- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Na tegnap megléptem a 90-et, gyorsan át is mentem a szigetre. Fél óra alatt vagy 20x haltam, de legalább lett sok free epicem.
Fent a hídon hogy kell átugrani? A vendortól megéri megvenni a 10000 coinos fegyvereket vagy hamar lecserélem ha instázok/raidelek?
-
válasz
dilipok #50598 üzenetére
Nem foglalkozom vele (nem emlékszem rá, hogy kértem volna BETA -ra kulcsot...)
World Of Warcraft már nem az én világom, kezdetektől Gameltem Panda -ig (Pandába toltam pár hónapot míg a Renesis el nem költözött a Ragnára (BS Horde))
Lehet elajándékozom ismerősnek, hasznát veheti !Köszi még1x az infókat !
L
-
dilipok
veterán
válasz
MaxxDamage #50597 üzenetére
egy fokkal tobb onallosagot, ha kerhetnenk.... [link] (mondjuk az mar csak reszletkerdes, hogy valoszinuleg te jelentkeztel a betara, mert a bnet accounton kellett opt-inelni)
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz
MaxxDamage #50594 üzenetére
Meg fogsz lepődni: játszani a Heartstone bétával.
-
dilipok
veterán
válasz
MaxxDamage #50594 üzenetére
barmilyen hihetetlen, de beta hozzaferest ad a hearthstone-hoz
-
Egy "hű**e" kérdés
Mi az a Heartstone BETA Key pontosan ?
Most néztem az e-mail postafiókom és küldött a Blizzard BETA Key -t... már lassan 1éve nem gamelek a WoW -al
(mire lehet használni ezt a Key -t ?)L
-
tPedro_
őstag
válasz
neato3loco #50588 üzenetére
Akar tobb nap is lehet. Gyorsabb, ha telefonon felhivod oket, akkor rogton megcsinaljak.
-
hemaka
nagyúr
A JC-s tud csinálni valami 553-as cuccot? (gyűrűt, trinketet, nyakláncot?!)
-
neato3loco
senior tag
Na beszívtam én is ezt a password reset-et. E-mail stimm, First name stimm, Last name azt hittem stimm.. aztán blocked. Megírtam az üzenetet valahogy, ahol rájöttem, hogy mivel Gyöngyösi a vezetéknevem a battle.net így: Gyöngyösi jelezte ki. És ezt csak az után vettem észre, hogy blokkolták. Ezzel is engem sz*patnak meg.. hát tehetek arról, hogy így hívnak?
A kérdésem, hogy mennyi idő mire reagálnak?
-
Rison77
senior tag
A questekért kapható guild reput nerfelték? Hiába van rajtam az 50%-os tabard, 90-en 207 reput kapok egy darab quest-ért, holott 470-et kellene, hogy kapjak.
-
dilipok
veterán
válasz
Lézerparaszt #50585 üzenetére
lehet, egyetlen egy lemezes jatekom sem telepult olyan lassan, ebben benne van a wow vagy a bf is.
-
lakisoft
veterán
válasz
BoneDragon #50583 üzenetére
Dehogy nem.
-
BoneDragon
veterán
Nem lehet bemenni zg-ba és za-ba 85 felett?
-
Djsaba
senior tag
válasz
parandroid #50577 üzenetére
Hát köszi, nem is érdekel továbbra a dolog. Magyarország..
Főleg, hogy most írta a kolléga, hogy amazonról 2nap alatt megkapta, ami biztosan nem fél km-ről érkezett. Itt meg raktáron lévő terméket nem tudnak 1hét alatt kiküldeni..Wolverine: Tudom, de hát mostanra döntötte el mit szeretne.
Na abba is hagyom az offolást, mert ezek már tényleg nem ide illő dolgok.
Köszi mindenkinek, és ha esetlegesen tudtok majd olcón dobozos kivitelt (leginkább battle chest) érdekelne, mert abban az időben játszottam rendesen, az utáni már csak un-élmény volt
) értesítsetek (valamint olvasni fogom a topicot mostanában
)
-
parandroid
félisten
válasz
Djsaba #50576 üzenetére
Karácsony előtt nem érdemes centizgetni a szállítással, az üzletek is el vannak havazva ezerrel, meg a posta és a futárok is. Én is múlt hétvégén rendeltem könyvet magyar címre a (talán) legnagyobb magyar könyváruházból, vissza is igazolták mai szállítással, erre ma kapok mailt, hogy a 4 tételből kettőt nem tudnak teljesíteni, a többit elvileg majd valamikor küldik. Bekaphatják, akkor minek igazolták vissza? Így tervezzen az ember karácsonyi ajándékot...
p
-
Djsaba
senior tag
válasz
lakisoft #50574 üzenetére
peterkeT: Hát ha most nem találok, akkor megvárom majdani következő kiegészítőt, akkor is biztosan lesz valamiféle leárazás, aztán lecsapok akkor. Elegem van a webáruházakból..
Kistestvéremnek is rendeltem KEDDEN! délelött, 2 raktáron lévő terméket, hogy karácsonyra meglepjem. Ma sem jött meg, azóta választ sem kaptam az újabb mail-ra.. [ Media Markt]
-
parandroid
félisten
válasz
Djsaba #50573 üzenetére
Cataclysm automatikusan jár már a Battle Chesthez, azért van beleírva. Ezzel együtt nem biztos, hogy a Battle Chest 3.0-ról van szó, lehet korábbi változat, vagy elvileg akár a sima alapjáték is (a kép azé legalábbis). Én anno, amikor elkezdtem játszani, megvettem sorban dobozosan az összes kiegészítőt (akkor ez így pont olcsóbb volt valamiért, mint a Battle Chest), úgyhogy nekem itt van a polcon. Kibontani csak az alapjátékot és a Burning Crusade-et bontottam ki, elkövettem azt a hibát, hogy először az egyiket, majd a másikat feltelepítettem, aztán persze néztem bután, amikor a kb 2 órán keresztül tartó telepítés után leszedett még vagy 20GB-ot. A WotLK-nál már ki sem vettem a lemezt, meg utána a többi kiegészítőnél sem, csak a kód miatt nyitottam ki a dobozt. Egyébként jól mutatnak itt a polcon, pedig egyik sem CE. Kicsit az talán zavaró, hogy az alapjáték dobozán jóval nagyobb a logó, mint a többin, erre azért figyelhettek volna.
p
-
Djsaba
senior tag
válasz
parandroid #50570 üzenetére
Hát, azért jobban örülnék, egy bontatlan doboznak!
Nem vagyok gyűjtő, de azért nem szeretnék egy gyűrött, szakadt, stb.. dobozt venni. Igaz lehet én is kibontanám, mert érdekel hogy mi lehet azokban a füzetecskékben. Players.hu-n van 1.5k ért, de írtam e-mailt, választ nem kaptam..
Hogy most az digitális-e, vagy mi a fene. Meg miért lehet csak előre utalással fizetni, mikor pont nincs pénzem a kártyánFőleg, hogy a Cataclysm is bele van írva. Nincs egy normális áruház se , komolyan mondom. Mind zsidó, félrevezető. Tudtak rendelni blizzardtol, digitális áron, dobozosba is, mmint az áruházak. De biztos, hogy csak 1-2 db-ot adtak el olcsóbban..
-
dilipok
veterán
válasz
Lézerparaszt #50571 üzenetére
ott bizony nalad volt/van a bibi...
Ettol fuggetlenul termeszetesen nem rossz dontes a digitalis, de ez az indok nem tul valid...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
parandroid #50570 üzenetére
Én a BF4-et dobozosan vettem meg és akkor lepődtem meg mikor a SATA DVD olvasóm 1,3 megával olvasta az anyagot. Inkább töltöttem tovább netről, az gyorsabb volt. De anno WoW esetében is ez volt a helyzet, gondolom ez is közrejátszott pár embernél. Azóta én is inkább digitálisan veszek mindent, csak a nagyon fontos dolgokat nem.
-
parandroid
félisten
válasz
Djsaba #50569 üzenetére
Ha csak a doboz kell, mert a digitális verzió már megvan, akkor érdemes esetleg hirdetésben keresni, biztos van olyan, aki csak azért vette a dobozost, mert nem bízott a digitálisban, vagy mittudomén, aztán változtak a dolgok, szóval lehet, hogy találsz eladó dobozt sokkal olcsóbban is, mint a játék maga. Különösen, hogy telepítéshez sem célszerű lemezezni, meg a mai világban már a doboz is csak gond, mindenki mindent digitálisan vesz.
p
-
Khelben
nagyúr
válasz
parandroid #50567 üzenetére
Ja, a dobozos szó felett átsiklottam.
-
tPedro_
őstag
Múltkor volt egy Ulduar25 raid, ahol a leader gyűjtötte a fragmenteket, ezért ML volt beállítva. Miután leöltük a bosst, kivette a ládából, aztán felugrott mindenkinek a roll ablak és a többi cuccra lehetett dobni.
Gondolom visszaállíthatta GL-ra?Létezik ez így egyáltalán? Az előbb próbáltam, de nekem nem akart működni. Vagy esetleg egy bug volt?Vagy csak ládáknál működik?
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Nem lehet most valahol megvásárolni dobozosba A battlechest-Cataclysm től a Pandáig, akciós digitális áron?
Szívesen kiraknám a polc tetejére, mert sok évig kis örömet leltem benne.Egyik nap láttam valahol akciósan, de aztán amire másnap reggel leadtam volna a rendelést, nem annyiba került
-
nonsen5e
veterán
válasz
bimbilla09 #50559 üzenetére
Full heirloomos monkkal egyedül csináltam így végig miután a healer kiDCzett és többet vissza nem jött. Heirloom nélkül meg kb. 2 mob agyonveri a tankot ha nincs healer. Be jó is lesz majd fejlődni 90 és 100 között a heirloommal (healerként
).
-
bimbilla09
tag
uldaman. egész végig így ment. a tanknak sose fogyott el a hp-ja, a healernek meg a manája...
-
duckload
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem lassan 60 leszek.
Eddig megvan:
Apprentice Ridding lv20
Journeyman Ridding lvl 40
A következő lépés a flying mount amit tudok használni eastern kingdomban, kalimdorban meg deepholmban ugyebár.
Ennek a neve:
Flight Master Licese lvl 60
De van itt egy másik is
Expedrt Ridding lvl 60
Nah ezt ne értem, meg kell venni mindkettőt vagy elég az egyiket hogy tudjak repülni ek ban meg kalimdorban?
Ha csak az egyiket kell melyiket?Outlanden is lehet repülni ezekkel a liceszekkel vagy ott is más van?
Azt látom hogy nortrenden külön licensz kell.Bocs ha hülyeségeket kérdezek vagy irok de nem teljesen tiszta ez az egész.
Valaki le tudná irni hogy is van ez pontosan?
Előre is köszi -
BoneDragon
veterán
Az a nem mindegy 33 perc alatt 80-85-ig
[link]
-
Rison77
senior tag
válasz
lakisoft #50546 üzenetére
Én múlt héten hétfőn próbáltam tőlük rendelni, hosszú email beszélgetésben meggyőztek, hogy a GC-t 1001% hogy még a pénteki napon megkapom. Még márciusban vásároltam tőluk Simcity-t, 3 nap alatt megérkezett gond nélkül. Azóta néhány ismerősöm is igényt tartott különböző játékokra, amiket nem kaptak meg a határidőig, és utána se 2 héttel, pénzvisszafizetés euró alapú számláról blabla ~1-2hónap folyamatos halasztás. Sajnos pénteken kaptam egy emailt, hogy a nagyker hibájából ma, vagy hétfőn kapom meg. Azt hiszem nincs több esélyük, úgyhogy kezdetét vette a bő 1 hónapos harc a visszautalásért. Maximum olyan embernek éri meg aki nem szívbajos a pénze miatt, illetve bő 1 hónappal a lejárat előtt meg kell vásárolni legalább.
-
törölt tag
Én tavaly májusban rendeltem tőlük először. Kereken 1 hetet késtek, ami nem nagyon zavart. Aztán ugye 60 nappal később vettem ismét. Az már majdnem 3 hetet... Minden nap telefonáltam nekik hogy akkor kb. mikor? A végén azzal magyarázták, hogy a nagyker hibája stb... és azt tanácsolták, hogy mondjam meg nekik, hogy pontosan mikorra kellene a gamecard és megpróbálják akkorra küldeni.
Aztán a következőnél megkérdeztem, hogy 15.-én lejár a GC, nekem aznapra kéne... meglehet-e oldani? - Persze! 2 nappal előtte rendeljem meg és akkor biztos. Úgy is volt... de aztán megint csak 2 hét várakozás lett belőle és szinte nehezükre esett válaszolni amikor kérdeztem, hogy akkor most ez hogy 2 nap, vagy mi van?
Azóta nem rendelek onnan.Ha esetleg valaki ezek után is onnan akar rendelni, annak egy tanács; ne kérd vissza pénzedet, csak akkor ha nem fontos. Munkatársam is rendelt egy GC-t, de nem küldték meg neki 2 és fél hét alatt és úgy gondolta, hogy inkább visszakéri a pénzét. (Mivel mindig ezt hajtogatják facebookon is meg üzenetben is.) Nos a pénzét majdnem 2 hónap(!) után kapta vissza.
Azóta inkább Blizzardtól veszem, de lehet, hogy egyszer Iceakos-t is megnézem, mert sok jót hallottam felőle.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
BoneDragon #50543 üzenetére
Nincs hozzá frissítés?
-
BoneDragon
veterán
Platebuffs-hoz van hasonló addon? Sajnos errorozik folyamatosan...
-
for3l
senior tag
válasz
hemaka #50529 üzenetére
Healer-ként és Tank-ként szerintem 15-től 85-ig lehet skippelni minden questet, aki már esetleg egyszer végig követte (nagyjából) a lore-t. Olyan gyorsan hív be instába, ahol szerintem full HL-ben gyorsabb a fejlődés - feltéve, ha jó a csapat - hogy nincs is idő quest-re.
-
Mr X
veterán
válasz
BoneDragon #50534 üzenetére
Rugó lett, a dk-hoz nincs kedvem.
-
Mr X
veterán
válasz
ígyvanferi #50527 üzenetére
Ez nevetséges módon a választott fajtól is függ. A goblin kezdőterület pl. szenvedés volt nekem, az egyesével adogatott questjeivel. Egyszerűen nem lehetett haladni.
-
slayer006
addikt
válasz
parandroid #50525 üzenetére
Ráadásul a heirloom -tól az adott szinten nem is nagyon találni (nincs is?) jobb itemet.
-
hemaka
nagyúr
válasz
BoneDragon #50528 üzenetére
Én voltam már úgy, hogy Outlanden nem is voltam abszolút questelni, átinstáztam...
(igaz +55% XP bónusszal[full HL+guild perk])
-
BoneDragon
veterán
Nagyon beteg ez az 1 órás monk buff. 67-es szinten hagytam ott zangarmarshot és még volt hátra kb 10 questem... Igaz ebbe benne volt 2 insta is, de mire végzek nagrandon mehetek lich kinget molesztálni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
neato3loco #50526 üzenetére
De ezekkel a 3 óra inkább 1 óra se. És nem majd valamikor 20 szint múlva kapsz egy upgrade-et valamelyik slotba, hanem minden szintlépéssel upgrade-elődik. Persze első karakterrel ne rohanjon az ember sehova, a 10-15.-nél viszont minden perc drága lesz.
-
neato3loco
senior tag
válasz
parandroid #50525 üzenetére
lvl. 20-at elérni 3 óra se..(hasamra ütöttem), addig meg mi a kárinak Trinket meg Vállas meg isten tudja mi.. játszani kell és majd nagyobb szinten ezek már számítanak, és lesz is esély arra, hogy szerez. Ez az én véleményem erről.
-
parandroid
félisten
válasz
nonsen5e #50524 üzenetére
Kezdő játékosoknál alacsony szinten már az is szép, ha minden slotban van valami gear, de általában még ez sem jön össze (vállast is elég későn lehet szerezni, egy nyaklánc is esetleges, a trinket meg egyenesen fehér holló lvl 20 alatt). Nem is beszélve a fegyverről, ami a sebzésben nem kis szerepet játszik. Szóval a heirloom messze nem csak a bónusz xp miatt gyorsít a fejlődésen, hatalmas segítség az is, hogy a karakterrrel skálázódik. Tényleg érdemes a darkmoon faire-t tolni, és mielőbb kiszedni az alapheirloomokat - a guildes cuccok sajnos kezdőkarakternek egyrészt nehezen elérhetők, másrészt nagyon drágák.
p
-
nonsen5e
veterán
Olyan kis szinten (19) heirloomok nélkül teljesen normális a 2-3 mobnál a szenvedés, egyrészt gyenge a (szinthez képest is) a felszerelés, másrészt pedig a főbb képességek 90%-a sem elérhető még.
-
duckload
aktív tag
válasz
Fandango #50520 üzenetére
Blackout Kick et folyamatosan használom de ha 2 velem egy szintü mob betámad tuti 40 % ra lemegy hp-m. Ha kettőnél több mob akkor tuti halál.
Amgy lvl 19 vagyok@BoneDragon
Hát ez nem valami jó hir nekem mert szerettem volna komolyabban rámenni a pvp-re, igy akkor lehet még most elkezdek egy warriort.
-
Fandango
veterán
válasz
duckload #50519 üzenetére
Blackout Kick 7. szint
Expel Harm 26. szintHa ez nem eleg ahhoz, hogy szinten tarsd magad, akkor valamit nem jol csinalsz. Gondolom Windwalker a monkod, vagy meg nem tartasz ott, hogy specializaciot valassz?
-
duckload
aktív tag
Hát elég nehéz ez a monk nincs semmi healem, megölök egy mobot rögtön enni kell remélem kapot majd olyan skill mint warrinak victory rush.
-
malacka87
őstag
Adhatok egy tippet?
Elem shamanommal kimentem a szigetre 87 körül felvettem minden létező buffot és az alis bázis körül írtottam a teknőcöket+ ahogy mentek fel Houlonhoz a kis kukacokat resteden 60k/mob és volt nekik 120k hp
Ja és van ott egy kupacban 8-9, aoe had szóljon!
Nem tartott sokáig a 90
-
törölt tag
A Mountok kaptak mar nagyobb learazast mint 50%?
-
duckload
aktív tag
Hát belevágtam.
Pandaren monk lett végül is.
Ragnaros horda oldalon állok csatasorba.
2 hónap alatt remélem meglesz lvl 90. -
Phobion
őstag
Twilight Highalnds jól megadta magát, horda oldalon nem lehet leütni a Wildhammer frakció tagjait, ezzel együtt a twilight aréna 2. questet sem tudom elkezdeni...
Elvileg mások is észlelik -
Healbacsi
őstag
Felhozva egy teljesen mas temat:
Nehany napja egyik ismerosomet beinveltek egy frissen alakult magyar guildbe. 2 srac mondta, hogy ok regen vettek egy bot progit, amit azota is fejlesztenek, es update-elnek. Tsko baratunk meselt ezekrol.. A mai napon eleg sok random bg-t toltam, es neztem a geareletlen jatekosok mit csinaltak.
Erdekessegek.. Nehany jatekos egyszerre mounttol, ugyanazt az rootot koveti, ugynazt a targetet oli akar lenyeges a map szempontjabol akar nem. Kotmogun ezek a playereknek nevezett botok pl nem veszik fel az orbokat siman elfutnak mellettuk.. ha pedig az ellenfeltol egy nem orbos csoka az elso szembejovo, akkor addig olik a lenyegtelen targetet, amig valamelyik fel el nem esik, csak akkor valasztanak uj targetet.Szoval Tsko baratunknak eme temaban erosen igaza lehet.
-
Most kezdtem el megint BM Hunterrel jatszani, eddig hanyagoltam druid miatt, meg mert eleg gyenge dmg-et tolt, most viszont 5.4-be szepen feltapoltak(rendbe raktak).
Azert eleg gaz, hogy X patchen keresztul el van cseszve egy spec... -
tPedro_
őstag
Létezik olyan addon, amely megmondaná egy itemről hogy megvan-e már?
Sok régi instát/raidet csinálok transmog miatt, és nem tudom fejben tartani az összes használható cuccról, hogy megvan-e. Ezért lenne jó tudni, pl. tooltipbe kiríja vagy akárhogy. -
nonsen5e
veterán
válasz
BoneDragon #50501 üzenetére
Ingame calendar mutatja, holnaptól.
-
BoneDragon
veterán
Mikortól lesz karácsonyi event?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged