Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
norberto_th
üzenetére
Edge böngésző?
-
norberto_th
aktív tag
Sziasztok!
xboxon meglehet nézni a gphotos-ban tárolt képeket? Ha igen milyen módon? Tervezek venni egy xbox one S-t, de a játék mellett szeretném a képeim visszanézésére is használni nagyban.

Köszi a helpet! -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Azt jól gondolom,hogy a 200.-ft-os GP-t meg tudom venni a jelenleg még élő GP mellé ( 07.04-ig) ha az extend gombbal veszem meg ? -
parandroid
félisten
válasz
4m@15
üzenetére
Tőlem is kért német személyit, vagy eu-s útlevelet. Magyar útlevél adatait simán elfogadta. Valamiért USK18 a GP (gondolom van benne ilyen besorulású játék), azért kéri, nem a lakhely miatt. Viszont beaktiválni nem tudtam, hibaüzenet szerint régiós probléma (huf-ért vettem a 200 ft-is egyhavit, most meg német ip-n vagyok), support szerint meg kell várnom, amíg az előfizu lejár, prepaid kódot csak utána lehet hozzáadni. Na mindegy, addig eláll, enni meg nem kér. Automatikus megújítást mindenesetre kikapcsoltam.
p
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Decemberben volt éves gold, 3 havi GP-vel, 49.99-ért.
-
parandroid
félisten
-
turikoczka
aktív tag
A last night nagyon kimaradt az e3ból :/
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
-
Bogyi007
veterán
Kissógimnak még nem volt a profilján aktiválva a 14 napos GP és mint kiderült az X-hez kapott 1 havi GP sem, ezt viszont ehónap 30.-ig aktiválni kell.
A kérdés az hogy ha az 1 havi kódot beváltja akkor ugrik-e 14 napos lehetősége vagy sem, vagy ha előbb felhasználja a 14 napost akkor utána ezt az 1 havit hozzá tudja-e adni a profiljához? -
Def26
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nekem most nagyon tetszik, csak amióta gyerek van iszonyat sóher lettem. Baromira sajnálom kifizetni a pénzt a saját szórakozásomra.
most azt mondom jó lenne valami akciós gold + gamepass. A 6k ea access meg már aprópénz ehhez. -
törölt tag
"gondolom az FM8 már ilyen lesz jövőre"
Én jobban szeretném, ha már csak a következő generációban jönne új Forza. Dolgozzanak a Fable 4-en és azt csinálják meg pöpecre.Szerintem nekik is jót tenne most 2 év szünet Forza (Horizon) nélkül és megújult erővel lehetne szintet lépni.
-
Bep
őstag
Én is azon gondolkodtam, hogy a jövőbeni tervek miatt, inkább a GP-t erőltetem. Ezentúl minden MS game day1 (FM7 még nem volt így, SoT-tal kezdődött, azóta van így, gondolom az FM8 már ilyen lesz jövőre), ezenkívül vannak olyanok amik csak belekerülnek pluszban.
2 játék árából trükközés nélkül is megvan 1 év GP ára. -
törölt tag
Pörög az Unravel Two stáblista.
Az első része megnyerőbb-szívhez szólóbb volt, de a második része játékként volt jobb.
Akinek tetszett az első, annak ez is fog
Főleg ha van kivel végigjátszani (egyedül is tökéletesen játszható). -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szupermacs
üzenetére
És pedig milyen jó, hogy amikor már felvetődött a pletyka a gamepass-ról, már akkor azzal kezdtek, hogy minden MS játék day1 GP-s lesz.

-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nagyon szívesen. Úgy látom itt a fórumban ez normális, ha valakinek nem kell valami, akkor odaadja jófejségből. Ezért is szeretem ezt a fórumot.
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
"Mostantól kicsit jobban odafigyelnek erre."
Mi az, hogy mostantól? Mióta létezik gamepass és jött valami MS exkluzív, az rögtön belekerült. -
törölt tag
Egy ideje így van, SoT és SoD2 is rögtön bekerült megjelenéskor.
-
szupermacs
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Forza Horizon 4 és Gears 5 benne lesz megjelenés napján. Mostantól kicsit jobban odafigyelnek erre.
-
mike1334
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Xbox Game Pass - a Microsoft összes új játéka elérhető lesz a megjelenéstől
Nem egy éven belül..azonnal..Forza Horizon 4 is day 1 játszató lesz game pass-szal
-
4m@15
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Rákerestem én is az Amazonon a 3+3 hónapos Live-ra, de nem tudtam átverni az oldalt, kérte a német igazolványt, amim nincs. Rákerestem ugyanerre az amazon.co.uk-n és megtaláltam ugyanezt 15GBP árért, készítettem egy "kamu" címet és meg is tudtam venni. Így most nagy pacsi jár neked ezért! Ennyiért ez ingyen volt!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Def26
üzenetére
Állandóan nekifutok a GamePass-nek mikor 200 Ft-ért akciós és én meg éppen azt állapítom meg, hogy ez inkább kezdő Xbox tulajnak való. Ami jó benne az már vagy megvan/megvolt vagy eleve adták már Gold mellé. A sok kis indie cím, amik jópofák meg fillérekért bezsebelhetők.
Ha az menne mint az EA esetén, hogy Microsoft húzócímek is bekerülnek 1 éven belül (kivétel nélkül, legalább DLC-k nélkül az alapjátékok), akkor azt mondom megéri egy évre vetítve.
-
törölt tag
válasz
Lifer092
üzenetére
"a havi meg kb 300 forintra."
Ha a havi 300 Ft-ra jön ki, akkor az trial kód -> amit csak olyan profilon tudsz aktiválni, amin előtte nem volt aktiválva game pass. Tehát tudod egyszerre aktiválni (6 külön profilon), de ugyanakkor fognak lejárni (aktiválástól számítva 1 hónappal később).Azt megtudod csinálni, hogy mindig létrehozol 1 profilt és arra aktiválod, ha az előző lejárt. Ezeknek a te boxod lesz a home-ja és így a saját profiloddal is eléred a game passt, de ezt neked kell tudni, hogy megéri-e a szenvedést.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
NJanika
üzenetére
Ebből a Rayman Legendset emelném ki, az a legjobb játék a barátnős coopozásra szerintem.

Lifer092: Ha most lett meg a konzolod, szerintem fizess elő több időre, mert lesz mi lekössön. Aktiválni pedig bármikor lehet a további hónapokat, mindig hozzáadja a lejárati dátumhoz.
-
Lifer092
senior tag
Szerintetek a game passt havonta éri meg, vagy egyszerre inkább fél évet érdemes megvenni? Mivel ugye most lett meg az első konzolom így van néhány olyan játék amit végigjátszanék rajta.
A 6 hónapra érvényes game pass kb. 8500 forintra jönne ki, a havi meg kb 300 forintra. - Ha veszek egyszerre pl. 6*1 havi passt, azt be tudom aktiválni egyszerre vagy csak azután ha lejárt az előző?
-
vonSux
őstag
válasz
pzstm
üzenetére
Már egy ideje filózok azon, hogy eladom az X-et, valójában fölösleges a két konzol, időm sincs annyi, hogy kihasználjam. A Game Pass-ban a legtöbb engem érdeklő játékot már korábban kijátszottam.
Csakhogy ugye érkeznek újak, és jövőbeli saját címek meg a megjelenés napján játszhatóak ebben a formában is. Ha akciósan is, de 120$ meg rohadt jó ár mindezért egy évre. Azt kell mondjam, hogy ezt jól csinálja az MS, mert velem egyelőre konkrétan megtartatja konzolt
-
zzola
titán
Koonzolgame oldalán elég jó akciók vannak!
*MICROSOFT XBOX ONE S (SLIM) 500GB + GEARS OF WAR 4 + GEARS OF WAR + GEARS OF WAR 2 + GEARS OF WAR 3 + GEARS OF WAR JUDGEMENT 65000-
*MICROSOFT XBOX ONE S (SLIM) 1 TB (FEHÉR) 67000-stb...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Worms WMD
-
parandroid
félisten
válasz
NJanika
üzenetére
Bármelyik Lego játék (már van vagy 20, némelyk nég X360, de itt is játszható), Minecraft, Two Brothers (kalandjátékok között kehet mégvpár, nemigen ismerem a műfajt), pár autós játék (Trackmania, Dirt, Rocket League, gokartos cuccok), klasszikus X360 back compat játékok közül kihagyhatatlan a Trine, illetve már ismét One-ra ott az örök klasszis Diablo 3.
Német Amazonon most amúgy tényleg 30 eur a 6 hónap game pass, és 20 eur a 3+3 hó Live, szóval 100 eur egy év mindkét szokgáltatásra. Olcsóbb ez nemigen lesz szerintem, és személy szerint én ezzel az árral már együtt tudok élni - csak az új Forza / Forza Horizon darabja annyiért jön, amennyibe most az éves Game Pass kerül, és ebben benne lesz.
p
-
NJanika
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Overcooked, Brothers, Way out, Unravel 2, Tekken, Mortal Kombat,Resident Evil 2, Rayman Legends, Forza 6-7, Cod infinite warfare, Gears UE.
-
-
x360elite
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Tudnék, de nem szalonképes.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani párommal közösen játszható local multiplayer vagy coop játékot?
Köszönöm szépen !
-
törölt tag
Szóval èvente egy One S ára a Gold+GP. Nem rossz üzlet ez az MS-nek
-
Crytek
nagyúr
Lehet hülye kérdés meg következtetés, de mivel soha nem volt eredeti (nem feltört) konzolom így nem tudom.
Ha veszek xbox onet és rá gamepassot akkor kell live is vagy az teljesen külön dolog? -
Def26
félisten
Mivel 1$ a gamepass, gondoltam belenézek milyen játékok vannak és hát ezekben vannak igen kurva jó címek.
Eddig arra is lusta voltam, hogy rendesen átnézzem.
Azt kell mondjam, hogy az arány erősen billen abba az irányba, hogy a játékok fele több mint jó. Főleg, ha kisgyerek is van a családba akkor világbajnok, megunhatatlan és végeláthatatlan a dolog.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz az éves díja... -
Kristof_94
nagyúr
Illetve felmerült még egy kérdésem! 12-én elvitte a futár a kontrollert javításra Németországba, ott elvileg meg is van már, csak ugye 2-3 hét amíg ideér. Ha én hozzátettem a kábelt is, akkor vajon ugyan olyat küldenek vissza? Mert amíg nincs vevőm, addig nem igazán tudok játszani, mert a többi usb kábelem túl rövid ehhez.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
de amúgy egy BT 4.0 vevő is tökéletesen megfelel
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni pc-re a kontrolleremhez egy adaptert/vevőt de nem találok sehol a neten az idei kiadásból? Konzolok szervizénél pl. nincs raktáron.Tudnátok nekem ebben segíteni? Nem ismerek olyan sok konzol üzletet az interneten.

-
RudY
addikt
válasz
zsocy
üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy ez a búgás általános probléma, így módosítom: nálam nincs.
Rohadtul zavarnak a műszaki zajok, ezért is hangszigetelt pl. a PC és a NAS is. Ezért nem használok lemezes játékokat sem (1 van csak). Kibontottam a tartalék kontrollert, a Cloud fejessel ez is teljesen zajtalan. Ahogy a másikon a headset adapter és a Cloud II füles is. Egyébként One X és újratölthető elemek, ha ez számít esetleg a statisztikához. -
Def26
félisten
wrc 5 vagy a dirt rally a jobb? Melyik lehet inkább arcade jellegű?
-
Czimby
addikt
-
vonSux
őstag
Vajon a Far Cry 3 Classic (felspécizett) verziója megjelenik külön, vagy csak a FC5 season passal lesz elérhető?
-
Dreimus
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Hát 65(320-as €-val számolva) és akkor az áfa különbséget nem is vettük rá amivel 68-70k közé kerülne. Jelenleg 4-5 játékkal van 1TB-os One S több magyar boltban mint KV és Euronics (bár itt most a 2 játékos csomagot mutatja a rendszer, lehet elfogytak), KSZ 75k-ért. Tehát itthon is vannak jó ajánlatok

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
icemad
nagyúr
Sziasztok.
Az egyik vásárláshoz kaptam egy AC Unity kódot. Nekem nincs rá szükségem.FX7TK-DW2P4-6...X-KMJXX-JPD9Z
A pontok helyére a játékos játékos ellen angol rövidítését kell írni. Remélem jó helyre kerül. Szép hétvégét!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most így visszgondolva

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7