- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Alli choppert éjféltől lehet megvenni SW Old Townban?
BoneDragon: Arathoron is, van három ember
.
-
BoneDragon
veterán
Ragnaroson már ellepték a dark portált a hordások.
-
Jinzek
csendes tag
Honor pontok maradnak vagy vesznek induláskor?
-
Jinzek
csendes tag
Kár, hogy nem kapunk új kasztot.. valahogy új faj / kaszt kombóra mindig nagyon beizgulok.
Illetve azt sem tudom eldönteni, hogy melyik karimmal melyik frakcióban kezdjem a kiegészítőt (mindegyikből van legalább egy)...
Nehéz az élet..
-
nonsen5e
veterán
Bementem kicsit Allee-ba, D3, SC2: WoL, Cata startjánál már állt a bál ilyen időtájt: színpad, díszítés, RoS startnál már kint álltak a konzolok is, etc..., nagyon úgy tűnik, hogy csak egy szimpla nyitás lesz oszt csókolom. (Bár akkor miért azt írják, hogy 11-től az rejtély, lehet csak nem színpadolnak ki hanem kicsiben lesz az egész).
-
kenwood
veterán
En evekig alliban toltam,de semmilyen erzelmi kotodes nem alakult ki.
ahogyan azota a hordehoz sem.
egyforman utalok mindenkit,aki nem en vagyok -
nofi
addikt
Akkor azt válaszd ki, amivel legelőször fogsz belogolni éjfél után
Yllgrim
Mióta beszéltünk nem találtam, de rájöttem, hogy szívesebben vagyok - legalább játékban - vegyes csapatban. Legalább itt is használom az angolt. Jelenleg amúgy itt vagyok: Unseen Legends
Kiváncsi vagyok milyen lesz az aktív játékosok aránya holnaptól. Sajnos így a MoP vége felé nem igazán derült ki mennyire komoly a Guild magja. Volt 1-2 közös SoO, meg mount/achi vadászat, illetve mindig van pár arc akivel lehet dumálni, de majd elválik... -
nofi
addikt
Biztos volt már hasonló, de nézzük most szerverstartig:
Szavazás -
Janusz001
őstag
No, nekem is megjött a kulcs a G2A -ról, remélem hajnalban hozzá is tudok kezdeni a kalandhoz.
-
nonsen5e
veterán
FOR THE HORDE!
Ki van velem? -
Telda
addikt
válasz
k.kristof #57065 üzenetére
Nem a régi guildekre gondoltam, hanem a frissen alakultakra.
A jelenlegi guildem is megvan LK óta, csak a pandában elfogytak az emberek. hasonló okból kifolyólag, mint amit te is írtál. Illetve úgy volt hogy átmennek a Ragnarosra, aztán a csapat egyik fele átment a másik maradt. Közben a GM is (az egyetlen összetartó erő) is ráúnt, hogy nem jön össze a raid, plusz a magánügyek.
A remény benne is megvan hogy ma-holnap talán rajtam kívül más is lesz online.
Arathoron vagy? -
k.kristof
őstag
Mint az egyik "pár fős guild" tagja, hozzátenném, hogy nálunk 20+ ember van (a már vagy egyáltalán nem játszó, de az IRL is rendszeresen megjelenőket számítva), évek óta együtt játszunk, többekkel lassan 4 éve, és eszünk ágában nincs összeolvadni mással. Nem a kis kakas és a szemétdomb miatt, hanem mert elég erősnek érezzük magunkat, csak így kiegészítő felé már kifogyott az emberekből a motiváció, vagy IRL elfoglaltság miatt nem játszanak. Biztos vagyok benne, hogy holnaptól többen lesznek fent, többen már tűkön ülve fogják várni az éjfélt, hogy mehessenek Draenorra.
-
kenwood
veterán
altalaban az szokott lenni,hogy akik a viselkedesuk,vagy a tudasuk miatt nem fernek be a csapatba,csinalnak maguknak masik guildet.
abban a teveszmeben,hogy nekik legalabb annyira fog mennni,mint az osszeszokott,tapasztalt vezetovel mukodo elodnek.
erdemes figyelni az apro jeleket,ha csak megerzed,h valaki ilyen iranyba tapogatozik,rogton szolj a guild leadernek,mert nem ritka,hogy a normalis/skilles jatekost is megfertozik,es szetkurjak a mukodo guildedet. -
Telda
addikt
válasz
nonsen5e #57057 üzenetére
Igaz sosem voltam még officeri pozícióban sem, pedig 10 év alatt pár guildben megfordultam.
De sosem éreztem hogy nekem vezetnem kellene, igazából örültem is mikor hazaértem suliból/melóból a játékban csak a kikapcsolódás maradt.
Ezért mindig is nagyra tartottam azakat az embereket, akik szabadidejükben a guild ügyes bajaival foglalkoztak. Mert tudom, hogy szokszor nem könnyű az emberekkel.
Ezeknek a 3-4 fős guildeknek meg abszolút semmi értelme, pedig napról napra látom a hunchaten az újabbnál újabb toborzásokat.
Na mindegy, szóval ha valaki tud egy aktív guildet, akkor kérem jelezze.
-
BoneDragon
veterán
Na eljött a nagy nap. DC és sormentes portál átkelést kívánok mindenkinek!
-
ldave
félisten
Szerintem, a legtöbb ilyen 10 fő alatti klán egy baráti társaság WoW-on belül, akik már évek óta együtt játszhatnak. A mienk is ilyen, jelenlegi formájában 2009-ben alakult, de elődje a BC elején jött létre. Szóval a lényeg, hogy már maga a kis klánunk megléte is erős nosztalgikus érzetet ébreszt. Mi úgy gondoltuk, hogy ha találunk egy hozzánk hasonló csapatot közös raidelése, az mindenképp jó lenne és nem muszáj feltétlenül ehhez összeolvadni.
-
Telda
addikt
Reggelt!
Arathor realm-en alliance oldalon keresnék egy aktív guildet.
Hétköznap munka+suli miatt sajnos nem tudok raidet vállalni, de a hétvége ok.
Illetve 5 fős insták, Ashran, vagy minden egyébb más belefér.
Human mage.
Tegnap este még végigfutottam a wow.hu hirdetéseket is, de a hirdető guildek többségének esete 8 körül is csak 3-4 ember volt online.
Hirtelen végig futott rajtam, hogy tényleg ennyire kevesen lennénk?!
Illetve ezek a pár fős guildek miért nem olvadnak össze. Vagy mindenki kiskakast akar játszani a szemétkupacán? -
malacka87
őstag
Warlords of Draenor will launch in:
North America (US) at 12:00 a.m. PST (1:00 a.m. Mountain, 2:00 a.m. CST, 3:00 a.m. EST) on Thursday, November 13
Oceanic will launch at the same time as the US.
Europe at 12:00 a.m. CET on Thursday, November 13
Korea at 12:00 a.m. KST on Tuesday, November 18
Taiwan at 12:00 a.m. CST on Tuesday, November 18
China at 12:00 a.m. CST on Tuesday, November 18
[link] Visszaszámlál! Ha esetleg valaki nem teljesen érti!:- -
warcat
veterán
Megérkezett a WoD kulcsom G2A-tól,sikeresen aktiválva, 20.99€ volt március 3-án
-
whitezo88
nagyúr
én arra lennék kíváncsi, hogy PostaPontnál 13-at írnak csak, vajon ez nyitástól jelenti, tehát már odaszállítják mondjuk holnap? (Budapest)
-
warcat
veterán
válasz
laceszgamer #57044 üzenetére
Hát,ha nagyon unatkozol,tessék megnézhetsz egy négy és fél órás szintezést: [link]
-
nonsen5e
veterán
Scenariosdi, hogy lesz a kieggel? Lesz benne egyáltalán, vagy lesz lehetőség lemenni a mostaniakba 100-as szinten? Még hiányzik 30 a 100-as achihoz, ha ezen múlik megcsinálom még holnap éjfélig.
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer #57039 üzenetére
Az egész világon egyszerre indul.
-
laceszgamer
addikt
Amcsiknál most éjféltől indul a dolog vagy nekik is csak holnap?
-
Jinzek
csendes tag
Kinguin.net most küldte meg nekem a wod kulcsot, ha bárki vásárolt ott elővételben.
-
Wolverine
félisten
válasz
FrozenThrone #57032 üzenetére
Igen. De a Warlordsban minden szakma felhúzható lesz a garrisonon keresztül úgy, hogy nem kell kifarmolni a régi recepteket és alapanyagokat.
-
Ha most megveszem online a battle.net -en a WoD -ot, akkor megoldható az hogy a main karakterem két szakmáját ami ugye lvl90 -es pikk pakk lecseréljem két másik szakmára? Ugye ha minden igaz lvl60+ -os karakter esetén a boostot ilyen formában is fel lehet használni.
-
nofi
addikt
válasz
Healbacsi #57021 üzenetére
Nem hardverapróról rendeltem, hanem külön jutottam el a honlapjukra. Ahogy múltak a napok rákerestem itt és láttam a tapasztalatokat. Miután először szóvá tettem, 3-4 fórumozó meg is keresett, hogy hasonló cipőben járnak, de idővel mindegyikük megkapta a rendelését. Nekik is megírtam, meg amúgy is olvassák a topicot, miszerint nem azzal van a baj, hogy adott esetben 1 hónapig tart valaminek a beszerzése, hanem a hitegetés. Gondoltam csak valami idiglenes hiány és mivel minden levélváltásnál írták, hogy csak szóljak és visszafizetik, titkon kitartottam a várakozás mellett. Ennek most vége és amikor a biztos mentőmellényről kiderül, hogy az sem tűnik biztosnak, onnantól részemről már nem játék.
A kódvásárlásról lemaradtam, most mehetek a dobozos WoD-ért, de ez legyen a legnagyobb bajom. Nem OFF-olom tovább ezzel a topicot, de legalább nyoma marad. -
Janusz001
őstag
Szintén onnan van pre ordered, ma délelőtt válaszoltak, hogy legkésőbb release kor küldik a kódot, bár tudom, hogy az volt kiírva, hogy 2 nappal előtte küldik. Nekem eddig nem volt gondom velük. Inkább várok pár plussz órát, akár kiadási dátum után (úgyis bealszok éjfélre, meg a szerverek is milyen állapotban lesznek, nem is beszélve a tömegnyomorról) , minthogy a pofátlan árazású digitálisat vegyem a blizz oldaláról.
-
Skyhunter
őstag
Aki g2a-ről vette a wod-ot, megkapta a kódot? Elvileg úgy volt, hogy 2 nappal előtte, de 2 cimbimet is átvertek, most írták nekik hogy csak megjelenés napján lesz elérhető a kód.
-
Healbacsi
őstag
Igazabol en leirtam ide a forumra, hogy a repulosgizi=players.hu, de egy azaz 1 ember fogta ezt fel, igy igazabol nehezemre esik sajnalkozni ha valaki toluk rendelt. Tudom az elso x vasarlas frankon lezajlott, de mindig is igy mukodott naluk. Ne vedd szemelyeskedesnek, nem orulok, hogy szivatnak, de sajnos tobb evnyi rossz tapasztalat utan, meg mindig nagyon sokan vasarolnak onnan, aztan jon a pofara eses.
-
Skyhunter
őstag
Még mindig vacillálok hogy a main-emmel vagy a mining/skining altommal vágjak neki először a szintezésnek. Vajon az első 2-3 napban mennyi goldot lehet kaszálni a gyűjtögetős szakmákkal? Bétázók meg tudjátok mondani, hogy hol lesz az első olyan város, ahol AH is van?
-
Zedz
addikt
Ilyennel már én is találkoztam, mi guilddel mentünk. Vártunk vagy 10-15 percet, ha nem többet. Megzavarodott szerintem a rendszer mert túl gyorsan öltünk le túl sok mindent, nem tudta mi van.
Leugrottunk valahonnan, death run, aztán a boss ott volt a táborban... nem tudom hogy az idő vagy a death segített-e.
-
ldave
félisten
válasz
parandroid #57013 üzenetére
Hyjal-t hogy lehet szólózni? Minap próbáltam, de az orkos tábornál mindig valami gebasz volt, resetlet az egész vagy egyáltalán nem történt semmi, nem jöttek a wave-ek.
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor77 #57010 üzenetére
Annyira bánom, hogy a mainemmel éveken keresztül mining/leatherworking-en voltam, az a rengeteg recept, ami mind megtanulható lett volna LW-hez az évek során, én meg eladtam/elosztogattam, vagy raideken konkrétan nem is rollolhattam rá... Na mindegy, 100-on majd szépen megyek vissza, csak ha már egyszer végiggrindeltem Black Temple-t, Hyjalt, meg társaikat, és most csak a receptek miatt megint. Mire mind kiesik, nagyon fogom már utálni.
p
-
kenwood
veterán
gondolom,ilyen tizeneves taknyok,aki ugy kepzelik el a bizniszt,hogy meg pAr ezer/tizezer forintot sem fektetnek bele.
a te penzedet porgetik,azert kapjak meg masok.
mondd meg nekik,h honlapra megkapod a penzed (plusz a trankacios dijat,amit utalaskor levont toled a bankod),vagy amit rendeltel,kulonben rendorseg.
menj is el,ha nem kapod meg,5000 forint felett siman elindul az eljaras.
masok erdekeben is erdemes meglepni ezt.
nehogymar piti-piramisjatekot szervezzenek!
nevetseges,egyes emberek mit kepzelnek magukrol. -
k.kristof
őstag
válasz
Viktor77 #57007 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért: ha a karakternek vannak szakmái, azokat húzza fel 600-ra (de recepteket nem kap!), ha nincsenek, akkor az armor classnak megfelelően a játék automatikusan ad neki.
-
Jinzek
csendes tag
lvl90 boost ha jól tudom felhúzza a szakmát is, de mennyinek kell lennie ahhoz, hogy ez megtörténjen?
-
nofi
addikt
Van valakinek barátja, ismerőse, rokona, aki kapcsolatban áll a Players.hu-val? Az első 2 hétben még türelmes voltam, de már több mint egy hónapja megy a hitegetés. Az egyik rendelt kulcsot megkaptam, persze azt is úgy, hogy látták, amint problémázok a fórumon - mondanom sem kell az a felhasználó is ki lett azóta tiltva. Közben már visszamondtam a fennmaradó rendelésemet, gondoltam egy átutalás és aztán elfelejtjük egymást. Természetesen a pénz sem jött még vissza, csak a sokadik sablon választ kapom. Az egészben az a legszebb, hogy míg engem szivatnak, többen kapták meg azt a terméket amit én rendeltem. Ebből gondolom, hogy valami kapcsolata csak van itt egyeseknek.
-
ldave
félisten
New York-ban már pörög a megjelenési kampány
-
malacka87
őstag
válasz
neato3loco #56999 üzenetére
Sok a szabim. Decemberben meg már nem vehetem ki leállás miatt. Most meg van rá indokom.:-D Meg nagyon bejön a látottak alapján.:-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest