- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipig
csendes tag
Persze, hogy ugyanazzal az SSID-val vettem fel. Minden működött, csak a Lightstrip-ek nem.
El kis kezdtem visszaolvasgatni, hogy akkor hogy is kell SSH hozzáférést bekapcsolni és átállítani a particiót CN-re. Elég összetett és nem sok kedvem volt hozzá hackelni
Az hogy hatótávra gyengébb az nem érdekel, mert 60nm-es lakás közepén elhelyezve teljesen jó az EU-s gyengébb teljesítmény. Meg valszeg nem véletlenül van korlátozva az erősége... elég lesz az is, hogy be leszünk oltva 5G-vel
Aztán arra jutottam, hogy elég lesz ha felrakok egy sima CN fw-t. Reset után beállítom a kína régiót és vissza rakhatom a global fw-t, így kína marad a régió (ha jól értelmeztem ez egy járható út)
De ezt se kellett. Csodák csodájára órákkal később csak életre keltek maguktól
Pedig mivel töröltem a Mi Home-ból, meg reseteltem a Lightstrip-et, így nem az volt a gond, hogy esetleg ki-és bedugást igényeltek, hogy megtalálják a wifi-t.
Este egyszercsak azt vettem észre, hogy működik a mozgésérzékelős automatizáció és felkapcsolódott a Lightstrip. Nézem a Mi Home-ot és azok is visszakerültek default névvel, amiket korábban töröltem.Magic
Egyébként AX3600-al lényegesebben gyorsabban reagálnak az okos kütyük, mint a AC2100-el. Maga a Mi Home is sokkal gyorsabb.
Ennyi okos cuccnál, már csak kevésnek bizonyult a régi router. Egyébként a stabilitással nem volt gond...csak lassabban kezelt ennyi eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- GTA IV
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- X1 Carbon 13th 14" 3K OLED Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam 986 gramm gar
- ASUS TUF Gaming B560M-PLUS Alaplap
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II Alaplap
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest