Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
kazuma921
üzenetére
Pedig ott van az Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
-
kazuma921
aktív tag
A napokban lett visszakompatibilis a Ghost Recon Advanced Warfighter, de nem találni a storeban. Az AC Liberationnal lett együtt kiadva, az meg fent van. Mi lehet a baj?
-
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jajj, elojottek a haborus emlekek...

-
törölt tag
Jovanny2
Inkább ne, mert várom Scarlet-et, de ha továbbra is ilyeneket írtok, nyitnom kell egy X aktát
-
Jovanny2
őstag
-
DaveHutt
őstag
válasz
üzenetére
Kaptam én is évfordulóra Asszonykától X-et. Első vélemény: Forza 3-at és Monster Hunter Worldöt próbáltam. Lefosom mindkettőtől a bokámat, olyan szépek 4k-ban. A Forza 3 teljesen más, mint S-en, az autó festésén tükröződik a környezet, a textúrák sokkal részletgazdagabbak, stb. A Monster Hunter World is átalakult, látom már minden páncélon az összes pikkelyt, nincs fpslag.
Egyelőre ennyi játék jött le, maga a konzol is dekoratívabb a fekete tv-asztalon.
Egyelőre minden forintot megért ez a konzol 4k tvhez.
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , mondjatok már nekem pár Split-Screen játékot xbox one s re , persze azt szinte ami legjobban megéri .. Köszönöm

-
Gijon
senior tag
válasz
üzenetére
Grat., ha megvan a Forza, akkor gyere versenyezni. Ez a heti aktuális köridő.
-
sakal83
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
havi 1 órát ha nyomokodnám. csak lightos hobby. Szerintem ONE S lesz. Csak még a böngészőnek és a billentyűzt lehetőségének kellen utánajárnom.
Kicsit off, de azért érdekes használt árak vannak itthon. Németországban többször van 130 euroért újan 1-2 játékkal ONE S. Lehet, hogy inkább onnan veszek egy újat.
-
parandroid
félisten
válasz
sakal83
üzenetére
Ha az autós játékok a prio, akkor xbox lesz ez szerintem. Forza minden formája hatalmas ütőkártya az MS kezében, minden más meg multiplatform. Viszont ha tényleg csudaszépet szeretnél látni, akkor nem árt az X, Forza Horizon 3, és Forza Motorspot 4 már feljavítva is érkezett, idén, illetve jövőre pedig érkezik belőlük új rész, amik egyértelműen X-ért, és 4k-ért fognak sikítani.
Amúgy a Game Pass miatt is szerintem új konzolos belépőknek jobb választás az xbox.
p
-
sakal83
addikt
válasz
F_Peter
üzenetére
Autósok. Ennyi
Esetlge harmadik nézetű játékok és csak egyedül és csak single
. Még csak fullhd oledem van, és szerintem marad is.Csak játékra kellene esetleg webböngészésre, ha tudja.
Az lenne a legjobb, ha a rouge squadron meglenne valamelyikre. Már az kielégítene egy dirt rallíval

Bill egér kombó megoldható rajta valahogy?
-
F_Peter
őstag
válasz
sakal83
üzenetére
Vizsgáld meg hogy melyik játékok érdekelnek leginkább.
Nézd meg hogy érdekel e EA access, GamePass (ezek Boxosok) vagy PsNow.
Esetleg Playanywhere.
Próbáld ki a kontrollereket melyik áll jobban kézre.
Használnád e Bd lemezek nézésére.
Ha játszanál haverokkal akkor nekik mi van? Esetleg Home társ box esetén, ami felez minden költséget (az áramot nem 😀).
Ezen kívül is lehetne még vizsgálati, de szerintem ezek az alapok.Én úgy gondolom hogy egy 4k oled hdr már megérdemel egy X-t.
-
Edgar2621
őstag
Srácok ha valakinek van pontos információja a KV-s 1 éves gold előfizetéssel kapcsolatban ne tartsa magában, mert lassan végzek a munkával és beugranék ha érdemes. Köszönöm
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Kis segítséget kérnék. Soha nem konzoloztam, de szeretnék venni mostanában kicsit nyomkodni. Ne mvagyok nagy játékos, az fps-eket kerülném. Szigorúan használtan néznék. FULLHD OLED tv-re kötném. 4k hdrre minimum jövő nyárig nem váltanék. Nem multizok soha.
Szerintetek melyiket kellene választanom:
- x box one vagy one s (esetleg PS4) illetve hány gigásat.
- garancia mennyire fontos ezeknél a kütyüknél? (típushiba stb.)
- illetve lehet valahogy egér-bill kombót árkötni?
- illetve melyiken lehet webböngészni ezeken?Köszönöm a válaszokat előre is. Sajnos teljesen láma vagyok hozzá.
-
-
RudY
addikt
Független kiadók családi játékainak vására
Spórolj akár 50%-ot
https://www.xbox.com/HU-HU/promotions/sales/indie-family-game-saleDynamite Fishing...hmm szerintem be is húzom

