Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
válasz
chipesz
üzenetére
Ez màr nem insideren belüli update, ez most jött le friss ropogós update gyanànt, szóval innentől aki hibàt talàl nyomhatja a riportot. :D
Furcsasàgokat màr làttam, van pàr le nem fordított mondat de nagyjàból jó. Majdhogynem màr felesleges, de azért csak jól esik bekapcsolàskor, hogy: Kedves XY! Mondjuk egy Szia jobb lenne.
A Hi-t nem tudom, hogy sikerült Kedves-re fordítani. -
chipesz
őstag
válasz
Busaboy
üzenetére
Aki Insider, az nyomja a riportokat folyamatosan! Például jó lenne ha az inkonzisztens dolgok javulnának, az tökre zavar, hogy tegez a konzol, mint például itt (vagyis nem is a tegezés ténye zavar, mert egy konzol ne magazó hangnemben szólítson meg, de a gond az, hogy teljesen össze-vissza van, valahol magáz, máshol tegez.)
-
Steelheart2
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Elirás. :)
-
AMD Power
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Dehogy nincsen!
-
RudY
addikt
válasz
captainriker
üzenetére
Érdemes, de nem biztos, hogy engedi a store 2 év fölött az EA Play hosszabbítást. Tapasztalatok szerint úgy tűnik, hogy 2 év lehet csak, legalábbis most már nem enged többet.
-
válasz
captainriker
üzenetére
Nem, mivel nincs jó EA játék.
-
captainriker
csendes tag
Sziasztok!
Game-pass matek feladvány: Pistikének GamePassUltimate-je van 2022.09.04-ig. EA-Play előfizetése 2022.10.13-án jár le. Érdemes-e vásárolnia +1 év EA-Playt, hogy maximalizálja a GPU-t?
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Ha sima GamePass-ről GamePass ultimate-re váltok akkor később tudok újra csak sima GamePass-t használni vagy akkor már csak Ultimate-et vehetek a világ mindenség végéig.
Köszi!
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ez nekem is bejött, főleg a végén a 911-es!

-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Fura, mert én úgy tudom hogy 3.0 és 40m

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LordNoSignal
üzenetére
Vittem, thx.
-
LordNoSignal
csendes tag
2XP szorzó
VRFV3
8395C -
modflow
veterán
XSX-hez lesz a dobozban HDMI 2.1 kábel?
És milyen hosszú? -
HartgeH3-2.8
addikt
Na így már kicsit jobban érdekel a CP77, még a végén tényleg jön.
A fizika sem tűnik rossznak.[link] nincs még
30 percesegy órás a videó. -
Bogyi007
veterán
válasz
balintka
üzenetére
A legnagyobb hibát követed el ha kihagyod a korábbi generációs játékokat (amik visszafelé kompatibilisek persze) ha One X-ed van. Egyes játékok olyan javításokat kaptak, hogy csak pislog az ember hogy milyen jól néznek ki...
-
balintka
addikt
Sziasztok, a múltkori kérdéseim után úgy döntöttem, vásárolok, így ma vettem egy Jedi-s csomagos One X-et.
Mivel ez a generáció teljesen kimaradt, 1,5-2 évig elleszek vele, aztán akkor majd egy SX is kerül mellé
. Megvan még az Xbox Classic-om, és a 360 E 500 Gb-os gép, így ez a generáció sem maradt ki a "gyűjteményből". -
philoxenia
MODERÁTOR
-
gduck
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
"Azért amikor a Forza Horizon 2-t elkezdtem a 360 után One-on tolni, keresgéltem egy darabig az államat a padlón"
Ez nem az One-nak köszönhető, a FH2 360-as verziója egy szégyen! Az első rész után grafikai VISSZALÉPÉS! Nagyon arra mentek, hogy sokkal "csúnyább" legyen mint a One verzió

-
törölt tag
Keanu Reeves, magyar hangja Oriic!
-
-
Def26
félisten
age of empires jönni fog xbox one -ra?
-
válasz
Fernet
üzenetére
Egyelőre nem rémlik, hogy hivatalos Q&A-ben bárhol lenne, de egyáltalán nem kizárt, hogy később is vehetsz majd EA Play-t és azt automatikusan konvertálja majd, mint a Gold vagy sima GP is konvertálódik GPU-ra, ha van.
De majd ugyis lesz aki kipróbálja és lesz erről info.

-
Fernet
senior tag
November 15-én van az éves fordulónapja az ea play előfizetésemnek, meghosszabbítottam két évvel, de a harmadikat nem engedi. Nov 10-én ugye beleolvad a gpu-ba, francos 5 napon múlik, hogy nem hosszabbíthatom meg egy évvel.
Na mindgey, ez van. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
Spotify YT Prémium stb. azért sokkal szélesebb körben elérhető (mobilon hallgatok zenét pl. de nekem kínlódás lenne pl. Wtcher 3-at játszani....)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Az EA Access/Play nálunk volt az egyik legolcsóbb. Pedig a forintunk akkor is forint volt.
-
parandroid
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Globális szolgáltatások árát nemigen érdekli a lokális fizetőeszköz vergődése (meg többnyire az aktuális piac kereseti viszonyai sem, bár az ms ebben épp elég jó fej). Azt nézd, hogy egy sporify, youtube premium, apple music/tv, netflix, hulu, amazon prime, disney, stb mind nagyon hasonló áron vannak (10-15 eur/usd), ezekhez képest az ms szolgáltatása elég széleskörű - online játék, game pass konzolra és pc-re, xcloud, + havi 4 ajándék játék, amit ugyan nagyon erősen zárójelbe tehetnék az utóbbi idők felhozatala alapján, de aki régebben behúzott egészen jó játékokat, az többségükhöz úgyis csak előfizetve fér hozzá.
p
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
üzenetére
Ez egy teoretikus kérdés csupán, hiszen egy konzol fórumában beszélgetünk erről, és "akinek van pénze majomra, annak legyen banánra is" ugyebár.

Nem igazán arról van szó, hogy "sok"-e vagy sem (persze ezt nyilván embere meg életkörülménye válogatja, de mivel kvázi luxustermékről beszélünk a konzol esetében, ezért engedjük meg, hogy "nem nagyon sok").
Viszont ha arányosítjuk:
- USA: 35600 USD/év, 2966,67 USD/hó, GPU (14.99 USD net) aránya a havi mediánhoz: 0,5% (ha nem rontottam el a matekot)
- HUN: 11744 USD/év, 978,6 USD/hó, GPU (~13,47 USD) aránya a havi mediánhoz: 1,3%[Mindkét adat a Wikipedia szócikkéből, a "Median equivalent adult income" táblázatból van, a magyar adat 2016-os, az USA 2017-es]
Még kb. 10%-kal olcsóbb havidíj mellett is (bár az összehasonlítás a mindenkori árfolyam függvénye) majd' háromszor annyiba kerül arányosítva. Csak erre próbáltam utalni a balkáni fizuval, függetlenül attól, hogy maga az összeg soknak vagy kevésnek tekinthető-e.
Én ennyit szerettem volna a témában megemlíteni, ha folytatnánk a diskurzust, akkor szerintem vigyük át az offtopikba.
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azért 4200ft nem hiszem hogy olyan sok, főleg hogy Nov10.-től az összes Xbox szolgàltatàs benne lesz. Egy értelmesebb mobilelőfizetés dràgàbb ennél.
-
RobexX10
aktív tag
válasz
FatMonster
üzenetére
Nálam is ez volt. Magyar felületen próbáltam először. Átváltottam angolra és bejött az oldal.
-
raziel01
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Játékot nem adunk kölcsön. Én is volt, hogy odaadtam havernak, kiderült, hogy 3 hét alatt még be se rakta a gépbe, plusz mikor 3 hónap után visszakaptam tiszta karc volt.
Egyszerűen egyes emberek nem vigyáznak a másik tulajdonára. :\
Nem azért vesz az ember 15-20 ezerért játékot, hogy utána karcosan kirakja a polcra. -
Béló
aktív tag
Köszönöm srácok, én is úgy emlékeztem hogy pont az első lemez kellett a játékhoz

-
eL Geri
őstag
válasz
Zoleee83
üzenetére
Nem tudom a lemezes konzol játékoknak ki / van-e magyarországi forgalmazója.
Más terület, de pl. klasszikus társasjáték dobozzal jártam úgy karácsonykor, hogy a tartalmából hiányzott egy elem (egy feladat boríték a háromból). Írtam egy emailt a dobozon található forgalmazónak, és felhívtak, hogy adjam meg a címem, elküldik újra az egész játékot. Remélve, hogy abban már minden maradéktalanul benne lesz
A nálam lévőt nem kellett visszaadni, vagy ilyesmi.
Szóval lehet ilyen hozzáállással találkozni, de nem törvényszerű. Egy próbát azért megérhet. De ne a boltot, hanem a kiadót / forgalmazót keresd. -
FatMonster
tag
Sziasztok, döglődik a support online felülete vagy csak én vagyok béna? A kontrolleremen az RB gomb hektikusan működik és az istennek nem tudom elindítani a cserefolyamatot. Mindig egy drón beszélgetőpartnernél kötök ki. Sorozatszámot még leellenőrzi, gariztathatónak ítéli és utána zsákutca. Érdemes miatta felhívnom őket?
-
Madoc
veterán
A második a play lemez? Mert ha igen akkor állitolag már nem kell a játék letöltéséhez birtokolni a lemezt vagy a license-t. Próbáld ki! El tudod-e inditani a letöltést xbox beta androidos appban rákeresve. Aztán a lemez berak és játszik. Persze csak ha az a play disc, és ez csak elmélet.
-
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Elvesztettem a Red Dead Redemption 2 első lemezét (tehát csak a 2. van meg).
Mit tudok tenni ebben az esetben? Szeretnék újra játszani vele.
Lehet valahogy pótolni? A tok és még a számla is megvan.Előre is köszönöm a választ!
-
Lifer092
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
4 fajta csomag van jelenleg:
- GP Ultimate (Gamepass konzol, Gamepass PC, xCloud, Live Gold egybe) ez ha új tag vagy első 3 hónap 300Ft, utána 4190Ft havonta.
- Gamepass for PC (Ahogyan a nevében is van, csak PC-re) havi 3.000 Ft
- Gamepass for Xbox (Csak konzol) havi 3.000 Ft
- Xbox Live Gold havi 2.500 Ft -
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem
.
Ez egyszer 1$ utàna màr 45$ 3 havonta. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Itt azt írják, hogy 1$/3 hónap az XBOX GamePass Ultimate. Ha ebből veszek 4-et, akkor az lefed egy évet akár ? 3 havonta lehet aktiválgatni ?
Köszi !
-
Games with Gold:
Ez ma még behúzható:
Sphinx and the Cursed MummyEz meg a hónap végéig:
Slayaway Camp: Butcher's Cut -
Lifer092
senior tag
Egy kérdésem lenne. Van két fiók a konzolon, ahol az egyiken igénybe tudom venni a 300Ft -os GPU-t, a másikon viszont már nem, de a játékok nagy része a fő fiókon van (ahol nem tudom igénybe venni). Ha arra a fiókra aktiválom a GPU-t amin igénybe vehetem még az akciót, akkor a másik fő fiókról a játékokat game share-el meg tudom osztani úgy, hogy az ingame profil, mentések, eredmények stb. megmaradnak? Pl. COD MW.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 360-ra megvett játékaim gondolom kár lenne letölteni az X-re, mert úgyis szűkös lesz az 1 terra kapacitás a saját gen-es játékok miatt ugye? Biztos vagyok benne, hogy idővel külső vinyót is kell vennem.

l.skywalker
IntelKiller7