Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1991
tag
sziasztok! Tudtok most valahol jó áron series kontrollert?
-
adam1991
tag
#kontroller akcio
Az edigitalban a kék xbox series kontroller 16.990. Mivel szaküzletben is át tudod venni ingyen így olcsóbb mint a tegnapi nagy blekfrájdéjben volt. -
adam1991
tag
válasz kenny123 #71310 üzenetére
Media marktban a napokban boltokban sok helyen volt, esetleg nézz be néhányba hátha (ott asszem 200). Én 3 hete besétáltam egy random euronicsba és levettem a polcról 189ért úgy hogy a weboldalukon fennt sem volt szóval ott is érdemes lehet próbálkozni. + ha nem sürgős rendeld elő alzán, ők decemberrre ígérik ott 185
[ Szerkesztve ]
-
adam1991
tag
[link] Hasznalt series x jó àron :) 168ezer
[ Szerkesztve ]
-
adam1991
tag
sziasztok 200-250 körül nem láttatok valami BB tv-t 55 col körüli méretben, ami jó lehet xbox series x + netflix kombóhoz? 120 hz nemigazán feltétel, de egy normális hdr tetszene sorry az OFF-ért de a tv-s topik nem pörög ennyire
-
adam1991
tag
válasz l.skywalker #103521 üzenetére
köszi a felajánlást, kár hogy ez csak 12. hsz-em de a többieknek sok sikert.
-
adam1991
tag
sziasztok, rendelt esetleg valaki jóáras Diablo 4-es series X pakkot, amit mégsem szeretne átvenni? én lecsúsztam róla
-
adam1991
tag
Sziasztok, tegnap én is csatlakoztam egy forza bundle-el, regeltem a fiókomhoz viszont csak május közepéig írja a garit. Ahogy néztem picit túltárolt januári gyártás. Lehet a fióknál megjelenített gariidőt módosíttatni számlával pl? Ha igen, hogy?
-
adam1991
tag
rózsaszín konti 11.830 lett az alzán Xbox Wireless Controller Deep Pink 14 790 Ft-ért - Kontroller | Alza.hu
Plusz extra, hogy ezek 2 év garisak
-
adam1991
tag
Sziasztok, az alábbi néhány fülesből melyiket javasolnátok játékhoz, filmezni, zenéhez? Gyári wireless 33ezer, arctis 7x 44ezer, arctis 9x 49ezer :)
-
adam1991
tag
Tavaly nyáron is ez történt, alig tudtam a 2 hónapos patika gépemet 150ért eladni. Mindenki kint van, nyaral rájön hogy 1 hónapja be se kapcsolta a boxot és megy hardverapróra. Majd októberben vesznek megint :D akkor fel fog menni az ára :D
-
adam1991
tag
válasz kill_switch #114172 üzenetére
Az nem baj csak adják ki a guardianssal együtt
-
adam1991
tag
válasz kill_switch #114174 üzenetére
Ahogy én néztem xbox-on ingyenes a series upgrade, csak playstationon van külön verzió a régi genre.
-
adam1991
tag
A gollum is 10ezer bár a tesztek alapján még így is túlárazott lehet [link]
-
adam1991
tag
Köszi a hogwarts legacy linket. Aki esetleg lemaradt, véletlenül maradt egy rendelésem a kispesti mediaban átvehető hogwarts legacy (nagyon lassan jelent meg a rendelés és elsőre azt hittem hogy nem fogadta el). Aki szeretné írjon és adok rendelésszámot, nevet :)
-
adam1991
tag
sziasztok game pass ultimate kód vásárlást kinél javasoljátok HA-n? van köztük eltérés? volt itt nemrég valami gond, ahol havonta aktiválódott újra
-
adam1991
tag
pici akció, alzánál GVHKEDVEZMENY kóddal 3.000 forintot le tudtok kuponozni minden 10.000 feletti rendeléshez és működik előrendelésre is, én pl. AC mirage előrendelésre lőttem el, így 17.500 ft a launch edition térképpel mindennel ajándék steelbookal boxba szállítva aki meg akarja amúgy is venni ennél olcsóbb nemigen lesz induláskor
[ Szerkesztve ]
-
adam1991
tag
Nálam még se híre se hamva at új kezdőlapnak :( . Másnál is van ilyen? Lehet valahogy kényszeríteni a frissítést?
-
adam1991
tag
válasz mrThomi #118301 üzenetére
ÍÍ, azt nem szerette kikapcsolás után még visszahűti magát ha rögtön játék után lövöd ki, ha vársz 1-2 percet a dashboardon akkor kikapcsolás után már nem megy a ventije. Attól függetlenül be tud kapcsolni magától néha, mert frissítéseket keres, a beállításokban az automatikus frissítéseket kapcsold ki, valamint rakd energiatakarékos módra
-
adam1991
tag
válasz hattrickuser #120733 üzenetére
A cyberpunkból nincs series verzió lemezeskènt, nyugodtan tudod hasznàlni telepítèskor a netről a series verziót fogja leszedni lemezről nemigazàn fog telepíteni :)
-
adam1991
tag
válasz Kristof_94 #120917 üzenetére
Ha a megjelenítőd, mondjuk tvd tud bluetootht akkor működhet, de ha az az út nem működik akkor nem, A box csak a sajàt egyedi szabvànyàt tàmogatja, bluetooth-t nem, max kàbellel tudod ràkötni
-
adam1991
tag
Sziasztok, tegnap èrkezett meg az új series s-em ès arànylag halkan de kattogó tikkelő hangot ad a ventije. Olyàrt màr valaki így? Meggyógyul vagy vigyem vissza?
-
adam1991
tag
válasz twinfather81 #123309 üzenetére
Vadiúj, tnap bontottam ki
-
adam1991
tag
Ès szerintetek új xbox bemutatàs nem lesz? Pl a koràbban beharangozott digital series x?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs