- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
csecso22
tag
A játék hogy számolja az item levelt?
-
tPedro_
őstag
A tokeninfo oldalon szépen látszik, hogy az USA-ban hogyan hullamzik a token arfolyam 20 és 25k gold között.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
LaMazZz #61692 üzenetére
- US-ben a kezdeti árhoz képest visszaesett. Kérdés EU-ban milyen áron indít a Blizzard. Nehéz megmondani, hogy mivel jársz jobban... de igazából szerintem maximum +-10k ingadozás lehet. Ami látszólag nem sok pénz, de ha ennyi tényleg számít, akkor hosszútávon úgyse fogod tudni fizetni csak goldból, szóval akkor meg ezért nem számít
Konklúzió: passz.
- Ha inaktív az acc-od, akkor nem kell hogy egy karakternél legyen a gold, viszont egy realmen kell lennie annyi pénznek, hogy meg tudd venni a tokent. Aktív accnál egy karakternél kell hogy legyen, de ugye akkor meg nem probléma.
- GC alapján jelez. Ha van token nálad, akkor ha jól tudom automatikusan felhasználja ha lejárt az játékidőUS indulásnál előfordult, szóval jó ha tudja mindenki, hogy nem lehet nálad egyszerre $-ből és goldból vásárolt token. Ha az egyik van, akkor a másikat nem engedi megvenni.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Hogy lesz itt a wow token téma holnap ha bejön akkor már venni is kell vagy még nem?
Meg egy karinál kell meglenni hozzá a megfelelő aranynak vagy nem?
A játék az majd jelez a játékidőd lejárta előtt? -
warcat
veterán
Az én előfizum pénteken járt le ,de úgy voltam vele, ha kell inkább kihagyok 1-2 hetet de nem veszek már pénzért,úgy tűnik bejött
-
neato3loco
senior tag
Tehát, ha jól olvasgattam, lehet majd fizetni játékbeli fizetőeszközzel? Jézusom, már most spórolok akkor a WOD-ra, és csapatom neki!
-
nonsen5e
veterán
válasz
BoneDragon #61688 üzenetére
Nem írod fel sem tűnik, hogy 21.-e nem szerda... Utóbbi napokban minden időérzékemnek annyi lett valamiért.
ldave: Nekem szombaton, pont kapóra jött. Bár az elkövetkezendő két hónapban nem nagyon fogok tudni játszani, goldom azért van bőven; megspórolok 4k forintot így is, úgy is.
-
nonsen5e
veterán
Holnap jön a token!
http://eu.battle.net/wow/en/blog/18792370 -
etooo
senior tag
válasz
frostitualt #61683 üzenetére
A fenti kép a hivatalos Blizzes bemutató videóból van, és valójában is így működik. [link]
-
ldave
félisten
válasz
parandroid #61678 üzenetére
Volt valami screenshot, hogy ha lejárt acc-cal lépsz be, akkor felajnálja hogy megvedd gold-ból, persze ha van annyi pénz valamelyik karakterednél.
-
Viktor77
titán
válasz
parandroid #61678 üzenetére
"You can log into your account despite not having any game time now (that's implemented in 6.1), however you'll have the same restrictions as a trial account. Either way, due to this, you can log into your account and access your character screen where you'll purchase game time even if you don't have any at the moment. "
-
-
J o e
tag
Sziasztok!
Tudtok arról valamit, hogy mikor vezetik be nálunk a goldért vásárolható gametime tokeneket?
-
csecso22
tag
Szisztok
A Lost Conqueror tokeneket hol tudom beváltani? -
DrGonzo22
őstag
Ha valakiben esetleg felmerülne, hogy normal BRF-et pugol alttal, készítsen be aszpirint és eleniumot...
-
Healbacsi
őstag
válasz
TommyGun #61655 üzenetére
Te meg csinalod a napi questeket? Apexisert semmi ertelmeset nem lehet venni.. Illetve lehet, de ahhoz ipari mennyisegben kell gyujteni.
Nekem 7 karim van 100-on, es csak akkor megyek ki a garrisonbol (alt karival), ha csapdazni megyek nagrandba. Szemely szerint erre kar lenne a repules. Mainnel meg tele vagyok ide-oda teleporttal.
-
TommyGun
őstag
Bevallom az első 1-2 karinál fun volt hogy nem tudok repülni de a sokadik altnál meg a napi küldiknél 30szorra kifejezetten zavar már hogy lovagolni kell...meghát szeretném használni a szép pacikat is mert a varacskos disznó annyira nem jön be mint az ICCs sárkányok...
-
törölt tag
Arrol volt mar szo, hogy mikor kerul vissza a repules lehetosege?
-
-
warcat
veterán
@WarcraftDevs Will the crafted gear be getting another stage upgrade to be on par with HFC gear in 6.2?
Yes. You should see this in the near future.
Micsoda élmény lesz legyártani egy cuccot AHzásra...
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Fandango #61644 üzenetére
Ezekre az "egyéni", tehát csak a classokat érintő változtatásokra nem sokat kell adni, ez nem más, mint a következő tierben megszerezhető itemekre való finomhangolás. Emlékszem alig 2-3 hónapja micsoda sírás ment a mage fórumokon, hogy mennyire megnerfelik a fire-t, stb. aztán már single targetben is a fire a legmagasabb dps-t adó build a legújabb warcraftlogs-os táblázatokon... (és nem csak a mage buildek közül, hanem az összes class összes builje közül).
Szerintem az egyedüli komoly változás az aspect of the fox törlése, aminek annak ellenére is örülök, hogy mage-et játszom. Egyszerűen rém erős jelenleg a ranged dps a melee/DOT buildekhez képest, és ez elég nagy részt a foxnak köszönhető, mert így megszakítás nélkül lehet mozogni és castolni... (legalábbis icy flows + fox = 99%-os activity..., de szerintem egy wlock is simán hozzá, csak átvált ToC-ra fox nélküli mozgási szakaszban). Tehát nem elméleti, hanem valós dps-ben a melee és a dot relatív lemaradása lesz ezzel orvosolva, ami szerintem helyes döntés, mert milyen alapon legyen bárkinek is magasabb dps-e pusztán a class/buildje miatt... Mondjuk kérdés, hogy így a hunter mennyire lesz kordában tartva, mert őket a mozgás fox nélkül sem nagyon zavarja tudtommal
Személy szerint ezt a fajta casztolsz, vagy mozogsz irányvonalat, akkor tudnám igazán támogatni, ha a bossfightok mechanizmusa nem a véletlen eseményekre helyezné a hangsúlyt, hanem józan ésszel/ intuícióval lehetne előre helyezkedni egy későbbi (az elkerülésnél lényegesen több mozgást igénylő) esemény elkerülésére. Persze ebbe is kéne valamiféle randomitás, különben guide-ból kimásolható lenne a legoptimálisabb mozgás. Olyan fightokra gondolok, ahol jól koordinált előpozicionálással jelentősen lecsökkenthető a mozgásra kényszerítő eseménnyel kiváltott mozgás. Magyarul, aki rosszul pozicionálja magát, az utána brutális mennyiségben legyen mozgásra kényszerítve. És mindez persze akkor érdekes, ha az előpozicionálást raidszinten (vagy legalább 5-8 játékossal a raiden belül) kell megvalósítani. Az olyan teljesen random mozgási kényszert, mint pl. a demolishion nem tartom jó designnak, mert egyrészt semmiféle előhelyezkedésre/esemény alatti jobb helyzet felvételére nem ad módot, másrészt teljesen véletlenszerű (van,a mikor egy teljes demot ki lehet állni 0 mozgással, és van amikor 3 narancssárgát közvetlenül berak az ember alá...).
-
Fandango
veterán
6.2 PTR patch notes, monk NERFHAMMER strikes again.
Hova a fa*omba nerfelik mar megint a monkot??? -
BoneDragon
veterán
Annyira tudtam már a kieg elején, hogy archimonde is bent lesz mint raid főboss... Bárcsak a lotto megnyerése is ilyen könnyű lenne.
-
-
tPedro_
őstag
Igen, kint van a 6.2 ptr patch notes.
-
ldave
félisten
#pr0tip a hétre:
-
törölt tag
válasz
Padlás #61633 üzenetére
Igen, mert ez sokkal jobb.
Tény, hogy olyan kérdéseket tesz fel ami fél perc google után kideríthető, de ez miért lenne baj?
A második felét nem is értem a mondanivalódnak. HSZ gyűjtés? Pénz jár érte, vagy valami más extra? Kit érdekel hogy kinek mennyi hozzászólása van?
-
Padlás
senior tag
válasz
ígyvanferi #61632 üzenetére
Nem látom, hogy miért is jobb a felsoroltaknál az, amit ő művel ebben a topikban.
Az már megint más kérdés, hogy a fél perc google helyett inkább vár órákat a válaszra... A hsz gyűjtés is szép szakma a maga módján.
-
Micsurin
nagyúr
Ha karaktert tranferel át akarok tenni egy másik realmra , akkor utána lehet frakciót is választani , vagy az marad alap helyzetben ?
-
-
orc88
őstag
Viccnek szántam
-
Micsurin
nagyúr
Olyan fura , egy F2P játékhoz képest , itt jön rendesen az arany is , a mobok is azért dropolnak és nem érzem minden sarkon a lehúzás szagot
-
Micsurin
nagyúr
Öröm , hogy a Boost mellé kaptam Mountot , tök jópofa griff , de Azerothban valamiért nem tudok repülni ? külön skill ? vagy szimplán nem lehet de majd lehet ?
szrk.: Arathor , alli
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #61613 üzenetére
Én panda monk akarok lenni
ennyi a lényeg , mert nagyon bejön ez a Keleti style
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Micsurin #61612 üzenetére
A hordás vagyok nem azt jelenti, hogy azzal az oldallal szimpatizálsz, olyan fajjal akarsz játszani? Csak mert akkor nem gondolnám a legjobb ajánlásnak az arathor allit.
Jó az a ragna horda oldal, a PVP úgysem world PVP-t jelent (kéne, hogy jelentsen) elsősorban. Szóval BG-n, arénában mindenhogy találsz ellenfelet.Bloodscalpot mihez kapcsolták hozzá? Csak mert már nem is látom a wowprogress listájában.
-
Micsurin
nagyúr
Akkor melyik szervert ajánlanátok ?
-
Micsurin
nagyúr
Hordás vagyok , Ragnaroson akarok kezdeni , mert sok a magyar és PvP ( Ott tolóm el a 90-es boostot) valami hátrányra számítsak ? (nem fognak azért 5 percenként lenyaklani ugye ?
)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mister_X #61600 üzenetére
Figyelj , mentem Aquaba (hangkártya szüleim gépébe), ott arany ára volt az optikai kábelnek szóval Pólus , 50 méter az Aqua ponttól a Media , bemegyek optikai a kosárba majd a polcon 11500- , 11.000-ért vettem volna a konzolvilágban de ismételten (mint általában soha
) nem működött a kártya terminál , ezért ott voltam , ott volt a WoW , volt a kártyámon , most meg már Draenorban kóborlók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged