Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Skyhunter #82387 üzenetére
1) Lvl20-ról, mert allied race-ek onnan kezdenek
És szerintem a régebbieknél elég a 110 is (legalábbis mielőtt kijött volna BfA tuti elég volt), dark iron dwarf / mag'har-t nem tudom.
Boost nem játszik.
Heirloom játszik
RAF szerintem játszik, de ennek utána kéne nézni (RAF bonusz XP már nem adódik össze a heirloomal, 50%-ban van maximalizálva mindenképp)2) Két acc az arra lehet jó, hogy olcsóbban tudsz boostot szerezni, de azzal itt nem vagy előrébb. Vagy ha húzod az egyik acc-al a másikat (instába beülteted a low lvl-t, high lvl-el meg végigmész és akkor low levellel csak utolsó bossba kell beleütni, mert az adja a sok xp-t, ilyesmi, nem tudom most épp mi a működő verzió, mert elég sokat variált blizz ezzel). De ez igazából akkor jó csak ha van direkt movement speedre kihegyezett magas szintes karaktered, egy olyat meg összegearelni (meg felhúzni, mert stat skálázódás miatt nem a max. szintű az ideális erre) több idő, mint mire felhúzol egy kiskarit.
Leggyorsabb ha fogsz egy tank és heal képes classt aztán folyamatos insta (vagy ha valamiért épp nem hívna be, ami nem valószínű ha mind a két role-ra bejelentkezel, akkor questelés). Élménynek nem lesz élmény, de ennél gyorsabb továbbra se nagyon van. Kharazan-t fixelték, szóval nagyon trükközni se lehet már mivel.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #82396 üzenetére
Hogy? Tegnap este vettem meg 188k-ért. Valami bug volt vagy mi?
-
Melorin
addikt
A haverom akit meghívtam a játékba, feltöltötte 2 hónapos GC-vel az idejét de nem kaptam bónusz játékidőt érte. Pedig a többi bónusz eddig működött. Reklamálnom kéne.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Csapoati #82388 üzenetére
Várjunk, akkor heritage armornak és mountnak tényleg nem nincs (már?) feltétele? Én úgy tudtam, hogy karakrer boosttal nem lehet. De ha csak gold a feltétele, akkor mi tart vissza attól, hogy megcsináljam a karaktert, letoljam a bevezető küldetéseket, majd küldjek goldot a karakteremnek, megveszem a heritage armort, majd kap egy 110-es boostot és a heritage armort felhasználom transmogra?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Skyhunter #82387 üzenetére
Semmi feltétel nincs, goldért megveszed a heirloomot, illetve az upgrade-es cuccokat hozzá (különben csak lvl 60-90-100-ig skálázódik adott darab). 2. acc vásárlása meg szerintem nettó hülyeség, némi tapasztalattal és heirloomokkal nagyon gyorsan lehet fejlődni. Ha nincs goldod, vegyél egy db tokent (13€ talán), azt eladod jelenleg ~190k goldért és máris megveheted az összes heirloomot max skálázással.
-
Skyhunter
őstag
1.) Heritage armornak mi a feltétele. Lvl1-ről 120-ig felhúzni egy karit? Nyilván kiegért kapható kari boost nem játszik. RAF sem. Heirloom-ot lehet használni?
2.) Mi a leggyorsabb módja egy ilyen kari felhúzásának. Valahol (talán f'book csoport) mintha azt olvastam volna, kell venni egy 2.accot. De hogyan, mit. Battlenet account alatt venni egy WoW 2.accountot? Az miért jó, gyorsabban fejlődik az új kari? Világosítsatok fel, thx.
-
miqlas
őstag
válasz
Yodamest #82352 üzenetére
Nálam is elõfordul hetente 2-4 alkalommal (Telekom optikai hálóm van)! Most már rutinos vagyok - amint eltûnnek a mobok, meg a kritterek - megy a relog!
Amúgy a reggeli patch nem sikerült a legjobban, mert azóta baszott nagy akadásokat tapasztalok akár az új, akár régi terülteken vagyok! Még IF-ban is 60+/12 fps -
Csapoati
nagyúr
válasz
Csokishurka #82375 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem egyszerű a WoW-lore nyelvezete, tele van fantasy "szlenggel". Persze ha van egy alap angol, azértn eki lehet esni, fejleszti is a tudást. Egy példa, a kedvenc Warcraft univerzumbeli karakteremről.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Arnold2 #82382 üzenetére
Szerintem erőltetett ahogy megpróbálja úgy leírni a dolgokat, mint ha ingame vagy egy CGI videóban történnének. Emiatt számomra olyan érzése van az írásának, mint ha egy tehetséges, de kicsit túl lelkes fanfiction írót olvasnék. Sokáig nem tudtam ezt megfogalmazni, de BfA előtt kiadott két novella részletben ez nagyon kiütközött a másik íróhoz képest. Pl. amikor arról ír, hogy a blood elf rogue hosszú szőke haja lebegett a szélben ahogy leugrott valahonnan. Ez nyilván tök jól néz ki egy cgi videóban, de olvasva röhejes (szerintem).
-
Csokishurka
őstag
válasz
Cathfaern #82380 üzenetére
Köszi akkor azokat egyelőre hanyagolom.
Ez nem tudom honnan de egy perce bevillant
[Live to Win] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csokishurka #82376 üzenetére
"De találtam nagyok sok könyvet neten. (Napkút stb stb) Ezek még aktuálisak vagy a lore részei?"
Igen, nem, talánKb. Cata/MoP-tól felfele, illetve a Chronicles-el nagyon sok mindent áírtak a régi lore-ból. Szóval van ami igaz még mindig a régebbi könyvekből, van ami nem pont úgy van, és van ami teljesen máshogy van. Én ezeket max. élvezeti értékükért olvasnám, nem lore miatt (bár szvsz aki olvasott nagyobb mennyiségben komolyabb fantasy könyveket az nehezen tudja élvezni a WoW-osokat. Bár vannak jobb írók meg rosszabbak, nekem pl. Christie Golden stílusától feláll a szőr a hátamon, de vannak akik szeretik).
Gyakorlatilag amire MoP óta nem mondták rá, hogy az úgy van, ahogy az adott könyvben szerepel, az lehet már nem úgy van. -
Plata
félisten
Az első karim nekem is elérte a 120-at,eddig 2 zóna összes küldije van kész,Tiragarde sound és stromsong valley.Francos repülős öcsi miatt le kéne tolnom dustvar-t is,de az lenne a kérdésem hogy egy karival kell az összes zóna összes küldijét letolni vagy több karival is lehet mint Legionban?
Ott kb három karival csináltam meg a repülős öcsit.
Másik kérdésem az lenne hogy bár 120 lettem nem kaptam semmi küldit amivel unlockolni lehetne a world questeket.Legionban volt rá küldi,na meg persze először farmolni kellett reput.
De itt nem kaptam semmit.Vagy BfA-ban a térkép nem is jelzi a WQ-kat? -
TBT
addikt
válasz
Csokishurka #82372 üzenetére
Első két könyvet lefordította már Gitta a Wowloreforditasok.hu oldalon. A harmadikat pedig videó formájában fordította Facebook-on, amikor megjelent (március végén), visszanézhető az is.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csokishurka #82372 üzenetére
Fan fordítások talán vannak, de azok általában jobbak lennének ha nem léteznének
Hivatalos meg sose lesz. Szvsz ha érdekel a WoW lore, kezdésnek a legjobb könyv egy angol nyelvi könyv. Azért alapvetően a WoW-nak nincs bonyolult nyelvezete (sem a wikipedia oldalaknak, sem a Chronicles szintű összefoglalóknak), ha alap angollal tisztában van az ember, plusz a WoW saját terminológiáját megtanulja (az meg nagyjából úgyis ráragad az emberre ingame), akkor el lehet boldogulni vele.
-
Csokishurka
őstag
A Chronicles részek még nincsenek lefordítva magyarra jól gondolom? El szeretném kezdeni a Lore tanulmányozását és ezeket gondoltam kezdésnek.
-
TBT
addikt
Mindenki nyugodjon le!
Tegnap megérkezett az első rendelésem az EU-s Geartstore-ból.
Megjöttek a pólók, a méret is passzol. Öröm, boldogság van. Csak ajánlani tudom mindenkinek, de inkább a követős futárszolgálatot válasszátok, ez a postai küldeményezés ez tetű lassú (másfél hét szállítás raktáron lévő termékkel), követhetetlen, de legalább olcsó. -
Iginotus
addikt
Van valami teszt, hogy az új peccsel milyen VGA kell a full grafika full HD-s felbontáshoz? 1050TI elég vagy kell a 1060 6gb?
-
DjDanee87
addikt
válasz
Melorin #82347 üzenetére
Azért az nem igaz, hogy nincs olyan a világon. Nekem GTX1080 vígan elviszi, igaz kellett neki a proci csere, mert előtte i5 2500k volt, azzal nem futott ilyen szépen. De 8700k került a gépbe. Kipróbáltam a max beállítást, hogy majd visszaveszem ha nem futna jól, de nem kellett visszavenni. Ennek ellenére tényleg minimális a különbség max és 7es beállítás közt, látványban meg alig. Ahhoz meg erőmű sem kell.
-
vvega30
senior tag
Üdv
A RAF mint olyan, az működik ha olyan accountot hívsz meg ami mondjuk 6 hónapja már nem volt feltöltve?
Vagy akit meghívsz annak mindenképp új accot kell létrehozni hozzá? -
Yodamest
veterán
Nektek is van, hogy ingame vagytok és csak azt veszitek észre, hogy ledobott a játék, mert nincsenek mobok, nincsenek playerek, a karakter mount sebességgel fut stb? Tehát nem disconnectel ki soha, csak egyszerűen nem vagy része a világnak...
Nem tudom, hogy a wow baszakszik ennyire, vagy a netem, bár a netet azért nem gondolnám, mert semmilyen más online játék pl. Overwatch soha nem dob le, hogy megszakadtam volna vagy ilyesmi. Csak a wow csinálja. A pingem folyamat 30ms körül van, soha nem ugrál stb szép egyenletes. Gyakoriságra is változó van, hogy 3 órán át nem csinálja a wow, de van, hogy 10 percenként...
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Évek óta "tiszta" vagyok, de úgy adódott hogy most lenne időm egy kicsit visszatérni játszogatni. Az lenne a kérdésem hogy milyen VGA kártya javasolt a játék futtatásához max grafikán?
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #82344 üzenetére
Tárgytalan, 110 kell neki... azt hiszem a memóriám se a régi
-
BoneDragon
veterán
Legionba felhúztam 5 karaktert anno és nagyon úgy emlékszem, hogy Suramar inditó küldit már 108-as szinten megkaptam, most meg majdnem 110 vagyok, minden terület questel kész és sehol semmi. Valakinek valami ötlet...?
-
whitezo88
nagyúr
BS-en van valaki casual guildben Ally oldalon? Most sokat játszom a magel (109) és a mostani egy random ahol senki se online.
-
Balcsix
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb oldal, ahol vannak class buildek, leírások?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Nico Bellic #82338 üzenetére
Jár.
-
Nico Bellic
csendes tag
Az alap BFA-hoz is jár a 110-es boost vagy csak az előrendelői változathoz ?
Mostanában készülök megvenni és jó lenne tudni biztosan , mert fontos lenne a boost.
A segítséget előre is köszi. -
törölt tag
válasz
Csokishurka #82332 üzenetére
"This item's source is no longer available/removed."
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DjDanee87 #82333 üzenetére
110-en prot palával magamra rántottam a fél zónát, de legalább 9-12 mobot. Most 117-en már el kell lőnöm pár utility-t is
Annyi bánt csak, hogy a hunterem még élveztem felhúzni 120-asra, mert új kiegészítő, sőt, konkrét story missionök maradtak ki, annyira elméleydtem a side questekben. (Zandalar Forever és az azt követőek, Nazmir és Vol’dunban gyakorlatilag minden quest meg lett csinálva, most kéne még helyrepofoznom Rastakhant)
Bezzeg a palámnak meglett, mert vele csak a sztorin rohanta, végig, de még két és fél szint kellene, a játék meg utána indul csak be.
-
DjDanee87
addikt
Amit tapasztalsz, hogy közeledve 120hoz sokat lassulsz, gyengül a karaktered sajnos jelen van minden classnál és nem a priest egy tulajdonsága.
A játék úgy van megírva, hogy minden ellenség a te szintedhez igazodik. Ha 110esként megnézel egy mobot, majd visszamész oda 117en már több HPja van.
Erre még rájön az itemek alacsony szintje miatti gyengeség érzés. 110en feltételezem epicekben voltál. Jóval erősebb volt a karaktered mint 110es dögök emiatt. Ahogy fejlődsz egyre rosszabb a rajtad lévő gear, és idővel esik olyan zöld vagy kék ami jobb mint a legion epic. Ezektől a cuccoktól erősebb leszel, de ha legion szintre akarsz visszakerülni akkor 117es lilákra lenne szükséged, ami nem igazán létezik (csak ha titanforged lesz valami).
Ez ellen nincs mit tenni, végig kell szenvedni azt a pár órát míg 120 nem leszel.Az igazi nehézség meg ott jön. 2 mob behúzása is veszélyes volt 120on 120as itemek nélkül. Onnan normal insta, WQ és emissary adja a cuccokat és 320 ilevel fölött kezd elfogadható lenni csak a karakter.
-
Csokishurka
őstag
Nem tudjátok ez vállas milyen T-mog? (Azok a lile tüskék eltűnnek és kijönnek belőle)
-
ldave
félisten
Friss 120-as ként volt azért többször olyan, hogy nekem 70k életem volt, a szembejövő átlag 120-asnak pedig már 100k+. Szerencsére rugóval könnyű elkerülni az ilyen helyzeteket.
-
BeZol
őstag
Pedig jó az a disc.
Én shadow papozok, és még most is keserves vele minden mobpack, ami 3+ tagot számlál, 5-6 meg konkrétan kinyiffant. A disc ilyenkor csak pakolná a bubikat magára és healelődne miközben dps-el, és simán megvan még akkor is, ha fele akkora a dps-e, mint a shadownak.
A dh-val pedig pont h a legkönnyebb a fejlődés szerintem.Még nem tudom mi vár a dh-ra mikor friss 120as lesz, de így kieg elején ha maradnál a priestnél, akkor inkább discózzál, mert csak a jóval nagyobb gear esetén jön majd ki az, hogy jobban elhúz dps-ben a shadow, addig pedig minimális a különbség a shadow javára, viszont disc-kel nem halsz le vagy élsz túl egy mobpackot 15% hp körül... 342ilvl a shadow papom, és szinte semmivel sem halnak jobban a mobok. Tegnapi wq-zás közben is meghaltam 4szer, mert túl gyorsan spawnoltak a mobok és egyszerűen sok lett...
Viszont nagyon sok kretén disc priest van, aki nem tud rendesen healelni vele instákban. Olvass majd utána hogyan kell rendesen játszani vele, de amúgy ja, sztem próbáld ki a frost mage-et vagy vmelyik warrior specet. Mindkettő bazi erős most.
Frost mage-gel agyonlassítod a mobokat, és mikor elérnének, elteleportálsz, majd megint aoe lassítasz, és kb. sosem ütnek beléd, közben szépen meghalnak. Ez island expedition-ön bazi jó dolog, mert ott amit behúzol, az a halálodig követ, vagy amíg meg nem ölöd. Ha nincs tank, akkor ez a kite-olásos taktika baromira jól működik pl. heroic verzióban. A hunterek petjei is baromira erősek, azt tudnám még ajánlani, mert erősnek tűnik az a class is.
-
gbela
senior tag
Fura, en discen huztam fel, teljesen sima vele questelni, egyszer egy eliten teszteltem shadow vs disc dpst, 1 perces fightban a shadow vmi 3 sec-kel volt gyorsabb, viszont macerasabb is volt vele mert kepes fogyni a hpja. Disc-ként 110 es 120 kozott sosem fogyott hp-m mobokon, eliteken sem. Max amikor 4-5 mobot huztam be (es legtobbszor igy probaltam mert ez a legefekktivebb), de az is gyerekjatik disc-en. Azt mondjak mas class megszenved ha behuz 5 mobott...en meg nem gyoztem keresni neha h dotolhassak 5ot.
120on nekimentem egy boss worldquestenek is egyedul mert nem tudtam h lehet ra lfg-zni es general chaten nem talaltam embert. Ez ilyen masfel milla hps...az is ment, mondjuk 70% korul jött egy druid es ketten vertuk le de siman soloztam is volna.
Szóval ja...nerfelni is fogjak tuti mert jelenleg durva.
Biztos van class ami gyorsabban halad soloban, de nem szamottevoen, es biztosan nem ilyen kenyelmesen. -
Nekem meg pont a Priest lenne talán a befutó a healerek között, pont a Disc miatt, mert az kb. egy olyan ág, ahol megvan a kecske is és a káposzta is, így Disc/Holy 2 speccel lefedném a csapatos csapatásokat és a solo PvE-t is.
Paladin passz, monkot még nemtom, a utilityktől és CDktől nem ájultam el. Shaman továbbra sem a szívem csücske valami megmagyarázhatatlan okból, bár sose volt belőle nagyobb szintűn, így marad a priest és a dudu.
Amúgy, ha ez vigasztal, akkor én az előző kiegnél felhúztam egy paladint, priestet, druidát és egy monkot, mire találtam egy classt, ami tetszett.
-
Peetey91
senior tag
Nem tudom a nerfhammer lecsapott-e már rá, de a disc priest pvp-ben konkrétan egy raid boss.
Én általában tankolni szoktam de dungeon-ben is szeretem ha disc a healer, egész jó dps-t tol és a heal is rendben van. Bár ez főleg player függő.
Ha a gameplay nem tetszik akkor viszont nincs mit tenni. -
3L1T3
addikt
Hát srácok én teljesen kétségbe vagyok esve!
Legion végére már offoltam magam aztán a pre-patch sem hozott vissza. De BFA még is. Most ott tartok hogy van egy 117-es Priest-em ami Disconak készült volna ő egy csodaszép Nightborne, de annyira lassú vele minden hogy elképzelésem sincs hogy (sh is ha questelek) hogyan tudnék vele solozni és world questelni. Plusz van egy 113-as DH-m is, de azt már a Legionbe meguntam.
Most ott tartok, hogy rerollolhatok megint mert nem élvezem ezt a két magasabb szintű karakteremet. Zseniális!
-
BeZol
őstag
válasz
Cathfaern #82314 üzenetére
111esként a 250ilvl mythic gearű dh-mat mikor húztam 1 hete, egy 70k életes 120as warriornak nekimentem (tehát még jó gearje sem volt, mert a priestemnek van most 100k+ buff nélkül, a warrioroknak meg mindig több alapból a hp-ja) úgy, hogy a raidsetbónusz és a legendary bónuszom is megvolt. Félhp-zni tudtam, aztán megölt, mindezt úgy, hogy én kezdeményeztem és eleinte csak pislogott a srác h wtf. Részemről ennyit a world pvp skálázódásról
Több esélyed van kisebbként, főleg ha többen összeálltok kicsiként, de amúgy nincs értelme pl. 115-ösként még legendary és mythic setbónusszal megmaradni a worldpvp miatt sztem. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
whitezo88 #82312 üzenetére
120-as területen PVP-ben is skálázódnak az emberek, tehát ott ugyanúgy leverheti egy 110-es, mint ha 120-as lenne (na jó, nem teljesen, de aki a gankelést élvezi az úgyse túl skilles PvP-ben, szóval minden esély meg van rá). Legionnél ez nincs, ott simán tud gankelni.
-
Danex
addikt
válasz
whitezo88 #82312 üzenetére
Engem valamelyik nap fél6kor.. mire betöltött a kép kvázi már 3-an öltek egy teljesen félreeső flying point-on...
Értem én, hogy PVP és miegymás, se komolyan? hajnal fél6kor a flypath-es embereket kell ölni? számomra ez az abszolót élettelenek viselkedési formája.
Amúgy ez a WorldPVP úgy szar ahogy van, ezzel a phasinggel teljesen random az egész, hogy most épp olyan phase-be kerülsz ahol 300alli vs 10 horda van akkor ennyi is volt.
Szerintem ultragáz az, hogy egyik pillanatban 10 alli vs 1 horda, fél perccel később meg hirtelen megjelenik 15 hordás és az allisoknak annyi.
-
whitezo88
nagyúr
Ez akkora szánalom. Tényleg ennyire nincs dolguk mint 120asként itt gankeljenek? Sose értettem ezt meg mondjuk, most mehetek megint visszakapcsolni a PVPt, pár napja Thunder Totemben csinálta pár jómadár ugyanezt. Miért nem csinálják ezt 120as területen? [link]
-
Redcaster
őstag
Artifact horgászbot megszerezhető még? Achievementet megtaláltam, de írja hogy 800as fishing kéne, ami ugye már csak 150-es talán. Akkor elég 150ig felvinni a Legion fishinget?
-
Lirion
addikt
válasz
Csokishurka #82304 üzenetére
Subon meg assán pedig meglehetősen könnyű volt a mage tower challange, az outlaw azokhoz képest hipertér ugrás volt nehézségben..
-
Csokishurka
őstag
válasz
#81999360 #82303 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!
Dolgoztam én is értük szívás volt a mage tower subon is meg assán is, csak az outlawot akkor nem toltam.
De most hogy nyomom az outlawot is az a skin tetszik a legjobban de hát így már sajnos nem lesz meg...
Mondjuk elvileg megvan a 2 item a hidden artifact skinhez az is elég frankó. -
Arnold2
őstag
válasz
cyber86 #82256 üzenetére
Jelen!
(#82295) Csokishurka: A mostani gearben már bőven nem lesz akkora kihívás, mint anno volt. Szerintem egy óra alatt letudható a küldi sorozat.
(#82297) whitezo88: Nem biza! És mikor Legionban megkaptuk a lock order hall-ba követőnek, annyi minimális sztoryval, hogy: "Jaj, tudom, hogy hibáztam, nagyon sajnálom és mostantól ígérem, hogy jó leszek.." nem kicsit anyáztam és ütöttem volna el egy úthengerrel..
(#82299) Csokishurka: Az összeset meg lehet szerezni (kivétel az a 4, amit a Mage Tower adott). Bemész az order hallodba, odamész a fegyver panelhez és ott elírja, hogy pontosan mi kell hozzá. Ugyan úgy meg kell szerezni őket. Per pill nem tudok rövidítésről.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csokishurka #82299 üzenetére
Nincs könnyített mód, de megszerezhető mind, kivéve a Mage Toweresek. A Mage Toweres skineket pedig már nem lehet megszerezni, de ha még Legionben megszerezted, akkor tudod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen routert?
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy ruhás topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- IFA 2025: Éles hangon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest