- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Minden jól sikerült,kivéve a class designt,az egy kalap szar.Ami azért sajnos elég nagy probléma miután letudtad a szintezést és a solo tartalmat.
A zenék lenyűgözően epikusak szerintem,ha esetleg valamikor kikapcsoltátok(esetleg még a kieg előtt valamikor) az nagy hiba. -
törölt tag
válasz
Darth_Revan #58987 üzenetére
Meg egy kiegben sem talaltam ennyire szorakoztatonak a questelest mert sokszor erezni, hogy jutalmazzak a jatekost.
Ragyurtak picit a minijatekokra, ami uj lesz a Pet Battle System es a Garrison.
Sok dolgot jol eltalaltak ebben a kiegben es MoP utan egy igazi feludules -
Zedz
addikt
válasz
Óóó én munka miatt alig tudok játszani, de már most érzem, hogy az eddigi legjobb kiegészítővel van dolgom. Nagyon jó lenne több időt szakítani rá, játssz helyettem is!
-
válasz
Azért ez így elég korrekt volt tőlük
Amúgy meg jó szórakozást, én 5-6 év szünet után tértem vissza 2 hete, és egyelőre nem bántam meg
-
Darth_Revan
veterán
A rengeteg pozitív Warlords of Draenor visszajelzés után döntöttem: 3 év szünet után visszatérek én is Azeroth világába. Szerencsére még volt 1db WoD CE a KonzolokSzervize-ben, így le is csaptam rá
Pár hete beléptem a battle.net felületre és láttam, hogy a WoW belépőm bannolva lett. Szerencsére sikerült beszélni egy GM-el, aki mondta, hogy amíg én szüneteltettem, addig valaki lopott bankkártyával pár napra feltöltötte és akciózott a karaktereimmel. A GM a nagy részét visszaállította a törölt itemeknek, amit meg nem tudott, a helyett adott mást.
Kíváncsi leszek erre a kiegre, Cataclysm utolsó raidjét is csak PUG-al néztem már meg, mert nem voltam aktív, a Panda meg egy az egyben teljesen kimaradt.
-
DrGonzo22
őstag
Köszi
-
Shamy
tag
válasz
DrGonzo22 #58983 üzenetére
Power aurassal meg tudod csinálni. 2 aura-t kell hozzá csinálni. Az egyik akkor mutatja az icont, amikor nincs CD-n, a másik ennek inverze, azaz amikor CD-n van. Itt be tudod állítani, hogy ekkor ne mutassa az icont, csak a CD-t számlálóval, avagy én úgy szoktam, hogy kisebb méretben nagyon sötét brightenessel mögé rakja az ikont is.
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy az alábbi videóban [link] ez az addon egy jól beállított TellMeWhen, vagy valami más? (Én eddig csak úgy tudtam beállítani a TMW-t, hogy az ikonok eltűntek, amikor cooldown-on volt az adott spell, így nem kaptam info-t az megmaradó cd idejéről; vagy megmaradt az ikon, és rajta kiírva a hátra lévő cd - ez utóbbi azért nem annyira jó, mert kevésbé lehet észrevenni, ha újra használható az adott spell, mint az eltűnős beállítás esetén. A videóban lévő addonnál eltűnik az ikon, és helyette jelenik meg egy visszaszámláló. Ez a felállás azért tetszik nagyon, mert így ugyanolyan feltűnő a spell újra aktív állapota, mint a sima eltűnős ikonnál, viszont így ugyanott kapok infot a hátralévő cd idejéről is, amikor a spell cd-n van.)
Más: Skyreach CM silvert, ha tervez valaki, írjon privátot; 7/8 a CM silver állásom, de két napja elakadtam, mert gyakorlatilag senkit nem érdekel ez az achievement, mióta kijött a raid. Előtte pedig sajnos Skyreach-be nagyon gyenge teamekkel jutottam csak le, így kétszer is elbuktam a silvert 1 illetve 2 perccel... Invis pot/flask/food, stb. és Skyreach CM tökéletes ismerete (jobb esetben bronze ach) szükséges.
Köszi
-
válasz
parandroid #58977 üzenetére
Jepp, ez mar 2004 -ben is így volt, orgri előtt a tengerpartra járt mindenki evade-s elementalokat (ha jól rémlik) püfölni
Úgy látszik vannak dolgok amik nem változnak
-
csecso22
tag
Ragnán megint sor van
-
Viktor77
titán
válasz
parandroid #58977 üzenetére
A másik trükk pedig az, hogy intellectes cuccokat kellett magadra aggatni, úgy gyorsabban nőtt a skill.
-
parandroid
félisten
válasz
k.kristof #58976 üzenetére
Ez nem tudom, hogy a játékkal egyidős bug-e, de egy rutinos öreg róka tanácsa alapján án amikor WotLK-ban weapon skillt húztam (akkor még volt ilyen, ráadásul acsi is volt rá, ha jól rémlik, hogy a pusztakezes skillt felhúzd maxra, márpedig ezt ugye alapból legfeljebb rugók használták a fist weaponnal), arra az egyik legjobb mód volt, hogy keresel egy mobot, ami köztudomásúlag hajlamos beragadni valahova, és evade-elni, és azt püfölöd: sose hal meg, de a weapon skillt adta a játék... És ez akkor már régi, szakállas trükk volt, csak én voltam még új.
p
-
törölt tag
De ez csak egy minijatek. Ertheto ha nem kap olyan fontos szerepet mert azert vannak ennel fontosabb dolgok is a jatekban.
Igaz, hogy kezdetleges de elso probalkozasnak jo es biztos (remelhetoleg) meg lesz sok valtozas kesobb is.
A jatek viszont kijohetett volna akar most a napokban is mert meg mindig vannak rendesen hibak (nem keszultek el idore es megis kiadtak korabban, legjobb) -
Zedz
addikt
Nekem valahogy úgy néz ki ez a Garrisonosdi, hogy most telepakolom magam alapanyaggal. Felhúztam ezért egy Lumber Millt meg egy Trade Postot. Jól megszedem magam, ebből egyet lebontok, felhúzom azt ami majd kell + a kis és nagy épületeket. Onnantól már nem nagyon fog érdekelni a dolog, max szakma és pénz szerzés miatt, de az eddig is farmolós volt.
-
ldave
félisten
Na, szóval amennyire tetszett az elején a Garrison dolog, most már egyre frusztrálóbb az egész:
- nagyon manuális az egész, nem értem miért kell mindent nekem csinálni, ott van a sok bányász a bányában, de lényegében csak dísznek
- az invasion egy kihagyott ziccer egy jó kis stratégiai minijátékhoz, ráadásul ott is lényegében egyedül kell dolgozni, ott az ágyú a bunker tetején, de nem csinál semmit
- a followerek jópofák, de jó nagy előnyt kap, akinek jön 1-2 epic már a küldizés közben, hisz azok kapásból 2 izét semlegesítenek
- a küldetések random volta se túl jó, mivel nem csináltam olyan épületet, ami Garrison alapanyagot kap, így a fő forrásom az ilyen típusú küldetés lenne, de csak párnaponta ad be egyet
- 630 ilvl körül meg már nagyon nincs kedvem a sokorás küldetésekhez, amik 615-ös cuccot adnak, legalább lenne BoA, mint a Timeless cuccok, de hát nem -
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #58953 üzenetére
Hát akkora simán lehet Draenor mint két változtatás-előtti Jade Forest map, az eszméletlenül hatalmas volt.
-
-
-
whitezo88
nagyúr
RF és Normal közös vagy külön ID?
-
mqm
senior tag
Úgy hallottam ma jön valami Balance patch! Ha valakinek van infója ezzel kapcsolatban kérem jelezze! Köszike
-
pulcsi
tag
Valakinek van taktikája Tectusra?
-
Zedz
addikt
válasz
frostitualt #58953 üzenetére
Kettő MoP-os map? Nemár ...
-
TommyGun
őstag
Nekem is tetszik hogy nem lehet repülni, de csak egy ideig, a 3. alt húzásnál már inkább hátránynak tartom. Már láttam mindent jártam mindenfelé, szal a sokadik altnál már annyira nem vágyok rá azért....én azt mondom lvl100on lehessen repülni vagy kössék küldihez, minden területen ha a küldik 90%át megcsináltad lehessen repülni, v vmi hasonló.
-
Zedz
addikt
válasz
#57919488 #58946 üzenetére
A légi harcot még LK-ban be akarták vezetni, aztán rájöttek, hogy nem jó ötlet és nem került bele az éles rendszerbe. Őszintén szólva nekem sem hiányzik, illetve most ha elszalad az a pár hordás akkor egészségükre, nem ezen fog múlni a lelki nyugalmam.
(#58947) Telda: Egyrészt küldizés igen, a méterenkénti fly pont az oké, csak onnan még kutyagolni kell oda ahová mondjuk menni szeretnék, szóval több szempontból is hasznos lenne az a fly mount. Ennyi erővel vegyék ki mindenhonnan, hisz ott vannak az FP-k.
-
pulcsi
tag
Nekem akkor is kell repülés nem azért csináltam meg ezerszer régi rédeket, meg nem azért repuztam és szakmáztam ja és fizettem ki aranyat és vettem a CE darabokat, hogy lent a földön szórakozzak, ráadásul napi 5 arany simán elmegy a flight pontokra. Csináljanak nehéz questet a repülésért azt akinek nem kell ne csinálja.
Jó nem mintha nem lenne minden flight pont meg már bejártam szinte mindent, meg már csak garizok és rédelek, de ha van flymountom ne fussak má vele.
-
Telda
addikt
"Negatívum viszont az, hogy időbe telik mire eljutok A-ból B pontba."
Kb. méterenként van repülési pont, szerintem ez nem teljesen igaz.
Esetleg küldizés közben hiányozhat, mikor körbe kell lovagolni egy hegyet, hogy feljuss két méterrel feljebb. De erre is vannak már okos eszközök, toy vagy engi item. -
nonsen5e
veterán
Elvileg valamiket piszkálni fognak a flight pontosdival.
Amúgy az a durva, hogy fújoltam még eléggé én is, hogy így nem lesz fly meg úgy nem lesz fly, és az ilyen meg olyan rossz. De most, hogy van, nagyon tetszik - a draenoros kincsek eldugva ugrálópályák mögé - és egyáltalán nem kívánom vissza, sőt...
S ahogy láttam emócsempiönös felmérésből, az emberek KÉTHARMADA is így van vele.
-
Zedz
addikt
Érdekes kérdés szerintem ez a repülési tilalom Draenoron téma.
Számomra olyan szempontból pozitív, hogy PvP szerveren vagyok, és a sok hordás nem tud olyan könnyen elfutni ha esetleg elkezdünk pofozkodni. Illetve Draenor maga gyönyörű, 1-2 érdekesebb helyet lehet nem láttam volna ha csak fly mountolok.
Negatívum viszont az, hogy időbe telik mire eljutok A-ból B pontba, kicsit következetlenség ez a Blizzard részéről, hogy mindenhol van fly csak itt nincs.
De amúgy összességében nem lenne vele bajom ha maradna, azzal sem ha behoznák.
-
kemotox
addikt
Sziasztok!
Erről tud valaki valamit, hogy lehet-e majd valamikor giftként vásárolni? Köszi
-
mqm
senior tag
válasz
frostitualt #58927 üzenetére
Táborig mar eljutottam!
Valami elérhetőbb célt is ki találhattak volna.. :/
-
Zedz
addikt
válasz
frostitualt #58927 üzenetére
Dehogy ölöm az Allis táborban!
-
Ragnaroson horda oldalon nem tud ajánlani véletlenül valaki casual, guildet kiöregedett raider családapának, aki heti 3-4 napon esténként bele tud tenni a játékba 3-4 órát, de komoly kötöttségeket nem tud vállalni?
Nézegettem a wow-hunary recruit részét, de akik szimpik lettek volna, azok Ally oldalon van, a többihez meg nem igazán alkalmas az életem
Closed beta óta toltam 2010-ig, most újrakezdtem, de kicsit nyomasztó az egyedül botorkálás, pug-ozás. Ugyanakkor nem szeretném a régi hc raid időket sem visszahozni, szép emlékek fűződnek hozzá, de egyszer elég volt, illetve már más dolgok élveznek prioritást nálam. Valahol a szintén a kettő között tengődő felnőttebb/családos playerekkel játszanék szívesen, akik hasonló cipőben járnak, de ugyanakkor szeretnek wow-ozni, csupán a közös játék, és a jó szórakozás miatt, feltöltődés/kikapcsolódás jelleggel.
-
r9550
senior tag
dk-ret only frost uh csak healer vagy 3s-re jó
mod: ahoz képest hogy dknál nincs már nincs csillivilli strike elég jó még most is bár 1-1be healer ellen elég jókat kacagok hogy perfekt cc mellett is 0-rol maxra huzza magát röhögve de félig még csak a bontogatott 600-as pvp gear van rajtam -
Zedz
addikt
Ashranon hogyan tudom megszerezni azt a +200 conquestet?
-
mqm
senior tag
Asrhan-ban bohóckodtam igy reggel.. Le vertük az ő bossukat és utana csak nyomultunk előre a bázisukra.. Ennek mikor van vége? Csak küzdünk a végtelenbe? Azon kívül hogy kapok csontokat, van valami loot amiért érdemes küzdeni? Annyira unalmas volt mar egy idő utan ,hogy csak álltam és területiztem..
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
frostitualt #58907 üzenetére
Nem kell menni, nem kötelező. Aki első héten 2.4k-n van az meg tesz magasról Ashranra, kivéve ha ezen múlik a 3. heti fegyvere... de kétlem, hogy sok ilyen ember lenne és pont tőlük nem szokott ilyen jellegű poszt születni.
Neked, nekem és sok embernek nem tetszik Ashran, de felesleges idekeverni a pvp sztárokat (elnézést ha egy vagy közülük). Az a 200 pont egyszerűen bohóc, főleg ahhoz képest, hogy van aki 3 random ládikóból/coliseum chestből 3 cp cuccot nyit, míg más 20-ból egyet sem, ez kapásból ~6000 pont differencia és akkor a pre-season kiszedett conquest gear (fegyverestül) még szóba sem került, nagyon remélem, hogy alapos munkát végeztek és mind elvették. -
frostitualt
tag
Nekem az érthetetlen, hogy miért kell ashran-ba menni a +200cp-ért... Eddig megbukott a blizard wintergrasp-al, tol barad-al, a mop-ba be se mertek tenni egy ilyen baromságot, a wod-ban meg ahoz kötik az alap cp cap feletti 200cp megszerzését. Komolyan ennyire nem ismerik a saját playereiket? Amikor valaki kemény munkával feltornázza magát 2.5 3s ratingra vagy összetart egy guild-es rbg team-et ami 2.4-es ratingot tud első héten akkor komolyan azt gondolják minden vágya az hogy a szigeten egy kőgorillát meg egy fát kergessen, miközben mindenféle game brakeing itemeket rak a játékba mert attól fasza a pvp ha pörög a kő körülötted és te vagy az isten?
-
-
lakisoft
veterán
Nem tudjátok, hogy az itemupgradet mikor és milyen formában teszik vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest