Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
tudtok ajánlani egy póstaláda kezelő addont?
Anno volt olyan ami egy gombnyomásra mindent kivett és betett a bag be, nos ilyent keresek.+ damage/agro meterből melyiket ajánljátok?
-
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Áh, ezt nem figyeltem.
kenwood: a work ordere nem kötelező, és szerintem annyira nem is éri meg, többnyire 1 darab Iron Horde Scrapset kapok, amivel aztán sokra megyek... A follower upgrade token jó, de az Salvage Yardból is jön, a bunker (war mill) upgrade bónusza meg nem hiszem, hogy nagyon kellene már lvl 100-on. Gondolkodom a lebontásán, még mielőtt véletlenül elköltenék 1200 resource-t a lvl 3-as bunker építésére.
-
warcat
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
WoD launchkor pár óráig ott volt Stormshieldben,de aztán észbe kaptak és kivették a raidek indulásáig,aki arrajárt behúzhatta a 3 sealt aranyért pl már lvl 90en.
Azóta csak törp bunker lvl 3ból és a rare follower küldiből lehetett szerezni. -
k.kristof
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Látogasd meg Fate-Twister Seresst ha allis vagy, vagy Fate-Twister Tiklalt, ha hordás vagy.
Ezen felül két rare follower mission adhat, valamint a lvl 3-as törp bunker ad heti egyet, ingyen.
-
kenwood
veterán
Seal of tempered fate-el hogy alltok?
Nekem csak egy jott vmi garrisonos baromsagbol,holnap meg reset.
van vmi tuti modszer a masik kettore? -
-
malacka87
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Kövi szint rare, azután pedig epic. Arra megy az xp. Érdemes a kis zöld fickókat is fel armorozni elég szépen kapják az xp-t 615+-os küldikből.
-
Xantor
tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Igen, újonc vagyok teljes mértékben, kb. 2 hete kezdtem. Ezért is fordulok hozzátok ilyen egyértelmű kérdésekkel, mert az 1. hsz. nem elég ehhez és szükségem van még rengeteg tapasztalatra, skillre, stb. Természetesen én sem fűzök még emiatt nagy reményeket a dolgokhoz, de majd alakul.

-
r9550
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
igen
MOD: most megint nincs egy darab questem se -
parandroid
félisten
A followeerknél mire gyűjti az xp-t még, ha már 100-as lesz? Valami horribilis xp összeget ír ki, hogy mennyi kell a következő upgrade-ig. Ahogy nézem a lila követőknél ez nincsen. XP-vel fel lehet őket tolni rare/epic szintre?
p
-
-
Xantor
tag
Köszi, ez eddig kimaradt számomra.

-
-
Xantor
tag
Ragnaros-on, horda oldalon mely guild-ek a "legeredményesebbek" raid szempontjából? Resto druid-dal szeretnék egy jó csapat tagja lenni.
-
törölt tag
válasz
frostitualt
üzenetére
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
frostitualt
üzenetére
akkor remek. most kész az egyik, megint nem adott újat. 0-1...
-
whitezo88
nagyúr
van valaki még ezzel? 2 napja azon szenvedek hogy alig ad küldit. előtte összesen volt 14-15 is. [link]
-
válasz
frostitualt
üzenetére
Írj az embernek hogy van 1000k gold az accodon, meg 3 kamionnyi high level item, és nem akarnád bebukni, ezért próbálod megnyitni az oldalt, de nem megy, többször is beírtad a jelszavad, de hibát dob.
Had dolgozzon egy kicsit potyára legalább.
Van ennek egy külön műfaja amúgy, "spambait/scambait" a neve. Főképp az IRL szélhámosokra specializálódnak (afrikai csalások, és egyebek). A jobbak pénzt, vagy egyéb előnyöket is csinálnak maguknak belőle megfelelő történettel, és a scammer manipulálásával, egyfajta verseny jelleggel. Csakhát idő az kell hozzá…

-
frostitualt
tag
válasz
whitezo88
üzenetére
"nem bug csak behozhatatlan előnyhöz juttat" pl a 2.3-as aréna rating-om is ilyen random bg-n mégse bug

Egyébként reportorltam a "bizardgms" nevű emberkét, 3 napig csak állt a ticket, majd rám ír a gm hogy, chat. Ok, várok 2 percig eltünik az ablak egy sablon szöveg jön, hogy ingame kattintsak a juzer nevére és report ne irogassak nekik ticket-et mert ők erre nem érnek rá. Nade amikor partiba hív nincs mire kattintani... Dehát ha ők leszarják akkor én is ticket resolved aztán húzzanak le minden kezdőt a gm csapat asszitálásával..
-
malacka87
őstag
Prot warival 996-on buktam el:-D Kicsit se voltam idegbeteg. Balance druidommal meg 940 lett csak.
-
L4mie
veterán
válasz
nosferatue
üzenetére
aham, ezeket reportolnám instant.
mi az hogy wowaccountbáttlepontnet?

-
nonsen5e
veterán
Amúgy mit érnek el ezzel, ha megszerzik a jelszavat? Authenticator, email, smsalert... De ezek nélkül is beléptem 3 utcára lakó barátomnál battle.netbe, rögtön tiltódott le az account.
-
r9550
senior tag
válasz
k.kristof
üzenetére
nálam ez abban kifulladt hogy csináltam az apexis-os dailikat és mindig nagrandos iron horde-ra mentem de szerintem nem öltem 500+ mobot ott, bár kitudja
MOD: megvettem énis a tournamentes geart legyen acsi, a dk-s nem is néz ki rosszul kár hogy nemlehet transmogolni
-
nonsen5e
veterán
válasz
nosferatue
üzenetére
Ez is olyan angol, hogy már fáj.
-
-
vvega30
senior tag
ezt az invasionos q-t többször is meg lehet majd csinálni? vagy egyszer bronz lett így jártam.
esetleg újra kezdi a számolást és 500-nál megint jönnek? -
-
r9550
senior tag
megcsináltam énis a garison invasion-os q-t bronze lett apexist meg resourcet dobott csak
-
Viktor77
titán
Csak annyit érts meg, hogy nem bug. A többi nem számít, az sem, hogy én mit gondolok.
Hiába linkelsz wikipédiát, akkor sem bug.
A Blizzard engedélyezte, hogy lehessen használni bg-n, innentől nincs miről beszélni.
A fenti játékos úgy használja az itemet, ahogy szabad, kell.
Az nem az ő hibája, hogy a Blizz benézte. -
Zedz
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Tehát a véletlenül engedélyezett item nem bug, hanem fícsör, amit a játékos ha akar kreatívan kihasználhat, akár behozhatatlan előnyhöz juttatva ezzel a csapatát. Én pedig mosolyogjak, tapsoljak, és mondogassam magamban: "Ez igen, hogy nekem ez miért nem jutott eszembe!".
Gondolom ha én így nyernék BG-n ellened, akkor más lenne a véleményed.

-
Viktor77
titán
válasz
frostitualt
üzenetére
Akkor elvileg semmi rosszat nem csinált. Utána is lehet menni.
Majd a Blizz rájön, hogy ez így nem oké (ezért kell ticketet írni), aztán bg-n nem fog működni. -
k.kristof
őstag
válasz
Redcaster
üzenetére
Egy GM mindig csak akkor akar veled beszélni, ha te előtte ticketet nyitottál. Ekkor nem is whisperben írnak, hanem megjelenik a minimap mellett egy szöveg, hogy a GM beszélni szeretne veled, ráérsz-e. Ha igen, akkor egy külön chat ablak nyílik, aminek a stílusa is más, mint a normál chaté.
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Tegnap kezdődött nálam az a furcsa jelenség, hogy bizonyos GM battletag-ű emberek friend requestet küldözgetnek, és írnak olyanokat, hogy látogassak meg xy weboldalakat, különbne felfüggesztik az accomat. Ma egy Bllzardn nevű karakter partyba is hívogatott. Ha jól gondolom kamu az egész, és megpróbálják lehúzni az embereket? -
Zedz
addikt
válasz
frostitualt
üzenetére
Tudom hogyan csinálták, BG chaten még linkelték is az itemet. Ez egyértelműen egy bug, amit ezek a senkik kihasználtak mert miért ne.

-
tufih
csendes tag
Tudtuk segíteni abban, hogy a raf-nál ez a grant level dolog, hogyan is működik pontosan?
-
dilipok
veterán
aki csinalt mar password recoveryt a supporton keresztul, megtenne, hogy vet egy pillantast erre a kerdesre?

-
DopeBob
addikt
"Your attacks have a chance to grant 1135 Mastery for 10 sec."
Followerek hoztak egy 615-os trinket tokent, disc speccel kértem, ezt adta... ez szerintetek healre is procol? Sajnos nem tudom kipróbálni, csak rdp-vel tolom a garrisont

-
Zedz
addikt
Hogyan tudok úgy reportolni valakit, hogy mellé még screenshotot is csatolhatok? Mert ezt látni is kell ...
-
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mi most úgy csináltuk, hogy az említett guild társ megkérezte, segítene-e neki két ember. Mentem én is, és a végén mi is kaptunk achit és jutalmat.
-
whitezo88
nagyúr
csinálom fishing achikat (Paglehez) erre fogtam egy ilyen satyeszt
+100 fishing, de csak 7 napig "él". [link] Tentacled hat a neve. és mozog 
-
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Idézem egy guildtársam: ha eleget b***ogatsz egy frakciót (ogre, goren, stb), akkor megjelenik a szöveg, hogy felbosszantottad őket, és megtámadnak.
-
Sonic*
aktív tag
Valaki véletlenül nem tudja, hogy lehet-e itthon WoW képregényt kapni? Sok lore videóbam láttam, hogy abból mutat dolgokat, de sehol nem találtam itthon. Persze a DC Comics appal meg lehet venni, de az nem ugyanaz mint az igazi.

-
Xantor
tag
Ez a quest mennyire fontos? Nem találtam eddig semmi pontos leírást, hogy mégis miért jó a darabokat össze gyűjteni, inkább eladtam őket AH-ban eddig (20k+ gold). Mikor éri meg megcsinálni? Mit nyerek vele?

-
Xantor
tag
Nagyon jóra sikeredett ez a Garrison támadás!

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DIY prémium tápszűrő
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hah! postal is régi

Arra én is kiváncsi lennék, hogy mentek fel oda...