Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Akkor újra...
Van két fiókom, ezeken lehetne a mentéseket összefuttatni? A fiókra szeretném B mentéseit is átvinni, egyező játékok elvétve vannak ahol egyezés van ott eleve B eredménye lenne a mérvadó az sem baj ha B-ről közben minden elvész pl játékok mert ehhez egyesíteni kéne a fiókokat vagy egyéb.
Csak a mentések lennének lényegesek.
-
humi1
tag
Köszönöm!
-
humi1
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni ha meglévő GPU-t vissza szeretnék mondani, ami 2021 január hóig van kiegyenlítve, akkor mi történik? Anyagilag kompenzál valahogy a microsoft, vagy hideg víz? Előre is köszönöm a válaszokat. -
l.skywalker
Topikgazda
RIDE 4 - Nextgen trailer
Megjelenés: 2020. október 8. -
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha véletlenül rossz accountra vettem meg egy játékot a Store-ból (Forza Horizon 3), akkor hogyan tudnám átrakatni a másik profilomra?
Most nézem, hogy az Xbox-ra valami outlookos címmel vagyok bejelentkezve (nem is értem hogy hogyan történhetett ez). Végig azt hittem, hogy a main Gmail-es címemmel megy a box, ezért automatikusan arra vettem meg...
-
törölt tag
CDKeys-en 25€ a 3 havi GPU.
-
SoldierL
senior tag
Nem értem minek egy játek konzolra ennyi frissítés? 1 héten egyszer ha rám jön, hogy egy jót nfs-zek, frissítés fogad ami minimum fél óra... szoktam online is tankozni szóval muszály vagyok. Nem mellesleg elcseszte ez a sok update a hangot, a kedvenc játékomba csak egy “Reset and keep my games & apps.” segített!
-
Muerte68
addikt
másnak is ilyen instabil a wasteland 3?
képes a tárgymenübe kifagyni és kilépni mindenből.
Nagyon idegesítő hogy egy sima vásárlás vagy felszerelés közben kilép
egyébként van mód arra hogy a küldetést kiválaszam és mutassa hová kell menni ,mert így egyenlőre elég káosz a dolog
tetszene ez a falloutos dolog de ahoz képest mennyire ősi játékmenet úgy néz ki mintha nem sikerült volna befejezni
-
matex
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kevese vagyok azoknak, akinek bejött a Just Cause 4. Aki egy ahhoz hasonlót keres, annak tudom ajánlani a Game Pass-ban levő Crackdown 3 játékot.
-
bigdady
nagyúr
Koszi én a storeban kerestem a subscription alatt nem itt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
bigdady
üzenetére
Ez a sáv egyébként egyre bazáribb lesz...

Elmondhatatlanul rettentően ocsmány szegényke ezekkel az erőltetett árnyék hatásokkal.
Más:
Mentéseket tudok két fiókon összefutattni? A és B fiókot szeretném egybe tenni ha azt a pár címet bukom is ami a másodlagoson van nem zavar de a mentéseket megtartanám.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Látom valahol xboxon miket telepithetek ingyen GPU mellett? Nehéz bogarászni. Vagy csak neten valahol?
-
-STALKER-
csendes tag
Brothers in Arms: Hell's Highway
Munkatársammal megvettük hogy nosztalgiázzunk (most 600ft) de nem tudunk vele játszani.
Azt irja tegyük be a cd-t.. storeban is mintha megse lenne , vásárlás opció van ugyanugy. Többször újratelepítettük hátha ,de semi eredmény.Ticketet idítottunk a MF felé, de mivel ilyen hibáról állítólag sose hallottak így a megoldás helyett egyből refundot ajánlottak. De mi nem refundot akarunk hanem játszani szeretnénk.Találkozott már ezzel valaki vagy csak mi szívunk ezzel?
-
Suineg
senior tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. A lényeg akkor, hogy ki fog kapcsolni egy idő múlva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na akkor ideje elővenni az első részt. Videók alapján jónak tűnt már korábban is.
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! Most fizettem elő xbox game pass console-ra 3000Ft-ért. Ebben nincs benne az online játék? Eddig Game pass ultimate volt de mondom nekem mindek a pc-s játék soha nem használtam. Hogy tudnék online játszani most? Elő kell fizessek gold-ra is?

-
l.skywalker
Topikgazda
-
HunChris
senior tag
válasz
pzstm
üzenetére
Valószínű Series X launchra kiadják. 60fps/4K lesz, amit ultrán az rx590 is bír alapon egy 3600 társaságában. (Bench szerint 57fps az average, de végig lehet látni, ha beállítod a játék alatt.)
Az utolsó pályán azért elidőztem a boss fight-nál, de megérte. A végén az átvezetők már megszokottak voltak, de gyönyörű szép részletes képe van.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Suineg
üzenetére
Ha nincs az instant-on bekapcsolva, akkor az esetleges frissítéseket is ilyenkor tölti le/telepíti. (Régen a bekapcsolás után "rákényszerített" a frissítésre, mert amíg nem frissítettél, addig ledobta magát a hálózatról. Ez szüntették meg azzal, hogy kikapcsolás után telepíti ezeket.)
-
törölt tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Achi miatt volt szenvedős csak, egyébként szerintem nem, és tényleg könnyebb, mint az "eredeti".
-
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha ilyen magas minőségű technológiával érték el ezt, akkor már rádobhatták volna úgy öt évvel ezelőtt is.
-
HunChris
senior tag
Ezt a Gears Tacticsot nagyon eltalálta az MS, könnyű, szórakoztató, örömmel ül le az ember a gép elé játszani!
-
EmThor
addikt
Amalur felújított változatából vannak gameplay videók fenn youtubeon, sajnos a karakter mozgása a kamarához képest nagyon kuka maradt....
-
AMD Power
titán
Sajnos a rossz angolomnak köszönhetöen inkább abbahagytam a Wastland 3-t. Mivel nem volt jobb ötletem benéztem a EA Access-be. Találtam is sok szimpatikus "új" játékot. Már szedek is le 300GB játékot.
-
robiii32
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Elinditom az xboxon a játékot és mikor a játék elér a betöltési képernyőhöz, csak tölt és tölt és tölt, és nem lép be a játékba ! Mivel lehet a probléma???
-
zsocy
őstag
válasz
modflow
üzenetére
Én csak azt nem értem hogy tényleg nem mutatták meg egy magyar kollégának az ms-nél, hogy figyelj, szerinted ez így értelmes?
Vagy ha nincs magyaruk, én már jelentkezem is, írhatnak privit, "philspencer fizuját kérem" jeligével, holnap kezdek is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elhagyó a konzol óta mondjuk nem lep már meg semmi. -
modflow
veterán
Nekem most frissített a gép, magyar a menü, de hogy a szabad tárhely a fordítása szerint INGYENES, az elég menő. 😎
😂🤣 -
Tomi0703
addikt
Mar megszoktam a cicergest, nem zavar. Este volt fura az elejen mikor aludni akartam.
-
tyuli76
tag
Sziasztok!
A fiamnak van One gépe dvd nélkül,én nem használom.Ezt ajátékot imádja [link],de nem tudom,h hol kell megvenni,mert ott nincs semmi ár feltüntetve és most nem is tud vele játszani.
Csak a kiegészítőket kell megvenni,vagy mi a menete?
Ultimate előfizetés is van. -
Tomi0703
addikt
válasz
yellowmonste
üzenetére
Nekem valami cicerges fel-1 (akarmennyi) nap allas utan is folyamatosan van. Alig hallhato, csak ha a box melle teszem a fulem. Ez akkor mi?
-
Dnalorr
tag
válasz
Suineg
üzenetére
Szia,
nálam is ugyan ez a helyzet, de én úgy gondoltam/gondolom, hogy ez normális. A teljes kikapcsolás előtt még visszahűti a gépet a megfelelő hőmérsékletre, és utána kapcsol csak ki véglegesen. (A ventit még bekapcsolva tartja, 1/2-1 perc)
Cáfoljatok meg ha téves a következtetésem, mert van még a gépen 2 hónap garancia.
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék linket vagy leírást (segítséget). Olyant tapasztalok, hogy XBOX bekapcsolása majd kikapcsolása után a box látszólag lekapcsol, a lámpa is elalszik. De valójában azonnal nem áll le, zúgó hangot hallani. Egyszer egy idő múlva talán leállt de nem vagyok ebben biztos. Mi van rosszul beállítva? Korábban a HDMI-CEC be volt kapcsolva, de azt kikapcsoltam, mert össze-vissza müködik az is. Lehet, hogy mikor azt kikapcsoltam, akkor nem jól állítottam be valamit?
-
Byhurry87
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene. A régiózáras játékok (cdkeys) megvétele már korlátozva van. Legutóbb US korlátozott game volt amit megvettem, de másnapra jött a mail hogy visszaküldik a pénzt... Gondoltam a kód érkezett. Előre is kösz.
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nixon Edge alól menne... úgy néz ki valamiért nem szereti a Chromium alapú böngészőket nálam.
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amúgy nálad a virtuális ügynök kérése rész jött be, vagy más felület?
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Átalakult már egy ideje. Ugyanis már nem a vásárlás napjától számolj a garanciát, hanem attól, amikor első alkalommal kötötted össze az Xbox-al/Windows 10-zel, ami így be is szinkronizálta magát. A poén az, hogy a tavaly januárban vásárolt PUBG kontrollerem cseréjét is tudnám garanciáztatni (tavaly szeptemberbe küldtem be, mert megadta magát az A gomb, és kapta érte egy újat). Mondjuk eléggé kopog már megint egy-két gomb, ugyhogy lehet cserélem
...Egyébként megnéztem egy régebbi kontrolleremmel is, és ott is jelzi az aktiválási dátumot (2016)
Lehet visszaállították azt a régi szokásukat, hogy elég volt bejelenteni a hibát, és küldtek egy új példányt (mint pl. ahogy a Logitech is csinálta sokáig), Csak ugye sokan visszaéltek vele többek között kis hazánkban ás ezért visszakérték. Bár lehet, hogy a vírushelyzet miatt van ez.
Micsurin: Kontroller esetében eddig mindig újat kaptam garanciáztatás esetén. Mondjuk tavaly óta nem dobozos példányt küldenek, hanem OEM-et, de az is új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Programozás topic
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez is nagyon jó ár már, sőt szerintem a hivatalos is simán megéri. De hát ugye minél olcsóbban akarjuk megúszni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7