Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Biztonság app/ Akkumulátor/ Jobb fellül fogaskerék/ Adathasználat kikapcsolása ha a telefon zárva van opció nincs bekapcsolva? Vagy a Gyorsítótár törlése a képernyő lezárásakor?
-
-
Archttila
veterán
Crok, fudi!
Nagyon szepen koszonom a kozel egy heten at tarto segitsegeteket!
Tegnap este utolso eselykent meg vegeztem egy battery kalibralast de reggelre a mar megszokott 80%-ra ebredtem. Ebbol, es korabbi megallapitasokbol arra kovetkeztetek, hogy feladta az akksi, es megtette az elso par lepest a vegso nyugalomhoz vezeto uton.
Este meg kiprobalom azt, hogy egy full backup utan felrantok egy LineageOS-t, feltoltom a telefont, es megnezem mit produkal reggelre. Ha igy is merul, akkor rendelek egy uj akksit.

Koszi mindent!
-
-
Archttila
veterán
válasz
sepsi0
üzenetére
A Hardveraproval nincs gond, ott minden adott mobilnezetben is. PH-t en is ugy hasznalom amikor be kell szurni reggel a buszon 6-7 screenshoot-ot... Mukodik, de kenyelmesnek nem neveznem.

Pl most is milyen jol jonne egy multiquote, hogy egyszerre a te, es a szunyi kollega uzenetere is tudjak reagalni.

Eszem agaban nincs bantani a ph-t mert nagyon szeretem az oldalt es az itt levo segitokesz embereket, de ez a rios motor szerintem nem halad korral, legalabbis nem olyan utemben mint a konkurens motorok.
-
sepsi0
őstag
válasz
sepsi0
üzenetére
Közben a típus (BN43) megvan.
Már csak egy megbízható eladó/akkumulátor kellene.
Gondolom olyat vegyek, amihez kétoldalú ragasztó is van az lcd miatt.
Még nem cseréltem akksit, de valahol el kell kezdeni.Amúgy azért szeretnék rendelni, mert minden telefonnal eddig úgy jártam, hogy mire kellett volna hozzá valami alkatrész, már nem árulták....
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Szeretnék betárazni akkumulátorból és kijelzőből a telefonjainkhoz. Sőt lehet a gyerekek is ilyet kapnak csak használtan. Mi nagyon elégedettek vagyon ezzel a telefonnal.
Lcd panelt már találtam, nemrég lett itt linkelve.
Viszont csere akksit nem találok, hiába a kereső és az összefoglaló.Olyan érdekelne, amit már valaki megrendelt és bevált.
Ha van ilyen, akkor kérhetnék linket?Nagyon köszönöm!

Azért kérdezek, mert nem egy darabot akarok rendelni és nem szeretnék csalódni....
-
crok
Topikgazda
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ha csak ennyi.. ezt a wifi beallitasokban ki lehet kapcsolni (wifi ebrenlet).
-
-
Dr.yoda
csendes tag
Sziasztok!
Keresgéltem a topicban, de nem találtam hasonló hibát, ezért szeretném segítségeteket kérni.
Az lenne a problémám, hogy mikor hívnak, akkor 10-15 másodperc csengetés után magától elutasítja a hívást a telefon. A híváslistában pedig azt írja, hogy xy 4 alkalommal csengetett. A jelenség nagyjából a MIUI 10 frissítés óta tapasztalható.
Elvileg a hangpostával(ezáltal a szolgáltatóval) is kapcsolatban lehet, de soha az életben nem használtam ilyet, a telefon és a telekom app szerint is ki van kapcsolva, amúgy sem oda dobja át a hívást.Előre is köszönöm
Üdv -
-
Iborka
tag
Helló! Az új crDroid Pie-ban nem működik a zseblámpa, csak nekem vagy másnak is ?
-
-
crok
Topikgazda
Újra fel lett téve a Xiaomi.EU V10.2.2.0 stabil:
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V10.2.2.0.NCFCNXM_v10-7.0.zip -
latya73
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket kérem, aksi ügyben valami nincs rendben a telómon.
Aex Pie telepítéssel kezdődtek a gondok. Linkelem a BBS generált fájlokat, nekem ez latin. Köszi előre is.[link] -
-
crok
Topikgazda
válasz
Peterhappy
üzenetére
Play-en van Push Notification Tester,
először próbáld ki hogy az megy-e
(10 perces timer és zárd le a telefont).Aztán:
Play Services app - data wipe (cache és adat)
Recovery - cache & Dalvik/ART cache wipeAztán teszteld megint.
Amíg nem frissíti megint addig nekem ez mindig működik.
-
Sajnos ez nem valt be. Van esetleg mas otleted? Nem csak mailek, pl. Messenger uzenetek is "allnak".
Igaz, azt nem neztem, visszafrissitette-e magat a Play Service. Lehet, hogy meg mindig azzal van gond? Le tudom valahogy tiltani a frissuleset?
Szerk2: megprobalom meg egyszer.
-
crok
Topikgazda
Meg is van miért lett leszedve:
Xiaomi.EU - MIUI 10.0/10.1/10.2 STABLE RELEASE thread
"We're resolving an issue with Initial setup ("Setup Wizard") crash. We'll reupload once we know it's safe."Vagyis gond van a Setup Wizard-al (crash-el) és nekem azért nem jött elő a hiba mert én frissítettem és nem új telepítés volt. Ha javítják újra feltöltik. (Ha valakinek így is kell felteszem Megára a mostanit.)
-
crok
Topikgazda
válasz
kanyi51
üzenetére
Én nem találok nyűgöt egyelőre benne semmit. Egy 8 óra uptime alatt a V10.2.2.0 ugyanazt hozta mint eddig a V10.1.1.0, arról már írtam [itt] és [itt]
Se Global Developer se Global Stable nem volt egy ideje, suspended.. nem ír, nem mond, nem informál semmiről senkit a Xiaomi ezzel kapcsolatban. Kínai jött ki Dev és Stable is, abból lett MIUIHU is meg Xiaomi.EU is csinálva (csak most ez a stable dolog ami "érdekes").
-
Thrawn
félisten
-
crok
Topikgazda
válasz
Thrawn
üzenetére
Ööööö nem : D a weekly lett EOL, a stable nem!
Ez a file neve amit tegnap leszedtem és feltettem:
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V10.2.2.0.NCFCNXM_v10-7.0.zipMondtam hogy leszedtem és fel is tettem..
-
jemy
tag
sziasztok!
aki használ crdroidot romot mondana róla egy kis infót, mennyire használható a mindennapokban? köszi. -
crok
Topikgazda
válasz
kanyi51
üzenetére
Tegnap éjjel még ment mindkettő, hiszen le is töltöttem és fel is tettem magamnak. Még a Megára nem tettem fel a zip-et mert éjjel már fáradt voltam de pont azért nézegettem a tárhelyeiket mert a kínai alap már megérkezett, elérhető / letölthető volt. Akkor egyelőre marad a várakozás.. este tudom feltenni mert ahol most vagyok ott ha most elkezdeném feltölteni addigra végezne mire este hozzákezdhetnék és otthonról már 15 perc se lenne : D
-
crok
Topikgazda
crDroid Pie update!
crDroid Version: 5.0
Build Type: Official
Build Date: 01/17/2019
Maintainer: @MrYachaChangelog:
* Updated camera blobs
* Added weather to lockscreen (Settings > crDroid Settings > Lock screen)
* Added Rounded Corners customization (Settings > crDroid Settings > User Interface)
* Added one hand mode (Settings > crDroid Settings > Navigation)
* Added QS styles (Settings > crDroid Settings > User Interface > Style)
* Added hardware button disabler
* Fixed DT2W switch
* Fixed Ambient display (Xiaomi Doze)
* January security patch update (Android 9.0 r30)
* Updated crDroid sources with LOS
* Switch to Englezos r13 stableDownload:
https://sourceforge.net/projects/crdroid/files/mido/pie -
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU stabil frissítés V10.2.2.0:
Letöltés:
https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603902857
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V10.2.2.0.NCFCNXM_v10-7.0.zip/downloadKeresek changelog-ot (max ha feltettem screenshot-olom).
Gondolom lassan akkor lesz globál stabil is
(hiszen a XIaomi.EU a kínaira alapul). -
-
Upo
addikt
válasz
Rotor82
üzenetére
Megint megy a barmolás a jogi okokból területi alapon letiltott szolgáltatásokkal. Téma, változó háttérképek megint tiltva, új fajta alkalmazás van rájuk, és nem szed semmit a netről, megint ugrottak a kedvenceim. Át kéne állnom szerbiára, hátha megjavul.
Amúgy látszólag működik, de még csak ma délelőtt raktam fel.Ez ment bele: [link]
De elég sok online résznél "Nem sikerült kapcsolódni a hálózathoz", tehát él a tiltás. -
crok
Topikgazda
válasz
Peterhappy
üzenetére
Összefoglaló - crok logout blogja - "Ha mostanában úgy érzitek nem szinkronizálnak a Google account-jaitok" részre keress rá, le lesz írva mit kell tenned.
-
Sziasztok,
Global 10.1.1.0 romra valtottam. Azota van, hogy nem jelzi, ha uj e-mail, sms stb erkezett, csak ha felebresztem a telefont. Mi lehet rosszul beallitva? Korabban ilyen problema nem volt, minden ertesites azonnal megjelent, meg ha egesz nap a szobaban pihent a telefon.
Elore is koszonom a segitseget!
-
kikim62
csendes tag
Köszönöm!Még dolgozom,de megpróbálom a factory resetet ha haza érek.
-
crok
Topikgazda
válasz
fudi2002
üzenetére
Igy van, ha a rendszer eleg friss volt (tehat MIUI V8.1.x.y vagy felette) akkor se deep flash se EDL, csak test point.
Annyit meg elotte meg lehet probalni, hogy hatha a /data akadt ossze es nem a /system: ne fastbootban hanem recoveryben inditsd el es factory reset.. meg ha volt Mi fiok kene / jol jonne a jelszava.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
fudi2002
üzenetére
Igen, jól emléxel: Itten is vergődtek vele egyet...
Szerk: hohóó:
#1 To enter EDL mode (also known as Download mode) :
Make a 'Deep Flash Cable' by short-circuiting the 'Green' and the 'Black' wire inside the USB cable. I would better recommend you to buy a quality thick USB cable from a local store and tell the guy to cut open the cable and solder the green and the black wire to a small switch. -
fudi2002
nagyúr
Hubanyek, nemtudom. Nem sokáig vót zárt a bl

Biztos igazad van, zárt bl-el nem próbáltam. Nyitottal viszont sima liba. Bár akkor meg mi értelme van hogy fastbootba lehet rakni és hivatalos oldalra kirakják a fastboot romot?Megjegyzem a fiókban van deepflash kábelem(nem is emléxek hogy zárt bl-el műxik-e). Bár nem próbáltam, még nem kellett szerencsére

-
crok
Topikgazda
válasz
fudi2002
üzenetére
Bár ilyen egyszerű lenne de a bootloader zárt és gyanítom USB debug sincs bekapcsolva. Nem tudni, hogy pontosan milyen ok miatt és hogy / miért kapcsolt ki. Gondolkodom.. Ebben az állapotban még unlock-ot kérni se tud hhhhhacsak nem volt Mi account-al belépve a telefonra és akkor lehet unlock kérést küldeni, vagy akkor Mi regisztráció. unlock.. minden csodájával. Ha más nincs akkor marad a testpoint + EDL.. @Fudi? Vagy? Rosszul emlékszem?
Ha USB debug lenne mehetne a XiaoMITool-al is akár. Zárt BL mellett EDL móddal (piros értesíési led villogás, bár akku bajnál is csinálja..) lehetne de annak az elérhetősége ki van kapcsolva ha nincs nyitott BL. Egyszer kellett használnom [ezt] a leírást (és benne az EDL-es fastboot.exe-t) és akkor nekem ment is - de akkor még Android 6 (Marshmallow) és MIUI V8.1.x.y stable volt egy készüléken.. azzal még ment. [Itt] egy másik link ami szintén ment de akkor még 2017 közepe és MM + MIUI8 volt a menő.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
kikim62
üzenetére
Adb xiaomi driver
Qualcomm adb driver
Ezeket szedd le rakd fel.
10es fastboot rom
Leírás angolul. -
kikim62
csendes tag
Sziasztok!Van egy redmi note 4 snapdragonos telefon ami a párom lányáé.Frissítés közben kikapcsolt(én nem tudom miért,lehet nem volt feltöltve).Most nem lehet bekapcsolni,az android feliratnál megáll.Fastboot módba be lehet kapcsolni.A telefon gyári ,nem lett hozzá nyúlva,tehát zárt.A kérdés: akkor most tégla avagy még menthető?
-
crok
Topikgazda
válasz
Wittmann107
üzenetére
Nem teljesen értem.. a SIM sorszámát számát látod valahol? Vagy most a két IMEI-t látod? Mert az, hogy az IMEI-t látod még nem jelenti, hogy a SIM-et képes olvasni/érzékelni a chip (az IMEI a telefont azonosítja, nem a SIM része). Ez nekem hardverproblémának tűnik ha másik telefonban megy az a SIM. Esetleg nem ül rendesen a tartóban/tálcában a SIM, esetleg valahogy letiltottad? Gondolom azt nem. Esetleg egy hasonló appal mint ez megnézhetnéd hogy ott látja-e a SIM-et.
-
Wittmann107
csendes tag
válasz
Wittmann107
üzenetére
Annyit még kiegészítésként, hogy a beállításoknál, ahol meg lehet nézni az IMEI számot, ott látom mindkét sim számát.
-
crok
Topikgazda
válasz
madoxx
üzenetére
Olvasd végig az összeset mielőtt bármibe belevágsz mert nem véletlen írtam hogy ott van még 5 hozzászólás. Ha van Magisk fent akkor a letöltések közt keress rá arra hogy Wifi Bonding és nem kell átirogatni semmit (a leírás keletkezésekor Pie még nem volt stabil de a helyzetből adódóan amúgy mindegy is) - de az csak egy dolog és most mondom rosszabbá is teheti a helyzetet. Olvasd el mindet, tüzetesen.
-
madoxx
aktív tag
Sziasztok!
WiFi sebesség problémám van. Kikapcsolt Bluetooth-szal okés, bekapcsolva 2-3 mbit. A bt-n egy band3 lóg.
Rom: Legfrissebb AEX Pie
Kernel: gyári / kud (nincs különbség)
Modem: Legfrissebb global stabil.
A keresőben sem találtam megoldást.
Valakinek tipp? -
-
fudi2002
nagyúr
-
crok
Topikgazda
Szia, a SIM beallitasoknal allitsatok at eloszor 3G preferaltra es probaljatok ki ugy. Utana johet a csak 2G. Mobilnet persze igy lassabb vagy lassu lesz - ha hasznaltok.(Valszeg nincs terero akkor es ott az adott technologian).
-
Derry76
csendes tag
Sziasztok! Lelkes olvasótok vagyok és eddig még mindenre találtam is itt választ. Arra nem emlékszem, hogy lett volna szó arról, hogy néha nem sikerül hívást fogadnom. A férjem Redmi 6 telefonján is elő szokott fordulni. Gyári minden a telefonokon, Miui 10. Köszönöm előre is, ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ettol fuggetlenul igazad van, szivas, foleg az elmult egy het...

ejszakakat okoz.