Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nekem is pont így néz ki,a játékban nekem nincs semmi választó a karakterek alatt.
De a Battle net kliensben van.A Play gomb felett.
BfA Live
WoW 1 beta
WoW 2 beta -
Csokishurka
őstag
válasz
Giovan!
üzenetére
Én ugyanígy a startert upgradeltem, ami nálam történt az az volt hogy a Legion megvásárlásánál 20 szint korlát feloldódott, de kb csak ennyi, szóval tudtam tovább fejlődni de email meg ilyenek nem mentek.
Ha nálad 24 óra múlva még a szint korlát se oldódott fel akkor valami baj van.Itt nézd meg a battle.neten hogy mi van neked, lehet amikor megvetted nem arra mentél hogy a wow1-et upgradeld hanem hogy legyen egy wow2 accod és akkor azt kell kiválasztani:

Azt nem tudom, mivel most nem tudok belogolni de mintha amikor belépsz a Character választó screenre ott a karakterek alatt van valami account választó gomb, de ne mvagyok benne biztos, de valahol ki kell tudnod választani hogy wow1 vagy wow2 accot akarod használni.
Remélem tudtam segíteni.
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ez tökéletes.

Egyébként ha szeretnéd hogy a karid kicsit törpösebben nézzen ki,van egy alig használt törpszakállam.
Épp most találtam wetlandson.
Vörös.Marksman huntival küldizem wetlandsban,eddig csak instában jártam vele,de nagyon fura hogy mindent lelő egy lövéssel.Nagy ritkán kell kettő.Még a szakáll tulaját is egy aimed shottal és két arcane shottal leszedte,pedig az erősebb fickó volt.
-
Giovan!
addikt
Nem akarok itt noobkodni, de eltelt 24 óra, a jelszót is resteltem, de semmi, még mindig starter edition-ben vagyok a blizz szerint. Kártyáról fizettem, ennyire sokáig tart az átfutási idő, vagy vegyem fel a kapcsolatot a supporttal?
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka
üzenetére
Pedig ma dalaranban fogtam egy ekkora büdös kesztyűt.

Kéne egy fogtam egy ekkora halat emoji.
-
Arnold2
őstag
Lassan átneveztetem a topicot World of Plata -nak, akkora szenvedéllyel pécézitek ki szegény srácot.
Csak mondom..(#83691) Csokishurka: Ez lenne a normális, én is így teszek. Kis színesek a topic életében, ellentétben azzal, hogy kivesézik minden egyes hozzászólását.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Szelep
üzenetére
Én értem. Mythic+-okban egy pack is eltarthat percekig (a raidekről nem is beszélve, ahol a bossok többsége is 5+ perc erős odafigyelés), random hc-ben meg pörgés van. A másik meg, hogy raideléshez úgy kell idő, hogy ott nem nagyon lehetsz afk, míg a pecázást akkor hagyod ott, amikor akarod.1
-
Szelep
senior tag
válasz
Lacee1986
üzenetére
Itt az ellentmondás az érthetetlen, nem az, amivel tölti az idejét. Unja, monoton a "HC" content, de élvezi a legalább annyira unalmas és monoton timewalking stb farmot. Sőt ez még monotonabb, unalmasabb, mert semmi odafigyelést nem igényel, csak agyatlanul menni kell előre.
-
Szelep
senior tag
válasz
Lirion
üzenetére
Meg azt az ellentmondást sem, hogy a mythic insta untatja, de rhc-n letol 8-at is, ha úgy van. Vagy a timewalking farm ugyanez.
Persze mythicen azért csinálni is kell valamit, hogy lepörögjön.Egy normális guildben a raideles pedig valóban jó hangulatban tud telni. A mi guildünkben is ez volt a helyzet. Én a fix időpontokra untam rá. Már jobban szeretek akkor játszani, amikor kedvem van, nem amikor elő van írva.
-
Csapoati
nagyúr
Én már megértettem, hogy itt a két játékostípus ütközik. Mi vagyunk a raiderek, akik szeretnek minmaxolni, szeretik a nehéz bossokat, szeretnek akár +1 ilvl-ért is megküzdeni. Aztén vannak a casualek (lásd Plata), akik azt csinálják, amihez épp kedvük van. Nem szeretnek sokáig instázni, viszont szeretnek pecázni, szigeteket tolni, új karikat felhúzni. Nincs ezzel semmi gond, nem véletlen vannak a játékban még mindig ezek a dolgok. Eleinte én sem értettem, de megpróbáltam más szögből nézni a tevékenységeit és most már világos. Még csak "jobbnak" se mondanám magunkat, másképp játszunk, a játék különböző lehetőségeivel.
-
törölt tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Én is ezt akartam írni, csak nem tudtam volna ilyen higgadtan megfogalmazni.

Plata, én nem értelek, de inkább nem is próbálkozom.
Én csak annyit látok hogy össze-vissza beszélsz, ez nehéz ez unalmas a másikra nincs időd.
Saját magadnak mondasz ellent a hozzászólásaiddal.Biztos neked való ez a játék?

-
Mister_X
nagyúr
"Volt olyan hogy 8 óránál is többet toltuk instát."
Az derék, nekünk elég 2-3 óra is."Sose felejtem el hogy kívülről kellett fújni a taktikát meg minden egyéb marhaságot.
Már ez nem hiányzik."
Szörnyű, nem is értem miért nem még casualebb a játék, miért nem lehet egy helyben állni és kattintgatni az action baron."Jobb a casual random dungi finder."
Biztos nagy élmény heroic dungeonökön végigkattintani 340+ ilvl mellett
"Meg nem is tudnék annyi időt fixen rá szánni."
Nekem napi 2-3 m+ run belefér, az kb. másfél óra, pláne guild memberekkel."Ciki lenne ha az esti raidre nem tudnék menni mert valami közbe jött.
"
Ha ez bármikor problémát jelent, akkor /gquit, nálunk IRL>játék "policy" van, azaz semmi következménye nincs annak, ha valaki épp nem ér rá. Tegnap születésnapja volt az egyik main tankunknak, a másik pedig magánéleti okokból nem tudott jönni, az egyik healerünk diplomamunkával van elfoglalva, egy másik pedig vakációzik. És? 5 főt pug-oltunk a raidbe, annyi volt a következménye, hogy megáltunk HC Zul után."Lehet magyar szerón kéne próbálnom játszani"
Nincs magyar szerver, de egyébként is, minek? Nekem nem hiányoznak a magyarok, semmi extra előnyöm se származna, mert a nagy multi-kulti klánunkban (holland, német, szerb, brit playerek elsősorban) szépen elkommunikálunk angolul. -
Plata
félisten
válasz
Hunner
üzenetére
De régen voltam.
Meg volt adva melyik nap hova mire.
Nagyon régen.
Legion óta nem is játszom magyar klánban vagy szerveren.
Max arathoron hordásként de nem magyarban.
Volt olyan hogy 8 óránál is többet toltuk instát.
Sose felejtem el hogy kívülről kellett fújni a taktikát meg minden egyéb marhaságot.
Már ez nem hiányzik.
Jobb a casual random dungi finder.
Meg nem is tudnék annyi időt fixen rá szánni.
Ciki lenne ha az esti raidre nem tudnék menni mert valami közbe jött.
Lehet magyar szerón kéne próbálnom játszani,de bronzebardon ott a 15 karim.
Nem hagynám ott. -
Hunner
senior tag
Nem csak tryhardolókból, meg fullcasualokból áll a játék. Sosem voltál semi HC guildben ezek szerint. Nyilván kell tudnod a rotát, meg nem árt ha a dps-ed legalább a csapat közepén mozog... De így ne már. Idegeskedés? Nem ütjük röhögve a mitik raideket sőt még a HC-n is progresselünk; jelenleg lemegy Mithraxig minden, és rohadtul nem tryhardolunk, meg üvöltözünk, mikor figyelni kell focus van, de amúgy full jó hangulatban telnek a raidjeink, a normalt meg tényleg egy baráti beszélgetéssel egybekötve toljuk már le. A magasabb mitik kulcsok szintén. 1-1 nehezebb pakk előtt azért átbeszéljük, de rohadtul nem stresszes semmi. Igen, mondjuk ehhez kellett, hogy ne legyen elég nekünk a warfrontos gear, de mióta a csapat minden tagja 360 vagy afölött van ez amit fentebb emliítettem tök általánossá vált.
-
Plata
félisten
válasz
Lajtorja
üzenetére
Az a baj nem érdekel hogy jobb gearem legyen.
Elégedett vagyok azzal ami esik warfronton.
Idegeskedés nem hiányzik,tudom milyen egy komolyabb raid,stresszes.
Ha valamit elcsesznék csak zavarna hogy miattam.
Inkább csak a szórakozást és kikapcsolódást keresem a játékban.
Mythic 10+ insta nem egészen az. -
törölt tag
-
Giovan!
addikt
Sziasztok!
Csináltam egy új accot, megvettem a Compplete Collectiont (a standardot, nem a deluxe-ot), letöltöttem a játékot, de valamiért starter edition-ben ragadtam. Teljesen új accountról van szó, egy percet sem wowozott még rajta senki. Megnéztem az account settings alatt, azt írja active starter editionöm van. A Blizzard Support oldalon a Remove Starter Editiont próbáltam, az nem segített.
Ilyenkor mit lehet tenni? A válaszokat előre is köszönöm. -
Plata
félisten
válasz
üzenetére
Ha a max szint 200 lenne,az durva lenne.
A 120-at is sok már elérni.
Hatvan után nagyon belassul a fejlődés,a cata és panda részt meg kifejezetten nem szeretem,de addig jó.
Bár most szerdán megint timewalking lesz,oda van kedvem menni nagy karival.
Van is tervem hogy mit kezdek a tokenekkel.
Paladinom még csak 74 vele nem fogok tudni elmenni timewalkingra sajna,de nagy karikkal tervezem letolni.
A 120-asokkal megpróbálom a heti küldit is megcsinálni,ha lesz időm. -
Plata
félisten
Nekem azóta indult be hogy meglett a dark iron dwarf.

Azóta állandóan dark iron törpözök,az lesz a gond ha eléri 120-at.
De addig el leszek vele.
Remélem hogy 8.1 hoz valamit ami miatt érdemes lesz nagy karival is játszani.
Raidelés meg mythic nem érdekel.
Mage karival voltam mythic instákon is,de nem izgat.
Untat.
Dark iron paladinnal letolok zsinórban 6-8 random instát és nem untat,de nagy karival már az első mythicen kell a kávé mert félő bealszom.
Egyébként nagyon bejön a Marksman hunti,de valamiért mindig hamar kifogy nekem a focus-ból.
Beast master vagy survival huntival nincs ilyen gondom.De marksmannal gond van instában.Kevés a focus. -
lakisoft
veterán
Az idei blizzcon milyen ajándékot ad wowban? Ha jól láttam petet nem. Mi lesz a fő attrakció most?
-
fauv
őstag
köszi Urak !
-
Szelep
senior tag
-
fauv
őstag
Srácok van valami glyph vagy valami encha ami nem repus amivel gyorsítani lehetne a mininget és a herbát, mármint a castolás sebességét ?
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Honnan érdemes digitálisan megvenni a legutóbbi kieget, ahol megbízható és jó áron van? -
-
Plata
félisten
Kis szintű insták teli vannak arcane mage karikkal.
Mitől lett most ilyen népszerű az arcane mage?
Gnomereganban mind a három dps arcane mage volt. -
Plata
félisten
válasz
Csokishurka
üzenetére
Mókás.
De még mókásabb hogy igazam lett.
😁 -
törölt tag
válasz
Skyhunter
üzenetére
...de nem ennyire...

-
Plata
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
Egy rakás küldetés.
7th legion exalted repu,war campaign fullon.
Ha az exalted és a war campaign kész akkor jönnek a küldetések,elég sok.
Motherlode insta is kell.
Szerintem a küldik elég fárasztóak.
De a dark iron törp nagyon mókás.
[kép](#83638) CactuS
Ne viccelj,mi nehéz a highmountain taurenben?
Egy délután megcsinálod a highmountain sztorit,reput is kapsz,utána már csak az exalted reput kell összeszedni,az sem nehéz,wq-kat csinálsz és kész és ha van invasion azt is,pár nap és megvan.
Ha van 120-as karid,azzal szerintem a highmountain sztori pillanatok alatt kész. -
Plata
félisten
válasz
üzenetére
Igazából csak 120-ig tervezem hogy tankolok,hogy felhúzzam vele karaktert.
Eddig nagyon bejött,mindössze kétszer volt gondom instában.
Egyszer valami papnak volt gondja velem,hogy mi nem tudom,ravencrest szerverről volt.Szerintem az volt a baja hogy dark iron törpöm volt,mert csak köpködni tudott.Hílelni meg engem nem akart.
Másik instában meg egy túlbuzgó mócsing minden vackot ránk húzott.nem várta meg hogy tankoljak előre rohant és behúzott mindent.
Heroic meg hasonlók tankolása nagyon nincs tervben,ahhoz már öreg vagyok.
De prot palával könnyű fejlődni. -
Plata
félisten
Dark iron törpe paladinomat én is icy veins build szerint csinálom.
Még csak 67-es szintű és jól el is vagyok vele.
De ma Bc instában egy dps azt mondta rossz a talentem.
Pedig eddig jól boldogultam. -
Joezyka
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
köszi köszi, meg a többieknek is!
Még csak lvl-ingnél tartok, csak egyik ismerősöm azt mondta, hogy 1st prio a Haste, aztán mastery, én meg nem értettem miért.
Most csak annyi kellett, int mellett a crit->haste, stb a sorrend.
high lvl contetnbe még nem gondolkozok, majd 120-on
Amúgy azért kérdezek ennyi hülyeséget, meg értetlenkedek, mert BC után abbahagytam, és azóta sokat változtak a dolgok. (kapkodom is a fejem meg google-zok ezerrel, amikor látok valami újat, már amivel találkozok).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Icy Veins azért nagyon jó alapot ad, ha másra nem is, szépen elmagyarázzák a basic rotationt és a talenteket. De természetesen az aktuális buildje a playernek nagyban függ személyes preferenciától és az adott környezettől (pvp, dungeon, raid, leveling), trinketektől és a rendelkezésre álló traitektől. Az én esetemre:
Demonology warlock és Survival Hunter esetén magam tapasztaltam ki a nekem fekvő talenteket, mondjuk ez tipikusan két spec, ahol van mozgástere talentek esetén a playernek, továbbá van egy 340 item leveles Galecaller's Boonom, ami akkora bónuszt ad, hogy egy 355-ös trinketet se raktam be inkább a helyére. Ez meg is dobja a BM hunterem is, enélkül lehet nem is használnám.
Demonology helyett viszont inkább Destructiont vagy Afflictiont játszok, mindkettő kötöttebb és sokkal jobban függenek az aktuális azerite traitektől. Destructiont mythic+-ra hozom a stunloco és az aoe miatt, afflictiont meg raidre és pvp-re. De sokszor inkább destrozok, mert megszenvedtem a zöld tűzért

Holy paladinnak kb. mindig cserélgetni kell a talentjeit, mert teljesen eltér mind a pvp, mind a dungeon, mind a raid build, éppen mi kell.
-
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
-
Csokishurka
őstag
-
Joezyka
senior tag
frost mage-nek milyen statok kellenek?
úgy értem, hogy haste/crit/stb? -
Hunner
senior tag
Mennél, csak lassabban. Automatikusan telik a csík, de befolyással van rá a "player contribution", onnan lehet tudni, hogy nem full auto, hogy az USA-ban hamarabb kezdődött az első, mégis EU-ban lett kész a war effort hamarabb. Mindig kb 5 nap alatt lesz kész és az első nap ugyanannyira gyűlik mint az utolsó nap.
-
Plata
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha nem rakna be senki adományt nem mehetnél utána warfrontra.
Vagy mi a ragyára. -
Plata
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Azerite powert adnak és reput.
Azt hiszem. -
Arnold2
őstag
válasz
Lacee1986
üzenetére
Sajna nem, büszke Allyis vagyok, voltam és leszek is

Marad akkor a guild, bár ott vagy megvan már a fix group vagy nem indul annyi m+, amennyit én szeretnék.
Illetve egész szép a casual HC raid progressünk és nem tudom miért, de egész szépen potyognak az itemek nekem. Így inkább akkor annyira nem erőltetem a m+-t.
-
törölt tag
-
Mister_X
nagyúr
Allisok gondolom most kezdtek el nyilvános gyűjtést szervezni Arathira.
Valaki leírná nekem, hogy mit kérnek az ottani vendorok beváltani?
-
Viktor77
titán
Elöbb nem tudtam pontosan mennyi a megfelelő itemlevel a 370-es cucchoz. Azóta kiderült:
Note: The hotfix increases the cap up to 370, but, considering player reports, you need to be at least item level 367 to 370 in bags to have a 370 reward from the Emissary. Otherwise you'll receive a 355 Azerite piece."
-
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Kérdeztem, hogy mi lesz szerdán, tehát mi fog történni ami által már 370-es geart is lehet kapni.
Erre kaptam azt a választ, hogy az lesz szerdán ami mindig.Én úgy gondolom hogy nem minden szerdán kapunk olyan patchet amitől 370-es geart kapunk.
A jó válasz a kérdésemre ez lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest