Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Most nem értek teljesen egyet Veled.
Ha a Scorpio elérhető áron meg fogja közelíteni a felső kategóriás PC-k teljesítményét, nem lesznek rajta csalók, és sokkal optimalizáltabban fognak rajta futni a játékok, akkor jövő ilyenkor versenyképes alternatíva lehet a gamer piacon (szerintem a legjobb alternatíva
). Ha a grafika minősége eléri (vagy megközelíti) majd a csúcs PC-k szintjét, egyszerűen nem tudok egy indokot sem mondani, h miért érdemesebb azt választani konzol helyett. Na jó egyet talán: az egér/billentyűzet támogatás FPS játékoknál- de ez engem például nem érint. Persze, ha nem csak játékra kell a gép, akkor más a helyzet.Szerintem jövő ilyenkor legjobban egy Scorpio-PS4 Pro kombóval jár egy átlag gamer -ha már van keret két gépet fenntartani-, amivel szinte semmilyen jelentősebb játékról nem marad majd le.
A PS4 Pro kiadását valóban elkapkodta kicsit a Sony (nyilván az Általad említett okok miatt), és ez sajnos meg is látszik a játékok minőségén. Abban bízom, h a Scorpio már egy sokkal kiforrottabb gép lesz mire megjelenik, és normálisan fog futni rajta minden játék. Így, h több mint egy évet kaptak a játékkészítők fejlesztésre és tesztelésre, van erre némi esély.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Rathrol
üzenetére
Külföldi oldalon, igaz előrendelés átváltva 170k-ra jön ki. Így számoltam ÁFA stb. különbözettel 180k-ra.
De hát mindegy is.. Még több, mint 1 év. Az még nagyon messze van. De így is elég gáz, hogy csak a 4K-ra mennek rá.. Legalábbis a nyilatkozat szerint akinek nincs 4K megjelenítője annak felesleges a váltás. Aztán megint ugyanott leszünk, mint itt.Pedig,ha jobban odafigyelnének, hogy a FHD megjelenítés is gyönyörű legyen(élsimítás stb.), plusz a teljes egér billentyűzet támogatás(még,ha csak MS lenne hozzá jó, úgyis megérné - csak tegyenek rendes érzékelőt az egérbe(Logitech G403-G502)). Lehetne egy egységes rendszer, csalók nélkül, illetve mindenki ugyanazon a vason küzdene, lehetnének nagyobb játékos közösségek, csinálhatnának előfizetést különböző játékokra. Ezt meglépnék szerintem nem lenne olyan aki nem váltana konzorlra.
-
törölt tag
A 4K-s TV-nél az a fontos hogy támogassa a UHD-t 60Hz-en és a 10 bit-et is 60Hz-en, erre érdemes odafigyelni a vásárlás előtt. A SONY tévéknél például külön be kell kapcsolni hozzá a kiterjesztett módot (a HDMI bemenetek kezelésénél teheted meg)
Másrészt maga a 4K nagyon allergiás a HDMI kábel minőségére, az S-hez adott mondjuk jó, de ha lecserélnéd másikra, vagy hosszabbra akkor csak olyan helyről vegyél ahol visszaveszik, ha mégse ad képet...
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én az Xbox 360 óta jobban kedvelem a zöld oldalt ha konzolról van szó, de egyelőre kicsit elkeserít az exkluzív felhozatal. Nálam a PC nem csak játékra kell, ígyis-úgyis meglépem a fejlesztést hónapokon belül, így viszont az Xboxot lehet lecserélem majd egy PS4 Pro-ra az ottani exkluzívok miatt. Egy erős PC mellé kicsit feleslegesnek érzem az Xboxot. Scorpio ide vagy oda, ha feltámad az exkluzív gyártási kedv, jó eséllyel úgyis Play Anywhere lesz, amiket úgyis tolhatok majd PC-n. Így csak a PS4 exkluzívok miatt lesz indokolt a konzol.
Viszont akit nem érdekel az exkluzívosdi és PC-t sem akar építeni, annak a Scorpio-t tudom én is javasolni. Szétrúgja majd a PS4 Pro seggét nyers erőben. Kérdés persze az ára lesz. A PS4 Pro-t egy kicsit elkapkodott lépésnek tartom, a Sony csak azért tolta ki a piacra most, hogy akkora piaci előnyhöz jusson, amit a Microsoft nem tud behozni már ebben a generációban akkor sem, ha a Scorpio mesés eladásokat produkálna. A Sony nem benchmark, hanem üzleti győzelmet akar aratni a PS4 Pro-val.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
+1. Ezért várom én már annyira a Scorpio-t.. Reményeim szerint jön az ultra közeli grafika FHD-n, a mostaninál sokkal jobb optimalizáció, és a csalómentes multi (mondjuk ez most is megvan). Ha mindez magvalósul, jövőre kicsit felduzzadhat a konzolos tábor.
És mivel több mint egy éve van a fejlesztőknek a megjelenésig, így talán többé-kevésbé meg is valósulhatnak ezek a dolgok. -
gianni85
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
bakker engem szó szerint megköveztek anno a PS4 topikban, amikor feljött ez a hangerő téma, és több PS4-gyel is úgy jártam, hogy a másfél szobás lakásban csukott ajtónál zavarta asszonyt a hálóban, amikor én a nappaliban játszottam. Persze én voltam a denevérfülű, és mindenki másnak full csendes volt a gépe. Aha, bullshit

Mondjuk, oké, csendhez vagyunk szokva ha alvásról van szó.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én is néztem havernál, hogy milyen a BF1 PC-n. Valóban gyönyörű.
Mondjuk szerintem a Battlefront szebb volt, mint a BF1. De lehet csak a BF1 ilyen komor hangulata miatt, amit ráhúztak a fejlesztők.
-
Baga1983
senior tag
14 napos Live trial Gold, fogyasszátok egészséggel:
QYMMQ-8N3RB-39VWD-2VQXM-WHT74
-
F.B.I.
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Maradt itthon egy PS4 (a fiamét elcseréltük XO-ra, mert már nagyon hangos volt). Én semmilyen negatívot nem látok, nekem ugyanolyan szép mindkét konzolon (PC-én biztos szebb de a 950-et nem szenvedtetem) de az XO legalább csöndben van és ez a legnagyobb előny egy kétszobás lakásban ha játszani is szeretnél, miközben mások pihennének.
Most beszéltem több ismerőssel, akik megvették a PS4 pro-t (egyiknek Sony 4K van) de sajnos nem hozta azt a hatalmas nagy ugrást, amit vártak tőle (pl. az UC4 HDR, 4K alatt iszonyat pörgeti a ventit) szépnek, szép de ahhoz ugye már megint közel kell ülni (mondjuk a HDR az tényleg adja).
-
dunc
nagyúr
Úgy néz ki veszek egy S t, és ismét klubtag leszek.
A kérdésem annyi, hogy 4K tv n számíthatok e valami problémára, vagy normálisan kezeli a konzol a felbontást? Előre is köszi a válaszokat! 
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Látványról volt szó, ebben mindig a PC lesz az etalon. Cheaterek nem mindenhol tudnak megtelepedni, de tény, hogy nagyobb esély van rájuk PC-n. De aki nem multizik, azt ez sem érdekli igazán.
A konzol azoknak való, akiket nem zavar a kicsit alacsonyabb grafikai szint (engem nem, ha cserébe stabil a teljesítmény). Engem sem izgat az XBO-s Battlefield 1 látványa, pedig kipróbáltam már egy olyan konfigon, amit most ősszel vettem volna (i5-6500, RX470, 8GB RAM, kb 160-170 ezerből összehozható). Ég és föld a PC javára. De játék közben nem izgat, mert úgyis beszippant. De a tény az tény, PC-n sokkal szebb.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem
Kezembe nyomták a csomagot és viszlát 
-
SütiGTi
senior tag
válasz
lacy86
üzenetére
Biztos küldöm vissza, egyből hívtam az MS-t nem is problémáztak. Nemsokára visszahív valaki tőlük.
Nálam soha nem várják meg amíg megnézem a csomagot. Gyakorlatilag még azt se várta meg hogy megfogjam és már kint volt a postás, nem kellett aláírni és így nem nagyon vacakolt.
Fotóüzletem van és a futárral egyszer nagyon összevesztem mert fotópapírt hozott nekem, lyukas volt a csomag és hát ugye a fotópapírnak nem kell túl sok fény ahhoz, hogy kukába dobjam. Amióta ezvolt vele azóta jön úgy, hogy akkor jegyzőkönyv meg minden a kezében van, és nézzem át nyugodtan, de a posta...
(#85873) Atomgeszi: Ismerem szerencsére a postást igen, így ha az MS esetleg akadékoskodik akkor megkeresem és megbeszélem, hogy tudjuk megoldani.
És tényleg érdekes, hogy egy aránylag drága terméket buborékos csomagban adnak fel és még aláírnom se kell

-
Madoc
veterán
Srácok! Ms stereo füles gariztatása hogy zajlik? Málik a belseje és lassan letelik az 1 év..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
SütiGTi
üzenetére
Így van, jegyzőkönyvet felvenni azonnal. Még utólag is, kisváros vagyunk, annyira gondolom ismer a postás, hogy ez ne legyen probléma.
Illetve sok kínai rendelés miatt, az értékes rendeléseket videó felvétel kíséretében kibontani.De érdekes az MS is.. már anno 7 évvel ezelőtt is buborékos zacsiba küldte a X360 kontrollert.

-
SütiGTi
senior tag
Ma hozta vissza a posta az elite kontrollerem. LB törött

Nem dobozban van, csak buborékos zacskókban. Nem tudom, hogy a posta csapta e oda valahova, de szerintem nem így küldték ki a microsoft-tól
-
Marseille001
újonc
válasz
Marseille001
üzenetére
Megoldva

-
kresz2
aktív tag
válasz
Csabee86
üzenetére
Most igazán nem azért hogy kötözködjek de én is találkoztam benne csúnya textúrákkal.
Konkrétan a tutorial pályán a kőfal közelről nézve teljesen el volt mosódva,és volt máshol is bőven probléma.
102 centis full hd tv-n játszok.Még egyszer,nem kötözködök,ez egyszerűen tény. -
keIdor
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
PC-n ott vannak a cheaterek, meg sok játékban semmi védelem nincs ellenük, úgyhogy valahol mindenképp kompromisszumot kell kötni. Az optimalizálás hiányáról még nem is beszéltem. Felejtő a PC, én most hagytam ott.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Egy 50"-es 4K TV-n még a 1080p is szarul néz ki, ha közel ülsz és rossz minőségű a felskálázás. A PS4 Pro tényleg etalon ezen a téren, szépen tud felskálázni, de majd én kíváncsi leszek a teljesítményre is, tartja-e majd a 30 fps célértéket.
Egyébként meg multis FPS-nél mindig az fps lesz az elődleges. A PS4 Pro is biztosan "csak" 1080p mellett tudja majd kinyögni a 60 fps-t ilyen játékokban. Ez egy ördögi kör. Aki maximalista a látványra, annak PC-re van szüksége meg egy jól terhelhető bankszámlára.
-
Marseille001
újonc
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni hogy a box ne sorolja nekem angolul hogy éppen mi történik? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Csabee86
üzenetére
Én ugyan projektoron játszom, de a cod iw bétával összehasonlítva a TF2 szerintem szebb.
Single kampányt nem tudom, de a multija a bétához képest szebb.
Mondjuk TF2-nél is egy két pályán szerintem túltolták a füstöt és ködöt

Más: TF2-be már 48as szintű vagyok. 50 szint után mi jön? Illetve mit jelent a fegyvereknél az After regeneration? Elkezdhetem elölről és akkor beadja a többi advocate gift-et?
Illetve van egy boost,hogy No jump jet trails. Na ez mi lehet?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Köszi, nekem még nem frissült a dashboardom, úgy,hogy nekem ez eddig elkerülte a figyelmem.
De weben is betudtam lépni
-
frankdelgado
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Kezdem megkívánni ezt a játékot

-
Csabee86
senior tag
Sziasztok,
Gondolkodom, hogy beszerzem a Titanfall 2-t Xbox One-re. Az lenne a kérdésem, hogy tesztekben olvastam, hogy nagyon alacsony felbontáson fut a konzolon a játék. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire észrevehető? Homályos a kép? Esetleg tudnátok mutatni screenshotokat a játékból?
-
szandra1988
tag
Nézegettem zavvin a forza 6 day 1 editiont, na most ez milyen kiadás? Nem nagyon találok róla infót.
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
Van itt valaki aki 360 játszotta a Black ops 3.-at,utánna Onera is megvette?
Újra kell kezdeni a multis részt vagy valami megmarad a 360-nál elért dolgokból? -
törölt tag
Jó reggelt! Fallout 4-hez volt már leárazás a season pass-hoz vagy a dlc-khez? Esélyes vele megvárni a Black Friday-t?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen ezt láttam,de szerintem a 99.000.-es akció a legjobb,ami csak az 500gb-os modell,nincs szükségem a Terrás változatra. Ott meg csak feketét találtam.
Várok hátha változik. A fehér kizárt nálam. -
pzstm
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Lehet akár az is. De mást is szívesen fogadok

-
strcpy
tag
Nem akar valaki mostanában Zavvi-ról rendelni? Befelezhetnénk a postaköltséget.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Azoknak akik megvették Final Fantasy XV-öt. Éjjel elkezdte leszedni a teljes játékot, vagyis él a preload már.
-
ImpersonatoR
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Mibe?
-
ImpersonatoR
addikt
Most akkor amit igazából Zsolti csinált Hungary csoportot az a PH csoport?
-
Gsx-rr
veterán
Hetek ota vennek mar One s-t. De a legjobb akciot csak feher gepekkel vannak. Remelem valtozik kesobb.
-
-
hadogabi1
senior tag
Na kocsis gamekhez megrendeltem a g920-at. Van valakinek valami tapasztalata vele. Kihagyhatatlan volt 76 000-es akciós áron. Ha jól emlékszem jóval drágább mindenhol. 3 nap a kiszállítás. Most már csak valami állvány kéne hozzá szerkesztenem vagy beszereznem. Azért a playseat 100 k-s ára kicsit soknak túnik a kormány mellé

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Coolby84
üzenetére
Nincs. 3 lehetőséged van:
1. Veszel átalakítót
2. Ha van régi géped is, akkor ha mindkettő gép be van regisztrálva a profilodra, akkor MS-t felhívod és ingyen küldenek neked egy átalakítót.
3. Ha van egy ismerősöd akivel megbíztok egymásban és neki van régi kinectes gépe, akkor megkérheted, hogy rendelje meg neked a free átalakítót. Ehhez az kell hogy megadod neki géped sorozatszámát, és ő ideiglenesen beregisztrálja magához. Ez azért kell mert MS ellenőrzi, hogy egy profilon van-e a régi gép, meg a slim. (utána visszatehető a serial a saját profilodra) -
Coolby84
tag
Sziasztok! Most vettem meg életem első konzolját egy Xbox One S személyében. Beüzemeltem és minden szuperül megy. Azt jól látom és komoly hogy az S-re a Kinectet egy plus a Kinect árába kerülő adapterrel lehet kötni??? Ez non-szensz, van erre valami gyári adaptertől eltérő olcsóbb megoldás?
Köszi
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
luciferk
üzenetére
Öcsém újabban egy olyan helyen dolgozik, ahonnan van rálátása a konzol szervizekre és konkrétan a szervizek panaszkodnak, hogy túl jól sikerült ez az Xbox/Playstation generáció, nem akarnak kipurcanni.
Mondjuk kérdés, hogy mi lesz a One S-el, sokszor akkor kezdődnek a gondok, mikor belső tápos kialakításra váltanak, de egyébként a konstrukció nagyon jó (XO és PS4 is), elég tartós, masszív jószágok.
-
atees
őstag
Az xbox one és one S között mi a különbség? Ha sima one-t veszek, abból mind1 melyik?
-
luciferk
senior tag
Az xbox one is annyira melegszik mint a régebbi xbox360, hogy hűtés módosítás is kell hozzá?
[link] -
parandroid
félisten
válasz
Game-over
üzenetére
Tekintve, hogy ez egy országos lefedettségű online áruház, ez egy teljesen elfogadható szám. Kb olyan, mintha a t*szkó azt mondaná, hogy volt olyan óra, amikor 150.000 vevő kolbászolt az áruházaikban országszerte. Más kérdés, hogy ahogy rémlik, össze is omlottak több ízben az érdeklődés hatására, illetve elég komoly panaszáradat érkezett az akciókban meghirdetett termékek elérhetőségével kapcsolatban - rossz nyelvek szerint a limitált darabszám egy része is már eleve félre volt téve jó kapcsolatokkal rendelkező szerencsés vásárlóknak... Amúgy meg volt ott minden a kávéfőzőtől a nagyimobilokon át a lábmasszírozógépen keresztül egészen a 3D-4k tévékig (sőt, még PS4 is), szóval azért azt állítani, hogy ez a sok ember mind XBO-t akart venni, kicsit azért mégis túlzás. Az tény, hogy a 60 db sokszorosát el lehetett volna adni akkor, de ugye nem volt több (legalábbis annyiért).
Szóval amit te írtál korábban, az nettó hülyeség, tessék gondolkozni, mielőtt posztolsz, ez nem Facebook hírfolyam, amit kamuszenzációkkal kell etetni.
p
-
Game-over
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Rosszul emlékeztem, 150 k ember akart vásárolni egyszerre az Emagon (gondolom nagy része ezekre a tényleg jó akciókra akart menni elsősorban) [link]
-
lacy86
addikt
Ha Dec 1.-jen lejar az EA Access es veszek 1evit akkor kovetkezo ev Dec.-ig lesz ervenyes?
Vagy most inkabb vegyek 1 havit es majd jovore 1 evest. -
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha a Scorpio elérhető áron meg fogja közelíteni a felső kategóriás PC-k teljesítményét, nem lesznek rajta csalók, és sokkal optimalizáltabban fognak rajta futni a játékok, akkor jövő ilyenkor versenyképes alternatíva lehet a gamer piacon (szerintem a legjobb alternatíva
). Ha a grafika minősége eléri (vagy megközelíti) majd a csúcs PC-k szintjét, egyszerűen nem tudok egy indokot sem mondani, h miért érdemesebb azt választani konzol helyett. Na jó egyet talán: az egér/billentyűzet támogatás FPS játékoknál- de ez engem például nem érint. Persze, ha nem csak játékra kell a gép, akkor más a helyzet.

bennem is állandóan itt motoszkál a kisördög. Csak szerencsére most fontosabb dolgokra kell a pénz

És mivel több mint egy éve van a fejlesztőknek a megjelenésig, így talán többé-kevésbé meg is valósulhatnak ezek a dolgok.
A kérdésem annyi, hogy 4K tv n számíthatok e valami problémára, vagy normálisan kezeli a konzol a felbontást? Előre is köszi a válaszokat! 
Így simán letagadhattad volna, h megkaptad.

l.skywalker
IntelKiller7