- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipig
csendes tag
Persze, hogy ugyanazzal az SSID-val vettem fel. Minden működött, csak a Lightstrip-ek nem.
El kis kezdtem visszaolvasgatni, hogy akkor hogy is kell SSH hozzáférést bekapcsolni és átállítani a particiót CN-re. Elég összetett és nem sok kedvem volt hozzá hackelni
Az hogy hatótávra gyengébb az nem érdekel, mert 60nm-es lakás közepén elhelyezve teljesen jó az EU-s gyengébb teljesítmény. Meg valszeg nem véletlenül van korlátozva az erősége... elég lesz az is, hogy be leszünk oltva 5G-vel
Aztán arra jutottam, hogy elég lesz ha felrakok egy sima CN fw-t. Reset után beállítom a kína régiót és vissza rakhatom a global fw-t, így kína marad a régió (ha jól értelmeztem ez egy járható út)
De ezt se kellett. Csodák csodájára órákkal később csak életre keltek maguktól
Pedig mivel töröltem a Mi Home-ból, meg reseteltem a Lightstrip-et, így nem az volt a gond, hogy esetleg ki-és bedugást igényeltek, hogy megtalálják a wifi-t.
Este egyszercsak azt vettem észre, hogy működik a mozgésérzékelős automatizáció és felkapcsolódott a Lightstrip. Nézem a Mi Home-ot és azok is visszakerültek default névvel, amiket korábban töröltem.Magic
Egyébként AX3600-al lényegesebben gyorsabban reagálnak az okos kütyük, mint a AC2100-el. Maga a Mi Home is sokkal gyorsabb.
Ennyi okos cuccnál, már csak kevésnek bizonyult a régi router. Egyébként a stabilitással nem volt gond...csak lassabban kezelt ennyi eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest