Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz
zsé666
üzenetére
Ha tényleg USD-s gift cardot vettél és nem sikerült véletlenül másmilyen dollárost venned, akkor nincs több ötletem. Azt legalábbis nem hinném, hogy ezen az oldalon is nézné az IP-det, hogy valóban ott tartózkodsz-e.
Egyébként egy átláthatatlan, rendszerezetlen bughalmaz az egész microsoftstore. Meg úgy kb. mostanában minden, ami microsoft.
-
zsé666
csendes tag
Igen ezt mind próbáltam.
Redeem oldalon bal alul English (United States) van; bemásolom a kódot, utolsó betű kitöröl visszaír, redeem ugyanez a hiba;
Feldob egy menűpontot, hogy change location, ott is próbáltam még USÁ-bbra állítani, utána ugyanez.
XBOX app szintén ugyanez (bár ott nem is találtam location beállítást) -
Sify
senior tag
Sziasztok! Most ismerkedem a konzollal. Egyből lenne is egy kérdésem. Ugye a box hátulján 2 HDMI catlakozó található. Most direktben ki van kötve a TV-re. Viszont mivel a TV-en csak 2 db HDMI csatlakozó van (1 PC, 1 Box) igy a UPC mediaboxát nem tudom a TV-re kötni. Mindig a HDMI-ket cserélgetni meg nem szeretném. Bedugtam a UPC box HDMI vezetékét a másik HDMI csatlakozojába. A settings menűben beálitottam, hogy lássam a mediabox képét. A kép meg is jelenik szépen. Újra is indul a XB1 de innét tovább mi a további teendő, hogy lássam a UPC box képét?
-
sch_a
addikt
válasz
zsé666
üzenetére
A redeem oldalán is külön át kell állítani a régiót, ott is átállítottad? Nem rég váltottam be én is gift card-ot, nekem a redeem oldalán a régióváltás utána újra be is kellett jelentkeznem. Meg SMS-ben kapott kóddal authentikálnom (e-mail nem jött meg). Ezeken túl vagy?
-
zsé666
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól tudom a gift cardos téma nem tabu, úgyhogy bátorkodok kérdezni...

Vettem usd gift cardot h megvegyem a madvmaxet US storeban, de nem engedi beváltani. Pedig weben átállítottam a régiót USAra.
Az lehet h ez így nem működik? Vagy csak én bénázok?Köszi!
-
Medocsabi
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én pl elolvastam mielőtt vettem egy 818p-t,és sokat segített a választásban.(no meg az is h nem akartam noname dual simes vackokat)

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Oké, ebben igazad van!

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem mondod? Az LG G4 topik gazdája vagyok, én írtam az ottani összefoglalót. Sokan nem olvassák el, de nem tudhatom, hogy hányan vannak, akik viszont igen.

-
okibots
aktív tag
válasz
ciceroo
üzenetére
Ne használd fel, 200Ft-ba kerül az 1 havi, inkább vegyél egyet, a 14 naposat majd ellövöd ha lejárt emez

A lemezeset is kötelező telepíteni, és frissítéseket is lekapja mellé netről, szóval egy jó sávszélességű nettel ugyanott vagy időben és helyben is. Ráadásnak instant on-ban egy este alatt elég sok játék lekapható, mikor te alszol a box meg dolgozik

-
Czimby
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is imádom a MadMax filmeket a játékkal is igy voltam az első 20órában, de már csak becsületből csináltam meg a kimaradt küldiket.
-
bulikavagyok
nagyúr
Nagyon pozitívan csalódtam a Mad Max-ben. Tökéletesen kiegészíti a film(ek) hangulatát ,amiket egyébként is imádok. Grafika, hangulat, hangok, zenék, karakterek, harcrendszer, autó irányítása, sztori -minden nagyon rendben van. Egyedül azt nem tudom, h miért nem lehet normálisan a karakterrel ugrani?
Másba eddig nem nagyon tudok belekötni. 90/100 -2 óra után.
Atomgeszi: A játékot nem, de az érzést ismerem!

Stauffenberg: Majd összedobok vmit. Nem mintha bárki is olvasná az összefoglalót!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bulikavagyok
nagyúr
Örülök, h Neked is tetszik, és, h Nálad sem játszhatatlan!
Kicsit tartottam tőle, h én vagyok a hülye, mert mindenki más annyira szidja (kivéve a home társamat), de szerintem nagyon túloznak azok akik szerint játszhatatlan az egész. Nekem megjelenés óta megvan, kisebb-nagyobb szünetekkel folyamatosan játszok vele -így megéltem néhány frissítést-, de soha nem volt komolyabb problémám vele. Megnéztem a videódat, kell pár óra amíg belejössz a "repülésbe" (főleg wingsuit -mert azzal nagyon lehet haladni), de utána még nagyobb fun lesz a játék. Soha nem fogsz autót keresgélni, h eljuss egy távoli pontra.
-
Stauffenberg
nagyúr
Egyébként nem kéne az összefoglalóba belerakni valami táblázatot vagy könnyen érthető leírást arról, hogy mit takar a Gold előfizetés és mit kapsz az előfizetésért cserébe, illetve mit vesznek el, amikor lejár?
Napi szinten felmerülő kérdés, hogy mit használhatsz tovább és mit nem, amikor lejár a Gold.
-
kresz2
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszönöm mindenkinek! És még egy utolsó kérdés :a megyét fel kell tüntetni?
A zavvi ezt küldte:Sirok
heves
HU
3332A gameco. pedig ezt: heves, HU, 3332
Itt sirok nem is szerepel -
ciceroo
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
akkor viszont most ne is használjam még fel a 14 naposat, hanem egyből vegyek 1 havit, aztán a későbbiekben meg csak ellövöm a trial-t.
Félek megvenni 50 gigás játékokat, úgy hogy nem lemezes, nem fogok majd elférni az "500 gigán" -
ciceroo
tag
Nézzétek el a naiv kérdést, kezdő vagyok.
Ha 22-átől a BF keretében szeretnék játékot venni, akkor ugye Gold tagsággal olcsóbb lesz:
- A még fel nem használt 1 napos próba Goldot is fel tudom erre használni vagy vennem kéne 1 havit?
- Ha sikeresen megveszem amit akarok, akkor a Gold tagság lejárta után is tudok vele játszani?
- Ha valamit megveszek, majd letöltök, akkor a későbbiekben a felhasználói fiókommal bármikor le fogom tudni újra tölteni?Előre is köszi a válaszokat

-
IntelKiller7
Topikgazda
Sose írj ékezetet(á,é,í.. társai) Nem ismeri fel a gép, ezért dobja a helyére az ékezetet. Vigyázz vele mert nálunk volt olyan, hogy nyomtatási hiba volt a papíron a házszámot beírta még több rublikába is, és azt mondta a postás, hogy nem találta a címet. Pedig a levélszekrényen ott a nevem.. Na mindegy.

-
kresz2
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Köszönöm a választ,de akkor szerinted ezzel a rendeléssel mi legyen így?
Lehet rajta változtatni vagy el sem küldik? Nem nagy érték de a pénzt levonták. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
kresz2
üzenetére
Game nel ne használj ékezetet (nem is tudsz de jobb mint a kérdőjel)
Zavi-nal lehet az felismeri őket.
Nyilván magyar postás tudni fogja ékezet nélkül is hogy hova kell vinni.
De egyébként lehet jó áron van néhány cucc de tudnak nagy trógerek lenni.
Pl angol dobozban nemet nyelvű lemez vagy kazetta és hasonlok.
Használt játékokról beszelek de akkor is. (de tényleg az itthoni ár töredékéért szóval nem problémáztam rajta) -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Sosem rendeltem még külföldről semmit,most regisztráltam a zavvi és a gameco. oldalra is.Rendeltem mindkét helyről egy kis tételt
próbából.
A game-n viszont észrevettem hogy az adataimnál az ékezeteket nem ismeri fel,helyette kérdőjelek vannak,a szállítási címnél is,illetve be kellett jelölnöm a mr. előtagot is.
Nem fogja ez megkavarni a postázást,úgy értem ha hiányoznak az ékezetek akkor hogy írják rá rendesen a címet?
Bocs ha hülyeséget kérdeztem,de engem is érdekel a jövő pénteki akció,rendelnék valami értékesebb dolgot is. -
lacy86
addikt
Ma nem tudok TF2 PH! multit nyomni de holnap delutan osszeugorhatnank egy par korre! 😎☺️
Atomgesz, oriic, stb... -
akooos
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Először levont 230 forintot, majd utána 200-at Live IE közleménnyel.
-
akooos
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én is had kérjek egy kis segítséget. Azt írja a box, hogy 11/19-én jár le a gold előfizetésem. Ami igaz is, mert 17-én a Fifához kapott 2 naposat aktiváltam. Most felajánlotta, hogy hosszabbítsam meg 200 forintért 1 hónapra. Rányomtam, fizettem, jött e-mail, levonta a pénzt és most is azt írja, hogy 11/19-én jár le és "Go Gold"... Béna vagyok még, nem értem, hogy működik, 5 napja van meg a konzol
Köszönöm előre is. -
KD6-3.7
őstag
Mikor lesz learazas a konzolra? Akarok venni egy One S-t, de meg mindenhol ugyan annyi, mint volt.
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Hol tudok venni 1 dolláért goldot??? -
EmThor
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Apropó most akkor lehet amazonrol gépet, fülhallgatót, kontrollert rendelni? Lehet jobban megéri mint itthonrol? Akar játék letöltő kodot?
-
El Gringo
senior tag
a 1$-os Gold meddig lesz elérhető?
-
Medocsabi
addikt
válasz
BalassaHUN
üzenetére
Az sem kell(liszensz transzfer).csak a régi 360on a saját profilod mellett legyen másik.Így ha a tiedet úgy ahogy van törlöd is,akkor is lehet a hdd-n lévő játékokkal játszani a másik profil miatt!

Csak szólja a vevőnek,hogy az a profil mindenképp maradjon meg,mert ha letörli nuku játék.így neked is megmarad a saját profilod,hozzá a játékok és a gold,és a vevő is játszhat a hddn levő játékokkal!(ugyanígy adtam el én is annó) -
keIdor
titán
Itthon kapni valahol ilyet? [link]
Rohadt jól néz ki. -
BalassaHUN
csendes tag
Sziasztok!
Azt írták, hogy ide tegyem fel a kérdésem, itt tudnak segíteni.
Korábban vásároltam egy XBOX 360 500 GB Slim gépet. Most rendeltem egy XBOX One S-et.
A régi Xboxon sok játék gyűlt össze, amelynek egy részét One konzolon is lehet futtatni. Ezeket a játékokat és a profilomat, amelyen még van aktív 10 hónap LIVE szeretném használni az új gépen. Viszont a régi gépet eladom és a régi 360-as letöltött (javarészt GOLDos) játékokat a vevőnek átadnám, ha ez lehetséges.
Nem tudom, hogy ez megoldható-e , és ha igen hogyan? Tud-e majd játszani egy másik profillal a régi én általam (egy másik profillal) letöltött játékokon? Licenc transzfer?
-
Trenew
tag
Megszünt a paypal fizetés oroszban a gift cardra?
Tud erről valaki valamit? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az meg a másik. Egy videót sem tudsz nézni telefonról streamelve a boxra, hogy ha nem US van a régióra állítva.

-
Atomgeszi
nagyúr
Most ez komoly, hogy 9.99$ havonta a groove music app, hogy a saját zenéimet hallgassam pl. a Horizon 3 alatt?

-
Vilagos
csendes tag
Sziasztok! Fifa 17-re mi most a legjobb deal?
-
joocek
aktív tag
köszi!!!

-
gergobox
tag
Sziasztok!
Megéri a több mint 10ezer forintos felárat a Horizon 3 a 2-höz képest? Utoljára még az 1-gyel játszottam 360-on, az nagyon bejött. A map alapján a 2 jobban érdekelne, nem izgat túlságosan Ausztrália.. A grafika, fizika, játékmenet sokat fejlődött a 2-höz képest?
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Csak 1 játékot akarok venni.
A farcry 4 végig játszottam de bele untam! Most COD BO3 játszok.
így mit válaszak?
Far car p.
JC 3
Mad maxköszi
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
DigitalFoundry tesztjéből látható, hogy a One S kb 5%-al erősebb, ami minimum fps esetén 1-2 fps előnyt jelent.
Ott jöhet jól, ahol a 30 fps target éppen csak nem tartható és kialakulna a screen tearing, ami One S-en ritkábban fordul elő.
-
pzstm
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
minimális FPS drop esetleg lehetett, zavaró semmiképpen sem volt, fun annál inkább.
Persze ez az én véleményem. Nyilván ez legfrissebb, legpatcheltebb verzió. Youtube lehet régebbi még...
-
mukibuci
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
ha szaggat, ha nem, nekem ez a felugrok a tengerből és ejtőernyőzök téma nagyon nem adja

-
pzstm
titán
-
lacy86
addikt
Atomgeszi!
Latom gyakorolsz a multira TF2-bol 😁😜
-
eeXaa
addikt
Gamertag csere után először próbálok belépni 360 as játékba, de még a régi gamertagos néven akar csatlakozni, ami diszkonektel... azt mondja töltsem le ujból az accot, de erre meg azt az üzenetet kapom hogy nincs 360 box csatlakoztatva, meg hogy legyen elég hely a letöltéshez... elég agyfasz... vki találkozott ezzel, ill. ötletek?
-
dog81
csendes tag
Sziasztok, mindenképp szerezd be a Divisiont. Több mint 100 órám van benne, és még csak most indul be a játék. Legjobb 4-en együtt. És az első DLC el sincs kezdve. Meg érkezik még 2 DLC.
-
okibots
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha magyar storeban vennéd, akkor inkább ezt ajánlom, egy kicsivel olcsóbb: DivisionCdKeys
De használt lemezesek is jó áron mennek, szóval azt a 6-7000 Ft-ot megéri szerintem, még így látatlanban is mert nekem nincsen még meg, majd elvileg kedden lesz beszerezve egy digitális példány.
-
pzstm
titán
ez a Mad Max nagyon állat volt eddig. Rengeteg tennivaló, rengeteg kis apróbb küldetés, jó hangulat, kellemes fizika a harcban. Nagyon durván megérte a jelenlegi pénzét az eddigiek alapján, sőt még akár többet is

Holnap Just Cause is lesz!

-
Bazsi1987
őstag
Gears of war4 nagyon jó, így jó ahogy van nem kell ide újítás igazi nosztalgia bomba!!! Ajánlom mindenkinek!😊
-
törölt tag
The Division megéri akciósan, vagy inkább használt lemezes? Egyedül van értelme?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
North15
üzenetére
Rosszul csinálod.
Vásárlás előtt el kell égetned egy levelibéka hasnyálmirigyét, majd a hamvakat a hátad mögé dobva egy sámán dobon megfelelő ütemben le kell ütnöd morze kóddal a Hegyiboszorkány Illuminati titkos jelmondatát, azután meg kell hajolnod a felkelő nap irányába és helyben duplaszaltózva meg kell innod négy fecskefarok főzetet.
Amíg ezt nem csinálod meg, teljesen esélytelen a webes felületet használnod olyan úri huncutságokra, mint vásárlás.
Nálam sem igazán megy. Nem csak az 1 dolláros havi Gold-ot nem engedi megvásárolni, de semmilyen mást sem. Most már az akció tiszteletére teljesen letiltották a 14 napos Trial Gold előfizetéssel való vásárlást, a rendszer azt írja, hogy vásároljak Gold-ot, de azt nem tudok, mert nem enged.
Állítólag közvetlenül az Xbox-ról mennie kell, de vasárnapig nem jutok haza. Szóval tojok a Black Friday-re addig. Nem hinném, hogy az én vagy akár csak a dédunokáim életében a Microsoft össze fog tudni rakni egy működő weboldalt.
-
North15
csendes tag
Üdv!
Belefutottam egy vásárlási problémába. Akció miatt megvenném az NBA 2K17-et. Azonban hiába kattintok weben a vásárlásra, amikor választanom kéne, hogy honnan fizetek, tölt egyet a kisablak, majd kiírja, hogy ezt már megvettem és egy fiókhoz csak egy példány vásárolható meg. De a valóságban nem vettem meg, ki se próbáltam. Az ingyenes prelude van letöltve, de az nagyon nem ugyanaz. Andoridos xbox appon néztem, a szerint 2013 májusban vettem meg a teljes játékot.... (ami dátum lehet, hogy a profilom születése, fene tudja)
Az ingyenes hosszú hétvége kavarhat be? Meg tudná valaki nézni, akinek szintén nincs meg, hogy ugyanez fogadja-e vásárláskor?
Ha az ingyenesség kavar be, akkor mégis hogyan lehet élni az akcióval, ha tudtommal mindkettő ugyanaddig tart? Ha egyéni a problémám, akkor meg mit lehet tenni? Sajnos nagyon nem vagyok konzol közelben, csak weben tudok bűvészkedni.Előre is köszi.
-
Atomgeszi
nagyúr
Elkezdtem az Inside-ot, hát, nagyon jó tényleg! Kicsit más, mint a Limbo, de hozza a szintet.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- PC /i5-3470/8GB/
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másba eddig nem nagyon tudok belekötni. 90/100 -2 óra után.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Plusz jó volt nézni a tájat is .
Kicsit tartottam tőle, h én vagyok a hülye, mert mindenki más annyira szidja (kivéve a home társamat), de szerintem nagyon túloznak azok akik szerint játszhatatlan az egész. Nekem megjelenés óta megvan, kisebb-nagyobb szünetekkel folyamatosan játszok vele -így megéltem néhány frissítést-, de soha nem volt komolyabb problémám vele. Megnéztem a videódat, kell pár óra amíg belejössz a "repülésbe" (főleg wingsuit -mert azzal nagyon lehet haladni), de utána még nagyobb fun lesz a játék. Soha nem fogsz autót keresgélni, h eljuss egy távoli pontra.
).

l.skywalker