Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
Német xbox oldalon a 2 terás xsx-re leadott és kifizetett rendelést most stornózták és a pénzt is visszakaptam.
/szerk: magyar címmel ment a rendelés. Jöhet az osztrák címes próba akkor.
-
balintka
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A limitált példányszámban gyártott konzol nem helyettesít egy másikat.
-
pzstm
titán
Arat csokkentett a Microsoft egy picit
(hozzank nem tudom eler-e)
-
kirkri
addikt
válasz
smokin
üzenetére
Attól sokkal olcsóbbra jön ki ugyanazon az oldalon az indai 12 havi ultimate. Azt nem kell 1/3-ad aránnyal konvertálgatni mint a core-t és 60 dollár körül van.
Abban nincs tapasztalatom, hogy valóban működik-e, csak az ár-érték arányt néztem.
Update: Valamiért nekem is az 1/3 konverziós arány volt meg. 1/2-nél már jobb, amit írtál. -
-
laracroft
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Köszi
-
laracroft
senior tag
Sziasztok, régebben ajánlottatok itt kontroller szervizes boltot. Sajna nem találom a hozzászólások között. Segítenétek? Köszi😉
-
smokin
aktív tag
Ha ebből veszek kettőt akkor azt a hárombetűs légitársasággal beváltom és utána veszek mégy egy indiai ultimatet akkor fogja átkonvertálni?
link -
smokin
aktív tag
Hali!
Az indiai kirrucanás GPért, hogy műkszik?
-
törölt tag
Ma 4 éves az Xbox Series X|S.
-
törölt tag
válasz
kirkri
üzenetére
Az új appban nem volt rá lehetőség eddig sem, és sajnos még mindig nem. Egyszer talán lesz.
Esetleg ezt megpróbálhatod böngészőből:
1. Edit your Microsoft Account Country at account.live.com to **<COUNTRY>**
2. Add an address at account.microsoft.com for this **<COUNTRY>**
3. Turn on your VPN and connect to a server from that **<COUNTRY>**
:warning: Some VPN seem to be blocked; try different ones if it's not working then4. Open an incognito / private tab on your browser
5. Claim your key on redeem.microsoft.com
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Az argentin utazás során vásárolt játékot be lehet még váltani a régi Xbox app segítségével, három betűs kapcsolati támogatással? (Kb három éve mókoltam vele utoljára)
Laptopról nem járok sikerrel a beváltással, még megfelelő IP címmel sem, mert átdob a Microsoft fiókhoz, ott pedig beazonosítja, hogy magyar a régióm. Érdekes, mert az USA kóddal nem volt ilyen probléma pár napja.
Gondoltam megnézem az appból, de nem találom az apk fájlt a Google Drive-ban, ahova anno feltöltöttem, így megköszönöm, ha valaki megosztja velem, vagy esetleg megmondja, hogy melyik volt az utolsó verzió a régiből, hogy ne kelljen próbálkoznom egyesével az apk mirroron. -
balintka
addikt
válasz
gabriel26
üzenetére
Én lehet újat vennék, ha ki tudod fogni jó árban (most már 230 ezer körülre felment a bolti ár). De sok garis használt is 170-190 ezer, arányaiban nem annyival olcsóbb. Gari nélkülit én meg nem vennék (még akkor se ha 130-150 ezer).
Én apróhirdetésben találtam jó áron SX-eket 1 hónapja, 175 ezer/db-ért (bontatlan, garis), meg is vettem mind a kettőt.
De most is van apróhirdetésen 210-ért bontatlan FC24 játékkal (ez is nyereményjátékon nyert, nekem is volt FC24 az egyik géphez, azt meg eladtam külön 4 ezerért), ez most a legjobb vétel újként.
-
Tasunkó
őstag
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
30-40k kozott keresek egysik Xbox-os baratomnak fulest ajandekba. Ami lenyeg hogy vezetek nelkuli legyen. (Fornite es Fifa tobbsegben, de neha story game is megy nala)
Mi most a bestbuy?Koszonom!
-
-
-
Sziasztok!
stalker 2 es indiana Jones miatt nagyon gondolkodom egy xbox sx-en.
PS5-ot eladtam mert nem igazan volt mivel jatszanom, meg untam a remaster dolgokat…
A kerdesem annyi, szerintetek megvegyem ujonnan, vagy vegyek egy hasznaltat? Gondolkodtam a digital verzion, mert lemezest kb soha nem vettem a PS5-hoz sem.
Ha multiznek mondjuk Battlefielddel vagy egyebek, van rajta meg eleg ember? Mert ugye mindenki arrol beszel, hogy haldoklik a generacio..
Nincs gamer PC-m mar de nagyon rajtam a jatszhatnek
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Jol teszed
-
törölt tag
Elkezdtem a Death Strandinget. Jó volt látni a SIE logót indításnál. Kicsit elhiteti velem hogy a minden játék minden platformon egy életképes elképzelés lehetne.
Chapter 1-ig elvittem. Jól fut, az átvezetők és a táj nagyon jól néz ki.
Történet egyelőre nem árul el eleget az első 1-2 órában ahoz mindent is értsen az ember abból, ami addig történt. (ez nem feltétlen baj).Egyelőre úgy érzem hogy a FedEx szimulátor részével sincs baj a játéknak.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Kell vagy nem elküldöm
12 maki a csere, meg a dpad javítàs, plusz posta, tehàt össz lesz vagy 15-16, mondjuk most vannak 19èrt új kontik, de azèrt ez csak egy speciàl
-
törölt tag
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl has officially gone gold.
-
törölt tag
Indiana Jones and the Great Circle | Gameplay Deep Dive coming November 11.
"From locations & puzzles to gear & combat, MachineGames Audio Director, Pete Ward, takes us on a whirlwind journey through the world of The Great Circle."
-
Roxbury
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ideges vagy ?
-
beyruth82
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Elvileg eddig jó minden gomb és ravasz de én egy olyan kontit küldtem el, ami kb 20x volt csak használva nagyon újszerű állapotban és visszajött egy érezhetően jóval használtabb darab....
#136528 Geresics
Nem nagyon van mire hivatkoznom. Nem driftelt, működik csak eléggé használt azt érezni rajta. Én meg szinte egy új kontit küldtem be.... -
törölt tag
There's a nasty save bug with Death Stranding on Xbox.
If you load the game from quick resume, you will NOT be able to save the game again. You need to fully close the game and also remove it from quick resume when you finish playing before loading it up.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Annak max annyi következménye lesz hogy a CoD nem jön Day1.
-
consono
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az ABK deal előtt is jöttek 0. nap a játékok... Nagyok is.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Igen, ez itt a kérdés, hogy meddig fizet aki csak emiatt előfizetett, ahelyett, hogy megvette volna.

Szerintem, ha idén nem fogja kiadni az excel matek az eredményt a CoD-al, akkor le fognak erről a 0-day GP-be jön minden dologról... most még megy a szekér ledületből, meg azért olyan hűdenagy címekről nem volt szó (amik rendszeresen termelik a nagy zsét GP-n kívül/előtt).
-
ThorsHUN
őstag
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Roxbury
üzenetére
Jó esetben lineárisan érzékel, youtubeon vannak tesztek. A gyári kontroller pedig egyáltalán nem lineáris, plusz még jitter is előfordul. Persze van hall effectből is rosszul sikerült példány (pl. 8BitDo Ultimate Wired Xbox kontroller egyáltalán nem lineáris). Szóval persze, meg kell szokni, de nem rossz értelemben.
-
Roxbury
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Állítólag jó cucc, csak teljesen máshogy érzékel. Kb újra kell tanulnod az irányítás érzékenységét az egyes játékokban. Ezt nem én mondtam, hanem egy live-ban egy magyar konti-szervizes srác.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én pont most nézegettem a kontroller dokit, mert sajnálnám a jó kis 20. évfordulós, de már driftelős kontimat....akkor megérné ez a hall effect?
-
Steve1207
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Vissza kell küldeni addig, amíg nem ok, azért garancia a garancia. Nekem volt, hogy plusz 2x küldtem vissza a kontrollert a garis körben, mert mindig volt valami nyűgje. Először detto ugyanaz jött vissza, hiába refurbished kellene, ugyanúgy, ugyanannyira driftelt, még a címkén is ugyanott volt a minimális kopás. Ment vissza, következőleg egy rosszul összeszereltet kaptam, az xbox gombot kb erőszakolni kellett, hogy lenyomást produkáljon és minimális driftje annak is volt. Aztán az azt következő körben már rendben volt.
-
beyruth82
veterán
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Tulajdonképpen akkor zsákbamacska. Remélem azért elműködik egy darabig... Köszi!
-
beyruth82
veterán
Mineral camo kontim driftelt és visszaküldtem gariztatni MS általfizetett UPS futárral. 13 nap alatt lezajlott a folyamat. Még régebben olvastam itt fórumon, hogy ilyenkor nem javítják (a hátoldali cimkén látszik is, hogy nem volt hozzányúlva), hanem küldenek egy másikat. Most kipróbáltam és nem driftelt de elég laza a bal analógja ami driftelt. Sokkal lazább mint amilyent visszaküldtem. Ilyenkor egy másik használt kontit küldenek, vagy hogy működik ez?
-
vm93hun
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
360 támogatása nem szűnt még meg teljesen, csak a boltot zárták be. Online multi még megy azon játékok esetében, amiket még életben tartott a kiadója (CoD-okon kívűl nem sok ilyen maradt). Viszont ha a weboldalról elérhető Xbox Store-ból veszel Xbox 360 tartalmat, akkor annak licenszei átvihetőek és letölthetőek a régi konzolról.
Amennyiben mégis SeriesX vásárlása mellett döntesz:
1) Mostanság lesznek a BlackFriday akciók, figyelni kell a boltok kínálatát, hogy hol kap komolyabb akciót.
2) Arról az oldalról csak USA vásárlókat szolgálnak ki, behozatni nem éri meg. Esetleg lehet várni, hogy itthon kapható lesz-e az a verzió, ha esetleg szándékozzák itthon forgalmazni.
3) Nem minden 360-as játék kompatibilis az új gépekkel. A Minecraft például pont nem, mert annak amúgyis van Xbox One verziója. Pontos kompatibilitási listát itt találsz. -
vm93hun
senior tag
Amikor nem hoz valamit a Mikilás, hanem épp elvesz...
Xbox-on érintett tartalmak:
Altered Beast
Crazy Taxi
SEGA® Genesis Classics™
Golden Axe
Monster World
NiGHTS into Dreams
SEGA Bass Fishing
Shinobi
Sonic the Fighters
Streets of Rage
SVC: ToeJam & Earl
Virtua Fighter 2 -
Geresics
addikt
Sziasztok,
mivel az XBOX 360 támogatása teljesen leállt, gondoltam vennék egy Series X-et a gyerekeknek (na meg persze magamnak!
). Viszont még csak a körülnézés elején vagyok, és több kérdés is felmerült bennem!
1.) Érkezik valamikor valami "must have" változat, vagy csak bemegyek a boltba és megveszem?
2.) Találtam 2TB változatot, és a google ide hozott: https://www.xbox.com/en-US/configure/8smbrt7wmfp9 de itt $ árak vannak. Ha itt megveszem 600$-ért, akkor meg is fogom kapni, vagy csak leszopatom magam?
3.) A régi 360-as játékaim menni fognak az új gépen? Gondolok itt különösen a lemezes Minecraft-ra, a lemezes Forza 1-re, a digitális Joy Ride Turbo-ra, és a LEGO SW:TCS-ra, mert ezekkel rengeteget játszunk a gyerekekkel közösen! Vagy ezeket mind bukom?
4.) Érdemes várni Black Friday-re, vagy valami karácsonyi akcióra?Az összefoglalóban köszi a Core/GPU leírást, azt mindenképp úgy fogom majd csinálni!

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
icemad
üzenetére
Nézd meg jobban, hogy ennek az appnak ki a kiadója meg miegymás, mert én nem találok róla semmit sem. Lehet, hogy csak tőlünk nyugatra elérhető vagy valami 3rd party cucc.
A hivatalos oldalon sincs listázva:
Milyen mobilalkalmazásokra van szükségem, és hol szerezhetem be őket? | Xbox Support -
homerhamm
veterán
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi. Megnézem.
Egyébként az xbox honlapról sikerült telepítenem egy xbox support alkalmazást android telefonra. Baromi jó, magyar nyelvű, kb minden benne van, ami xboxhoz kapcsolódik. PC-n kontroller használattól kezdve a családi megosztáson át a szülői felügyeletig minden. Gondoltam megosztom itt is, de még az áruház sem dobja fel. Pedig ez olyan cucc, aminek az összefoglalóban lenne a helye.
De létezik :
-
Bep
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mai hír, hogy a War Thunder PS5 Pro-n 4K/120hz up-t kap.
-
icemad
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezzel egyébként már egyszer beszoptam. Volt valami játékom xboxon ami play anywhere cím volt, erre megvettem epicre is.
Franc tudja már ezeket követni.
Erre egyébként nincs tippetek? Xboxon van kb 1000 játékom, ps-en 600 körül, Switchen 150 kb, steamen 1700, epicen 400 kb, ubinál 50 körül, gog 300 kb, humble 300 körül, amazon 500 kb. Quest címekkel még jó vagyok, mert azok nem nagyon vannak máshol meg.
Rohadtul nem tudom fejbe tartani mi, hol van megvéve. Nincs ennek a követésére valami tuti módszer? (excel táblázatot biztos nem csinálok ezért, ennyi bejegyzéssel.) Mittudomén valami weboldal vagy pc program vagy ilyesmi?
(nyilván nem csak tőled kérdezem, bárkinek van valami ötlete, írjon nyugodtan.) -
mcwolf79
veterán
Na Izlandról behúzva a Death Stranding. 5100Ft-ot megért. PS5-ön elkezdtem,de azt már eladtam. Most majd legalább lesz lehetőségem befejezni PC-n.
-
balintka
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Jól tetted. Majd veszel gépet. Nekem is csak 1 hónapja van SX, igaz kettő is lett, mert jó áron tudtam venni. A Stalker 2 és az Indiana Jones miatt tudtam, hogy őszre kell mar az SX. De akkor itt 3.nak a Death Stranding. Minden régebbi Xbox játékra meg ott a Cyberpunk One X.

-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha már az Elden Ringet nem tudja annyival....
-
Redneck
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Meg ezt a fosrakás Bethesda szuperprodukciót, amiért a PS tulajok is sírtak a megjelenés előtt. Azóta valahogy nem forszírozzák... Pedig fix 1080p felbontáson, performancera butítva, kikapcsolt HDR-rel, egyelőre nem fagyott ki.
-
Norb79
addikt
Most mindenki engem néz az irodában, hogy mit nevetek, mert nekem is előttem a jelenet.
Meg amikor a kandallóban megpiszkálja a tüzet, leomlik a kemény és rezzenetlen, de kormos arccal visszafekszik és “jó éjt!”.

De lényeg a lényeg, a serpa szimulátor két hétig akciós, nem kell hazafele összetörni magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(hozzank nem tudom eler-e)