Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ti Bo
aktív tag
-
nagyúr
válasz Amarth #148545 üzenetére
Mindkettő jó, bár én Pro-t venném + töltőt mellé.
De az olcsóbbik sima kék is bőven jó.
Az a lényeg kettőt mindig tölts fel, és csere után az üres megy azonnal a töltőbe, a teli meg a kontrollerbe... és így váltogatva addig játszol amíg akarsz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
Solten
őstag
válasz Amarth #148551 üzenetére
Keresd a "hivatalosan liszenszelt" termekeket, nekem ilyen van: [link].
A Venom annyira nem jott be, X360-hoz ilyen dokk van, az egyik tolto hamar beadta a kulcsot (tehat csak az elso kontrollert tolti a dokkban). De lehet hogy en voltam peches. Az akku mondjuk baromi jo hozza jo es sokaig birja.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Allien
veterán
válasz Amarth #148545 üzenetére
Ha van már jó akku töltőd, ami képes AA-s akksit tölteni, akkor jelenleg a legjobb, és legeslegolcsóbb megoldás az ikea ladda akksijai! 2000 forint 4 darab!!! Ráadásul, állitólag eneloop/panasonic akksi átcimkézve kifejezetten az ikeának.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
spiky03
veterán
válasz Amarth #148555 üzenetére
Az Aliról olcsóbban kapsz ilyet, vagyis hasonlót.
Én is onnan rendeltem és kb 4 ezerbe volt.Nagy tapasztalatom még nincs vele, mert most költöztünk be az új házba és még nem nayon volt idő játszani.
De én is a tölthető elemek és e között gondolkodtam, de ezt választottam mert ez kényelmesebb, mert csak ráteszem a játék végén a dokklóra a joyokat és szépen tölti is őket, így mindig full feltöltve lesz ha a következőnap vagy legközelebb játszom.
Más
Van még az a Westendes 9 ezres akció?
Mert ha igen akkor beküldöm ma havert, hogy vegyen egyet nekem.
Gondolom nem kell hozzá semmi sem csak a személyes megjelenés meg a MasterCard?Köszönöm!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
StLui
veterán
válasz Amarth #148597 üzenetére
Nekem 360-hoz volt ilyen töltős-aksi megoldásom, én nagyon szerettem, évekig szuperáltak. One-t keveset használom, inkább a fiam tolja, de még így is zavar a csere-bere-töltögetés. Ráadásul valahogy mindíg fogynak a ceruza aksik
(Lidl-ben vett motoros fogkefém 2 éves, de eddig tökéletes )[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Allien
veterán
válasz Amarth #148586 üzenetére
Hát, megértelek, ha nem jársz ikea közelében... De van hasonló Lidl-ben is. Ha egyik sem, és csak házhoz szállítás él, akkor pech. Illetve, vannak hasonló akksik is, csak árban azért elszállhat. Például, Hobby King-ről is lehet LSD akksik:
EU raktárból.
4x1,80€+3000 a szállítás. De, ha többet rendelsz, akkor is ennyi a száll költség.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
válasz Amarth #148638 üzenetére
Én 2 hónapja használok venomot, mondanám hogy jó, de van egy kis hibája. Nekem egy hónap után kiégett az egyik zöld led. Tölteni tölt, és sokáig is bírja, de az egyik led nem világít. Hagyom így, annyira nem zavar.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz Amarth #148667 üzenetére
[Dolby Access] szükséges és egy jó minőségű füles (vagyis fejes), illetve a fizetős Dolby Atmos.
This app walks you through the setup for two amazing ways to experience Dolby Atmos on your Xbox One, Xbox One X, or Windows 10 PC.
1. Start a free trial of Dolby Atmos for Headphones within the app, or buy it via a single in-app purchase. Dolby Atmos for Headphones works with any pair of stereo headphones.
Jelenleg ezek a játékok támogatják: [link] -
F_Peter
őstag
válasz Amarth #148690 üzenetére
Nem magát a fülest ajánlottam, hanem arra értettem hogy nem kell hozzá feltétlen 5.1-7.1 hogy halljad.
Ráadásul az nyilvánvaló, hogy egy rendes 7.1-es drágább mint egy rendes stereo.Amúgy a kisebb tesókat simán lehet vizsgálgatni. (netes rendelés és van 14 napod rá.)
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz Amarth #149205 üzenetére
Bocsi a dupláért.
Amarth: ma holnap kipróbálom, hogy nálunk hogy megy. Addig is szerintem signald össze a kontrollereket az accokkal, és maradjanak mindig bejelentkezve.(Ha ez nem így lenne.)
Más: bekerültem a Vigor bétába. Köszi srácok a linket és az emlékeztetőt.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
válasz Amarth #149309 üzenetére
Hát ha nagyon beesik 30 alá,azt észreveszed szemmel is hidd el.Nem szoktam kiiratni semmivel sem az fps-t de ha nagyon beesik,akkor az zavaro.Ha idáig nem tapasztaltad,akkor biztos nincs gond.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Madoc
veterán
válasz Amarth #211358 üzenetére
A store-ban keresse meg az accesses játékot és onnan le birja szedni majd.
Inditassz egy letöltést és megállítod azonnal, onnan már tudja ő is.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Revolut
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs