- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Healbacsi #51296 üzenetére
Nagyon érdekes, hogy a rang megszerzésed ellenére sem emlékszel a küldi sorozatra, mégis leugatsz másokat. Nem csak a repu mennyiségéről van szó, hanem úgy az egészről nagyjából.
megsem volt 10-100 scarab lord a nyitaskor, mert a repu farm nem volt setagalopp
Te komolyan azt hiszed, hogy a repu volt az akadálya? A raid bossokat most hagyjuk, mert azokat menetrendszerűen leölték, de azon kívül volt kb. 3-4 küldi, ahova 10-15 fős party kellett, emellett volt 2db 40 fős outdoor boss és ott volt még Eranikus, ahova átlagosan 3db 40 fős raidet vittek. Szerinted hány olyan guild/játékos volt/van, ami csak úgy jópofiságból elmegy segíteni hetente egy embernek ezeket megcsinálni? Biztos rengeteg.. De még szerencse, hogy te baromi jól emlékszel ám mindenre és kijelented, hogy a repufarm volt a legnehezebb. Persze, álmodj királylány.
Visszaterve az erdeti kerdesre
Az eredeti kérdés az volt, hogy ennek technikai vagy lore oka volt-e. A válasz pedig az, hogy nyilvánvalóan technikai, hiszen nem akarták, hogy több száz játékos teljesíthesse a küldetést, mint ahogy az akkori legendarykat sem akarták, hogy sok ember használja. Más küldetéseknél, ahol vkinek a fejét kellett elvinni, ott minden csapattag megkapta a fejet/könyvet/tekercset/bármiegyébkuváraegyeditárgyat, pedig ugyanúgy a lore részei voltak azok is..
-
Telda
addikt
Látom jól sikerült a mai karbantartás
.
-
Wolverine
félisten
A megszerzéséhez egy questchaint kellett teljesíteni, ami egy raiddroppal indult. A 40 főből 1 ember kaphatta meg az itemet hetente. Utána vanillás, azaz durva repufarmot kellett végigcsinálni, plusz pár raid nehézségű world bosst is meg kellett ölni. Végül ott kellett lenned AQ kapunyitásnál és a kész questitemmel megütni a gongot a kapu előtt, a nyitási eventtől számított 1 órán belül.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Lirion #51293 üzenetére
Ertem mester. Tehat csak ugy zaporoztak a scarab lordok lvl 60-on, mert ugye a repu nem volt sok ido, a questhez meg egy guild kellett (Ha minden nyersanyag (elementium bar es mas nyalanksagok) adott, akkor 2 reset kellett ahhoz, hogy valaki vegezzen a questtel).
Hat ezt nem tartom eros ervnek.
Mar banom, hogy nem olvastam el, hogy mennyi reput adott a kitin leadas, mert nem lenne mas a kezedben.
A nyersanyag gyujtes kulon dolog volt. Ott mindenki kivette a reszet. A top guildek arany tizezreket oltek bele.
Visszaterve az erdeti kerdesre, miszerint az q itemeket csak 1 ember lootolhatta, resetenkent ujabb es ujabb lootolhatott, megsem volt 10-100 scarab lord a nyitaskor, mert a repu farm nem volt setagalopp, illetve a guildek nem akartak hetente allandoan quest bossokat farmolni. (Ehhez hozzatartozik az is, hogy nehany boss pvp teruleten volt).
Szoval igen, a repunak nem olvastam utana, csak irtam egy szamot, szanom banom Mint kiderult Pedro valoban nem farmolt kitineket, hanem a nyitott aq-ban repuzott (bar o diplomatikus a "nem emlekszem" valaszt adja).
Mellesleg orulok, hogy Tsko baratunk nem wowozik mar, hatha kevesebb siros/fikazos hozzaszolast fogunk tole olvasni, miszerint milyen rossz a jatek.
Igen a stilusom nem tul szeretheto, csak irrital a "regen minden szebb es jobb volt" marhasag. A 9 evnyi valtoztatasok se veletlen szulettek, mert mindig voltak sirasok, hogy mi nem jo a jatekban, es most is, de furcsamod a regi gondok es bajok feledesbe merulnek, arra mar senki se emlekszik, hogy 1-2 dolog milyen korulmenyes/nehez volt.
-
Arnold2
őstag
Nem tudom lesz-e korlátozva, de én személy szerint nem engedném a vásárlást, ha csak nincs már egy maximum szintű karaktered.
Ezzel sem lennénk sokkal beljebb :S Vér István felszenvedett egy holy paladint 90-re, amivel tankol.
Véleményem szerint nagyon rosszabb nem lesz az LFR, de meglátjuk majd -
Telda
addikt
válasz
malacka87 #51289 üzenetére
Szerintem sokan igénybe fogják venni. Azért ne magunkból induljunk ki, nyugati barátainknak ez a 60 dolcsi nem pénz. Bár engem különösebben nem izgat, mert mindenk classból van egy 90es amit tetszik.
Inkább csak az zavar, hogy az insták és az lfr+flex, már most teli van a karakterükhöz nem értő játékosokkal.
Ha 1-90 alatt nem tanulta meg az alapokat, egy friss 90essel még ennyire sem fog tudni érvényesülni.
Nem tudom lesz-e korlátozva, de én személy szerint nem engedném a vásárlást, ha csak nincs már egy maximum szintű karaktered. -
Lirion
addikt
válasz
Healbacsi #51285 üzenetére
Lényegében semmiben nem volt igazad. A repuzás nem tartott örökkévalóságig, ráadásul nagyon kényelmesen ráért mindenki, mivel a kapunyitáshoz egy rakás anyagot kellett szerver szinten gyűjteni. Az volt a sok idő, nem a repu. A reput bárki, aki mc-bwl gearben volt, simán kifarmolta egyedül is addigra, mire a kaput lehetett nyitni. Te szépen össze mostad a kettőt..
Kb lefosom mennyi repud adott, csak irtam egy szamot
Csak az a baj, hogy az általad írt számmal 2.5-szer annyi idő lett volna a repuzás, mint amennyi valójában kellett. Nagyon nem mindegy, hogy 1 hónap vagy 2.5 hónap..
-
tskó
tag
válasz
tPedro_ #51287 üzenetére
"Plusz görgess vissza és olvasd el, hogy mibe kötöttél bele az elején. Köze nincs ahhoz, amit most bizonygatni akarsz."
ezen most miért lepődsz me? elfogytak az érvei de ő még vitatkozni akar
áhh életem legjobb döntése volt amikor 2 hete lemondtam a wow-ot
elég volt hozzá 2 nap teso béta
-
malacka87
őstag
Na ezt is megértük 60dolcsiért vehetnek 90-es karaktert! LÁÁÁL! 13600ft kb...
-
tPedro_
őstag
válasz
Azon kívül, hogy arra valóban nem emlékeztem, hogy a reput AQ-ban is lehetett gyűjetni, áruld már el légyszíves, hogy miben lett igazad?
Plusz görgess vissza és olvasd el, hogy mibe kötöttél bele az elején. Köze nincs ahhoz, amit most bizonygatni akarsz.
Részemről ennyi.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
A minden jobb volt-t kijelenteni valoban eros lenne csak volt par dolog ami hianyzik. A nolifer farm pl nekem se volt inyemre anno en is farmoltam reput meg kiutottem loremastert stb persze azert az mas mert az pl nem farm pont. Az Insane-t se csinaltam meg nekem az mar tul unalmas es ennyit nem er meg egy title. Inkabb Hand of Adal, az se megszerezheto mar es azse faceroll volt meg nerf elott. De elismeresem akiknek anno osszejott es volt segguk kifarmolni akar a scepterhez a reput akar a sabertoothot. Nekem mar a winterspringes macik is necces volt pedig aznem is elite.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Lirion #51284 üzenetére
Kb lefosom mennyi repud adott, csak irtam egy szamot, nem olvastam utana sehol sem. Szemleltetni akartam, hogy Pedro nem igazan tudja mirol beszel, es lon igazam lett.
Igen. Mi is farmoltuk a bogarakat 2-en es 3 nap utan meguntuk.Lehet, hogy magas lorol beszelek, de a sok "regen minden jobb volt" mogott nincs sok tudas. Az meg hogy emlekeztel, avagy utanaolvastal, hogy mennyi repu jart a questert, hat nosza, en ezzel a reszevel nem foglalkozok. Mindenesetre oromteli, hogy ez az 1 amibe beletudtal kotni.
-
Lirion
addikt
válasz
Healbacsi #51277 üzenetére
Ahhoz képest, hogy milyen magas lóról beszélsz, te is rosszul emlékszel a küldetésekre. A 200 item 500 reput adott, nem 200-at, így 84-szer kellett teljesíteni a küldetést, összesen 16.800 fragment összegyűjtésével.
Az eliteket pedig simán lehetett solozni, mivel lehetett őket cc-zni, mehetett mindenféle stun, lassítás, kábítás, amit akarsz és életük se volt túl sok, 6-7k körül. Az igaz, hogy elit lévén nagyot ütöttek, de egyébként simán és gyorsan lehetett őket solozni, mint a tyr's handi eliteket. -
Healbacsi
őstag
válasz
tPedro_ #51282 üzenetére
1-het csuszassal ujabb ember csinalhatja, kovetkezo resetben ujabb es ujabb. Ezzel nincs nagy gond. De repu nelkul nem ersze semmit bloodlord fejevel. A repuhoz meg 1 servernyi ember kellett, hogy ne tartson egy orokkevalosagig.
A jatekosok azert dobaloznak a scepterrel annyira, mert aq raidbol megvolt a repujuk, onnan mar picsafust, facerollolhato nemi segitseggel.
Whitezo88 reszere: en orulok, hogy nincs tobb raid belepo. Vaniliaban meg jo volt, ambar Tbc-ben 3 guild omlott ossze "folottem", mire a 4. guildel vegre meglett a hyjal es bt kulcs. (ez mintugy 1-1.5 ev volt). Koszi szepen nem szeretnek tobbet szopni hasonloval.
-
tPedro_
őstag
válasz
Healbacsi #51281 üzenetére
Leirtam, hogy ennyi ev elteltevel, valszeg az osszes lepest se tudnam felsorolni fejbol.
Az egesz ugye abbol indult ki, hogy szerinted, az 1db lootot killenkent a lore indokolja, a ritka papir, meg a sarkany 1 feje, szerintem pedig az, hogy ne csinalhassa meg tul sok ember es valoban ritka, legendas legyen a dolog.
-
Healbacsi
őstag
válasz
tPedro_ #51278 üzenetére
Ez a sokkal jobban rahasaltak a dologra is azt arulja el, hogy kb tenyleg fogalmad sincs a kezdeti dolgokrol. (az mc-s geart csak azert irtam, mert ekkor a serverek nagyreszenek meg foszold, esetleg kek volt a gearje, nem mindenki jutott am be bwl farmolo guildbe).
1 ember felvette a legelso questet. Majd minden leadasnal ujabb "ugynokot" tudott kinevezni, akik szinten tudtak mar itemet farmolni, amit atadtak neki. Minden realm foruman megbeszeltek, hogy ki kezdte el. A masik frakcio amit elkezdte a questet, a kilootolt bogar itemeket pakoltak be kozos ah-ba, hogy a "kinevezett" ember tudjon haladni. A sajat frakciojabol nem csak a guildje csinalta, hanem nagyon sok guild nolifer-e csinalta veluk egyutt.Az, hogy te 60-on, vagy 70-en honnan es mikent szerezted meg az itemeket a raid bossokbol nem oszt nem szoroz, mert ez volt a lenyegi resze.
En pl 80-on 8 nap alatt vegeztem a full questtel, es transfereltem is az azuremystre ahol scarab lord is lettem.
-
tPedro_
őstag
válasz
Healbacsi #51277 üzenetére
Azert mikor AQ kinyitasarol volt szo, mar reg nem MC-s gearben szaladgaltunk. Mivel minden heten megkapta valaki a quest indito itemet (en asszem 3. voltam a sorban) igy eleg hamar ossze is jott az a 2-3 ember, akikkel farmolni lehetett.
Az mas kerdes, hogy a server first guild, akik tudtak, hogy ok fogjak tudni kinyitni, sokkal jobban rahasaltak a feladatra es "hamar" vegeztek is vele.Arra nem emlekszem, hogy a quest melyik reszere mennyi idot kellett szanni (mint ahogy 9 ev alatt sok minden mast is elfelejtettem mar a jatekkal kapcsolatban), sot az se biztos, hogy most fejbol felsorolom, hogy pontosan milyen lepesek es feladatok voltak mig elertem a vegere.
-
Healbacsi
őstag
válasz
tPedro_ #51276 üzenetére
Borzaszto egyszeru. Azokat az eliteket meg mc-s gearrel is 2-3-4 ember kellett, hogy farmold oket. Kb 200 item leadas kb 200 koruli reput adott. Ezt csak azok csinaltak akik tenyleg meg is akartak csinalni, mert maskulonben idopocsekolas.
Ismetlem -42000(hated) repurol kellett felmenned neutral/friendly-re hogy egyaltalan nozdormu szoba alljon veled. Es csak ezutan rohangalhattal a raidekbe a tobbi itemert.
En anno pl. kifarmoltam a wintersaber mountot. Napi 4-5 orat toltam, es 42-45 napig csinaltam, minden nap. Ez csak 0-rol 42000-re repu. Ennyit az egyedul grindelesrol.
Hogy valaszoljak is tenylegesen a felvetesre. Mivel mar eleg regota jatszok a jatekkal, igy 1-1 dolog megszerzesi aspektusaval teljesen tisztaban vagyok, nem csak raneztem a nevedre, es kijelentettem, hogy te tuti nem farmoltal bogarat. Ha farmoltad volna oket, teljesen mast mondanal a questrol, mert nem veszett volna a mult kodebe, ezt garantalom.
-
tPedro_
őstag
válasz
Healbacsi #51275 üzenetére
Nem vitazok, csak szerintem nem a lore-t tartottak szem elott mikor arra a dontesre jutottak, hogy 1 db essen, hanem azt, hogy legendary targyrol van szo es ritka legyen.
Teny, hogy az AQ repuzasrol megfeledkeztem, valoban lehet, hogy ugy fejeztem be, reg volt, nem emlekszem ra. Mondjuk meg igy sem volt egy setagalopp a quest chain.
(Az, hogy te eleve ketled erdekes hozzaallas, miert ne lehett volna ugy.)
-
Healbacsi
őstag
válasz
tPedro_ #51274 üzenetére
Kar hosszasan vitazni, de nem ertek egyet. Vanilia wowrol dumalunk. Akkor ugy mukodott, hog a tucat questitemekbol kismillio meg egy esett, az "epikus, legendas" (nem veletlen van "" kozott) questek itemjei bizony egyediek voltak. Ebben nincs semmi erdekes.
Azert mert most 9 ev utan nem szoroznek ezzel meg ugy volt logikus. A guildembol is tobben akartuk csinalni a questet, es sokan rengeteg dkp-t koltottunk a quest indtio itemert.Amugy ketlem, hogy elite lootolassal repuztad fel magad, sokkal inkabb el tudom kepzelni, hogy a mar nyitott aq-ban raidelessel ment fel a repud mint mindenki masnak, igy a 2 eset meroben eltero.
-
tPedro_
őstag
válasz
Healbacsi #51272 üzenetére
Azert megiscsak egy fantasy jatekrol van szo. Lehet csurni csavarni, de mas questeknel megvan, hogy tobb ember is lootolhatja az adott targyat.
Itt azert volt csak 1 db, hogy ne 50-100 ember csinalja meg szerverenkent.A reput meg pontosan tudom, mert en is felhuztam, mint irtam par hsz-sal ezelott, az egesz questlinet megcsinaltam.
-
Wolverine
félisten
-
Healbacsi
őstag
válasz
tPedro_ #51271 üzenetére
Ertem. Tehat ha egy sarkanynak 1 feje van az pipa, akkor egy baromira ritka iras, amibol csak 1 letezik az egesz vilagon az hulyeseg? Ez most hogy? Ha a sztorival tisztaban vagy, akkor az is vilagos, hogy a sarkanyok zartak be aq kapujat. Ok valoszinu nem biztak meg a Delta Vision nyomdat alvallalkozasban, hogy sokszorositsak a varazslatok szovegeit. Ehelyett letezett 1 peldany, azaz 1 darab, amit jol szetszortak a vilagban, hogy ha kellene akkor megis meg lehessen oldani a kapunyitast, de kellokeppen el legyen dugva a holmi jottmentektol.
Igen csinalhatta tobb ember is a questet. De van fogamlad arrol, hogy mennyi melo -42000-rol felrepuzni magad csak elite mobokbol lootolhato szarokkal? Embertelen melo, meg akkor is ha egy sereg ember segit(het)ett.
-
tPedro_
őstag
válasz
Healbacsi #51270 üzenetére
Mondjuk ha 1 ember kap reput, akkor azok is kapnanak akik segitenek neki. Persze nyilvan ugy lett kitalalva, hogy ritka legyen, es csak 1-2 ember csinalhassa meg. Nalunk se fejeztek be tul sokan, volt aki menet kozben adta fel.
Az 1 sarkanybol 1 fej az stimmel, de pl kovek/papirlapok stb eseteben ez mar nem magyarazat.
-
Healbacsi
őstag
válasz
whitezo88 #51265 üzenetére
Mivel te is mondtad, hogy eros lore szaga van a dolognak, a raid questek mindig autentikusak voltak.
Igy pl 1 sarkanybol 1 fejet lootolsz (ez nem a magyar nepmesek sorozatMellesleg nincs is ertelme 40 embernek csinalni a questet, mert a servernek eleg sok idejebe telt mire a kivalasztott repujat feltoltak.
Ebben nincs semmi meglepo
-
tPedro_
őstag
válasz
Cathfaern #51267 üzenetére
Attunement ha lesz is a jovoben, szerintem scenario formajaban lesz megoldva. Igy kicsit veszit a varazsabol, de legalabb nem lesz gond a csapatkeresessel.
Amit viszont nagyon hianyolok a vanilla wowbol az a regi Naxx. Tok folosleges volt kiszedni, szerintem a lore/tortenet indoklas is csak kamu volt. Inkabb valami technikai okra tippelnek.
(#51268) whitezo88: Na akkor asszem en vagyok a mai noob dij nyertese, merthogy errol fogalmam sem volt. Egyik altommal se probaltam Ordost olni, mivel nem volt meg a cloak...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Wolverine #51261 üzenetére
Az attunementnek szerintem nem az az igazi lényege, hogy ne tudj bemenni az instába/raidbe, hanem az hogy valami háttere is legyen a raidnek, ne csak X+1. boss amit le kell csapni. Ezt egyáltalán nem helyettesíti az ilvl követelmény.
Az elite-ekhez group találása meg csak player szám kérdése. Mert ha a környéken van mindig 2-3 player (értsd: ahol meg kell csinálni a questet, vagy a quest adó környékén), akkor nem túl nagy erő ráfordítás nekikesni. Főleg ha esetleg még group se kell ahhoz, hogy megadja a questet (mint timelessen is a rare-eknél). Nyilván ha a cross-realm zone nem hozza ezt a szintet, akkor nem sok értelme van visszahozni őket Illetve akkor esetleg úgy lenne értelme, hogy "mini-instance-ként", ilvl skálázódással és fun/transmog itemekért. Persze ha szintben csinálod meg, akkor még értelmes xp-t is adna. De ez már végülis egy más kategória, mint az elite questek. Mint ahogy az outdoor elite-ek is, mivel ezek tipikusan end game-nek szánt mobok. És még csak quest se kapcsolódik hozzájuk... pedig szerintem lazán elférhetett volna legalább a world bossokhoz 1-1 quest. Persze tudom a quest sokkal több erőforrás, mint csak odarakni egy mobot loot táblával (és ez nem cinikus kijelentés akart lenni, hanem tudom hogy így van, főleg ha beleveszem azt is, hogy hány nyelvre kell lefordítani egy quest szöveget).
-
tPedro_
őstag
válasz
whitezo88 #51262 üzenetére
Nekem tetszettek az attunement questek, bar az igaz, hogy az x. alton ujra megcsinalni nem volt mar akkora poen.
De pl. jo erzes volt mikor en ki tudtam nyitni ubrs-t pl., vagy hogy volt kulcsom Ony-hoz. stb.
Regen Zul Farakban volt asszem ,hogy csak annak volt meg a scepter a boss idezeshez, aki elotte osszerakta.
Ilyen pl. lehetne most is. Random dropok egy instaban, ossze kell rakni valamit, kis quest es ha mindez megvan, akkor meg lehet idezni egy extra bosst.A scepter chain-t en meg 60-on kezdtem, de mar csak 70-en fejeztem be. Az egyik legerdekesebb resze volt a jateknak a mai napig. Mint ahogy nagyon jo otlet volt szerintem, az AQ nyitas elotti gyujtogetes is. Szivesen latnek valami hasonlot a jovoben.
-
Wolverine
félisten
válasz
Cathfaern #51260 üzenetére
Attunement helyett van gearkövetelmény (legalábbis a random csapatos RF-hez és flexhez), outdoor elitek meg továbbra is akadnak (Timeless Isle, Zandalari elitek, Krasarang...). Annak a cross-realm zónákkal sincs sok értelme, hogy pl. megint elitté tegyék az ogrékat Loch Modanban, mert ma is napokig kellene csapatot keresni - és mire találnál, addigra rég magasabb szinten vagy és szólózod az egészet.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
whitezo88 #51259 üzenetére
Annak idején az attunmenteket azért vették ki, mert így a guildek kénytelenek voltak régebbi raidekbe visszajárni, hogy meg tudják csinálni ezeket az újabb tagoknak, altoknak, rerolloknak. Illetve emiatt nagyon nehéz volt a kieg vége fele bekerülni újként egy guildbe. Továbbá annak idején HC instákat se volt olyan triviális farmolni, ami ugyancsak nem volt előny az attunementhez.
Ezek a problémák viszont azóta teljesen elhárultak, hisz LFR-ben is meg lehetne ezeket csinálni, és 5 fős instákba is könnyű lejutni. Szóval szerintem jó lenne visszahozni ezeket, mert adtak némi hátteret az instáknak. Jelenleg ha valaki 5.4-ben kezdi el a MoP-ot, akkor friss 90-esként be tud menni SoO-ba némi timeless farmolás után. És ötlete se lesz, hogy mit is kezdünk Orgrimmarban, amiker elvileg a kieg Pandariaról szól, hisz nem is látott semmi mást mire elérte a 90-et.
A ress gear viszont nettó hülyeség, csak agyatlan farm. Esetleg úgy látnám értelmét visszahozni, hogy extra bossokhoz kelljen (Algalon-szerű, content végi plusz bossokra gondolok). Bár akkor is kéne valami a ress helyett, mert ugye azóta olyan nincs már a játékban.Elite mobos helyeket ahogy írod is, azért szüntették meg, mert a kis szintű helyeken, főleg a kevésbé népes szervereken alig volt ember és így nem lehetett rájuk csapatot találni. A cross-realm zóne-okkal, és az összevont szerverekkel ez az akadály is elhárult, szóval ennek a visszahozását is támogatnám. Jó volt az, hogy volt némi veszélyérzet a világban, és volt olyan helyek, ahol óvatosnak kellett lenni és nem csak berongyolni középre, és azon gondolkozni, hogy 3 vagy 5 mobot lehet behúzni egyszerre.
-
whitezo88
nagyúr
nektek amúgy mi a véleményetek a már eltörölt attunementről? akár "hard" (questchain) akár "soft" (rez gear) van szó? ezt ugye wotlkban törölték el, BCben még volt mindenhol. szerintem egy előnye volt: aki megcsinálta és tudott jönni raidelni, azt mutatta, hogy komolyan gondolja. voltak is anno viták, hogy kell-e vagy sem. meg akkor adott valami RP hátteret is az egésznek, nem csak bementél és kész. most hogy kicsit ismét kóstolgatom a vanilla contetet, felötlött bennem a téma...
a másik amit sajnáltam, hogy az elite mobos területeket is kiszedték, solozhatóvá téve mindent. ez ugye azért kellett mert az x-ik kieg után már nehezebb volt embereket találni, viszont az outdoor csapatjátékot is eltörölte.
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #51246 üzenetére
megnéztem, kár, hogy nincs rendes pve szerver, meg nem tetszik ez a felturbózott játékmenet, 100x xp, stb... inkább maradok az eredetinél.
ps.: pár hozzászólással ezelőtt panaszkodtam, hogy döcög a játék (az eredeti), a tört szerveren ennek a hibának nyoma sem volt, csont nélkül száguldott fullra húzott grafikán... tanulhatna a blizzard tőlük
-
whitezo88
nagyúr
válasz
parandroid #51243 üzenetére
kipróbáltam, jónak tűnik, rámtört a nosztalgia feeling, én anno 2007 elején kezdtem el, először törtön aztán már fizetősön, de akkor még a vanilla rész ua. volt. ha már nosztalgia, ugyanazt indítottam mink akkor, anno
és tudom hogy nem teljesen szabályos erről beszélni, de ez talán még belefér hiszen retail vanilla server nincs, én meg ugye rendesen is játszom, nem ingyenélő vagyok.
kicsit visszarepültem 7 évvel ezelőttre [link]
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Heirloomot lehet nagy enchantokkal ellátni? Hogyan működik ez most? -
Khelben
nagyúr
Hogy a francba van, hogy esténként sorba kell állni a belépéshez aztán mire végre beenged, akkor raid finder várakozási idő 40 perc, sima insta várakozási idő 25 perc... mindezt healerként. Mit csinálnak az emberek?
-
törölt tag
srácok, köszönöm a válaszokat
-
malacka87
őstag
Az én konfigomnál nincs semmi probléma. Egyedül akkor bolondul meg a játék ha alt tabolgatok.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Healbacsi #51226 üzenetére
Én Ivy Bridge alapú i3-at használtam HD graphics 4000-rel, 1gb RAM-ot osztottam a videónak, semmi ilyet nem tapasztaltam, és ehhez képest olyan 20-30% sebességnövekedése van az IGP-nek az újabb HD 4400/4600-al. Ez most nem arról szól, hogy egyszerűen nem bírja el, bár kérdés, hogyha minden minimumra van véve, kisebb felbontáson (800*600 pl.) akkor is előjön a probléma?
-
Healbacsi
őstag
válasz
#51736960 #51221 üzenetére
Semmit se tudsz vele csinalni alkatresz csere nelkul. Hiaba van sok fps, hiaba nem latszik terheltnek a proci, megis borzasztoan fontos a wownal, hogy a memoria minel nagyobb mennyisegben barmely idopontban minel gyorsabban legyen elerheto. Az alacsony memoria savszel, olcsobb kategoriaju lapok wow alatt nem remekelnek.
Elhangzott korabban, hogy esetleg ssd valamelyest megolajozza a dolgokat, de ez ujabb alkatresz csere. -
törölt tag
válasz
nonsen5e #51222 üzenetére
szia,
haswell-es a proci.
az fps számláló nem esik le, csak egy pillanatnyi döccenésről van szó, de mivel gyakori, ezért zavaró.
a látótávolságot hiába vettem le, nem javul a helyzet.egyébként tudom, a raid-et nem bírná ez a konfig, de ez nem számít, csak 1 hónapra jöttem vissza casualkodni, már a régi karaktereim sincsenek meg...
szerk: csak a grid-del játszom még, de abban nem tapasztaltam ezt a hibát.
-
nonsen5e
veterán
Más játékkal is csinálja ezt, vagy csak WoW?
-
nonsen5e
veterán
válasz
#51736960 #51221 üzenetére
i3 - bővebben? Mert nem mindegy, hogy a legrégebbi Westmere i3-5XX vagy a legújabb Haswell i3-4XXX, de nem ez a lényeg, ha annyi fps-ed van normál körülmények között, akkor raiden ugye simán leeshet 10-20 alá is. Ez a mozgást ezt bármikorra érted nem? Egyszerűen megáll a kép? Nyomjál egy CTRL+R kombinációt (kiírja az FPS-t, ott is hirtelen leesik a számláló amikor beakadsz)?
Esetleg egyedül a View Distancet próbáld meg low-ra tenni, de 1GB memóriának bírnia kéne azt is ha nincs megnyitva mellette 3db BF4.
-
törölt tag
srácok, technikai kérdésem lenne: egy i3-as procin bohóckodok a wow-val, az integrált vga-n.
"good" beállításokon 40-50 fps van, viszont mozgás közben kb. 5 másodpercenként megakad a játék egy pillanatra, elég zavaró egy idő után.
a 4GB rendszermemóriából 1GB-ot adtam a vga-nak. win7 64 bit, minden driver a legfrissebb a gépen.
tapasztalt valaki hasonlót esetleg? -
Djsaba
senior tag
Ha valakit érdekelne még akciós áron a Battlechest+Pandaria, akkor keresse fel a Konzolokszervize oldalt, van nálunk még pár darab!
-
tPedro_
őstag
Mit tudni arról, hogy a BMAH meg lenne osztva szerverek között?
-
func93
senior tag
[link]
world of draenor-ból egy kis ízelítő. -
func93
senior tag
Tudtok valamit arról, hogy Win7-ről való upgrade azaz 8 avagy 8.1 hoz-e a WoW-ba fps növekedést?
-
godfella69
tag
Csak én nem tudok bejelentkezni vagy másnál is ez a helyzet?
-
Djsaba
senior tag
Köszi srácok!
A felvilágosításokat. Én is arra gondoltam, hogy ez a régebbi Battle chest, és nem az a szép új
Be is rendeltem, kulcsok majd eladók nálam
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Arnold2 #51202 üzenetére
Az új battle chestet nem tudom, de a régiben biztos, hogy még volt lemez.
Djsaba:
Már a régi battle chestben sem volt benne dobozosan a BC illetve a WotLK.
És nem írja hozzá digitálisan, egyszerűen ha bármilyen kódot aktiválsz a blizz oldalán, akkor alapból Cataig meg kapsz mindent (tehát ha vennél ebay-en egy bontatlan vanilla verziót, azt beaktiválod, akkor is rögtön Cataig megkapsz mindent) -
törölt tag
válasz
parandroid #51196 üzenetére
már nincs, legalábbis én nem látom.
pedig vettem volna egyet... -
Arnold2
őstag
válasz
Djsaba #51201 üzenetére
A régiekbe nem fogják tudni, max ha felkeresik személyesen az összes vásárlót és a kezükbe nem nyomják
Kiadtak már egy új battle chestet amiben már benne van a Cata is.Én tudom rosszul, hogy a battle chestben már nincs konkrétan lemez ill max egy telepítő és az egyes kiegészítők guid-ja?
-
Djsaba
senior tag
válasz
Arnold2 #51200 üzenetére
Ja persze, azt természetesen tudom. Csak az én esetemben, az összes kiegészítőt dobozostul akartam megvenni, és ez nem tartalmazza azt.
Azt hirdették, hogy a battlechest digitálisan hozzáírja majd a Cataclysmet az "új battlechest" alatt?
Azt hittem includolják dobozosan a battlechestbe a Cataclysmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged