- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Az érdekes mert nekem is arcade változat van (nincs és nem is lesz hozzányúlva), és van benne textúra probléma. Szerencsére azzal (még) nem találkoztam, hogy totálra törrném az autót azért mert nem rajzolt ki egy oszlopot vagy akármit, de olyat látok, hogy pl egy ház textúrái mosottak, kb mint egy 10 évvel ezelőtti játék, és kb 2-3 mp után rajzolja ki szépen a ház külsejét. Amíg nagyon durvával nem találkozok addig, nem veszek winyót.
A Forza 2 tényleg nagyon baba játék, végre van bmw!
Bár azért az sem semmi, hogy beleraktak 350 autót.....A pályák tényleg kicsit elnagyoltak (576 konzolban írták, és szerintem is), és lehetnének változatosabbak is.
-
Def26
félisten
-
MixY
tag
Bementem ma Media Markt-ba, hogy egy kicsit fájdítsam a szívem, hogy nem lehet még enyém a GTA IV...
De kb. egy hónap múlva meg lesz, addig meg játszok a fixtv-n nyert Ski Racing 2006-tal (régi xbox
), meg a Forza2-t nyomom tovább, utóbbi kibebaszott jó játék...
. Jah, és MM-be 17.990 Ft a GTA IV...
-
30z.Samu
félisten
válasz
(Kolombusz) #10392 üzenetére
Tök jó akkor ez a játék! Tuning van benne?
-
zsocy
őstag
Már írtam az Arcade tulajoknak hogy HDD nélkül töltési problémák fognak fellépni, de eltűnt az a hozzászólásom...
Szóval én láttam HDD nélkül és azzal is, és tényleg van különbség. Nem rángat vagy ilyesmi, csak az orrod elé rakja ki a tereptárgyakat.
Az eredeti lemezzel is néztem, mivel azóta megvettem. Köze nincs hozzá hogy origi vagy warez, azzal is lassú csak a DVD-ről.
-
30z.Samu
félisten
válasz
(Kolombusz) #10390 üzenetére
Úgy kell beindítani?
Benzinkúthoz nem kell vinni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
(Kolombusz) #10376 üzenetére
Van benne defekt?
Az durvvaaa!
-
Vekiboy
tag
válasz
(Kolombusz) #10385 üzenetére
Szaggatást szerencsére nem tapasztaltam.
-
Ticsike
tag
Na megvettem az übernél a gtaIV-t és az x-tatic 5.1-met és a vga kábelemet. Hazamegyek, először a kábelt bontottam ki abból a hülye műanyag csomagolásból, majdnem szétvágtam a kezem
aztán kiszedem a fülest, leülök az asztalhoz elkezdém nézegetni a használati utasítást, írják benne ha bármilyen kábel vagy más hiányozna a csomagból vedd fel a gyártóval a kapcsolatot, erre pechemre ugyanazokat a kábeleket kétszer kaptam meg, az optikai és rca csatis kábelek helyett, na mondnom kur.a jó
felhívom a boltot, mondták vigyem vissza, beültem a kocsiba szerencse, hogy nem volt nagy dugó
alig értem oda a bolthoz, ők megnézték, majd kaptam egy újat, amit előzetesen le is csekkoltak, hogy meg e van mindene
Szóval volt egy kis kálváriám, a gtaIV-hez oda se jutottam, majd talán holnap kipróbálom a hangrendszert
a gta-val, mert most nem vagyok otthon
Na örűltem, hogy elmesélhettem -
Vekiboy
tag
No. Gta 4: Sajnos szembetalálkoztam azzal a problémával amiről beszélgettünk az arcade-dal kapcsolatban. Szerencsére annyira nem dúrva mint amit a linkelt videón látni, de szerintem elég gáz. A grafika szép, de az élek ricegősek. Maga a játék HATALMAS. Hihetetlen hangulata van. Ja ami nem tetszik nekem: az autók "lengedezése"... Olyan mintha nem lenne bennük lengéscsillapító, csak rugó....
-
darnellsmith
senior tag
válasz
(Kolombusz) #10376 üzenetére
elég agresszíven reagálnak a rendőrök annyi biztos, a kocsi lopásra is vigyázni kell
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
darnellsmith #10375 üzenetére
Hmmm, akkor jól sejtettem én, hogy nem kilőtték a gumit az egyik utcában egy üldözés során, hanem defektet kaptam.
-
darnellsmith
senior tag
pár dolog ami nagyon tetszik amúgy a gta4-be:
-ahogy el lehet lopni a kocsikat
-realisztikus törések rongálódások, pl volt hogy addig füstöltem a gumit,amíg végül csak a felnin gurultam, volt hogy egy kocsi motorja elromlott és nem indult
-grafika, főleg az árnyékok részletessége
röviden ennyi -
BITBOYS
addikt
válasz
darnellsmith #10372 üzenetére
hmm...én már csak ilyen zenés gyerek vagyok. mondjuk ki is próbáltam szinte az összes gépjárművet
nagyamte: 3K-ért már kapsz pl. a Saturnban is.
-
nagyamte
tag
Sziasztok.
Holnap jutok hozzá életem első XBOX 360-ához.(már nagyon várom)Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Én a pc-m monitorára akarom rákötni majd, (ha veszek egy vga kábelt hozzá) de addig is nem lehet azt megcsinálni, hogy tv-tuneren keresztül kötöm rá a gépre?
Mint ha csak egy filmet néznék, vagy vennék fel valamit?
Előre is köszi a segítséget.
Üdv Máté
uí.: nincs valakinek fölösleges, eladó fent említett vga kábele? -
BITBOYS
addikt
Nagyon jók a GTA IV zenéi, főleg az intro
(Kolombusz): Nem mind tetszik, de a legtöbb az igen.
-
Vekiboy
tag
Na egy órán belül megyek az 576 shopba egy gta 4-ért, és megpróbálom eloszlatni az arcadeosok félelmét, ha már senki nem teszi meg.
-
munky
őstag
köszönöm a gyors választ mindenkinek, akkor szvsz egyenlőre marad ez aztán majd meglátjuk milyen lesz ha meglesz 1X a konzol.
-
-
spammer
veterán
Most döntsük el helyetted h dobj e ki több mint 50e Ft-ot?
Ha tetszik, vedd meg. Rosszul nem jársz vele, bővebb infot meg az Samsung TFT-s topicban százával olvashatsz szerintem.
Ha engem kérdezel, megéri, bár nekem a 2232BW jobban tetszik, de drágább is.
Egyébként simán jó 17"-os TFT-n is, bár nyilván szebb egy nagyobb wide monitoron, de nem szükségszerű. (Játékok többségének nem kell wide monitor).
-
Boz
csendes tag
Gyors kérdés : Az xbox 360 olvassa a mindkét DL-es : minuszos, illetve pluszos formátumot? Vagy csak egyiket?
-
munky
őstag
Sziasztok!
Ilyen monitort érdemes beszerezni Xbox-nak?
Most egy 17"-os TFT-m van (nem wide)
Még nincs konzolom csak tervezem és hát jó lenne egy monitor is majd hozzá szvsz.
-
mad1
veterán
arcade?mert nekem a core nal semmi gond nincs...pedig nincs benne winyo.
-
zsocy
őstag
Ez a GTA4 tényleg eszméletlen játék, de nekem az eleje picit nehezebbnek tűnik mint a régiek... De a város, a grafika, a hangulat, minden maximális még SDTV-n is.
Viszont saját magam is láttam hogy tényleg kell hozzá HDD. Első próbánál nem volt még a gépben, volt hogy gyorsabban mentem az autóval és hirtelen az üres úton összetört, ki is repültem belőle. Utána szép komótosan kirajzolta a házat, felrakta rá a textúrát, stb, miközben tekert a dvd. HDD-vel is csinál ilyet, látszik ahogy néha épül a város, de minden sokkal gyorsabb, mire odaérek már ott vannak a dolgok. Mivel a lemez ugyanaz, csak a vincsi változott, gondolom használhatja valamennyire cache-elésre.
-
Skynet258
veterán
válasz
Vekiboy #10332 üzenetére
Őszintén szólva engem ez nem kell, hogy érdekeljen
Más: Végre kiderült Play-Asian, hogy megy-e az ázsiai változat PAL-os gépen, eddig kérdőjel volt ott. MEGY
Egész pontosan 9300 forint, ennyiért nem hagyom ott (szerintem lassan out of stock lesz...). Ha ennyiért kell valakinek, akkor rendeljétek!
-
Ticsike
tag
válasz
Vekiboy #10349 üzenetére
Csatlakoznék hozzád
és kérdezem tőletek milyen a GTAIV? Ki ment éjfélre az Überkonzolhoz a gameért? Meséljetek már valamit! Én délután megyek az 5.1es fülesemért, meg a GTAIVért és a vga kábelemért
már alig bírok magammal... Bár lehet, hogy most a Bioshockot hanyagolni fogom, vagy fejezzem be először azt és utánna GTAIV? Kitudja
-
Kiskutya
veterán
válasz
Firestormhun #10346 üzenetére
en ugyan ugy vagyok ahogy te(igaz en most gepet is fejlesztettem de csak azert mert sikerult eladnom jo arban a konfigom ami meg a nevem alatt szerepel) viszont en raszanom magam 1 x-re. volt parszor kolcsonbe nalam es marha jo kanaperol jatszani! ha belegondolsz 1 jobb vga araert vehetsz 1 konzolt! ennyit siman meger! latom eleg jo geped van ezt siman raersz jovore is fejleszteni most meg azt a lovet berakod 1 x-be. fel evig tuti fogsz vele jatszani, foleg a pc-re meg meg nem jelent jatekokkal kezdve! fel ev utan ha megunod siman eladhatod! szerintem az x meg jobban tartja az arat mint a pc. (soha nem volt nekem se konzolom de nagyon jo amikor csak berakod a jatekot bevagod magad a kanapera es nagy teven 5.1-be jatszol! nincs idegeskedes a telepitesek miatt nagy valoszinuseggel elsore jatszhato lesz a jatek nem kell javitasokat keresgetni vagy varni ra.)
-
Vekiboy
tag
Na de milyen a gta 4?? Vagy azért nem ír senki, mert mind azzal játszotok??
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Firestormhun #10346 üzenetére
Lehet, hogy nem fog bejönni a konzolosdi, de még mindig jobban megéri ha ottvan a tv alatt és néha előveszed, mintha ráköltenél a pcre 100k-t és semmi se futna rajta 3 hónap múlva az új címek közül, mert 4 giga ram kell minimum.
Az Xbox igaz már most is szaggat néha, de mivel fix hardver, nem fejleszthető, ez van.
Az a 4-5 exkluzív játék tényleg kevés, de vannak régebbi címek is ám. És az igaz, hogy sok konzolos játék kijön pcre is, de a Mass Effect már lassan 1 éves game, manapság már nem üt annyira a grafikája, le is fogják húzni az újságok emiatt. Devil May Cry 4 is már vagy 3hónapja kinnvan konzolon, pcre majd nyár on talán kiadják, megintcsak nem fog akkorát durrani, hisz mindenki látta már, még a pc-sek is a haveroknál.
De amúgyis a te döntésed, neked kell eldönteni, hogy kell e neked otthonra mégegy áramzabáló játékgép!!! Nekem bejött!(Én töredelmesen bevallom 3 hete nem kapcsoltam be a boxot...de ez nem jelenti azt, hogy megbántam, csak egyszerűen nincs időm)
Ui.: "multiplatform játékok(Aliens: Colonial Marines, Alan Wake, FarCry 2, stb..) nyilván ezen a platformon fognak a legjobban kinézni" - ez biztos? Crt tv-n nállam a Call of Duty 4, Bioshock, Assasin's Creed sokkal ütősebbnek tűnik, mint monitoron 1680ban! Mert ugye a felbontáson kívűl más különbség nem igazán van manapság, sőt! Az meg hogy nagyobb felbontásúak a textúrák, sztem parasztvakítás, de ugye mindenki azt hisz amit akar!
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Mákos7észta #10337 üzenetére
Én is hasonló szituációban vagyok, van egy erős gépem amin főleg netezek, filmet nézek, viszont a kevés PC játék megjelenése miatt gyakorlatilag alig játszok rajta. Nálam annyiban más egy picit, hogy nem adnám el a gépem hanem mellé vennék boxot, viszont egy a nyárra tervezett PC fejlesztést anyagiak hiányában már nem tudnám kivitelezni. Tehát vagy xbox, vagy gép fejlesztés.
xbox mellett szól:
- soha nem volt konzolom és mégcsak nem is játszottam ezt megelőzően semmilyenen sem, ezért érdekel az a bizonyos kontrolleres fotelból játszós TV előtt ülős tipikus konzolos "feeling"
- rengeteg játékot szívesen megnéznék, Halo 3, Project Gotham Racing 4, Army of Two, Dark Sector, Condemned 2, GTA 4, Devil May Cry 4, Burnout Paradise, stb..., tehát főleg az eddig PC-re meg nem jelent nagyobb címek.
ellene:
- mi van ha nem fog bejönni az egész? A kecsegtetőnek tűnő játékok mégsem lesznek olyan jók?
- Idén még kb. 4-5 nagyobb exkluzív játék lesz boxra(BF: Bad Company, Fable 2, Star Wars: Force Unleashed, Gears of War 2, Ninja Gaiden 2), de lehet ezek nagy része is csak pár hónapig lesznek azok, a többi game viszont egytől egyig jön majd PC-re is 100%-osan.PC mellett szól:
- PC azért mégiscsak PC
- multiplatform játékok(Aliens: Colonial Marines, Alan Wake, FarCry 2, stb..) nyilván ezen a platformon fognak a legjobban kinézni (Nyáron megjelenő processzorok, videókártyák révén már sokszorosan gyorsabbak lehetnek konzoloknál az asztali számítógépek. Persze mit sem ér ha nem használják ki a fejlesztők.)
ellene
- marad a gyér megjelenési ráta, lehet gyenge játékok jönnek majd nagyrészt
- fenti ok miatt felesleges pénz költés ismét, gép kihasználatlansága -
tiv83us
veterán
Na, nem volt ez olyan nehez, ugye?
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Kellene egy kis help. Június elején vennék Xbox Elite-t. Szeretnék hozzá venni valamilyen külső coolert, csak kérdés hogy milyet? Melyik a jobb? amibe belelehet állítani, és alulról fúj levegőt a boxba, vagy amit a hátuljára lehet felrakni? vagy vegyek 1 ilyet, meg olyat? Várom a válaszokat, a hangereje a hűtésnek csak másodlagos.
Köszi
[Holnap hozza a futár a GTA 4-et]
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mákos7észta #10339 üzenetére
Hát ezt neked kell eldöntened.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mákos7észta #10337 üzenetére
Hát most nekem... itt a vas, de nem igazán használom ki. Netezek, meg max Most Wanted meg Fifa. De van egy csomó olyan játék, ami nem jött ki PC-re de viszont qrva jók. Meghát anyagilag is jól jársz, mert nem kell fejleszteni, évekig tudsz vele játszani. Jah és még a telepítéssel sem kell baxakodni.
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Most úgy elbizonytalanodtamIgazából elgondolkoztam, hogy még ugye megvan az erős vas a gépben, de mégsem használom ki, csak netezek meg elvagyok vele, így nem tudom, megérné e nekem az Xbox. Nem tudom, ha lecsengne a nagy hype körülötte az én szememben (cirka 1 hónap), nem bánnám e meg. Másik oldalról megközelítve, most csak azért nem játszom, mert folyton itt bújom a netet az Xbox- al és egyéb dolgokkal kapcsolatban, amiket a gép árából vennék. Ergo most nagyon nem tudom mit csináljak
Kinek volt már hasonló tapasztalata?
-
tiv83us
veterán
Plz, ejfelig mar kibirjatok a GTA IV-ig. Aztan meg felolem tele lehet vele a topik. Addig meg nyugi legyszi.
-
Tomaaasz
aktív tag
[Majd ha megjelent]
[ Módosította: tiv83us ]
-
dewfah
tag
válasz
Ticsike #10305 üzenetére
"Ez a Bioshock is egy fantasztikus játék, alig tudtam vele játszani háromnegyed órát, mert olyan feelingje van, hogy már szinte megijedek mikor honnan fog előugrani valaki"
nagyon jó kis játék, én pont ma fejeztem be! ha teheted csak este és csont sötétben játsz vele, akkor nagyon megcsinál!
mondjuk néha már nekem is sok volt, és akkor kis pihenőt tartottam, rohadtul nyomasztó játék, de hát ezt szeretjük benne!
Most végre jöhet a GTA4!
jejejejee!
-
WISHENSEN
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #10325 üzenetére
Inkabb keszulnel az erettsegire
-
Skynet258
veterán
válasz
Buldozer99 #10329 üzenetére
Ha segít én most adok el egyet 4500-ért, és ez bontott.
mod: vihetnétek már a többi játékomat is
-
Buldozer99
senior tag
Viva Pinata+Forza Motorsport 2.
Ezeket mennyiért lehetne eladni? Zsír új,bontatlan csomagolásban.
-
-
(Kolombusz)
veterán
A GTA4-nek a küldijei egész nehezek.
Most azt csinálom, mikor egy hatalmas építkezésen kell Playboy segítségével kinyírni a 4 vezetőt. Durva. -
watto2000
csendes tag
*** Nincs warez!
A topikcímben kiszabott idő ezennel elkezdődik.
[ Módosította: Thrawn ]
-
jvas
csendes tag
Azt szeretném megtudni, hogy az annak idején PC-hez vásárolt USBs Microsoft Sidewinder kormány ráköthető-e (működik-e) az XBOX360-al?
-
spammer
veterán
Forza 2 nálam 34 mega körül ment, pedig 76%-nál járok. Még a Bioshock ami sokat ment, de persze ahogy haladsz előre, törölhető egy csomó mentés belőle (autosave-ek is), így az is beéri pár tíz megával. Többi játék mentése még az 1 megát sem éri el általában.
12k rohadt jó ár vinyóért, lehet körül kellene néznem, ennyiért vennék én is. Csak van 1 tippem, h másik EW-ben már nem ennyi..
-
Kobe
veterán
namost az egyik azt mondja, nem a vinyót használja swappelésre, a másik azt, hogy mégis...okosabb meg nem lettem tőle
-
zsocy
őstag
Hello,
A "256MB memória kártya mindenre elég"-et úgy módosítanám hogy kivéve ha van Forza2-őd is. Az a játék állat nagy mentéseket tud csinálni, én nem rég kezdtem és 50 megánál járok.
Amúgy hogy legyen értelmes rész is, nekem is Arcade van, és tegnap vettem bele vincsit direkt a GTA4 miatt. A Budaörsi Electroworldben 11990 Ft volt a 20 gigás eredeti vinyó. Volt még 3 darab amikor elhoztam, ennyiért szerintem nagyon megéri.
Egyébként az én gépem 12x-es sebességgel olvas, jó hangos is, viszont a GTA4 elég rendesen le volt maradva. Ha gyorsabban mentem autóval volt hogy összetörtem kétszer mire megjelent a villanyoszlop... -
WISHENSEN
csendes tag
PS3mon tokeletesen fut. Arcade verzional igenis vannak "problemak", hisz nincs winyo es neha megall betolteni (nagyobb teruleteknel). Csak ugye aki 50e konzol tud venni az megtudja venni 64ezres Premiumot.
es persze nincsenek "hutok" a HDMI chippen.
Amugy a textura hibak idaig az osszes GTAban voltak, ketlem hogy itt is 100% ki tudtak volna kuszobolni.
"El tudod képzelni akkor milyen répát kapna a Microsoft a sokezer eladott Arcade gépek miatt?"
Vegulis anno nem is tudom, hogy ki dobott ki szeriahibas konzolakat 80% meghibasodasi arannyal ?
-
Def26
félisten
256MB memória kártya mindenre elég. Persze, ha nem töltesz le demókat meg kiegészítőket. A vinyónak teljes mértékben csak adat tárolási szerepe van, semmi több. Bebaszna, ha lenne akárcsak egy olyan játék is ami azért szaggatna, mert nincs a gépben vinyó.
El tudod képzelni akkor milyen répát kapna a Microsoft a sokezer eladott Arcade gépek miatt?
-
Kobe
veterán
öh,hát akkor lehet jobban emgéri az arcade nekem....flasheltetném, szóval Live kilőve, HDMI port kéne mert LCD tvre kötném, játékok közül emg inkább a mászkálós - assasins creed, bioshock, uj prince of eprsia majd érdekelne, gondolm ezeknek nem kell vinyó különösebben.
GTA IV mondjuk nem is nagyon érdekel
-
Def26
félisten
Az Arcade és Prémium közötti különbség, hogy a Prémiumhoz adnak komposit kábelt +20GB vinyót+ ezüstözött dvd tálca díszelemet.
Arcade -hoz meg kapsz egy sima AV kábelt +256MB memória kártyát, extra ezüstözött díszítő elem nincs. Belsőleg teljesen ugyanaz a két gép.Nincs semmiféle GTA IV probléma, ha eredetivel nyomod, akkor megy minden gépen rendesen. Azt én is el tudom képzelni, hogy a flashelés következtében lassul az olvasó sebessége, és nem tudja olyan gyorsan beolvasni az adatokat (mint ahogy azt tervezték), ezért lehetnek ilyen textúra gondok.
A textúra hiba az már csak azért is f@szság eredeti gépnél, mert az xbox 360 a winchestert nem swappelésre - milyen szép magyar szó- használja... ez szinte biztos. PS3 -nál sokkal inkább el tudom ezt képzelni...
-
Kobe
veterán
nah, következő értelmes kérdésem
az arcade verzió miben tér el mondjuk a premiumtól ? igazából azt ovlasgattam, hogy HDMI-set érdemes venni, namost ez van arcadeon is, illetve vinyó nincs azt tom, de van pl memóriakártya ami elvileg emntéseknek elég....cirka 16 ezer a kül a kettő között, de nem jövök rá a lényegi eltérésre ami maitt pl GTA IV et írták h arcadeon szarabbul megy... -
Ticsike
tag
Éjfélre ki megy a GTAIV-ért az Überkonzol-hoz?
Én csak reggel, vagy később megyek érte, de már nagyon nagyon várom
nem bírok magammal. Bár a boltosok már biztos végignyomták
Kiváncsi leszek milyen lesz az 5.1-es fülesemmel
Ez a Bioshock is egy fantasztikus játék, alig tudtam vele játszani háromnegyed órát, mert olyan feelingje van, hogy már szinte megijedek mikor honnan fog előugrani valaki
Nálatok is így volt ez?
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest