Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz molnarpeter #10532 üzenetére
10k+posta áron esetleg lenne.
Ez most nem ajánlat, mert nekem éppen nincs rá szükségem és nem is lesz. -
raziel01
veterán
Szivárog a Microsoft E3-as konferenciája is
- Dátumot kap a Halo 5, és bejelentik a béta kezdetét is.
- A Microsoft bejelenti, hogy a különböző alkalmazások kikerülnek a Gold-előfizetés mögül.
- Novemberben indul Xbox One-on a Games with Gold. Havi egy AAA-játék, és egy digitális játék lesz választható.
-
raziel01
veterán
Az a kérdés, hogy akinek nincs Xbox ONE-ja az is megtudja-e majd venni a játékokat weben GOLD-al.
Egyelőre csak 360-am van de minden játék jó lenne majd az acc-ra. (jövőre valszeg lesz ONE-om) -
raziel01
veterán
Elvileg pl ezt is engedné ahogy látom.
Persze a fizetésre már nem nyomtam rá.
-
raziel01
veterán
Game.co.uk-n mi a francért nem tudok rendelni?
Egyszerűen nem enged sehogy se. Se paypal-al se kártyával. Visszadob a kosárba és annyit ír, hogy error summary de hibaüzenet nincs. Telefonról se és másik böngészőből se.
Szánalom lett a GAME. -
raziel01
veterán
válasz bandi0000 #181201 üzenetére
Marhaság erő alapján dönteni. Inkább meg kell nézni mire vannak jobb játékok.
Szerintem day 1 konzolt sose volt érdemes venni. Drága plusz a játékok is drágák.
Mondjuk az nem lenne rossz ha a kezdetbeni kevés játékfelhozatalt úgy növelnék, hogy kiadnának a régi játékokhoz patchet amivel szebben/jobban futnának. -
raziel01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #182980 üzenetére
The Vanishing of Ethan Carter is hasonló akinek bejön az ilyesmi.
-
raziel01
veterán
Köszönjük az Alzának az Xbox ONE akciót. 42-ért átvettem az all digitalt.
Box pedig feldobta a 3 hónap ultimate 1 fontért akciót mellé 1 hónap EA acces ingyen.
Egyelőre ezekkel bőven el leszek. Sose vettem még ennyiért konzolt. -
raziel01
veterán
válasz Crytek #193960 üzenetére
Én csak azért nem mertem most ezért hosszabbítani, mert az én díjcsomagomhoz 25-ért hozhatnám el két év hűséggel. Úgy meg 17 ezret spórolnék Alzához képest. Az meg nem akkora összeg, hogy ezért hűségem legyen megint. Inkább várok valami jó telefon akcióra. Úgy már megérheti a hűség.
-
raziel01
veterán
válasz eladogeppc #194129 üzenetére
Alzánál 42 ezerre le lehet kuponozni. Érdemes. Annyi, hogy lemezes játékot nem tudsz belerakni.
-
raziel01
veterán
válasz eladogeppc #194136 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz eladogeppc #194141 üzenetére
Trükkösnek trükkös. 1 hónapja így vásárol mindenki a best buy topicban. Kb 100-an vettek már onnan így xbox-ot. Én is így vettem a héten. Azóta is azzal játszok.
-
raziel01
veterán
válasz bulikavagyok #194193 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam én is. Még családtaggal se. Ki is röhögném ha bárki ilyet kérne.
-
raziel01
veterán
válasz RicsiSuly #194295 üzenetére
Tényleg jó ez az alzás 3 hónapos PC-s game pass. Aprón lehet/lehetett találni.1500-1800 körül.
Vettem 4 kódot. 6600-ért. Az adott 8 hónap xbox ultimate-et. Plusz nekem is volt 2 kódom mert vettem procit meg VGA-t. Meg volt ez a 300 Ft 3 hónap ultimate boxon. Lényeg a lényeg 6900 Ft-ért lett most 2021/02/24-ig ultimate-em. PC-n nem akarta aktiválni, boxon meg simán egy accra engedett mindent. -
raziel01
veterán
válasz JohnDoe_Hun #194520 üzenetére
Nekem a PS4 slim-hez képest az Xbox one digital teljesen halk.
-
raziel01
veterán
válasz icemad #198066 üzenetére
+1
Cdkeys-en nekem is sok vételem volt már. Mind hiba nélkül ment. Játék kódok, Xbox gold, PS+.
G2A vicc. Sőt nem egyszer volt olyan, hogy néztem valamit G2A-n és mindenféle hülyeséget még fel akart számolni pluszba. Cdkeys király. Sőt régen facebook like-ért adtak 5% kedvezményt de ahogy láttam az már megszűnt. -
raziel01
veterán
válasz echterion #198070 üzenetére
Én a Star War Fallen Order pakkot venném. 9-10k körül szerintem még elmegy karácsony előtt a játék. 90-ből meg van egy géped.
Hunt3r22: szerintem a gears 4 se volt nagy eresztés. Főleg az elején a robotos szakaszok.
5 talán minimálisan jobb. De az ultimate best a Geas of War 2. Gears of War 3 meg a Judgment egynek elmegy. Áldom az istent, hogy futnak one-on is. Bár jól esne egy Gears 2 remestered.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest