Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Healbacsi
    őstag

Ertem mester. Tehat csak ugy zaporoztak a scarab lordok lvl 60-on, mert ugye a repu nem volt sok ido, a questhez meg egy guild kellett (Ha minden nyersanyag (elementium bar es mas nyalanksagok) adott, akkor 2 reset kellett ahhoz, hogy valaki vegezzen a questtel).

Hat ezt nem tartom eros ervnek.

Mar banom, hogy nem olvastam el, hogy mennyi reput adott a kitin leadas, mert nem lenne mas a kezedben.

A nyersanyag gyujtes kulon dolog volt. Ott mindenki kivette a reszet. A top guildek arany tizezreket oltek bele.

Visszaterve az erdeti kerdesre, miszerint az q itemeket csak 1 ember lootolhatta, resetenkent ujabb es ujabb lootolhatott, megsem volt 10-100 scarab lord a nyitaskor, mert a repu farm nem volt setagalopp, illetve a guildek nem akartak hetente allandoan quest bossokat farmolni. (Ehhez hozzatartozik az is, hogy nehany boss pvp teruleten volt).

Szoval igen, a repunak nem olvastam utana, csak irtam egy szamot, szanom banom Mint kiderult Pedro valoban nem farmolt kitineket, hanem a nyitott aq-ban repuzott (bar o diplomatikus a "nem emlekszem" valaszt adja).

Mellesleg orulok, hogy Tsko baratunk nem wowozik mar, hatha kevesebb siros/fikazos hozzaszolast fogunk tole olvasni, miszerint milyen rossz a jatek.

Igen a stilusom nem tul szeretheto, csak irrital a "regen minden szebb es jobb volt" marhasag. A 9 evnyi valtoztatasok se veletlen szulettek, mert mindig voltak sirasok, hogy mi nem jo a jatekban, es most is, de furcsamod a regi gondok es bajok feledesbe merulnek, arra mar senki se emlekszik, hogy 1-2 dolog milyen korulmenyes/nehez volt.

Új hozzászólás Aktív témák