Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem az Aladdin és a Jazz Jackrabbit pörgött akkoriban a platformerek közül. Tényleg nem az, hogy nem játszottam a Flashbackkel, még csak nem is hallottam róla.
Előbbiekre amúgy nagyon vevő lennék egy remastered kiadásban, a Duck Tales is tök jó lett ebben a műfajban pl nemrég. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem nem ennyire egyszerű a helyzet, tekintve hogy a kezdeti időkben ugye a Kinectnek volt egy saját processzormagja, amit csak neki dolgozott. Ezt később szabadon elérhetővé tették más célokra is, hogy kicsit megpróbáljanak a két konzol közötti teljesítménybeli gap-en faragni – és szerintem ez temette el a Kinectet igazán, mert innentől választás elé kerültek a fejlesztők: ha Kinect támogatást akartak a játékjukba, akkor a teljesítményből kellett leadniuk, és ezt nem vállalták be.
Egy kicsit szerintem az is csúsztatás, hogy a vásárlók "imádták" a Kinectet: ebben én például egyáltalán nem vagyok biztos, eleinte egyszerűen rá voltak kényszerítve, hogy megvegyék az új XONE-nal együtt, emiatt az eladott darabszámot én nem tekinteném mérvadónak.
A Microsoftra pedig azóta is meleg szívvel gondolok (
), amikor a polcon árválkodó Kinectemre téved a tekintetem, amit már sem a One X-hez, sem az az előtti One S-hez nem tudok/tudtam csatlakoztatni, csak az arcpirítóan drága, és nagyjából beszerezhetetlen adapterrel (persze vannak már AliExpressen mindenféle utángyártott Csingacsguk adapterek, de a 9k+ HUF ár azért viccnek még mindig durva).Én egy dologra használtam egyébként anno rendszeresen, az pedig a hangvezérlés volt; azt imádtam. Házibulikon a Just Dance-szel meg a Disney's Fantasia-val el lehetett bohóckodni ideig-óráig, meg a Fitness is érdekes volt kb. egy hétig, de nagyjából ennyi emlékem kapcsolódik hozzá. Ja nem, talán a Horizon 2-ben lehetett hanggal irányítani Annát (ez nagyjából meh), meg az Alien rémlik még, ahol ha zajongtál játék közben, akkor megevett a szörny (ez egyébként talán a legjópofább ötlet volt a felhasználásra, ami eszembe jut, bár nem volt az sem 100%-os).
-
Medocsabi
addikt
válasz
üzenetére
"Hiába vásárolta fel a stúdiókat az ms, senki nem tudott rá nagyjátékokat csinálni" = a MS saját maga is gyárthatott volna játékokat rá, ergó ez így gyenge kifogás a kinect megölésére szerintem.
vagy csak nekem ugrik be kapásból kinectes játékra Star Wars, Harry Potter a táncitánci meg ugrabugra mellett? Sőt ez utóbbiakat is lehetett volna még bővíteni, más helyszínek, konkrét sztory akár valamilyen híres táncversenyen stb...Szinte végtelen lehetőség, ha egy multi fpsből lehet csiliárd skint eladni, pont ebből ne lehetne? És akkor a szülő sem azt látná, hogy a gyerek egész nap ott ül, hanem esetleg együtt hülyülne a család. -
mike1334
veterán
válasz
üzenetére
Akkor már sokan várták az új konzolt a régi teljesítménye miatt, nem? Most azért még egész jól muzsikálnak a konzolok, nézz meg egy God of Wart vagy egy Forza Horizon 4-et. Egy ilyen semmiből felbukkanó, azonnali bevezetés lehet rosszan érintené a játékos közösséget. De ha azt mondják, hogy dolgozunk rajta és 2 év múlva kijön az új...akkor van idő felkészülni az embereknek lelkileg, hogy csere lesz, a végén már ők fogják várni, hogy megvehessék. Legalábbis szerintem

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én pedig mint sima szoftverfejlesztő viszonylag gyakran találkozok nálunk is olyan pozíciókkal, amit csak a belsősök tudnak és ha ismerünk rá megfelelő személyt, akkor ajánljuk be. Ahogy én is kaptam már pár ismerősöm által ilyen ajánlatot (itsh, bosch, bt), ami nem volt meghirdetve sehol, csak ajánlás útján lehetett bejutni rá.
Persze ezek nem a "junior java fejlesztőt keresünk" vagy "5 év java ee/spring tapasztalattal keresünk fejlesztőket" típusúak voltak. Mi pl olyan pozícióba kerestünk embert, aki megbízható és aki beajánlja, az felelősséget is vállal érte. Sajnos hiába 4 körös egy felvételi folyamat és még van próbanap is, ez nem elég sokszor.
-
-
válasz
üzenetére
Igen közben láttam még pár vidit és a nagyobb bossfight tök ugyanaz a szívás... számomra emiatt valszeg ezért felejtős lesz... ezért is írtam remélem lesz kipróbálható verzió is.

Pedig maga ez a lopakodós, lesből gyilkolós, néha kardozós játékmenet ezzel a környezettel meg világgal nagyon tetszene.

-
-
JamesHun
addikt
válasz
üzenetére
láttam török gift cardot, csak oos kb mindenhol
de 300 brazil úton van
remélem reggelre jóváhagyják a vásárlásomat és megjönnek a kódok
fene sok játék jön most és nem mindegy mennyiért veszem meg őket
argentin utazás lenne a legjobb, pofátlanul olcsó, csak nem megoldható :S -
jeni
félisten
válasz
üzenetére
a tartósságáról nem volt infóm

korábban talán a múlt hónapban a konzolok szervizében volt akciósban egy Fifa 18 + Xbox One Wireless Controller Sport White Special Edition (vezetéknélküli irányító) 18000Ft áron!
mivel a Fifa 18-t megvettem 3000Ft-ért digitális úton így lemondtam arról.
-
-
vonSux
őstag
válasz
üzenetére
Ez az, hogy a tapasztalatom tök mást mutat. Stabilabb (vagy annak tűnik) X-en a játék. Simàn lehet, hogy a df video óta kapott valami peccset is játék, nem tudom. Az biztos, hogy itt éreztem először (és egyelőre egyedül), hogy az X verzió lényegesen élvezetesebb performanszt nyújt a Ps verziónál. Bőven játszható az utóbbi is (azon tolom a full játékot
) félreértés ne essék. -
daver88
aktív tag
válasz
üzenetére
XBOX ONE első generáció külső tápos volt...
-
Gijon
senior tag
válasz
üzenetére
Felesleges ezen rugózni, valószínűleg az MS korlátozza a letöltést a stabilitás miatt. Ha fejre állunk, akkor sem lesz több. Nálunk 4-5 eszköz lóg a neten folyamatosan + társasház is okozhat megtorpanásokat a sebességben, vagy akár a szolgáltatás minőségében. Ettől függetlenül lehet bosszankodni rajta, csak nincs értelme...
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez így nagyjából stimmel, nálam is kb ennyi idő alatt (vagy talán 10-15 perccel gyorsabban) jön le egy ekkora játék. Én csak az általad említett durva bezuhanásokon akadtam fent - ilyet én még nem tapasztaltam. Legközelebb jövőhétvégén leszek normális neten, le fogom tesztelni a BF1-gyel.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
üzenetére
A PS4-nek ehhez nem sok köze van, plusz amúgy is úgy tudom, h ott sokkal lassabb a letöltés. Neked milyen gyakran esik be így nulla közelébe?
Bár mint ahogy az előbb is írtam, annyira nem szoktam figyelni, de soha nem láttok ilyen nagy bezuhanásokat. Ma délután letöltök vmit és figyelni fogom 5-10 percig..
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Most játszottam 10 perce. Egyébként már több, mint 1 éve tolom. Ha berakom a teli szervereket, akkor kifoghatok olyat, ahol 10 percet is várok míg valaki kilép. Én belépni akarok és játszani. Ilyen szerverből a régiómban 0 volt. Matchmaking-ben pedig olyat talált ahol voltunk feleannyian.
-
Medocsabi
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem simán van olyan jó, mint bármelyik multi.(ráadásul SW skin, helyszínek, hangok, hangulat terén nagyon jó) Én 1 hónapja tolom, ezalatt elég jól fel tudtam hozni magam elfogadható szintre, és számomra valami eszméletlen élvezetesek az űrcsaták!

Most is sokan játszanak vele, 1 hét szabi alatt nem volt olyan, hogy akér reggel, vagy hajnalban ne talált volna azonnal szervert, ha bekerül bajd vault-ba, gondolom még többen játszanak majd vele. (egy ideig legalábbis) -
mike1334
veterán
válasz
üzenetére
Az volt a bajuk, hogy újként árulta a játékot, de jogilag nem volt az, mivel garancia (sic!) nem volt rá, illetve újat csak hivatalos viszonteladó forgalmazhat, és a fickó nyilván nem volt az. A használt piaccal nincs problémájuk. Mondjuk engem inkább az érdekel, hogy a kulcsokat áruló oldalakra ez milyen hatással lesz, már ha lesz

-
DaveHutt
őstag
válasz
üzenetére
Vagy talán mégse. Az eredeti közlemény szerint egy olyan játékot akar az EA, amihez vissza tudnak többször is térni a játékosok. Egy szóval nem említik, hogy multiplayer módról lenne szó.
-
pzstm
titán
válasz
üzenetére
a nagy baj ezzel az hogy ideig óráig meg lehet ezt magyarázni, csak sajnos vagy nem sjanos ott a tőzsde meg a részvényesek, akiket pár ilyen miatt úgy tudnak kompenzálni hogy először kicsit máshogy mutatják ki a könyvekben, majd pénzt vonnak el más területekről, utána meg eladják/bezárják azt...

Ha a nagy képet nézzük és neadjisten mégsem annyira jön be a következő PS generáció Sonynak mint ez, akkor az a jelen állás szerint sajnos egész Sony-t megrengeti kicsit...aminek én örülnék a legkevésbé, mint Sony TV fan

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Persze, soha senki nem fogja tudni megmondani, viszont sokat elárul, hogy évek után se volt semmi, amit megtudtak volna mutatni a világnak a játékból.
Továbbá nem csak ebbe halt bele a studio, hanem a 2. és 3. dead space részbe. Azok sem muzsikáltak már megfelelően (ebben nagy szerepe volt az EA-nek).
Tehát a visceral csak vitte a pénzt az utóbbi sok sok évben. Hasznot nem igen hozott. Teljesen logikus pénzügyi döntés volt, hogy bezárták őket (én is sajnálom őket).
Az EA-t lehet szarozni, mert rászolgáltak, viszont a visceralt se kell mentegetni.Amiket te írsz és amiket én írok is csak a kiszivárgott információkból kigondolt talány. Az ea és a visceral vezetőin kívül nem sokan tudják a pontos választ a miértre.
Annyit még olvastam, hogy nem szélnek eresztették a visceralnál dolgozókat, hanem beépítették őket a többi csapatba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előbbiekre amúgy nagyon vevő lennék egy remastered kiadásban, a Duck Tales is tök jó lett ebben a műfajban pl nemrég.

), amikor a polcon árválkodó Kinectemre téved a tekintetem, amit már sem a One X-hez, sem az az előtti One S-hez nem tudok/tudtam csatlakoztatni, csak az arcpirítóan drága, és nagyjából beszerezhetetlen adapterrel (persze vannak már AliExpressen mindenféle utángyártott Csingacsguk adapterek, de a 9k+ HUF ár azért viccnek még mindig durva).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) félreértés ne essék.

l.skywalker
IntelKiller7