Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én mondjuk játszanék többet, de nem tudok. Hiába van meg lassan 3 éve az Xbox nagyon sok játék van még igy is amivel nem játszottam. Pótolom még mindig az elmaradt játékaimat.

wesder Nekem 3 év alatt jött össze 34,591 pont. -
RudY
addikt
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Nem biztos, hogy jól tudom és/vagy rosszul emlékszem, de a store-ban nem engedi hosszabbítani a már meglévő EA Play előfizetést, csak kódbeváltással. Ezt viszont a hazai 5500-as áron nem nagyon láttam sehol, inkább csak külföldi beszerzéssel 8000 körül. Így viszont nem biztos, hogy megéri 3 évet behúzni 1 év GPU miatt, ha hardveraprós megoldással 14-16 ezerből ugyanez megoldható.
-
yuing
őstag
Köszi l.skywalker és RudY
S@c@: Nem fontos novemberig várni, mert felfele kerekítenek, ahogyan fentebb olvasható. 10-12 hónap között 4 hónap GPU-t ad hozzá, ha okés a matekom.
-
RudY
addikt
válasz
yuing
üzenetére
Amikor az EA Play tagsági előnyei elérhetővé válnak az Xbox Game Pass Ultimate-tagok számára, azoknál a tagoknál, akik a Microsoft Store áruházon keresztül az Xbox Game Pass Ultimate bérletet és az EA Play előfizetést is megvásárolták, töröljük az EA Play-tagságot, és az 50 nap feletti fennmaradó időtartamot felfelé kerekítve 3:1 arányban hozzáadjuk az Xbox Game Pass Ultimate bérlet legközelebbi hónapjához.
Ha például a fiókjához 50 nap és 3 hónap közötti EA Play előfizetés tartozik abban az időpontban, amikor az EA Play elérhetővé válik az Ultimate bérlethez, 1 hónapnyi Xbox Game Pass Ultimate előfizetést adunk hozzá fiókjához. Ha a fiókjához 4 és 6 hónap közötti EA Play előfizetés tartozik abban az időpontban, amikor az EA Play elérhetővé válik az Ultimate bérlethez, 2 hónapnyi Xbox Game Pass Ultimate előfizetést adunk hozzá fiókjához.
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy néz ki lesz Apple TV Xbox konzolokra link
-
S@c@
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
November 1-én érdemes akkor venni.

-
Solten
őstag
Ha van GPU-d de meg nincs EA played, az osszeborulas indulasakor atvaltodik 3:1 aranyban GPU-ra. Szoval erdemes beszerezni 12 ho EA accesst. Elnezest ha vótmá.
-
Siffredi
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
-
Hypper°
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen!
Köszönöm csak ez nem 25 karakter hanem a dobozon kis matricán pár betű és egy vonalkód!
A játék neve alatt! -
l.skywalker
Topikgazda
-
Hypper°
csendes tag
Urak!
Kis segítséget szeretnék!
Találkozót már valaki Xbox dobozon digitális licensz kóddal?
Hogy aktiválható?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Siffredi
üzenetére
Nehezebb volt, de az sem volt azért annyira nehéz. Főleg olyan alkotásoknál mint Avatar, ahol 2 perc alatt megvolt 1000G
(Én mondjuk sosem vadásztam nagyon őket, kivéve egy két játéknál. Halo-k pl. szóval respect emiatt is.
)#220563) l.skywalker
Nem tudom mit néztem akkor, TA nekem ezt mutatta. Sry.

-
Siffredi
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszönöm, de ez már a kockaságnak az a foka, amikor már pironkodni illene... Viszont nem tudok mit tenni, volt egy nagyobb kihagyásom (7 év), de nem bírtam. Úgy gondolom, aki gémer, az gémer marad...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Siffredi
üzenetére
Atyaég.
Most van 11. éve, hogy Xboxon gyűjtöm a GS-eket, és most járok 56000 körül úgy, hogy voltak időszakok, amikor rendszeresen és sokat játszottam. (Mondjuk én kevés játékkal játszom, de azokkal sokat.
)
Ez a 44 ezer egy hónap alatt felfoghatatlan nekem.
Minden elismerésem. -
akva
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Semmit nem jelent, mert nem feltétlenül tükröz valós teljesítményt. Egy csomó hülye játék van, amivel lehet gamerscore-t húzni.

Állíts be egy rekordot valamelyik szimulátorban, nyerj meg egy kört valamelyik battle royal-ban, vigyél végig hard-on egy souls-like játékot, aztán nyomj róluk egy screenshot-ot.
Ezek a valódi achievement-ek. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
2016. decembere neki a legjobb 15 271 ponttal.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
RDR2 esetében is nagy volt a feneke a dolognak igaz ott utólag hozták fel ha jól rémlik.
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remek!
Doom (2016) + Doom Eternal rendel !
-
l.skywalker
Topikgazda
Nekem 4517 volt a legjobb idén márciusban.
-
arról van esetleg már infó, hogy régebbi Bethesda játékok bekerülnek-e GP-be? (360-on egyszer abbahagytam a skyrimet, újrakezdeném az X-en a felturbózott grafikával)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hja most Nier meg Ace Combat megtolta, de van h honapokig semmi

Most nextgenig megint eloveszek par sztori jatekot, ma pl Tacoma lesz a soron.
Bar allitolag rovid, ilyen 2-3 oras talan. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Én jól elvagyok ezen a kispályán is.
Valahogy aláhagyott már a lelkesedésem a játékokkal kapcsoltban. Most akár egész nap játszhatnék, de be sem kapcsolom a gépet. Szimulátorozni szoktam egy-két órát - ha úgy adódik. Illetve PC-n "kattantam rá" a WD2-re, de az sem pörög túl sokat.oriic: Nálam azért most is beférsz a top 5-be! Úgyhogy gratula!

-
AMD Power
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
4000 pont? Azt a mindenit! Nagyon kispályások vagyunk mi!
-
Remiel
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
ezen a kontrolleren mintha nem lenne elég analóg...
vagy én vagyok vak, vagy van valami más technika?elolvastam, ezt elvileg verekedős játékokhoz kéne használni ha jól értem
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
A 25-nek meg mentek a szerverei? Jezusom.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Zoleee83
üzenetére
És lehet hogy azok is akarnak lenni, de ekkora ziccert nem akarnak kihagyni. Generáció váltás tényleges next gen játék nélkül, így kvázi az ő játékuk váltja a konzolokat, ráadásul mindez karácsony előtt, amikor még jobban eladható. Dupla, tripla ziccer előtt állnak, viszont nem mindegy, hogy rajtolnak. Mert ha látják a hibákat, meg hogy tolni kellene a játékon, de financiális okok miatt nem lehet, nincs más megoldás. Mert azt se akarják bevállalni, hogy bug-halom legyen és negatív kritikával induljanak. Amire fokozottan van esély, mert akkora a hype a játék körül.
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
na most kell bevásárolni

-
raziel01
veterán
Carrion nem volt rossz. Eskü jól esett a sok AAA 20-30 órás cím után most tolni egy ilyet. 2 napba telt végigvinni kb 4-5 óra lett mire meglett az 1000G a játék végére.
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
A kérdésre a válasz hogy miért futottak be a fszerdőbe, az hogy a CDPR fejese előzőleg azt nyilatkozta, hogy náluk nincs és soha nem is lesz crunch, jófej fejlesztőcégnek akartak tűnni, barátságos munkahelynek.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én több forgatókönyvet is el tudok képzelni, de mindegyik kicsit konteós:
1.) Valamilyen ellenérdek miatt negatív színben kell őket feltüntetni (lesz a tervezett megjelenés körül más big-budget AAA játék premierje?)
2.) A CDPR megágyaz a következő késésnek
3.) Nem néztem utána, hogy a CDPR tőzsdén jegyzett cég-e, ha igen, akkor árfolyammal való varázslás is lehet(#220519) .LnB: Azért ne az átlagos magyar munkaviszonyokhoz hasonlíts egy magas szellemi tőkét igénylő, kreatív munkával járó "termelést".
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen, pont a lényegre tapintottál rá. Hogy ez most ki lett emelve, ezért érdekes ez az egész. Nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy semmilyen iparban, semmilyen munkahelyen nem normális egy ilyen helyzet, de most csak ide koncentrálva az a kérdés, hogy miért találta meg most a CDPR-t ezzel a fél világ...
-
l.skywalker
Topikgazda
Az Xbox One indítási hibáinak elhárítása
1. Gyári beállítások visszaállítása
2. Ha az 1. nem segít, akkor szervíz -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ahh. Rosszul kezdtem, indulatból.
De szerintem óriási probléma, hogy ez is túl van már tolva. Szerintem mindenki tudna a környezetéből hozni sokkal durvább példákat munka ügyben. Kétlem, hogy közülünk átlag gamerek közül, bárki úgy képzelné el a játékfejlesztést, hogy szivárványos kis zöld legelőkön, vidáman táncolgatva fejlesztenék ezeket a játékokat. Ez is egy munka. És a munka, szinte mindig áldozatokkal jár. -
Ili
csendes tag
Sziasztok!
Fél évet állt kb. az Xbox One S-em, tegnap elővettem és a következő hibakódot írja ki:
System error: E105 00000000 8007001FNem tudom ez mit jelenthet?
Hová fordulhatok segítségért, javításért?Köszönöm szépen előre is a segítséget!
További szép napot!
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az a baj, hogy én igen...

-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
"A 12 órás műszakok szabályokhoz vannak kötve. Az adott emberek 12 óra után kapnak 24 óra pihenőt"
Haha, ez mondjuk jo volt tetszett. Szerencsere mar evek ota kikerultem ezekbol a ruppotlan, fereg munkakbol, de tudnek meselni.
Mindezektol fuggetlenul tokeletesen egyetertek veled a fentiekben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Huh ez a nyakas cucc nekem tetszik.
220511) l.skywalker
Haddehat ez a hivatalos neve hogy dummy unit.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Igen nálam is ez itt a fő kérdés, hogy ez a Scherer (akit már a Kotaku-nál sem bírtam) most miért szállt bele a lengyelekbe, mikor az egész iparra ez jellemző.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nincs official, hogy ez 16 vagy 12 vagy 8 óra, de jellemzően a crunch arról szól, hogy addig nyomják amíg ki nem esnek a székből. A 16 órát emlegetik a kommentekben és a véleményekben. Ha csak napi 8 óráról van szó, akkor én is azt mondom, hogy vállalható, főleg ha kifizetik - de! akkor sem jó ez, hogy kötelező érvényűvé teszik - habár gyanítom a fejlesztő stúdióknak erre megvan a jogkörük a munkavállalókkal szemben vagy ha ez túl naív, akkor megvannak az eszközeik ennek a végigvitelére.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Dummy-t mar korabban kaptak.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem értem a reakciódat.
Az, hogy szélsőséges esetben akár hónapokon keresztül napi 10-16(!) órákat dolgozol esetenként pihenés nélkül, elfogadható lesz attól, hogy létezik szalagmunka?Más kérdés, hogy miért pont a CDPR-re szállnak rá most emiatt – erre is vannak ötleteim, de nem mennék bele a taglalásába.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a CDPR -nél napi 16 óra?
Nem csak 8-at nyomnak + a szombat?(A Suzuki-t csak megterhelő meló példának írtam, a 12 óra lényegtelen)
-
l.skywalker
Topikgazda
New Third-Party Xbox Series X Controllers And Accessories Revealed - One-hoz is jó ofc.
mondjuk az a nyakra akasztható cucc érdekesnek tűnik

-
l.skywalker
Topikgazda
Kevered a dolgokat. A 12 órás műszakok szabályokhoz vannak kötve. Az adott emberek 12 óra után kapnak 24 óra pihenőt, addig egy másik műszak viszi. A crunch nem ezt jelenti. A crunch azt jelenti, hogy mostantól megjelenésig minden héten hat napot dolgoznak napi 16 órában. Én is csináltam ilyet projekt záráskor 2-3 hétig, utána 3-4 napig csak pislogni tudtam. De nem tudnám ezt csinálni másfél hónapig.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Esküszöm, az összes ilyen palimadarat (aki felháborítónak, szomorúnak tartja ezt) beb*sznám az Egomi Suzukiba a sorra, folyamatos 12-be...
(Jó, mondjuk a COVID miatt gondolom pont nincs nagy hajtás ott.
) -
l.skywalker
Topikgazda
Mondom én, hogy túl nagy ennek a lángja is...
CD Projekt Red Begins Trending After Cyberpunk 2077 Crunch News
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bar allitolag rovid, ilyen 2-3 oras talan.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem csak 8-at nyomnak + a szombat?
(Jó, mondjuk a COVID miatt gondolom pont nincs nagy hajtás ott.
IntelKiller7