-
szabog74
aktív tag
Működik a konzolvilágos gold akció.
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Milyen kár hogy nekem sajnos egyik sem tetszett, amit próbáltam.

-
Edgar2621
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Elvileg Konzolvilág Westend, csak személyesen, csak kártyával.
-
Amarth
senior tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Miket nyomsz?
-
válasz
eL Geri
üzenetére
Itt szerintem a lehetőségnek kell örülni, hogy egyáltalán bekerül, és lehet vele játszani. Nem csak most, de évek múlva is akár. Lehet, hogy később több időd lesz, kijátszod az összes játékodat, elfog a nosztalgia és akkor.
A másik véglet az, hogy hiába akarnál vele játszani, akkor is nagy erőfeszítéseket kéne tenned, hogy megtehesd. -
F_Peter
őstag
Ez az S vs X nagyon ember és egyéb körülmények függvénye. Nekem van S-em és X-em is (x volt hamarabb), de ha most mondjuk kirabolnának és elvinnék mind a kettőt, akkor biztos hogy X-et vennék.
Engem speciel zavarnak a különbségek, de ez az én ízlésem. -
hati
addikt
válasz
pauliboy23
üzenetére
Az asszonyt már home-olom, nem hiszem, hogy örülne egy 20-as szőkének.

-
pauliboy23
senior tag
Ha valaki esetleg Home társat keres, vagy lenne kedve, az ne tartsa magába.
-
eL Geri
őstag
Az EA Access-es Dante's Inferno-nak elvileg nagyon örülök, anno nagyon tetszett a játék, és akkor nagyon sajnáltam, hogy nem volt rá lehetőségem (gépem) játszani.
De gyakorlatilag, amikor az új játékok is csak a (virtuális) polcomon heverned, de nincs rá elég időm játszani, akkor igazából nem tudom rávenni magam, hogy ezekkel a már azért elavult játékokkal játsszak.
Nem azt mondom, hogy rossz dolog ezek a régi játékok vissza hozatala, csak ez hiába tetszik nagyon, de sajnos nekem most ez ki fog maradni
-
szabog74
aktív tag
Vett ma már valaki konzolvilágban akciós éves goldot?
-
RudY
addikt
Assassin's Creed Liberation and Ghost Recon Advanced Warfighter join Xbox backward compatibility
Every week or so, Microsoft adds more games to the Xbox One backward compatible library.
[link] -
RudY
addikt
Warface bejelentés
Visszatér a Crytek és a My.com free-to-play lövöldözős játéka, szeptembertől újra beléphetünk a virtuális zsoldosok soraiba. -
törölt tag
válasz
mike1334
üzenetére
>Nem day1...X alig fél éves, mégis hozzá lehet jutni akár 40-60e forinttal olcsóbban
Így most akkor teljesen racionálissá vált, hogy miért nem jó vétel ez, amikor két év múlva jön az új, amit majd újként meg lehet venni...
Ha valaki olcsón akar konzolt venni, akkor olcsón vegyen. Felesleges azt a kérdést feltennie, hogy miért nem kell neki a drágább. Azért nem kell, mert olcsón akar venni. Teljesen mindegy miért akarja azt. Az is jó játékra. Ne erőltessük bele ezekbe a racionalitást, mert csak ilyenek születnek. Az olcsó konzol azért jó, mert nem drága. Peace. 
-
mike1334
veterán
válasz
üzenetére
Nem day1...X alig fél éves, mégis hozzá lehet jutni akár 40-60e forinttal olcsóbban. Ha tud annyit várni (egyszer 50e forint) és most megelégszik a gyengébbel (egyszer 60e forint), akkor azért az már nem mindegy. Nem erőltetem, egyszerűen máshogy gondolkozok erről. De nem célom meggyőzni se téged, se senkit.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Elvileg ez a 12 honapos live gold a konzolvilagban csak mastercardal es szemelyes vasarlas eseten elerheto. -
törölt tag
válasz
mike1334
üzenetére
Amire próbáltam utalni (bár nem nagyon megy át, innentől elengedem), hogy az nem túl racionális érv, hogy ne vállaljon be valaki bukót most, mert majd megteheti kétév múlva jóval nagyobbal. Lehet, hogy neked annak tűnik, de nemaz. Érvelni lehet vele, csak ez nem racionális. Day1 megvenni az xboxot nagyon sok minden, csak nem racionális, akik megteszik, nem is keresik benne azt. Nem világos, te miért erőlteted. Mindegy. Lépjünk túl rajta.
-
mike1334
veterán
válasz
üzenetére
Ahham..szóval a fanboy megveszi 160e-ért a konzolt, majd 1.6 millió forintot meghaladó (ez "csak" tízszerese, nem több tízszerese) összeget költ játékra. Biztos van ilyen is, csak én még nem láttam. Személyes tapasztalat fanboy ismerősöknél, hogy 1-2 játék, amit megtart, a többit megveszi day1, aztán 1-2- hónap múlva, ha végigtolta eladja minimális bukóval. Én nem vennék most X-et, más meg simán, még úgy se, hogy igazából minden hónapban megtehetném, hogy vegyek egy újat. Mert van az, hogy megteheted, de racionálisan próbálsz dönteni, meg van az, hogy megveszed, mert csak. Kár ezen vitatkozni, nekem ez a véleményem, Neked meg az.
-
törölt tag
válasz
mike1334
üzenetére
A játékok több tízszeresébe kerülnek mint a gép. Aki a kis tízezer forintjait számolgatja, az nem fogja első nap megvenni az új konzol sem, mert....és lesz egy csomó magyarázata arról, hogy nincs elég játék rá, kiforratlan, ésatöbbiésatöbbi. Unalomig, hányásig olvasom minden genváltásnál ezeket. Első nap a rajongó veszi meg a gépét, aki beleszarik, hogy 150 vagy 200 a gép, van-e rá már százjáték, nincsrászázjáték, mennyitbukik az eladásnál meg mennyitnem. 100-110e forint egy használt X. Nincs olyan, ami ne lenne még bőven garis. Egy rajongó ennek a többszörösét fogja az elkövetkezendő két-kétéséfél évben elkölteni játékra, amire talán jön az új generáció. Ha 2020 karácsonyán abba állítja bele a karácsonyfát is jó boltot csinál. A kocajátékosnak meg öt év múlva jó a mezítlábas gép is elegerészni az aktuálcoddal. Mer azzal fog.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Konzolvilág.
-
pzstm
titán
válasz
sugarforce
üzenetére
Nem sjat kep, holnaptol konzolvilag Westend, nem tudom pontos reszleteket. Erdemes 10 utan szerintem honlapot csekkolni vagy hivni oket. Ez tobb mint barati ar
-
mike1334
veterán
válasz
eeXaa
üzenetére
Pár évig a 360 is futott a One mellett, és jelentek is meg rá játékok.
Moby
Kinek hogy...én nem szívesen adok ki újra egy csomó pénzt úgy, hogy előtte nem sokkal már letettem egy nagyobb összeget arra a célra. Ha úgy van megteszem, de nem szívesen. Mondjuk úgy, hogy az új generáció megjelenésével egy fat vagy egy S kevesebbet fog veszíteni az értékéből, mint egy X, kisebb "bukással" meg lehet szabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Sony PlayStation 5 Slim
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Üdv az X klubban. Egy új világ nyílt most meg neked. 

IntelKiller7