- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Sziasztok,
Mocskos jó eddig a kiegészítő, bár valószínűleg azért is élvezem mert végre használható megint a Priest.
-
vvega30
senior tag
Na az van, hogy átmentem a másik szigetre de ott egy hirtelen ötlettől vezérelve vissza hseltem. Most nem tudok átmenni se csónakkal se griffel. Okosan abandoltam az ottani qt amit felvettem hátha segít. Persze nem.
Hogyan jutok át? Ötlet?
Tudom, hülye vagyok de ezt most hagyjuk -
Semin
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csokishurka #81984 üzenetére
Kizárólag a Mage Tower-es artifact fegyver kinézetet nem lehet megszerezni utólag, illetve a raidek "időben" teljesítéséért járó achit (na meg raidben 100%-al eső mountok vissza vannak nerfelve minimális %-ra, de attól még tulajdonképpen megszerezhetőek). Minden más elérhető.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #81984 üzenetére
Tudtommal nincs változás.
-
Csokishurka
őstag
Legionba nem szereztem meg a class mountot a rugónak.
Most már megvehető esetleg vagy még mindig ki kell küldizni? -
Roland861010
veterán
Jelenleg PvP guildben töltöm a napjaim de kikapcsolt war moddal ,ugyanis ez eddig a legszebb kiegészítő én szerintem !
Minden métert élvezet felfedezni és nincs kedvem mások szarakodasas miatt végig rohanni csak a területeken !117-es szintig menten Vuldumban quest + insta komboval!
-
KraX
őstag
válasz
whitezo88 #81979 üzenetére
Igy van, veteran jatekoskent engem mar teljesen hidegen hagy a pvp. Tobb evet huztam le meg a kezdeti idokben pvp szerveren es nagy fun volt egymast csapkodni top levelen, de ma mar nyugnek ereznem kinlodni a tobbiekkel, ezert be sem kapcsoltam a warmode-ot. Igy vigan kvesztelek es felfedezek, treasure huntolok es nem zavar senki ebben. Ennyi.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Cathfaern #81978 üzenetére
BG-k skálázódnak, ahogy észrevettem, world PVP nem.
@Roland861010: ki kell kapcsolni a picsába a war mode-ot és akkor nem gankelnek le nyílt terepen. Ha meg elárasztják a területet a másik frakcióból, akkor át kell menni egy másikba questelni. Még szerencse, hogy skálázódnak a területek és van quest dögivel, ugye.
De aki bekapcsolva hagyja a war mode-ot, az vállalja a kockázatot, nem puszira jár a +10%.
@whitezoo: allisok Vol'dunban, hordások Stormsong Valley-ban szoktak bohóckodni észrevételem szerint.
-
Roland861010
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Roland861010 #81977 üzenetére
Melyik szerver? 115 vagyok Bloodscalpon H es meg hordast is alig latok nemhogy allist
tegnap este Zuldazar szelen bekostolt ket 120as de mounton voltam es leleptem. Evekkel ezelott tenyleg kemeny volt mikor Hinterlandsban Hillsbradban neha keptelenseg volt fejlodni mert a rugok meg druidok ambusholtak a 30-40eseket es tele volt veluk a terep. Ugyhogy ne sirjanak mert korabban tenyleg nem volt valasztas.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Roland861010 #81977 üzenetére
Nem skálázódik már pvp is? Szóval hiába 120-as, úgy csapkod mint ha veled egy szinten lenne. Vagy ezt csak be akarták vezetni de nem került be?
-
Roland861010
veterán
válasz
Mister_X #81976 üzenetére
Itt nem ez a baj!
Eddig bekapcsolt war móddal játszottam mert 1v1-ben el vagyok a saját szintemen lévőkkel !De! Amikor egy 113 szinten lévő allist egy csapat 120-as kísér azért az gáz és fogják az egész területet ki írtják !
Tudom mi a lényege az egésznek de ezt lehet normálisan is csinálni szerintem!
Csak felfogás kérdése az egész!
Én is offoltam a warmodot inkább
-
Mister_X
nagyúr
Imádom, ahogy a pleb sír a war mode miatt. Hogy a szemét allisok már megint sorra gankelik Vol'dunban és elb*sszák a fejlődését és a Blizzard nyerjen karót. Hiába mondja vagy tíz ember, hogy akkor kapcsolja ki a fenébe, de akkor meg az a baja, hogy ugranak a bónuszai.
This is war.
Mi is szépen átmegyünk savage módba, ha Kul'tirasba megyünk wq-t csinálni. bekapcsolták a war mode-ot? Majd rájönnek, hogy nem kellene.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
whitezo88 #81971 üzenetére
Nem biztos van értelme várnod, simán 2-3 órákat írnak queue time-ra. Egy tank srác írta redditen, hogy a guildjében a dps-ek be se jelentkeznek, mert hamarabb online lesz ő meló után, mint hogy behívja őket a queue ...
Iszonyatos tank hiány van ahogy olvasom (én még nem tartok ott, hogy tapasztaljam is, meg druiddal úgyse gond
)
-
whitezo88
nagyúr
40 perce vagyok queueban egy normál Ataldazalra DPSként. Jó dolog...
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #81961 üzenetére
Legionban egy ideig outlaw voltam utána assa,most küldizés miatt vissza raktam outlaw-ra mert az mókás.
Kicsit papírnak meg gyöngének érzem,4-5 ellenfélnél már gáz van.Bár érdekes elitet le tudom verni könnyen.
Rugóval Stromsong valley-ban kezdtem.A zsebelésnek semmi haszna.Csak szemét meg sok baromság jön belőlük.Még ne találtam olyan NPC-t aki adott volna zsebelős küldit mint legionban.
BfA-ban nem lehet pénzt keresni zsebeléssel? -
ldave
félisten
válasz
Csokishurka #81963 üzenetére
Szerintem most nagyon jó, de Legion-ben sem volt rossz, bár a Artifact fegyó skillje kicsit hiányzik, de erősebb lett a Shadow Blade, visszajött a Find Weakness és a Shadow Dance is tovább tart picivel. De még messze vagyok 120-tól, szóval csak alapjaiban tudok mit mondani.
-
ldave
félisten
válasz
Csokishurka #81961 üzenetére
Én Legion közepén váltottam Sub-ra (Legendary miatt) és azóta azzal játszom, nekem bejött, de kellenek hozzá a PVP talentek, hogy igazán hatékony legyen.
-
Csokishurka
őstag
Valaki rugót tesztelte már (Assa érdekelne főleg vagy Sub)? Már viszket a tenyerem hogy toljam csak most még nem lenne sok időm de lehet nem bírom majd ki
-
whitezo88
nagyúr
Quest kérdés, Horda:
Mikor a szövetségeseket gyűjtöm és bent van hogy lehet menni Highmountain, Nightborne meg Maghar felé, nekem előbbi 2 adott questet, Eitrigg nem... miért?
-
KraX
őstag
válasz
Csapoati #81948 üzenetére
En is lassan haladgatok ugyancsak bm hunterrel jelenleg 117-en allok, eddig jatszi konnyedsegu a content. Alap raidfinderes 217-es gearben jottem at. Most valami 267 korul vagyok es kicsit visszaesett a dps mert nagyon lecsokkent a haste (es a tobbi secondary stat is csak nem ennyire) 26%-rol 9%-ra ami erezheto, de igy is nagyon trivialis meg a content, amit nem banok szintezes alatt. En most tolom le az osszes elitet mert most meg nagyon egyszeruek, 120-on vsz erosebbek lesznek de addigra mar mehet a gearelodes es koncentralhatok arra. Most ugyis utba esik a legtobbje a terulet felfedezesek alatt.
-
Janusz001
őstag
Én is meguntam, hogy sokszor megkergetnek a véletlenül beagrózott mobok, mentem protra, így nincs gond.
-
Roland861010
veterán
válasz
echterion #81947 üzenetére
Világ életemben huntere volt a mainem de legioban ugy megutáltam hogy most inkább kezdtem egy DH-t Bfa-ban !
Ennyire nem élveztem még egy karakterrel sem játszani .
Mindegy hogy tank vagy dps-en tolom a mobok olvadnak meghalni nem lehet vele és instant behív a finder ! -
Csapoati
nagyúr
-
-
Danex
addikt
CrossRealm Raidek hogy vannak most? (Nem LFR)
-
Mister_X
nagyúr
Horda oldalon Zuldazar - Vol’dun - Nazmir sorrendet ajánlom (nekm Nazmir volt a második), mert sztori szempontjából így logikus. Uldir raid Nazmirban lesz és van benne boss, ami Vol’dunból ment át.
“spoileres” leírás:
Vol’dun main story line során újraélesztették Mythrax-ot, Uldirt pedig sztori szerint egyesített zandalari expedíciósok, loák és hordás alakulatok ostromolják. Mármint a blood troll főhadiszállást, de Uldir ott van alatta. Vol’dunban nem volt ilyen össznépi lepacsizás. @Lacee1986: hunterrel is kényelmes meg gyors, BM hunterrel pofonegyszerű - amíg pet aggrozta a mobokat, addig én gyűjtögettem vagy aggroztam mást én is. Marksmanship meg képe one-shotolni az egyszerűbb mobokat és az elite-eket is elporlasztja.
-
Badlof2k
senior tag
Valakit nem szokot neha Insta kozbe csakugy kidobni a jatek?🤔 fura mert Legionbe sose talalkoztam ilyennel
-
KraX
őstag
válasz
echterion #81938 üzenetére
Igen. Ott volt egy fix peted (Hati) ami az artifact fegyverhez volt kotve talan, de mar elmult. DPS szempontbol nem ez a ket petes talent a nyero egyebkent, de en is ezt hasznalom amig szintezek mert tetszik.
(#81936) Lacee1986
Nalam (egyelore) tokeletesen mukodik a Details is, bar lehet, hogy tobb eroforrast eszik mert ahogy nezem sokkal tobbet tud mint a tobbi dmg meter. -
echterion
nagyúr
Hm, tegnap váltottam BM-re, végre nem egy nyomi puskával kell szerencsétlen elfnek rohangálni (mondjuk, erre kiesett egy puska, ami sokkal jobb volt az íjamnál, de ezt legalább később le lehet cserélni...). Ez a két petes felállás nagyon bejön, ez légióban is így volt?
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Jack Oneill #81930 üzenetére
Nekem a Skada jött be. Detailsel állandóan volt valami bajom, dobálta a hibákat elég sűrűn.
-
KraX
őstag
válasz
Mindkettot hasznaltam, nekem a Details jobban bejon.
-
Tavares
tag
sziasztok,
Ragnaros hordában játszom, munka és egyéb okokból kifolyólag nem érek rá minden nap játszani, amikor igen akkor meg szívesebben PVP-zek. Ezek alapján tud nekem ajánlani valaki egy magyar casual guildet?
köszi
-
csontfox
csendes tag
nem ismer valaki egy olyan action bar addont, ahol meg lehet adni, hogy pl a 3. 4. bar szinkronizáljon a talent specek közt? pl ha a 3,4-es baron toyok mountok vannak, és specet váltok, akkor a másik specbe is pont ugyan olyan legyen
hogy ne kelljen folyamatosan kézzel állítani
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Details. Esetleg Skada
-
Jack Oneill
veterán
Feltennek egy koltoi kerdest. Recount vs Details. Ki, melyikre szavaz?
-
ldave
félisten
Területekre sztori szempontjából van valami ajánlott sorrend vagy teljesen különálló, mint Legion esetében?
-
KraX
őstag
válasz
DjDanee87 #81922 üzenetére
Annyira nem relevans, de fejlodes kozben tomegevel lehet behuzni a mobokat. 114-en siman szolozhato volt mondjuk egy 1.2M HP-s hosszu nyaku brutalsaurus vagy mi volt a neve, igaz ott mar kellett a mend petet is hasznalni, de nem utott akkorat, de akkor ez 120-on valtozik ezek szerint.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Badlof2k #81921 üzenetére
Van egy rakat magyar guild Arathoron, én is ott vagyok. /join hun és tuti találsz majd felvételt hirdető guildeket.
Meglett tegnap estére a 120 és egyenlőre nagyon nem jön be a dolog. Elvette a Blizzard a WQGF addon könnyű csapatos WQzás lehetőségét, soloban meg ha 2 mobot húzok be már kell valami DPS vagy túlélő CD - anélkül erősek. Nyilván ez részben az alacsony (asszem 285) ilevel miatt is van, egyik fegyverem még 259, de ez brutális így. Na majd remélhetőleg normal insta dob valamit ma.
-
Shuty0419
csendes tag
Sziasztok!
Eddig Silvermoonon játszottam allisként egész legion alatt, angol guildekben, és most a karakter boost miatt nem kell végig grindolnom a szintezést, tehát szeretném megkérdezni, hogy melyik szervert ajánljátok alli oldalon ahol azért találok magyarokat is? -
KraX
őstag
válasz
Cathfaern #81917 üzenetére
Pontosan, casual szinten csak az szamit, hogy mennyire tetszik az adott class, pro szinten pedig nem itt fogja megkerdezni az ember, hogy mit kene inditania -> goto 10.
Szoval vissza az elso sorra, olyan karaktert/fajt inditson mindenki amilyet akar es tetszik neki minusz pro szintu jatekosok.
En pl nightborne BM hunterrel jatszok mert az tetszik meg ha nem is optimalis a pve-re a faj/class combo, de ez egyaltalan nem erdekel.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Peddy789 #81910 üzenetére
Shaman dps régen nem létezett. Se a retri. Feral jelenleg pvp-ben op, pve-ben kicsit gyengébb, de ez olyan dolog hogy mythic-re senki nem vitte amíg az egyik versenyen az egyik srác véletlenül belockolta magát feralra aztán megnyerték a versenyt annyira op volt... szóval jelenleg általában előítélet többet számít egy spec dps-énél mint a tényleges értékek. Igen, utility és mobility kicsit más tészta, de igazából itt se olyan rossz a helyzet. Retri-nek gyenge a mobilityje, de tele van utilityvel. DK hasonlóan. Szóval elég jó a balance átlagban nézve, megkockáztatom sokkal jobbra nem is lehet anélkül összerakni, hogy ne legyen az összes class ugyanaz csak más skinnel.
-
persil
nagyúr
válasz
Balcsix #81900 üzenetére
En pvp-ben mondjuk eleg nyomorult vagyok, de bg-n az szokott lenni, hogy leolvasztok 3-4 figurat, aztan megerkezik egy terminator es stun, silence, interrupt, spell lock, freeze, root egyszerre
A masik szenario, amikor seta kozben sap, es mire szabadulnek 3 ember uti a fejem, mint a repatSzoval summazva, ha van tavolsag lovoldozni, akkor nagyon eros a lock, de total mozgaskeptelen. De mondom en full szar vagyok
-
echterion
nagyúr
válasz
malacka87 #81889 üzenetére
Eh...nekem 4 óra alatt lett meg másfél szint. Mit csinálok rosszul?
Amúgy nem rossz eddig a kieg, bár a légiós q-ek jobban bejöttek nekem. Tök jól indult az egész Jaina-val, de aztán ellaposodott picit. De a zenék tetszenek, a környezet szép. Utána kell néznem, hogy mi is történt Theramore-ban, mert így eléggé nem értem a miérteket.
-
Peddy789
őstag
válasz
Csapoati #81901 üzenetére
hat ez azert nem tulzottan igaz, pl shaman dpsek eleg fosok minden video alapjan, meg feral druid, ret pala is kuka kicsit. Nem csak a szamok szamitanak, a kepessegeket mar nemfogjak hotfixelni. Tehat mobility pl fix.
persze attol fugg mit akar az ember, de mythic 5fosre azert megvannak a favoritok, rugo, mage, dh, warri, dk stb. Sok video van youtubon meglehet nezni mit gondolnak errol a prok.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
muszurkefal #81905 üzenetére
+1 Pappal nyomom en is, nagyon jo szerintem. Shadow es Disc a kedvencem.
-
Balcsix
senior tag
válasz
muszurkefal #81905 üzenetére
Nem lényeg, hogy hasonlítson, úgy is szeretek új dolgokba beletanulni, csak legyek minél hasznosabb láncszeme a játékos bázisnak
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
Balcsix #81900 üzenetére
Szvsz healernek Holy/Disc pap, amelyik jobban tetszik. Akik azt mondják, hogy a Holy unalmas, azok hazudnak.
A Disc fan, és teljesen más, mint amit abból a korszakból ismerhettél.
Ha pedig "lockozni" támad kedved, ott van a Shadow ág, ami azért még mindig hasonlít rá.#81907: Hát a Holy/Disc Priest azért elég hasznos tud lenni
Pláne úgy, hogy ő az egyik, aki visszakapta a buffját: Power Word: Fortitude. -
TBT
addikt
Van olyan, aki megvette digitálisan majd most beírta a Collector's kódját? Valóban kapott jóváírást a Blizzard számlájára? Ha igen, mennyit?
-
Csapoati
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest