ujjal lehúzással (mint MIUI alatt)).
-
válasz Tidzsi1953 #26806 üzenetére
Frissült a Treble Check!
-
Iborka
tag
válasz Tidzsi1953 #27534 üzenetére
Köszi!
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #27662 üzenetére
Nagyon kösz!
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #27664 üzenetére
Sikerült! Ez az utolsó miuihu 9 és ez is volt a telómon . Csinált egy két furcsaságot és inkább újraraktam a telót. A miui 10-el várok még.
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #27664 üzenetére
Amúgy ez csak miuihu-n van, hogy a Facebook alkalmazásban sok videó nem lejátszható? Böngészőben megnyitva ugyan azok a videók gond nélkül mennek. Ezt már kb 2-3 hónapja csinálja! Elég idegesítő és most frissen telepítve a miuihu 8.4.26 és most is ez van. Van erre valami megoldás?
Nem válasz akart lenni bocs![ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
válasz Tidzsi1953 #28517 üzenetére
Nem lehet hogy a G az a Global rövidítése?
-
vornia
senior tag
válasz Tidzsi1953 #29497 üzenetére
8.11.8 előbb feltettem a 8.9.6 ot mert az urpdaterebol megy a 11.8 külön sehol nem találtam az új verziót
-
vornia
senior tag
válasz Tidzsi1953 #29500 üzenetére
Hát felpakolhatom a zip-et egy onedrivra ha gondolod,ez elvileg "hivatalos" ki tudja az itt-ott találtak mik.Mi érdekel?Ebben pl nincs gcam
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29801 üzenetére
Nagyon egyszerű : D
Tedd fel OrangeFox alól azt a TWRP-t amivel a mentés csináltad (install, választ az image-et, tallózd be a TWRP image-t majd válaszd ki hogy recovery image és hadd menjen, majd), restart, majd visszaállítod a kívánt ROM-ot backupból és visszaflash-eled az OrangeFox zip-et. 10 perc.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29811 üzenetére
Nem, nem mindegy, akkor valószínű a "piros" rész a cust visszaállításánál volt. Tegyél fel pl. 3.2.3-0-t vagy egy 3.2.2-0-t.. vagy saccold be mikor csináltad (hátha a backup nevében bennehagytad a dátumot) és nézd össze hogy melyik TWRP volt előtte kiadva - egyáltalán hivatalos TWRP volt vagy valamelyik custom Treble kompatibilis mert használtál custom nem-MIUI ROM-ot?:
3.2.3-1 - 2018-10-16
3.2.3-0 - 2018-07-30
3.2.2-0 - 2018-07-01
3.2.1-0 - 2017-12-09
3.1.1-0 - 2017-05-17
3.1.0-0 - 2017-03-10A 3.2.3-1 az első "Treble kompatibilis" TWRP a Midora, az előtte levők nem voltak azok, egyik se. Ebben a cust már eleve vendornak van hívval - és mindegy hogy a telepítendő ROM custnak vagy vendornak hívja azt a partíciót tudni fogja mit kell tenni installkor, mentéskor. Ellenben amivel csináltad még nem volt Treble kompatibilis és a mentésben még custnak hívta - viszont ezzel a 3.2.3-1 már nemigen tud mit kezdeni. Az egész Treble szívás alapja az, hogy a Mido alapvetően nem úgy van partícionálva hogy Treble kompatibilis legyen - nem véletlen nem adtak ki rá gyári Oreo-t.. mert nem is akartak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone topik
- PlayStation 1 / 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest