- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
scorpy02
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben én is tervezem XBOX360 vásárlását, mert már nekem is kicsit kezd elegem lenni a pc-fejlesztésből.
Semmi tapasztalatom nincs konzolokkal, így mondhatni teljesen laikus vagyok a témában. Délután végigolvasgattam a topikot, és nagyjából kezd is kicsit körvonalazódni a dolog.
Torrentoldalakon nézegettem, hogy milyen játékok jelentek meg eddig x360-ra, és nagyon megörültem (focirajongó révén, meg hát PC-n is mindig a focisjátékokat nyúzom
), hogy a UEFA Champions League 2007 ill. a Winning Eleven 2007 is már elérhető. Aztán kicsit olvasgattam az adott torrent oldalon a kommenteket és felmerült bennem egy kérdés.
UEFA.Champions.League.2006-2007.PAL.READ.NFO.XBOX360
UEFA Champions League 2006-2007 NTSC XBOX306
1. kérdésem: Mit jelöl/jelent a PAL és mit az NTSC? ( Az XBOX360 mindkettőt képes kezelni, vagy egyszerre csak az egyiket, és melyik az előnyösebb?)
2. kérdésem: A játék mérete 6.32 GB-os. Ezt dual-layeres lemezre kiírva tökéletesen fog működni a masinán?
Köszi!
Aktív témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-roller topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bialetti kézi kávéőrlő
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy a UEFA Champions League 2007 ill. a Winning Eleven 2007 is már elérhető. Aztán kicsit olvasgattam az adott torrent oldalon a kommenteket és felmerült bennem egy kérdés.