- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
pckownz #60037 üzenetére
Rengeteg az életképtelen guild, 2 hónap alatt a negyediket fogyasztom. Arra veszik a fáradtságot, hogy szép hosszú bemutatkozót írjanak, meg a kritériumokat kiemeljék aztán Bnet fórumon, chaten, stb. toborozzanak. Fenntartani, foglalkozni a tagokkal már tényleg időt igényel és itt sokan elvéreznek. Kedvencem mikor találós kérdésre kellett válaszolnom, majd belépve látom, hogy a szigorú szervezés ellenére egyetlen event sincs kihirdetve. Lehet csak a csalódottságom mondatja, de aki nem first killre megy, az lehet jobban jár egy jól szervezett runnal, mint várni, hogy az adott guild officerei csináljanak valamit. Sokan úgy gondolják, hogy ha már vannak páran, akkor egyszerűbb csinálni egy guildet, ahol mindnyájukra szükség lesz, a csürhe meg majd igazodik hozzájuk. Tévedés, az ilyenre ott a raid finder. Aki többet tud adni mint kapni egy mmo-ban, annak való a guild.
-
nofi
addikt
válasz
parandroid #59774 üzenetére
Ja én most 90-100 között elég sok hasznát vettem egy karinak ami egy hétig "pihent", de az elején tényleg nem sok vizet zavar
-
-
nofi
addikt
válasz
nonsen5e #59595 üzenetére
Statban még le vagyok maradva, de már kezdem érteni azt hiszem
Eddig mindig Templar's Verdikt után, ha lehetett nyomtam a Divine Stormot, de proc nélkül 5-6k-val kevesebb a sebzése a Templar's-nál. Jellemzően túlbonyolítottam. Most csináltam egy macrot a Holy Power építésre, így buffokkal 14-15-öt kihozok az általad javasolt Templar's Verdiktre fókuszált rotával.
Elvben tank vagyok, de legtöbbször azok köré épül egy-egy guild, illetve raid és általában csak akkor van szükség rám, ha valami gáz van. Ezért kezdtem el gyúrni a retri ágat, de csak csuklok mikor látok raiden 22-26k sebzésű palákat.Healbacsi
Pl. itt is Divine Stormmal indít, amit belevettem a rotámba, de proc nélkül tényleg nincs értelme, hiszen kevesebbet is sebez még buffolva is mint a Templar's Verdikt... -
nofi
addikt
Először is BUÉK mindenkinek!
Lassanként váltok protection paláról retributionre, dps-ként talán jobban kellek majd raidre. A fő statok ha jól látom változatlanok a DPS cuccokon (strenght + stamina), a másodlagos statokban már viszont annál másabb a prioritás.
Judgement > Crusader Strike > Templar's Verdikt > (Exorcism) > és ha már lehet Hammer of Wrath alap rotát használok, de nem sikerült még 12k dmg fölé menni
Tudom, hogy még nem full dps cuccokban vagyok, de ha valakinek vannak javaslatai szívesen venném:
[link] -
nofi
addikt
Van értelme a Tavern-nek a Whispering Crystal megszerzése után? Igazából 641-es gearem van, dungeonökbe nem járok, tehát a questjeinek sem látom már értelmét (toy, 15-20 gold rewardok nem mozgatnak). Van esetleg olyan follower aki miatt érdemes megtartani és várni rá?
-
nofi
addikt
válasz
Punisher15 #58360 üzenetére
Szerda van, mit vársz...
-
nofi
addikt
válasz
frostitualt #58315 üzenetére
Az még egy érdekes baleset lesz ha elkezdek pvp-zni
Bár pvp szerveren vagyok, soha nem voltam még. Na majd rágom haverok fülét toljanak velem pár bemelegítő kört. Köszi a tippet!
(#58292) Gertrius Félősen várós!
-
nofi
addikt
Tegnap végre meglett a 100, de a questelős, kincsgyűjtögetős nyugdíjas tempó miatt Spires of Arak felénél járok csak
581-es az item levelem, szóval egyelőre húzok Nagrandba, mert normal instákat sem tudom ebben végigfutni. Proving Groundshoz van valami minimum ilvl szint, vagy csak ha túl magas, akkor visszaskáláz?
-
nofi
addikt
Tegnap már végre munkaidő utáni fázisban is sikerült - kisebb sorbanállással - bejutnom, rengeteget javult a szerver. Eddig csak rohantam, ha épp beengedett 1-2 órára dc-ig a játék, most kezdtem el csak élvezni. Miningot húzom és mellette elkezdtem a Blacksmith-t, bár ez még olyan alacsony, hogy nincs kőbe vésve. Garrisonnál ezekre a szakmákra érdemes építeni, vagy olyan szakmára amim egyáltalán nincs?
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
Queuelords of Lagnor
Egy órát sikerült bentmaradni a szerveren. Átérve a portálon baromi EPIC érzésem lett, vissza is lőttem, a zenét, zajokat, hogy még jobban el tudjak merülni a világban. Garrisonokig jutottam, illetve végigmentem az első instán és eszméletlenül bejön. Kár ezért a sok szenvedésért, de már várom a holnapot, hogy továbbhaladjak.
-
nofi
addikt
Sejtettem, hogy nem éri megvárni a startot, jól be is aludtam. Szóval a tegnapi szavazás eredménye:
Összesen 46-an szavaztak: 65% (30) Horda - 34% (16) Alli
Szóval tényleg For the Horde! -
nofi
addikt
Akkor azt válaszd ki, amivel legelőször fogsz belogolni éjfél után
Yllgrim
Mióta beszéltünk nem találtam, de rájöttem, hogy szívesebben vagyok - legalább játékban - vegyes csapatban. Legalább itt is használom az angolt. Jelenleg amúgy itt vagyok: Unseen Legends
Kiváncsi vagyok milyen lesz az aktív játékosok aránya holnaptól. Sajnos így a MoP vége felé nem igazán derült ki mennyire komoly a Guild magja. Volt 1-2 közös SoO, meg mount/achi vadászat, illetve mindig van pár arc akivel lehet dumálni, de majd elválik... -
nofi
addikt
Biztos volt már hasonló, de nézzük most szerverstartig:
Szavazás -
nofi
addikt
válasz
Healbacsi #57021 üzenetére
Nem hardverapróról rendeltem, hanem külön jutottam el a honlapjukra. Ahogy múltak a napok rákerestem itt és láttam a tapasztalatokat. Miután először szóvá tettem, 3-4 fórumozó meg is keresett, hogy hasonló cipőben járnak, de idővel mindegyikük megkapta a rendelését. Nekik is megírtam, meg amúgy is olvassák a topicot, miszerint nem azzal van a baj, hogy adott esetben 1 hónapig tart valaminek a beszerzése, hanem a hitegetés. Gondoltam csak valami idiglenes hiány és mivel minden levélváltásnál írták, hogy csak szóljak és visszafizetik, titkon kitartottam a várakozás mellett. Ennek most vége és amikor a biztos mentőmellényről kiderül, hogy az sem tűnik biztosnak, onnantól részemről már nem játék.
A kódvásárlásról lemaradtam, most mehetek a dobozos WoD-ért, de ez legyen a legnagyobb bajom. Nem OFF-olom tovább ezzel a topicot, de legalább nyoma marad. -
nofi
addikt
Van valakinek barátja, ismerőse, rokona, aki kapcsolatban áll a Players.hu-val? Az első 2 hétben még türelmes voltam, de már több mint egy hónapja megy a hitegetés. Az egyik rendelt kulcsot megkaptam, persze azt is úgy, hogy látták, amint problémázok a fórumon - mondanom sem kell az a felhasználó is ki lett azóta tiltva. Közben már visszamondtam a fennmaradó rendelésemet, gondoltam egy átutalás és aztán elfelejtjük egymást. Természetesen a pénz sem jött még vissza, csak a sokadik sablon választ kapom. Az egészben az a legszebb, hogy míg engem szivatnak, többen kapták meg azt a terméket amit én rendeltem. Ebből gondolom, hogy valami kapcsolata csak van itt egyeseknek.
-
nofi
addikt
Folyamatos normál SoO kudarcok után nekikezdtem cloud serpent ridingot tanulni. A professionös napi questek tényleg magas szintű szakmáklat igényelnek? Hiába horgászok, csak alap hal esik a horgomra, amiből meg nem tudok halas sütit sütni, stb.
-
nofi
addikt
válasz
Vistaboy #56550 üzenetére
A békavadászatot nem rég óta csinálom, de 1 óra alatt több száz charmot lehet összefarmolni. Az elitek spawnolásából kiindulva sem lehet úgy többet kiszedni szerintem. Egyébként oda teljesen felesleges együtt menni. Odavágtatsz és addig kéred, hogy inveljenek míg valaki úgy is behív.
-
nofi
addikt
válasz
bimbilla09 #56431 üzenetére
A kitartóaknak biztos hajnal tájt
-
nofi
addikt
Mit javasolnátok ranged DPS altnak 6.0 után? Lock vagy Hunteren gondolkozom
-
nofi
addikt
válasz
Vistaboy #56200 üzenetére
Korábban ugyanebben a cipőben jártam és a Throne of Thundert nagyon tudom ajánlani. Egy ToT raidet le kell nyomni, hogy legyen elég repu és akkor a középen lévő quartermastertől tudsz venni 522-es itemeket. Ezek után tényleg az SoO raid a következő. Először LFR, de 520 ilevel felett már be lehet jutni normalba is, ahol 540-es cuccok esnek. Fontos, hogy ha SoO-ba mész, akkor érdemes Warforge Sealt vinni, amivel bossonként még egyszer lehet dobni lootért. Ehhez Timeless Isle-ön farmolt charm kell és Vale of Eternal Blossom-ban, a két íves lépcső alatt van egy quest amivel akárhányszor átválthatsz 50 charmot 3 Warforge Seal-re
-
nofi
addikt
Tud valaki olyan questline-t, ahol garantált (min. i490-es) Trinket lehet a jutalom? A Blasted Lands-es már megvan. Farmolgatom a Timeless Isle-t, de még messze az 50.000 coin. Ha tudok csatlakozok az elérhető raidekhez, de ott is elég kicsi az esély. Egy trinket húzza le nagyon a szintemet, pedig jó lenne eljutni SoO-ba végre.
-
nofi
addikt
Lvl 90 után 410-es item level-t hol, miként a legkönnyebb növelni, hogy egyáltalán valami raidbe eljussak? Timeless Isle?
-
nofi
addikt
Players.hu visszafizetéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Sspot kiakadása után ránéztem a részletes keresőre és láttam, hogy volt bőven sarazás. Túl jó áron volt a WoD meg a GC, 3 munkanapot ígértek múlt héten, mikor rákérdeztem, így belevágtam. Gondoltam ha 1-2 napot csúsznak még is belefér, de már itt a patch, csak belépni nem tudok
-
nofi
addikt
Kicsit későn kapcsolok, de most tűnt fel, hogy mindenhol elfogyott a pre purchase
Pedig meg akartam venni, ne launchkor várjam a kódot. A doboz nem érdekel, csak a kód amihez van boost is, talált valaki mostanában a Battle.Net-es ár alatt?
-
nofi
addikt
MMO Championon volt egy ilyen kék:
PvE
Normal and Heroic difficulties are flexible now, too, and we have a cross-realm group finder (not LFR) to help find raid members.Ez most szerintetek azt jelenti, hogy visszamenőleg bármelyik instába lemehetek, szinttől függetlenül? Múltkor említette valaki, hogy esetleg várható ilyen, de picit szkeptikus voltam, látva, hogy jelenleg mennyire el vannak hanyagolva a korábbi tartalmak
-
nofi
addikt
válasz
ígyvanferi #55239 üzenetére
Arra írtam, hogy Idave kérdezte miért léphetnek le többen a főboss előtt. Szerintem a questek mellett lehet az is oka, hogy random finderrel bekerült egy olyan dungeonbe amihez semmi kedve nincs, de a
2030 perc büntetés miatt nincs értelme előbb lelépni. -
nofi
addikt
Úgy sejtem hasonló cipőben járunk. Szabad kérdeznem hány óra alatt lettél 90 (gondolom heirloom nélkül, max. guild boostot használva)? Csak érdekel, hogy én mennyire húztam el a szintezést (85 vagyok jelenleg).
Én amúgy szinte folyamatosan instáztam. BC-től kezdtem el questelni, de ügyeltem, hogy minden dungeönbe legalább egyszer lemenjek. Ha finderrel lépsz be egy dungeonbe, akkor 20 percig nem kereshetsz másikat, tehát vagy ezért lépnek le egy idő után, vagy az említett quest miatt. A segítség is teljesen váltakozó: Volt már, hogy kérdeztem és erre kidobtak, de legtöbbször azért segítettek. -
nofi
addikt
What?
Ez, hogy lehet ennyi? -
nofi
addikt
Ki lehet valahol kapcsolni külön a spelleknél lévő beszédet? A harc hevében sokszor nyomogatom még a cooldownon lévőket és kezd idegesíteni, hogy pofázik miatta a karakter.
Sisak, köpeny kikapcsolása megvan. A tabardot ki lehet külön kapcsolni, vagy egyszerűen ne vegyem fel? -
nofi
addikt
válasz
BoneDragon #54972 üzenetére
Azt nyilatkozták, hogy a Titan forradalmi lesz, ami több mint egy évtizedig is kaphat tartalmat. A Destiny sok minden lett, csak forradalmi nem. Mai napig minden mmo-t a WoW-hoz és minden H&S-t a Diablohoz hasonlítanak, szóval nyilván van hasonlóság egy grindolós űrmmoban is.
tPedro_
Erre én is kíváncsi lennék. -
nofi
addikt
Korábbi raideket, dungeonöket solozni csak "odautazva" lehet megcsinálni?
-
nofi
addikt
Köszi mindenkinek a gyors választ!
-
nofi
addikt
Lvl 80 *ding*
Merre érdemes menni? Egyáltalán hol kezdődik a cataclysm kontent?
Most futottam bele először, hogy 1-2 dungeonhöz nem elég magas szintűek a tárgyaim. Ez mondjuk azért van mert pl. trinketet szökőévente találok és még mindig kb. egy lvl. 30-assal mászkálok. AH-zzak, vagy van valami más tip? Esetleg valamilyen vendor? -
nofi
addikt
válasz
Redcaster #54429 üzenetére
Szia!
Batlechest most Cataclysmig fedi le a játékot, azaz lvl85-ig. Ha azt megveszed már játszhatsz. Illetve érdemes előbb meghivatni magad, mert akkor bónuszokat kaptok, miután ténylegesen megvetted a játékot. Szívesen behívlak és mindketten jól járunk
Érdemes amúgy most egyből megvenni még 10 euróért a MoP-ot, mert le van árazva és akkor igazából felzárkóztál. A WoD-ig legalábbis. Én anno eladtam az accountomat, most tértem vissza és tiszta 80 játékóra körül 73-mas vagyok, sima loottal, dungeonözve. GC-ket hardverapróról is vehetsz, 6-7000 között vannak a 2 hónaposak. -
nofi
addikt
Starcraft, Diablo zárt bétáira még soha nem hívtak be, még játszottam is értük nem egy helyen, de most bezzeg érkezett egy WoD-os gratuláló email. Kár, hogy nincs 90-es karim
-
nofi
addikt
Robin Williams a bétában
-
nofi
addikt
peterkeT; k.kristof; vvega30; Cathfaern Köszi az infokat! Akkor egyelőre ez a Haalani Bag lesz, mert ha jól látom most olyan 12 tokent kapok random dungeonözésért. Egyelőre kell a gold Northrendes repkedéshez
-
nofi
addikt
Tegnap ellátogattam bag vendorhoz és tényleg csak 16-os batyut lehet venni? Ez a max, vagy lehet valahol több hellyel találni? Gyűjtögető, auto-loot életmóddal néha kezd kevés lenni
-
nofi
addikt
Ha jól olvasom, Outlandes Heroic instákhoz 70-es szint kell. Még 200k XP és ott vagyok, szóval onnantól meg fog jelenni a Dungeon Finderben a "Heroic" változata, vagy azért annyira nem egyszerű?
Itt szoktam előre nézni milyen dungeonök várhatóak. BC raideknél még nem él a raid finder? -
nofi
addikt
válasz
Khelben #54150 üzenetére
Még befejezem az Outlandes instákat és átmegyek
Lvl 58-ig csak nyomkodtam, meg minél hamarabb túl akartam jutni, de most, hogy számomra végre ismeretlen területeken vagyok, fáj hátrahagyni bármit is. Tudom, tudom, egy élet is kevés lenne ehhez, pláne főállás mellett, de végre élvezem
Cathfaern Köszi, akkor nem erőltetem egyelőre
-
nofi
addikt
68-as lettem tegnap. 58-tól questelgettem Outlanden, de közben minden instába beugrottam egyszer. Ennek köszönhetően Nagrandban már adom le a questeket, mert hátra van még kb. 5 insta a BC-ből és azokba mindenképp el akarok még nézni (a bőség zavara). Ha jól tudom a WotLK terület a Northrend, ahová szerintem lvl70 körül érek. Egy dolog zavar, kb. 1200 goldom van. Maradjak még questelgetni Outlanden, vagy hagyjam az egészet, haladjak a tempómban, úgyis összegyűlik nyugdíjas tempóban a 4000-es mountra?
-
-
nofi
addikt
Tidy Plates kipróbálva. Minden tanknak nagyon tudom ajánlani. Nulla konfigurálás uán már pofásan mutatja a mobok health barján hogy kire gerjednek. Egyedül bossoknál necces, ahol néha akkorák, hogy nem tudok eléggé kizoomolni, de azért ott általában nem szokott ebből probléma lenni
-
nofi
addikt
válasz
Wolverine #53988 üzenetére
Lehet hülyeséget gondolok, de jó lenne, ha szembetűnőbben látnám, hogy adott mobot sikerült-e magamra húzni. erre ha jól látom egy egész jó alternatíva ez a Tidy Plates. Cooldowns van még fent, azonban a rotációt még csak ízlelgetem, erre is jól jönne valami ingame feedback.
-
nofi
addikt
Pala tankhoz keresek pár addont casual dungeonözéshez. Tidy plates-t látom több helyen is, mellé/helyette mit érdemes még?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel