- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Micsurin #61499 üzenetére
(OFF)Nem egy topicban róják fel a helyesírásod és te is töredelmesen bevallottad, hogy lusta vagy, nem nyelvtanóra, stb. Magyarul nem vagy képes ennyivel sem megtisztelni azt a nyelvet, amit beszélsz.(/OFF)
Más: hogyhogy létezik még ez a 10 napos trial, nem felváltotta a Starter Edition?
-
Micsurin
nagyúr
Jól értelmezem 1-ső olvasás útán ? 7 nap van a triálból , (kedden lesz 5.) akkor ha keden meg veszem a WoD-ot , meg egy 30 napos Game Time-t akkor 35 napom lesz , és karakterek cuccok minden meg marad. Ugye? Még nem WoW-oztam ezelőtt szóval lehet ez is hülyeség : Csak a trial miatt enged ugyan azon a szerveren Alli-s és Hordás karaktert kreállni ?
-
cactuar
senior tag
Sziasztok! Starter Editionnal szeretném kipróbálni a játékot, és lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban: Tudni fogok más játékossal partiban játszani? Mert ahogy rákerestem, nem volt egyértelmű
Players are limited to communicating using only /say, /party, or /whisper. ez alapján engedni kellene
Characters will not be able to invite other players into a party. ez alapján meg nem
Egy cimborámmal akarjuk kipróbálni, azért fontos. Válaszokat köszönöm előre is.
-
J o e
tag
válasz
laceszgamer #61487 üzenetére
Köszi, akkor még odébb lesz a vége
Pedig az 1000 Cinders összegyűjtése után már azt hittem, ez hamar meglesz, mert "csak" 250 kell -
Viktor77
titán
Olcsóbb a BC és a WoD, 50, illetve 25%-kal.
-
DieHard
senior tag
válasz
Fandango #61485 üzenetére
Mult hónapban már lett egy goldom ilyen. De mennyi spellt használhatok, vagy kötelezően kell, vagy mennyi földöl lévő segitséget kell vagy lehet használni?
Tehát 11 tollon belül. De ha csak állok is megy az idő, ha nyomogatom a spelleket, és a földön találhatóakat, akkor mindtha gyorsabban számolna stb.
-
J o e
tag
Sziasztok,
épp a Tarecgosa legendary-t csinálom, most vagyok a [Heart of Flame] küldetésnél.
250 Smouldering Essence kell, ezt mennyi idő alatt lehet összegyűjteni?Nézegettem wowheaden, más oldalakon, de mostani hozzászólást nem találtam.
Itt is több hétre kell számítani?Előre ie köszi, ha valaki tud segíteni -
Fandango
veterán
-
DieHard
senior tag
Szevasztok! Mit jelent tulajdonképpen ez darkmoon versenyen?
Complete The Real Race with the Rocketeer within 11 tolls.
Kiszótáraztam a tollt, de nem nagyon vágom igy sem mi a lényege.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
nonsen5e #61478 üzenetére
Rendben köszi , akkor várok ,a dobozos WoD-nak olyan / hasonló a doboza mint a Diablo 3-nak ? Tehát papír tok ami kihajthatós és rászben dombor nyomott és benne a rendes műanyag doboz , vagy csak "papír tasak" ? Mert most azon gondolkodom digitálisan vagy dobozosban vegyem
-
-
Micsurin
nagyúr
Ha újatt karaktert akarok kreállni , akkor hiba és nem enged , ha már meglévővel játszanék a tölttö képernyő kb 90% körül kifagy és nem történik semmi , mi a gond ?
trial még 8 nap a végéig .
-
-
orc88
őstag
Üdv!
"MMOShopHungary" WArez-nak számít? Esetleg tudtok tőle olcsóbban gametime-ot, wodot?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #61468 üzenetére
Köszönöm
, nincs több agyatlan kérdésem
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #61466 üzenetére
köszi szépen
és az a felröppent 16.jan.01 az április 1 vagy komoly ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ígyvanferi #61464 üzenetére
köszi , közben láttam van 30 napos lehetőség ami havonta von , szuper , szerintem ez lesz , meg a WoD , de majd jővö héten , most a weblapon pandariát ír és egy kis ablakban ott a WoD , megvétel, stb meg 10 nap trial, most 10 napig tudom az eddigi accomal tolni újra akkor ?
-
Micsurin
nagyúr
Nekem már van battlechest , de nekem 30 nap most elég lenne ( útána majd 60 , de előbb ez ketyegjen le...) attól még lehet az , hogy veszek WoD-ot , és egy Battlechestet a 30nap miatt ??? vagy nem tudom majd beváltani a chestet mert már van ?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Mister_X #61454 üzenetére
En ezt senkinek se javaslom.
Egyreszt ezekre a marhasagokra (wow eseteben) 10 ev utan 10000%, hogy nem fogsz emlekezni. Masik ok, hogy ha veletlen az adott weblap rosszul kezeli az ekezetes karaktereket, akkor a titkos valaszod elszall egy eletre.Az otlet jonak tunik, de par sebbol azert verzik.
Arrol nem is beszelve, hogy nem tipikus jelenseg a titkos valaszok feltorese.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja hagytam abba a játékot. Röviden valaki eltuda mondani a fontosabb változásokat? Visszatértem
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Xantor #61452 üzenetére
OFF, a titkos kérdéseknél sosem a valódi választ kell megadni, hanem balami magyarosat, amit egy külföldi sosem tör fel, pl. azért, mert ékezetes magánhangzók is szerepelnek benne:
What was your mother's maiden name?
paprikás krumpli
What is the name of your favourite uncle?
somlói galuska
What was your high schools name?
lekváros bukta
What is your favourite food?
fából faragott péklapátMeg ilyenek és hasonlók - az enyém természetesen nem szerepel a fentiekben
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Valakivel történt már olyan, hogy behalt az Authenticator?
Ma délelőtt áramszünet miatt kérte a kódot, s be is tudtam vele lépni és játszottam is, de most délután újra kérte, újra meg adtam, de hibásnak jelezte a dolgokat a játék, illetve a weboldal sem engedett be (biztosan nem írtam el semmit és a megfelelő Authenticatort-t töltöttem be). Szerencsém volt, hogy tudtam a biztonsági kérdésemet, így eltávolítottam, majd csináltam egy újat, s így már újra minden működik.
Mi lehet az oka?
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #61444 üzenetére
Ezzel az a gond, hogy a TV-n nem egy csatornaert fizet hanem csomagokert (30+) amiben akar internet + telefon is van.
A WoW elofizu csak egy csatornanak felel meg es elmeletileg csak egy szemelyre szol.
Akkor lenne realis a dolog ha 2 honapig a Battle.net-en majdnem mindent el lehetne erni es nem csak a WoW-ot, ja es nem csak egy felhasznalonak
Azert a WoW meg mindig az egyik legdragabb jatekszoftver akorhonnan is nezzuk(#61446) kenwood:
Akkor valojaban a WoW-ot kezded megunni nem is magat a WoD-ot, nem? -
-
törölt tag
válasz
kenwood #61424 üzenetére
Most nem azert de melyik kiegben volt meg ennel valtozatosabb a questeles+fejlodes alternativak?
Itt legalabb lehet a terkepen is keresgelni dolgokat amivel lehet +xp-t szerezni meg Garrison-ban is van kuldetes amitol jon az xp. Pet Battle-t is leirtak mar stb.(igaz ez MoP tartalom).
Mindig is utaltam fejlodni de itt jutalmazzak azt ha valaki igenis befejezi a hosszu questeket: Follower. Es ez kesobb mindig jol fog jonni szerintem.
Nem azert fejlodok, hogy minnel elobb elerjem a max szintet hanem olyan dolgot szerezzek meg amit meg az utan is tudok majd hasznalni(#61430) Cathfaern:
Log Horizon (anime) es GW2 rendszert kellene osszemosni. Ha a jatekos akar akkor sajat dontese alapjan leszintezhetne magat
Ez meg a WoW-nak sem lenne nagy dolog es nem kenyszer lenne hanem egyeni valasztas. -
Micsurin
nagyúr
Még anni kérdeztem , hogy valamikor elkezdeném a WoW-ot , most le is szedtem a trialt , tetszik , anno a D3 Reaper of Soul miatt kaptam battlechestet , ahhóz , hogy minden menjen limitek nékül kell-e nekem a WoD , ha kell , kapok hozzá 30 napot vagy valamennyi játék ídőt ?
-
Arnold2
őstag
válasz
Cathfaern #61430 üzenetére
..epic quest chain végén ott vár egy nagyon epic boss, akit epic módon oneshotolsz..
Normál questelésben azért nincs olyan hű de epic fél óráig püfölendő ellenfél.
Nekem hirtelen két olyan q chain jut eszembe amire gondolhatsz:
Cata - Firelands epic caster staff: ott lockként izzadtam egy keveset míg a (bugos) felhunteremmel megszakítgattam a dolgokat.
Valamint a lock zöld fire quest aktuális gearben: na ott banyek vajúdó nőket izzadtam, mire lement. Eskű majdnem felhívtam anyut hogy kamerázza ahogyleöltem a lícskingetörömömben 27-28 éves fejjel ott ugrálok a gép előtt majd a szép zöld tűzzel az utolsó crittert is lemészároltam Outlanden.Én nem tartom annyira kardinális kérdésnek, hogy az aktuális mob szintjére skálázódjon le az ember. Én inkább több olyan küldit pakolnék bele a játékba mint a fent nevezett két küldi. Scenarióban lennének s akkor elég lenne csak ezekhez le skáláztatni a playert, hogy ha valaki szereti a fájást, akkor megkapja. És ezzel a PvP is kikerült a képletből.
-
nonsen5e
veterán
-
kenwood
veterán
olyan sokfele modon meg lehetne oldani, hogy nem is allok neki egy konkret megoldas leirasanak.
raadasul,ha most egy unatkozo 100-as megtalal szintezes kzoben,akkor kb. 2 masik zonaba tudsz menni,amibol az egyik akar 30-40 perc seta is lehet,mig az en verziomban barhova menekulhetnel.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mister_X #61431 üzenetére
Szerintem is több előnye lenne, mint hátránya. Így hogy bevezették a cross-realm group findert, gond nélkül lehetne régi raidekhez is találni csapatot. Épp elég lenne ha régi raidekre annyira szintezne vissza, hogy az "egy ember hibájától wipeolunk" mechanizmusokon előrőből túl lehetne menni. Így azért mégis látszódna valami a régi fightokból, de puggal is letolhatóak lennének.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Cathfaern #61430 üzenetére
De azért jól esne egy Classic mód a raidekhez, ami visszaszintezne. Picit illúzióromboló volt egyedül megküzdeni Arthasszal -ahol ldave csak annyira volt ott, hogy őt vigye el a Valkyrie-, aztán felvontam a szemöldököm, hogy "jahogy itt kellene mindenkinek feküdnie" (amikor abbahagyta a támadást és magyarázott).
-
Cathfaern
nagyúr
GW2-es megoldás szerintem teljesen jó. Ott ugye fixen és kérdés nélkül visszaszintez arra a szintre, ami az adott terület. A plusz skilleket nem veszi el, így azért erősebb vagy, mint ha az lenne a tényleges szinted, plusz a geart is picit jobbra szintezi vissza, mint amid akkortájt lehetne. Így értelemszerűen a többen ütnek egy mobot, pvp és társai problémák megoldottak.
Megjegyzem ez lore szempontjából is messze kellemesebb helyzetet eredményezne, elég fura amikor valami epic quest chain végén ott vár egy nagyon epic boss, akit epic módon oneshotolszPersze tudom ez sokakat nem érint, mert a fejlődés meg a sztori csak egy szükséges rossz nekik WoW-ban. De így jelenleg a régi questek azoknak is élvezhetetlenek, akiket érdekelne is a sztori.
Nyilván utólag bevezetni WoW-ban problémás lenne, mivel megszokott hogy régi raideket solozni lehet.
-
nonsen5e
veterán
pL. Nem engedné a játék megtámadni a mobot ha x szinttel nagyobb vagy nála, amíg meg nem nyomsz egy gombot az UI-n, hogy leskálázzon téged a játék. OP leszel gear miatt, mert ezt nem lehet profin megvalósítani annyira, de mégsem oneshot minden mob.
Ugyan pluszban meg lehetne csinálni a kis szintű zónákkal is oly módon, hogy arányosan több XP-t adnak a küldik. -
Zedz
addikt
-
kenwood
veterán
válasz
TommyGun #61399 üzenetére
ket 100-as es egy 99-es karim van,de mar hanyok a draenor questektol.
nem tudom,miert kell ennyire lineraisnak lennie a szintezesnek.
teljesen egysikuval valik tole a jatek.
sztem a mobok sebzeset es hpjat mindig a playerhez kellene igazitani,igy minden karival mas teruleteket lehetne bejarni,nem mindig a kotelezo korok.
nameg ugye egy lvl 99es hogger megiscsak mas lenne. -
törölt tag
válasz
frostitualt #61414 üzenetére
En meg nem lattam ilyen kieget ahol nem erdekel a PvP (mar, szerencsere) es annyi de annyi mindent tudnek csinalni, hogy nem igaz
Az egyetlen gondom, hogy iszonyat unalmasak lettek a Class-okegyszeruen 2 gombos az osszes
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #61414 üzenetére
Tudom, hogy április 1. van.
-
frostitualt
tag
válasz
Arnold2 #61391 üzenetére
Két raid is van ahova be lehet menni lvl1-től és csak a trash-t kell leölni nagykarival reset és vissza. legutobb 40-80 cc 3 óra volt, utána bastion of twilight kb 1 de max 2 óra a lvl85 csak az első terem trash-ből . Aztán 85-90 répás insta 3-4 óra és lehet menni kincseket farmolni a draenor-ra kb 3-4 óráig +bonus questek és 100 ding.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nonsen5e #61410 üzenetére
Fórumra irogatók aránya a teljes játékosállományhoz képest 1-2%. Szóval ha tényleg mindenki kőgazdag aki fórumra ír (ami nem igaz), akkor is van egy hatalmas réteg, aki nagyon nem az. Amúgy attól nem kell félni, hogy elfogynának a bent lévő tokenek. Ugye nem fix áras, tehát amint túlzottan kezdene kifogyni, akkor elkezd felmenni az ára, tehát többen fogják úgy érezni, hogy megéri nekik a $20-t. Kereslet oldal viszont limitált, mivel havonta 1-nél többet nincs értelme venni... (de még ha befektetésként tekint rá az ember, akkor sincs igazán értelme évi 12-nél többet venni)
Reno7:
Legújabb patchel bekerültek a szükséges dolgok, de még nincs aktiválva. Először USA-ban fogják, ott megy 1-2 hétig, utána jön majd hozzánk. -
Reno7
senior tag
válasz
Mister_X #61409 üzenetére
Mikorra várható ez a goldért játékidőt token bevezetése?
Nem találom most az interjút, de Chris Metzen nyilatkozta hogy az eredeti tervek szerint a Warcraft 3 -ban nagyobb szerepet kaptak volna, a allyhoz tartoztak volna, csak féltek hogy Kínában problémát okozott volna a hatóságoknál, pláne hogy nem csak kínai hanem japán kultúrából is merítettek volna. Aztán hogy ebből mennyi a rizsa és a valóság az már más kérdés.
-
nonsen5e
veterán
válasz
#57919488 #61408 üzenetére
Kíváncsi leszek az árfolyamára, csak nem lesz horribilis ára. Attól inkább félek, hogy kevés lesz a kínálat, és a feltevés másodpercében elfogynak.
Az meg a másik, hogy minden fórumon látszólag csak krőzusok élnek, akik 5 percnyi játékidővel keresnek 200k goldot naponta, de én csak játszom, játszogatom, örülök ha nem fogy több mint amennyi bejön (mondjuk azért kieggel legalább nem annyira rossz a helyzet). -
Cathfaern
nagyúr
válasz
lakisoft #61398 üzenetére
Mióta lehet őket upgradelni akár lvl100-asig, azóta azért van
KisTücsök:
Régen az volt a hivatalos szöveg, hogy nem tervezik a törlést, de nincs garantálva. Viszont nemrég tettem frozenre az accom, akkor már azt írta ki, hogy bármikor visszatérherek, a karaktereim visszavárnak -
TommyGun
őstag
válasz
KisTücsök #61402 üzenetére
Ha Catában nem játszottál akkor a terület azért átalakult bár azért annyira nem de új questek vannak, meg új történeti szálak is szóval azért nem lesz olyan rossz az. Nem töröl a blizz semmit, több éve parlagon heverő karaktereket sem törölnek. AH attól függ milyen serveren vagy, én csak arathorrol tudok infókat adni, de mivel a WoD miatt gyak, nem kellenek a régi nyersanyagok a szakma húzáshoz így gondolom kevesen farmolják már mert minek.
-
KisTücsök
addikt
válasz
#57919488 #61380 üzenetére
Jár mellé egy 90-es kari? Ezt nem tudtam.
___Végigmentem a pandás kezdő területen. Ennyire szintezést még egyik MMO-ban sem élveztem (gw2-t is beleértve!). A zene, a küldetések, a karakterek, a nagybetűs hangulat... Kár, hogy csak eddig tartott, most tolhatom Kalimdorban. Aminek kb a 70%-át már ismerem. Mit csináljak, hogy ne fulladjon unalomba? Insták, esetleg bg?
Ha lejár az előfizum, a karaktereket nem törli a blizz, ugye? Olvastam, hogy hivatalosan csak ideig tárolják, de a gyakorlatban nem szoktak törölgetni.
Ránéztem tegnap az AH-ra. Azt hittem, sokkal több nyersanyag lesz benne. Meg úgy mindenből sokkal több.
Ja, még valami. Arra nincs valami adat, hogy mennyien játszanak a szerveren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged