Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
-
Bep
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Elvileg a Core elég hozzá. Csak át lett nevezve Live Gold. (Nekem nincs most letöltve GwG játék, hogy meg tudjam nézni).
Annyira, hogy attól függetlenül, hogy Game Pass-el kezdődik a neve, legutóbbi FH4-es akció, hogy, ha volt Game Pass előfizetésed (így írva), a Core nem számított természetesen.
Annyi, hogy nincs havi pár szutyok játék, hanem van egy tesco gazdaságos Game Pass-od. -
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A jelenlegi rendszerben Core vagy Ultimate előfizetést kér a Microsoft a korábban pl. Games with Gold által beszerzett játékok futtatásához. A Gears 5 így van meg nekem és délután próbaként azt szerettem volna elindítani és a fenti két előfizetési opciót kérte hozzá...
-
30z.Samu
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tényleg???
Nem különbözteti meg az inputot? Az sok mindent megmagyarázna. -
-
beyruth82
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Velem mindenki feltörli a padlót abban a játékban.

-
markknight
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
Egérrel könnyebb célozni mint kontival.
Attól függ kinek, meg milyen játékot. Egyáltalán nem tény, szubjektív vélemény, meg megszokás kérdése. Szerintem mindegy lenne mivel mész be COD-ozni, egy ősi controlleres úgy feltörölné veletek a padlót, hogy csak néznétek. Egy időben Apexben is mindenki a controller felé ment, mert esélye nem volt egerészőknek
Valorantba lehet mondjuk sokkal jobb, mivel az egy kakukktojás, de kb ennyi. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
Vagy megveszed Gold-ot és már ma tolhatod

-
Norb79
addikt
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nem, csak próbált vicceskedni.
Ha húz az egyik irányba, akkor itt a hw aprón keresel vkit, aki cseréli a sticket, beviszed vhova szervízeltetni (konzolvilág mondjuk), vagy rendelsz az aliról alkatrészt és kicseréled magad.
Ha még garis (feltételezem nem, de hátha), akkor meg kéred az MSt, hogy javítsa meg, az a webes ügyfélszolgálatukon lehet intézni asszem. -
ThorsHUN
őstag
válasz
markknight
üzenetére
ez melyik? space marine 2?
-
markknight
nagyúr
Nagyon durva, hogy ez az új Gears of War típusú Warhammer úgy elment mellettem, hogy még a létezéséről sem tudtam..
-
Tasunkó
őstag
Fortnite-ban volt egy spamom néhány hónapig, a jóég tudja honnan, de PS4-ről játszott. Ha meghaltam, szoktam nézni a kameráját, de azt a küszködést, egérrel/billel kb. superman képességeket kaptam hozzá képest. Jó hogy volt AI assist, de sokkal fogalmatlanabb volt a térben hol helyezkednek az ellenfelek pillanatnyilag. Próbálta korrigálni hogy jobban építkezett, meg óvatosabban taktikázott, a handicaphez meg az amatőr mivoltunkhoz képest jól játszott. Viszonylag közelről ha jól eltalálta, és megeresztette a sorozatot, akkor volt haszna az assistnek, de a középtávú ellenfeleket én szoktam leszedni, biztos kikezdte őket, de nem nagyon sikerült neki.
-
-
válasz
markknight
üzenetére
Ez most komoly? Ez a megoldás?

-
Frod
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Én nem, de egy barátom rengeteget CoD-ozik, és nem győzi mondani, hogy a kontisoknál milyen elképesztően durva aim assist van, szinte már legális cheat. A pro streamerek között is van, aki pc-n játszik de kontrollerrel, épp emiatt.
Ez az egyik fele. A másik fele, hogy lvl12-t összeszedni CoD multiban kb 2 óra, azért a hajunkat ne tegyük le.
#134577 zozika84
Hunt: Showdown-ban az utóbbi van csak, ott mondjuk kb tönkre is menne az egész játék, ha ráengednék a pc-seket a konzolosokra
-
zozika84
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ki kellene tudni kapcsolni a crossplayt minden platformon,minden játékban.
Vagy választható opcióként be kellene tenni a csak konzolok közötti crossplay-t
Csak ez sajna a PC miatt sosem fog megtörténni -
GEIL
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Pedig engedni kéne mindenkit mindenki ellen....hiszen egy balkezes boxoló ellen ugyanúgy "ki kell" állni ha jobbkezesek vagyunk......vagy pl egy gyorsulási versenyen nem állhat ki a benzines a diesel ellen ?

A lényeg az, hogy úgy a korrekt ha tudjuk ki az ellenfél és eldönthetjük hogy ezt vállaljuk vagy sem.
Én poénból Quakeztem úgy, hogy kormánnyal fordultam jobbra balra, kormány gombjaival lőttem...fékpedál hátra...gázpedál előre...kézifék pedig az ugrás volt
-
válasz
ridiculous
üzenetére
Pedig abban igaza hogy, nem szabadna konzol - pc és egér - kontrollert egymás ellen engedni. Had döntse már el az ember mit szeretne!
Mondom ezt úgy, hogy szinte az összes pvp játék ment az évek alatt 1.5 - 2körüli k/d-vel kontrollerrel az olyan helyeken ahol van egér és bill. ott ez 1 egész vagy ez alatt mozog.
Elég csak a R6-ra gondolni ahol aztán tényleg kijön a különbség 5 v 5-nél.
Konzolosok is csalnak ebben igazad ha cronus és xim meg hasonlók is annak számítanak de ne írd már valakinek akit ez zavar, hogy "faszságokat" beszél! -
SwitcX69
tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Teljesen igaza van.
-
Tasunkó
őstag
Anno PC-n Combat Arms nevű free koreai multi lövöldét szerettem játszani vasárnap délelőtt, mert akkor volt a legtöbb kisgyerek.
-
GEIL
addikt
válasz
sith7
üzenetére
Csak egy csendes megjegyzés:
Pl Fortnite-ot bill.-egér kombóval játszom még konzolokon is, viszont a játék menüben controllerrel irányítom és amikor már megvan a lobby és ugyebár konzolos controlleresekkel vagyok bent, akkor rádugom a bill.-egér kombót és nini, működik, de a "lobbym már nem fog változni" abban a körben....
...ejj ejj -
dj79
senior tag
válasz
pelenka35
üzenetére
Wd c50 65ezer az alzán 1tb kivitelben, ár/érték arányban talán ez a legjobb, erről minden fut.
Ha csak arra használnád, hogy tároljad a letöltött játékokat és hajlandó vagy kompromisszumokra a másolgatással, random külső ház és mondjuk egy 1tb mx500 ssd a feléből kijön. -
Bogyi007
veterán
Lejárt a Game Pass Ultimate előfizetésem és őszintén szólva nem érzem úgy hogy feltétlenül megérné megújítani. A régebben összeszedett havi "ingyenes" játékokat csak az Ultimate előfizetéssel használhatom tovább vagy ahhoz elég a Core vagy utódjának a megléte?
-
pelenka35
őstag
Sziasztok. Xbox series X mivel tudom a tárhelyet bővíteni? Milyen alternatívák vannak ha vannak?
-
beyruth82
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Egérrel könnyebb célozni mint kontival. Ez nem f@szság hanem tény. 🙂
Ráadasul a konzolosok elenyésző százaléka játszik egérrel és billentyűzettel xboxon.
AMD Power pedig egészen biztosan nem bill+egérrel játszik hanem kontival, hidd el! 😉 -
ridiculous
aktív tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Ez durva!
- az hogy 12 - es szinten van?!
Kontival, konzolon egy játékban ahol a pc-sek orrba-szájba csalnak, egér miatt előnyben vannak...
- aki kontrollerrel tud játszani nincs hátrányban a egeres ellen meg ha akar tud egérrel is játszani COD - ot boxon is, plusz konzolon is megy 120fps - el a játék.. ja és nyugodj meg konzolosok is csalnak.
Ne haragudj, de attól hogy te a gép ellen is szenvedsz easy módban 1-2 játékban attól nem kell ekkora faszságot írnod..
-
Sziasztok.
Van egy Xbox One kontrollerem kb. 3 éve. PC-n használom. Most vettem észre Forzában, hogy néha jobbra húz a bal kar ha egyenesben vagyok. Lehet ezen még javítani/takarítani?
Vagy ennyit bírt?

-
SaGa59
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
A modderek azért gyártanak ezernyi modot a bethesda játékaihoz, mert a bethesda mindegyikhez kiadja a modder toolt is. Meg mert egy hatalmas sandbox világot raknak össze, rpg szabályokkal, amibe mindenki bele teheti a saját elképzelését, legyen az egy quest sorozat, egy új szabályrendszer, bármi. Nem mert fapados, hanem mert ott a lehetőség, hogy olyan „világot” és „életutat” hozz létre benne/belőle ami neked tetszik. a beth mindig csak a keretet adja hozzá. És ez már a Daggerfall óta így van, bár ahhoz még nem volt modding tool.
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wh40k: Space Marine 2 első tesztek:
PC Gamer 60/100
Press Start 9.5/10
Push Square 9/10
PSU 8.5/10
IGN 8/10
Eurogamer 4/5
GamesRadar+ 4/5
VG247 4/5
Windows Central 4/5
TheGamer 3.5/5 -
AMD Power
titán
Én nem vagyok nagy multi játékos... De az új COD nagyon tetszik.

-
Redneck
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Metroidvania, ez műfaji sajátosság. Mindkét részben el tudsz jutni egy csomó helyre ha ügyes vagy, de egy adott képesség, vagy eszköz hiányában nem tudsz tovább haladni.
Tasunkó:
FC2 a maga módján jó game volt, és sok dologban megelőzte a korát, de egyes mechanikák olyan szinten tördelték a játékmenetet, hogy el kellett vinni kicsit könnyedebb irányba. -
balintka
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
Én a Far Cry 5-öt és a New Dawn-t is imádtam, a 2. rész meg örök kedvenc, talán 2x végig is vittem már. Ennek tényleg valósághűnek hat a története. A többi FC epizóddal nem volt dolgom, a 6-ot még PC-n kezdtem el, de sokáig nem vittem el.
Origins és az Odyssey-t régebben nem próbáltam, mostanában kerültek sorra, mindegyiket kipörgettem 100%-ra, olyan 92 és 120 óra kellett hozzá. Odyssey-nek az Atlantis-os kiegészítője még hátravan. Az elején fura volt az Odyssey az Origins után, de a végére nagyon megszerettem és átjött a történet.
De eddig összesen kb. ezzel a két AC-vel játszottam, a 3, a Black Flag és a Unity van meg még Xbox-ra, de azokat nem kezdtem el még.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Nekem a Far Cry 2, az nagyon bejött. A játék is, a fegyverek, küldetések, és a sztori hozzáadta azt a pluszt, ezzel a két kapura játszással, illetve a nagyon valósnak ható háttérrel, hogyan fegyverzik fel az afrikai hadurakat, akik a segélyszállítmányokat elosztják. Különdíjat is kapott abban az évben a történetért, mint nagyon valósághű modellezése az afrikai hatalmi viszonyoknak. Ehhez képest a 3-ban, nagy visszalépés a történet, a darwin különdíjas egyetemista hülyegyerekekkel, nincs semmi motiváció hogy megmentsem, inkább beállnék rájuk vadászni, kicsit irigylem az NPC-ket.
-
Dinomano
őstag
válasz
beyruth82
üzenetére
Az, hogy modderek milliói, ezrei gyártanak hozzá tartalmat, azért is van, mert annyira fapados a játék, hogy kb. 100.000 file-t rak a pc-re installáláskor, és lekövethetők simán az asset-ek, textúrák. Könnyű hozzányúlni. (Amúgy nem vagyok ilyen Vérpisti, nekem mindegy ki mivel játszik. Csak arra reagáltam, hogy Ubi úgy van lefikázva, hogy náluk legalább a technikai részletek nagyjából rendben vannak. Szépek a játékaik; a PS3 és Xbox érában készült AC-k a konzolok szebb játékai közé tartoznak. Kevés kivételtől eltekintve élvezetes játékokat csinálnak)
Far Cry-ok: Az 5. részt nagyon nem szerettem, 3+4-et bírtam. 2. rész gyenge lett. A legjobbak a számozatlan részek.
Új AC-k: Én az Origins-t szeretem a legjobban, az Odyssey nekem már túl nagy volt, és nem tetszett az, hogy görög ifjúsági kalandtörténetnek éreztem az egészet. Az Origins valahogy komolyabb volt settingre. A Valhalla még vissza van. A grafika nagyon tetszik, a korszakot és a helyszínt meg imádom. De jókat keveset hallok a játékról, ezért félek nekiállni. De sorra kerül.
-
beyruth82
veterán
Igen de a CD projekt kis cég az ubihoz képest. Az ubi egy nagy vállalat nem teheti meg, hogy 10 év alatt 2 játékot ad ki. A portfoliójuk változatos. Ac, FC, Tom clancy's, division, stb. Szerintem az odyssey és a Valhalla között is rengeteg a különbség. Ennek köszönhető, hogy az odyssey az egyik kedvencem a valhalla meg a legrosszabb AC amivel játszottam. Az fc-k között is látok különbséget, fejlődést vagy épp ugyan rossz irányban de mégiscsak változtatasokat. Szerintem két Bethesda játék jobban hasonlít egymásra mint két ubis cím. Persze ez már szubjektív nagyon.
(#134533) Dinomano
Mondjuk a FO4 nálam top 3-ban van

Grafika borzalmas volt már a megjelenéskor is de én még életemben nem láttam ennyire szabad játékot. Lényegeben véve bárkit megölhetsz benne, bármelyik fő és fontos mellék szereplőt maximum a küldik amik hozzá kapcsolódnak nem lesznek elérhetőek. Hihetetlenül szabad a világa. Csúnya, elavult de a hangulata meg a szabadsága az a mai napig lenyűgöz. -
SaGa59
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Attól, hogy neked nem tetszenek a bethesda játékok, a játékosok milliói még igen jól elvannak azzal az archaikus gameplay-jal, modderek tízezrei fejlesztgetik hozzájuk a modokat, mert tetszenek nekik a játékok. A te véleményed erről pont annyira releváns, mint mondjuk az enyém. És én az összes TES és Fallout játékot kedvelem. A régieket és az újakat is. Még a Starfieldet is. Pont úgy vagyok velük, mint te az AC-kkal. Látom, hol vannak hibáik, kényelmetlenségeik, de bele tudom élni magam a történetekbe, a világba és többezer órát bele tudok tenni bármelyikbe…
-
Dinomano
őstag
válasz
beyruth82
üzenetére
Ubi-nak egy baja van, a sorozatgyártás. Időhiány miatt "csak" jó játékokat készítenek, great title nem jött ki a kezük alól. De értik az ipart, és tudnak játékot készíteni. Én az AC sorozatot nagyon szeretem/szerettem. Látni, hogy mi a gond velük, de én mindig meg szoktam védeni őket, mert (kevés kivételtől eltekintve) élvezetesek a játékaik, még ha repetatívak is.
Divat fikázni őket, de azt nem értem, hogy a Bethesda-t miért nem szidják?
Max. a kiadó mivoltuk miatt vannak még a játékpiacon; mint saját fejlesztő, egy nagy nulla. Játékaik meg hulladékok... Sokat elmond, hogy a New Vegas jobb lett, mint a Fallout 3, a kiadott bérmunka kenterbe verte a nagy fejlesztőstudió f0s munkáját. Fallout 4-et 4 óra játék után installáltam le a gépről, a bugok és az archaikus gameplay miatt. Ugyanazt a 30 évvel ezelőtti játékmechanikát adják el újra és újra. Olyan bugok és játékmenetbeli hibák vagy mechanikák jönnek szembe a játékaikban, amiket 2000 környéki PS2-es FPS-ek produkáltak. -
Döglött Róka
veterán
Nem cenzúráztak benne semmit, azért is szedték le
Krillin úgy szakadt át a Nameken délután 2kor ahogy kell.@Gianni85: Mai napig tartom hogy a legjobb DB játék a FighterZ, de magas a belépési küszöb, de ha elkapod akkor nagyon epic.
Single player játékosoknak meg ott a Kakarot vagy a Xenoverse 2.
-
Frod
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
"CD Projektet is mondhatnám mert bizony én látok hasonló megoldásokat pl a Witcher 3-ban és a cp2077-ben is."
Oké, de a CDP-nek volt két játéka 10 év alatt, míg az Ubi évente tolta ki csak az AC-ket! (oké, pár éve pihentek egy évet). Idővel majd ha rászolgálnak a változatos portfólióval, akkor a játékosok sem fogják ebben a skatulyában emlegetni őket mindig. (De ki ne találjuk, hogy eddig nem volt jogos az Ubisoft: The Game terminológia, mert hát könyörgöm az volt)
-
T.Peter
őstag
válasz
markknight
üzenetére
"rozoga, idejétmúlt technológiákkal"
Itt mire gondolsz? -
markknight
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
Azért arról se feledkezzünk meg, hogy PL a Sony-nak a játékai is ugyanazt a jól kimért és lefejlesztett, szinte időtálló alapot használják. Az ok amiért feltétlen fújnak rájuk az az, hogy rozoga, idejétmúlt technológiákkal dolgoznak és arra építik az újabbnál újabb játékokat. És ez már nagyon szúrja az ember szemét.
-
beyruth82
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Divat lett mindent csípőből fikázni ami Ubisoft. Mert minden Far Cry és AC utánzat csak más környezetben amit kiadnak. Közben meg olyan címeket tettek le az asztalra az elmúlt 1-2 évben mint az Avatar (ami nem egy navis far Cry), Prince of Persia (erre már nem tudták mit kitalálni a fikázók), Immortals Fenyx Rising (ez konkrétan mondjuk nekem nem tetszett de jó játék), vagy most az Outlaws. Közben meg próbálnak igazodni a kritikákhoz (pl Mirage már teljesen más lett mint előtte a Valhalla) de ez nem érdekli a kritizálókat. Egyébként a legtöbb kiadónak a játékai között rengeteg hasonlóság van játékmechanikai vagy akár hangulat terén. Pl Bethesda játékok (látatlanul is megmondod egy játékról hogy azt a Bethesda csinálta) de akár a CD Projektet is mondhatnám mert bizony én látok hasonló megoldásokat pl a Witcher 3-ban és a cp2077-ben is. Az ubi is csak ezt csinálja. Vannak alap játékmechanikai receptek amiket használ minden játéknál.
-
Dinomano
őstag
válasz
pzstm
üzenetére
Él bennem a gyanúper, hogy (hogyan máshogy) végigrohanva, vagy esetleg félig kijátszva íródik a review-k angy része.
Jedi első részét én végigszenvedtem, a másodikhoz nem füllik a fogam; vagy csak majd nagy sokára. Leginkább a játékmechanikája idegesített, meg az, hogy erőltették a labirintus-szerű pályatervezést. (Elég kötött pályán mozoghattál csak.) Ami hülyén is vette ki magát nálam. Ott vagy jediként, de egy 1 méteres szintkülönbséget , netán egy kisebb szakadékot nem tudsz átugrani, mert arra nem lehet menni. -
pzstm
titán
Lepörgött a Star Wars: Outlaws stáblista (megvártam az extra jelenetet, ami megágyaz szerintem a DLC-nek)
Körülbelül már 2 óra elteltével az volt az érzésem, hogy pár review-hoz képest másik játékkal játszom, 10 óra után meg egyértelművé vált, hogy az összetettséget, kreativitást senki nem fedezte fel/értékelte.
Gear setekről sehol egy szó, charmokról még annyi sem, kreativ képességfejlesztéshez szükséges challengekről emg a hozzá tartozó karakterek unlockolásáról még annyi sem.
Volt egy nagyobb melékküldi, szerintem Alex is arról beszélt, önmagában pár játék azt az egy szálat DLC-ként simán kiadná

Van még bőven tennivaló, nem minden képességet unlockoltam, vannak még keycardok is és intelek is vastagon. Nix összes collectible-jét sem találtam meg stb........
számomra lazán mehet rá a nyolcas, és nagyon nehéz dolga lesz részemről az AC-nek.
Jedi survivort nálam keresztbe lenyeli kb. minden tekintetben.
Mindezt közel 40 óra alatt sikerült elérnem.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én lenyomtam anno a német RTL-en az egészet, mert akkor még nem volt más alternatíva. "Das ist der dreifache supersayajin"
Mekkora osztás volt!
A DBZ azóta is nagy kedvenc, de a játékok valahogy nem szippantottak be annyira.
-
gianni85
veterán
válasz
Phoen|x
üzenetére
Ekem is az az utsó emlékem mint Rókának, csak nekem ő Dermesztő. Talán egy hónapon át gyapták, levert mindenkit, aztán jött az a csávó és szétvágta. Valszeg az esti/éjszakai részek már kimaradtak.
de, hogy on is legyek… Dragon Ball játékkal eddig még nem játszottam. Jöhetne valami régebbi rész passba. -
spleenszuru
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Az úgy tényleg kemény, hogy a transformok külön karakterek, bár ha jól tévedek, ez korábban is volt így. Csata közben nem lesz transform lehetőség?
Nem merültem bele a trailerekbe, őszintén. -
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem az a rész volt az utolsó, amikor valami bloodsport szerű tornán indult Son Goku és a vége fele, már azt hihette az ember hogy leverik aztán egy kis közjátékot követően kiderült, hogy volt rajt 300 tonna súlymellény, csizma stb.... Azokat levéve, kicsit begyorsult. De ez még nagyon az eleje lehet.
-
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Azt a kockázást már csak azért jegyeztem meg, mert én úgy emlékeztem, hogy elsőre, cenzúrázva ment le az a rész. És nem mutatták végig, hogy feldarabolja. De az előző kommentem után, már nem merek semmit kijelenteni. Lehet, hogy erre sem emlékszem jól.

-
Döglött Róka
veterán
válasz
gianni85
üzenetére
Szerintem crunchy rollon tuti. De van egy "ingyenes" aggregator is ahol annyi japan rajzfilm van amire egy elet nem eleg, en ott fejeztem be. Privat ment.
@LnB: valoban, kockazta freizat, en kerek elnezest. Mindenesetre ez a kasza jobban beegett mint Antall halala a disney mesedelutan kozben.
-
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem ott volt vége az RTL-en, mert késő esti sávban még ment egy ideig tovább, de ez lényegtelen a sztorid szempontjából.
És nem felnégyeli, hanem kistepertős kockákra
szeli őt, de ez sem fontos.
-
gianni85
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én csak annyit láttam ami anno tv-ben ment. Aztán annyi inger ért az életben, hogy tuti nem maradt meg a fele se. Egyébként elérhető a teljes sorozat valami streaming platformon, vagy csak okosba lehet beszerezni?
-
Peat76
őstag
Gears of War E-Day, Ti mikori megjelenést vizionáltok?
Remélem 2025 ünnepi időszaknál nem húzzák tovább, ezért van még Series X-em
! -
SwitcX69
tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Vágom, ott minden roham között igyekeztem kiszedni belőlük a cuccokat. Én nem dobáltam őket, alap fegyó+shoti. Meg kell próbálni átlátni az egész teret, ha másik ütne, ki kell térni előle. Bal-jobb és így tovább. Lehet csak túlságosan ráfeszülsz, lazán kell neki menni amíg nem sikerül. Csak nyugodtan, van időd
utána a boss szerintem sokkal nehezebb. Ezeknél én is sokszor újra nekifutottam, gyakorlás kérdése az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple asztali gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem különbözteti meg az inputot? Az sok mindent megmagyarázna.

Egyébként nem túl elegáns megoldás. 

...ejj ejj

Lesz az 2027-28...
IntelKiller7