- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csokishurka #82376 üzenetére
"De találtam nagyok sok könyvet neten. (Napkút stb stb) Ezek még aktuálisak vagy a lore részei?"
Igen, nem, talánKb. Cata/MoP-tól felfele, illetve a Chronicles-el nagyon sok mindent áírtak a régi lore-ból. Szóval van ami igaz még mindig a régebbi könyvekből, van ami nem pont úgy van, és van ami teljesen máshogy van. Én ezeket max. élvezeti értékükért olvasnám, nem lore miatt (bár szvsz aki olvasott nagyobb mennyiségben komolyabb fantasy könyveket az nehezen tudja élvezni a WoW-osokat. Bár vannak jobb írók meg rosszabbak, nekem pl. Christie Golden stílusától feláll a szőr a hátamon, de vannak akik szeretik).
Gyakorlatilag amire MoP óta nem mondták rá, hogy az úgy van, ahogy az adott könyvben szerepel, az lehet már nem úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest