Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
"De találtam nagyok sok könyvet neten. (Napkút stb stb) Ezek még aktuálisak vagy a lore részei?"
Igen, nem, talán
Kb. Cata/MoP-tól felfele, illetve a Chronicles-el nagyon sok mindent áírtak a régi lore-ból. Szóval van ami igaz még mindig a régebbi könyvekből, van ami nem pont úgy van, és van ami teljesen máshogy van. Én ezeket max. élvezeti értékükért olvasnám, nem lore miatt (bár szvsz aki olvasott nagyobb mennyiségben komolyabb fantasy könyveket az nehezen tudja élvezni a WoW-osokat. Bár vannak jobb írók meg rosszabbak, nekem pl. Christie Golden stílusától feláll a szőr a hátamon, de vannak akik szeretik).
Gyakorlatilag amire MoP óta nem mondták rá, hogy az úgy van, ahogy az adott könyvben szerepel, az lehet már nem úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kb. Cata/MoP-tól felfele, illetve a Chronicles-el nagyon sok mindent áírtak a régi lore-ból. Szóval van ami igaz még mindig a régebbi könyvekből, van ami nem pont úgy van, és van ami teljesen máshogy van. Én ezeket max. élvezeti értékükért olvasnám, nem lore miatt (bár szvsz aki olvasott nagyobb mennyiségben komolyabb fantasy könyveket az nehezen tudja élvezni a WoW-osokat. Bár vannak jobb írók meg rosszabbak, nekem pl. Christie Golden stílusától feláll a szőr a hátamon, de vannak akik szeretik).