- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
A 2014-es év sem most volt ... amúgy sokan vannak , akik karácsony környékén porolják le a játékot , és 1-2 hónap játék után ismét polcra kerülnek a tankok , várva a soron következő Decemberi eseményt. Nincs ebben semmi meglepő ... egyszerűen kiégtek , kifutották magukat a játékban . Azért azt meg kell hagyni , hogy nagyon jó marketingeseik vannak , akik év közben , de legfőképp év végén nagyon odateszik magukat .
Ami a más játékokat illeti .... steam fiókomban több tucat felső polcos játék van , de van olyan , amiből 1 percet nem játszottam .
Most a kényszerpihenő alatt a Dying Light első részét vittem végig sztori módban ... most a vidéki terep van soron . A Dying Light II is ott figyel a polcomon ... ha kifutott az első rész csak akkor kezdem el a második felvonást. Amúgy is gyengém a zombis , kaszabolós kategória . -
ooloo
őstag
Egész pontosan 2025.02.24.én mentem az utolsó kört.
Sajnos én menthetetlen vagyok .... az első "joint" - ami megpecsételte a sorsomat , a
2016-os intró ..... Talált , süllyedt . Egyrészt azért , mert a seregben is harckocsizó voltam . Másrészt azért ,mert a játék képi megjelenítése finoman szólva is briliáns . A linkelt videót megnézve mind a mai napig feláll a szőr a karomon . Akikkel nekem bajom van az a menedzsment . Hogy miért azt mát több tucat hozzászólásomban taglaltam. Utoljára 2020-ban költöttem a játékra . Ezeknek egy petákot sem , és ezt tervezem tartani a jövőben is . -
ooloo
őstag
Én most a Japán td ágat szenvedem , szó szerint . Jó ágyú - mármint a fizetett színészek kezében - , de nekem jó , ha minden 2. - 3. lövés penetrál , esetleg . A szinte állandósult - tudatosan és aljas szándékkal - , finom aljassággal mellém "kisorsolt" csapattársak szinte alá dolgoznak az ellen sikerének . Így elég nehéz , de már elengedtem .....
-
ooloo
őstag
No ...
A régóta tervezett tankos account átadós próba rendben lezajlott ....
Mondhatom , hogy a várt eredményekkel zárult .Megkértem az egyik ismerősömet , hogy guruljon párat az én regisztrációmmal ... Ő 1700 wn8 fölötti értékeléssel bír , tehát jóval jobb játékos mint én . Nem is szaporítom a szót ...
És amit az elmúlt napokban az én tankjaimmal virított:
Az utolsó 34 csatát kell nézni .
-
ooloo
őstag
Ez a pótellátmány is csak parasztvakítás .... a lila felszerelésekkel együtt . Nemhogy javulna a pontosság , a felderítés , hanem romlik . Amolyan nesze semmi fogd meg jól .... Az algoritmusok által felügyelt és előírt keretedet nem tudod feszegetni ... a gép ellen semmi esélyed .
-
ooloo
őstag
A szar és a veréb esete ül .....
Az előbb mentem egy kört .... jön a plusz RNG-vel vastagon szponzorált 10-es cseh közepes ... derékszögben , 100méterre , teljesen beszűkülve bumm az oldalába , vagy mégsem ? Csak a talajnak fájt a lövésem . Ugyanez az "unikum" felcsapott farokkal ismét előttem parádézik .... tiszta célpont , gondolom én ... ismét az oldalát mutatja derékszögben ... lövés és ... ismét a talajnak fájt . Mindezt 0.24-es pontosság mellett . Mindeközben gyufaember panaszkodik egyik-másik tankjára , hogy nagyon pontatlan , de ugyanakkor tűpontos lövéseket ad le ...
-
ooloo
őstag
Szerintem ez már a végjáték , ami eltarthat 1-2 évig , talán ..... beindult a prés ... láda hátán láda .... prémium csodatankok és egyebek . Szerdán éjjel jöttünk haza a kéthetes körútról ... nem voltam álmos , mondom gurulok párat . Az eu1 eu2 szerveren összesen 14 ezren voltak . Két évvel ezelőtt lazán 50 ezer felett volt még hajnal 3-kor is .
-
ooloo
őstag
Szevasz haver ,
Egy percig se aggódj ... a rossz pénz nem vész el . Amúgy meg majd mindent elmondtam amit akartam erről a mocsok végéről . De azt soha nem fogom megemészteni , hogy aljas módon , a papíron 0.24/100 as pontosságú Skorpion G ki lett herélve . Én nem azért adtam ki egy valag pénzt , hogy aztán sutyiban , eléggé elítélendő módon lehúzzák a paramétereit . A fax álljon bele minden testnyílásukba .
Remélem Veled is minden rendben ! (?) -
Dewri
aktív tag
Mégis ránéztem az Armored-re, hátha változott valami az elmúlt 5 évben mióta nem játszottam vele... És bizony változott, némileg felhasználóbarátabbá tették a PvE részt: anno nem volt 2x feltámadási lehetőség ha kilőttek... Viszont t6 alatt lehet normál nehézségen játszani, t7 fölött csak hardcore és magasabb. A t7 Challenger1 régen szemből kilőhetetlen volt, most egy lövésből ugrott a fél hp+buktuk a feladatot, elvégre 5 random ember kommunikáció nélkül kell hogy megcsinálja a küldetést, nyilván sikerül is... Értelemszerűen tehát jó köröket leginkább a t3-t5 szinten lehet menni, toltam is 7 kört különféle járművekkel, mindet nyertem. Eladtam minden t7+ vasat, így most bőven van zsé, visszavettem néhány jóféle t4-t5 masinát, kifullozva.
A wotban tegye fel a kezét az a free to play játékos, aki 7 csatát tudott nyerni egyhuzamban az elmúlt néhány ÉVBEN t4 fölött... Gyanítom nemigen van ilyen... -
Dewri
aktív tag
Amúgy az armored warfare semmivel nem jobb mint ez a fos. Ha random csatát tolsz, ott is ugyanez van, láthatatlan tankok lőnek halomra, az ellenfél mindig nyer... Régen botok ellen még lehetett játszani, de aztán azt a játékmódot is tönkrevágták, sokkal nehezebbé tették, már ott sem élmény játszani. Persze pár éve nem játszok, nem tudom javult e a helyzet, de utoljára már nagyon nem tetszett ami ott van... A war thundert meg hagyjuk is, hogy a tankos csatában repülők és helikopterek nyírnak ki, sok értelme van az egésznek...
-
ooloo
őstag
Ismerős az érzés ..... azt hiszem fél éve volt egy rövidke hónap , amikor nem éreztem késztetést , hogy csatát indítsak . Ezek után elég volt egy csatát mennem , és már be is szippantott .
Más .
Aszongya egy ifjú titán a tviccsen , hogy csak rossz játékos veti a végé szemére a csalást . A jó játékos nem mondja , hogy csal a játék . Hallottál Te olyanról , hogy a korrupció haszonélvezői lázadnának a korrupció ellen ?
-
ooloo
őstag
Mosmáá ebbűl elégWOT... Mindig megetetsz , hogy visszatérsz , aztán ebből semmi nem lesz . Menjél pár csatát , aztán szinkronban szidjuk a rendszert .....
Mondjuk , annak jobban örülnék , ha elő sem vennéd ezt a ....... már nem azért , csak na .
Ja ... Boldog Új Esztendőt !!
-
ooloo
őstag
Egyet tudomásul kell venni .... a tankos "játék" elsősorban egy pénzszerzési vállalkozás . Ennek tükrében nem várható el a tulajdonosoktól , hogy a játékosok jól érezzék magukat , ellazuljanak a "játék" során . Egy egészséges világban ez a játék - ha manipulált - nem éli meg a másnapot .
Utoljára cca. két éve költöttem pénzt a játékra , és ezt azóta makacsul tartom . -
ooloo
őstag
"Most már tudom, ször fos megélhetésistream bűnöző :D"
Bizonyos ( cca. 300-500 ) nézőszám alatt csupán exhibicionisták vagy álmodozók , hogy talán egyszer ez lehet a fő bevételi forrásuk . Változnak az idők ... ez már nem az a világ amiben én szocializálódtam . Annak idején , aki a fél életét a monitor előtt ülve töltötte azt naplopónak hívták ... ma ünnepelt sztárok ...
-
ooloo
őstag
A kérdésed felháborító , de egyben kíváncsivá is tett ... mit szívsz ? Jóféle mariska lehet .
Azonban , hogy mégiscsak választ kapj , elárulom , egyet sem ...Csak nem gondolod , hogy a topikban taglalt manipulatív játékmenet okán pénzt tömök a zsebébe azoknak , akik átbasznak , és a reklámszövegeikkel még hülyének is néznek ? Na nem .... azok az idők elmúltak .
Más ..
Manapság csak álmosítónak kapcsolok a tankos tartalomgyártók csatornájára ... ugyanis 2 perc után ragadnak is le a szemeim . Nem vicc , tényleg !!!
Az egyik alkalommal szőr fos hitler bajuszos , oldalra nyalt hajú fejét pillantottam meg ... nyilván vállalta hitbéli hovatartozását .
Unott , rezzenéstelen arccal nyomta a tankos játékot , amiről nem is olyan régen úgy nyilatkozott , hogy többé soha és vissza sem néz . Ja ... van az a pénz ...
"Szegény" Szakács Tibi is bekerítette önmagát ... sőt , a nézőit is szemen köpte ... így kell ezt "tartalomgyártók" (?) .
-
ughhh
senior tag
Nem csak a wotban vannak fanatikusok
Cyberpunk 2077 - PROHARDVER! Hozzászólások
Eltörlő kultúra mindenhol, nevetséges. Még az a szerencse, hogy csak fórumokon csinálják az 40-50kg-os fiucskák
Élőben még nem megy -
ooloo
őstag
Helyes ....
A steam fiókom tele nagy nevekkel , de az offline játékok max 10 percig tudnak lekötni . Pedig régebben a Dead Island , Dead Space 1-2-3 valósággal beszippantott .
Most próbálom az alacsonyabb tier tankokra rátenni a 3. jelet , amire évekkel ezelőtt rákerült a 2. jel , de a játék azt mondja nem ... ha nem , hát nem .
-
ooloo
őstag
Lángszórós tank ... ez kell a népnek ! És mivel a cél a folyamatosan fenntartott érdeklődés , ezért még ennél is furcsább húzásokkal is előállhatnak a fizetőképes réteg pénztárcájának megcsapolására . Az már mellékes , hogy az előre elrendeltetett teljesítményét az új masinákkal sem tudja túlszárnyalni . Mindegy , csak fizess . Én is fizettem , nem is keveset , de így visszatekintve nyugodtan rajzolhatnék egy szamárfület magamnak .
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
Nocsak ... elmarad ?
A múltkor belenéztem egy szerencsétlen tartalomgyártó (?) tankos közvetítésébe. Úgy nevezte magát , hogy xilence ... vagy valami hasonló . A pali minden csatában letiltotta a csapat zömét . A saját csapattársak közül azokat , akik nem úgy helyezkedtek vagy sebeztek ahogyan a zavarodott agyában megfogalmazódott Az ellen közül azt , aki rálőtt vagy csak ránézett . Ja igen ... még azokat is akiket nem talált el vagy nem tudta megsebezni . Az a pali egy idegbeteg .... hogy pszichés problémái vannak az az arcára van írva .
-
xAttilax
őstag
tényleg soha nem szabadulok innen...
Az vipera és nem cobra. A cobra ingyen is megszerezhető tank kb bárkinek. (gondolom ha ennyire vagy képbe a tankokkal, akkor ennyire vagy képben a szűkölés + pontoság témakörben is) De dobd fel a replay-t és szívesen megnézem. Bár van egy sejtésem, de ne legyen igaz a replay-el kapcsolatban.
Te vagy az állításodra az ellenpélda: #53153 Itt azt írtad, hogy 300k költöttél a játékra, szóval az elméleted szerint akkor neked is pozitívan "csalt" a WG egy időben, majd 4 éve semmi és azóta 100-200 csatád volt. Gondolom ez az acc az #53318, de ez fullszarakarom mondani ez egy "kezdő" stat, 200 csata alatt nem lehet nagyon lerontani, szóval nagy eséllyel neked mindig ilyenszar "kezdő" volt. Akkor neked mikor segített?hisz bőven megvetted az "élményt" de 993 wn8-al az kurva élet, hogy túl sok élmény a tájnézegetésen kívül nem ért.
De van egy deal-em nekedTe úgysem játszol most vagy 1 évig, add oda az accod kölcsön és melóban egy szűzgépen 1-2 hónapig játszok vele(ott soha nem volt WOT így nem tudják az ip-t)
nem vagyok pro vagy unikum de a 2000wn8-at és 50% WR felett szerintem hozni fogom és küldöm mjad a replayeket, hogy Viperát és a Cobrát is penelem. Kredit vagy u.a vagy több lesz rajta. semmit nem adok el max veszek, de annak ki is termelem az árát. így frankó? Accodnak nem lesz baja, WN8 kuka, gondolom semmi értelmes vagy ritka tank nincs rajta, így ha akarnám akkor sem tudnám eladni, értéktelen. Max belépek egy klánban a boosterek miatt de a végén onnan is kilépek.
Igazából tartalmat veszel, de nevezhetjük azt élménynek is, hisz más tankkal játszol. De a sikerélmény az nem igaz, megveszed a viperát mitől leszel sikeresebb? ugyanúgy megvan jó ésszarkezdő játékosoknak is. De te vagy a fentebb példa, szerinted ha neked meglenne akkor jobb játékos lennél?
Kész vagyok ettől a példától. Őszintén, én örültem, hogy el tudtam adni a game pass hónapokat amiket kaptam a hardware-ek mellé, nekem az nem kell, nem érdekkel. így is sok sok játékom van PC-re és ami kell még azt megveszem. DE nem azt mondom, hogy nem éri meg, én azt mondom NEKEM nem éri meg a Game pass mert kurvára nem játszok a WOT-on meg kb 3 játékon kivül mással és nem is akarok. PONT. Akkor minek ketyegjen?? ÉRTED? nem vagyunk egyformák! Ami neked megéri lehet másnak nem és fordítva. (kajak, ez hányszor kell még leírni?)
" függők figyelmét próbálom felhívni az instant öröm hátrányaira"
Ha tényleg segíteni akarsz másoknak akkor nagyon sok ingyen karitatív munka van, és szerintem az tényleg segítség és nemes dolog. Ez sajnos kicsinyes irigykedésnek tűnik, hogy te valamibenszarkezdő vagy és próbálod mindenhogy mocskolni. [ez volt az első ON hozzászólásod] utána is sok személyeskedés és csalással vádolás kísérte az utad, majd innen írogattál neki/ünk.
De mind1 is az a múlt, amúgy itt tök pozitívan csalódtam benned és hiszem, hogy leszünk mi még közös nevezőnKüld az accod és csináljunk meg a nagy tesztet
-
xAttilax
őstag
Vettem a fáradságot és válaszolok pontokba szedve a kijelentéseidre:
1. Vészmadárkodni
A meglévő függő fizetős öreg állomány kb örökre el fogja tartani a játékot, az AW-ban ezt megteszi 2000 fizetős függő, na annak a játéknak már rég be kellett volna zárni.
Ez megint csak egy elmélet, mert nyilván semmi statisztikai adatod nincs. (itt hozod a 2. pontot)
2. Elméletek
Igazuk van, letolta -25% -al az mm a teljesítményük az enemy meg +25% buffot kapott arra a csatára.
Újabb elmélet és megint a bűnösség vélelme, (2. és 7. pnt)
3. Turkálni
Mindenki annyit költ amennyit akar, de 30k karácsonyi ládából 3 év XBOX-PC game pass kifér, a különbséget zongorázni lehet.
Baszki, megint turkálsz és megmondasz(3. és 4. pont)
4. Mindent jobban
Függők tolják, majd elmennek az évek egy játék oltárán, nevetséges, később bánni fogják.
Te valami karitatív forma vagy, hogy ennyire törődsz másokkal? (4. és 5. pont)
5. Ítélkezz
A függő, elmegy az élete erre a játékra.
Ítélkezés alatt ítélkezik... Zseni (5. pont)
6. Tiltás
Persze kitiltanak, aki ébred az többet nem költ a játékra és ha packázik vele félreteszi akármennyi időre ha ezt leírja kitiltják, nehogy másnak is megjöjjön az esze.
Áldott jó ember megint másoknak akar segíteni(4. pont)
7. Bűnösség
Nevetséges, hogy egyesek költenek a játékon kívül működő hivatalos csalásokra is.
Látom ebből csak az fogott meg ami tényleg lényegtelen...
Amiről elfelejtettél írni, az a topic szintű figyelmeztetés, a toxic játék chat, bokorból kitolós, sportszerútlen, tiszteletlen, arrogáns "közösség"!
Nevetséges agresszív, függő, sikertelen a játékosok 90%-a, akinek nem inge ne vegye magára.
Előbb még itt segíteni akartál nekik... most meg megint az a fránya ítélkezés (5. pont)
Tehát ülj le egyes!Na ezért vagy te KARESZKA
De bocsánat, nem szép a nevekkel viccelni, szóval úgy hívlak ahogy csak szeretnéd és üllők is le a kis egyesemmel -
xAttilax
őstag
hehe
ez tényleg jó lett
Én meg megcsináltam Konteós Károlyok 7 pontját
avagy, hogy legyünk autentikus konteósok:
1. Vészmadárkodni: Egyik alappont, kezdő Károlyoknak kötelező.
Példái: „1 éve nincs a játéknak és vége” „Alig játszanak már ezzel a szarral a többi csak BOT”.2. Elméletek: Ez is alap de annál fontosabb pont. Minden rendes Károlynak van saját elmélete! Példái: Védett tankok, mahinált lövések, ilyen olyan WG algoritmusok amik játékban tartanak, ninja nerf ..stb. FONTOS! „A nem enged játszani a játék” vagy „tegnap óta elfelejtettem játszani” már nagyon idejemúlt és kerülendő!
3. Turkálni: Turkálni kell más pénztárcájában! Ez a pont inkább karácsonyi ládáknál kerül elő, de ne becsüljük le!
Példái: „1 tank áráért AAA címet kapok, de a sok hülye meg veszi” „ Nézd már X ezer forintot költött ládákra a bolondja” itt lehet kombinálni az 1. ponttal, hogy „ de úgyis vége lesz a játéknak” vagy, „hogy ha bezárják akkor semmire nem megy vele”..stb4. Mindent jobban: Egy Karcsi mindent is jobban tud. Ő tudja igazán, hogy másnak mi a jó vagy igazából mit is akar. Itt érdemes mindig negatívan megközelíteni az adott témát mert abból jobban értenek.
Példái: „Jó idő van, 30 fok ez meg csak játszik”, „nézd mennyi csatája van, ez a bolond csak az accjának él, nemhogy valami értelmes dolgot csinálna” …stb5. Ítélkezz: Nagyon fontos, ítélkezz mások felett! Világítsd rá őket a dolgok valódi oldalálra.
Példái: „Aki 1 óránál többet játszik az függő” „Aki streamert néz az függő és bolond” „Aki költ erre a játékra függő”…stb6. Tiltás: Nincs megalkuvás! Egy jó Karesz legalább egy (de inkább több) fórum és más WOT-os oldalról banoltatja magát örökre! (pár napos nem számít). Nem játszunk 2 kapura.
7. Bűnösség vélelme: Mindenki csaló amíg nem tudja bebizonyítani, hogy nem az! A WG-nek bizonyítani kell, hogy nem mahinál! A jó játékosoknak bizonyítani kell, hogy nem csalók mert addig csak cheater buzeránsok, amit bárki el tud érni a fizetős modokkal.
És végére Károlyaim egy örök jelmondat: Aki nincs velünk az ellenünk!!!
-
xAttilax
őstag
"A játék pedig manipulált, olvass vissza a fősodorban, lelkes játékosok is írják bosszankodva kb 2 havonta, hogy törlöm etc.."
Igen! pont ezt nem értem, hogy te ezt tudod és mégsem hagyod abba. Inkább ugyanezt csinálod csak nem abba hagyod hanem, "nem játszok 3 hónapot", "most 1 év bant kapnak tőlem"..stb mivel jobb ez? Nekem az az alap kérdés, ami nem csak neked szól, hogy mi késztet valakit arra, hogy becsapják de ő ragaszkodik hozzá (mint itt a játék és te).
Engem jó eséllyel egyszer tudnak átverni."Viszont ott még nem éreztem, hogy csal a játék." őszinte leszek, évente egyszer benéztem a fórumban és ott is ez ment.. most direkt visszapörgettem (nem kellett túl sokat, az is halott mint a játék) és komolyan nem hittem el, de ott is te vagy
"Ezen agyalsz miközben 1 éve megmondtam
50% on van a vr tartva és kész
Ezért nem lesz esport cím, ez nyuggeroknak készült mindenki egyforma, a kommunizmus alapgondolata"
Akkor ott hogy tart 50%-on csalás nélkül? mind1 igazból ez most itt irreleváns.
Nem akarok itt elrontani az OFF légkört de tényleg tök kíváncsi vagyok erre, hogy szar szemét csaló WG (ami simán lehet igaz is) de nyomjuk vele ezért meg azért. miért?
Miért nem tudnak ember elengedni egy sima játékot?
Függő vagy?
Mégsem annyira szar ez a játék?
Menő szidni a játékot?
Elvileg erre te lennél aki tudna választ adni mert itt 100 hozzászólásból kb 49 a tied. -
xAttilax
őstag
Nem vagyunk egyformák. Ott van a másik tankos játék az armored warfare, mikor indult azt hittem, hogy na ez lesz a WOT verő játék hisz minden adott. Bele is toltam egy csomó pénzt, induló csomag, tankok..stb De kiderült, hogy magasabb szinten kb hulladék és nem élveztem. (egyszer még ránéztem pár év múlva de már kb üres volt a szerver). Ebből azt akarom kihozni, hogy tök mind1 mennyi pénzt raktam bele de egyszerűen nem élveztem és eszembe sem jutott vele játszani.
Meg ha manipulálják a játékot akkor nem az a megoldás, hogy soha nem játszol vele? inkább számolgatod, hogy most kihagyok 5 hónapot és akkor mehetek 50 csatát.. nekem ez olyan szürreális, hogy valamit élvezni kéne mint egy játék de emberek inkább játszanak befeszülve és most tök mind1. hogy csal a játék vagy nem, de nem akkor sem engedik el. Mint ahogy most te, "kihagyok 1 évet" és akkor majd megyek 100 jó csatát. Akkor már minek? 1 év alatt csak találsz 1500 más normális játékot amit tényleg élvezel. Vagy akkor így vagy úgy te is ugyanolyan "függő' vagy mint akiket itt emlegetsz (csak ők simán játszanak körítés nélkül). -
xAttilax
őstag
Pusztán kíváncsiság. Évek óta nyomod, hogy így meg úgy csal a játék, folyamatosan hangot adsz neki, hogy csak a függők játszanak és nem tudják lerakni... Már nem az első poszt mikor írod, hogy hónapokig te nem fogsz belépni (most egy 1 év). Kérdezem én, hogy miért játszol vele? miért nem csinálod azt amit ooloo ír: "Úgy bassza a sarokba a játékot , mint a sz@rt és többé soha nem veszi elő ."
Probléma meg lenne oldva. Főleg most, hogy 1 évig be sem akarsz lépni.
Tényleg érdekkel, hogy mi tart itt egy olyan embert aki megveti a közösséget (ennek nagyon sokszor adtál hangot), 1000%-os benne, hogy manipulálják a játékot. Én úgy vagyok vele ha valamiben úgy érzem, hogy becsapnak, legyen az élet vagy játék akkor nem keresem azt az alkalmat. Nem megyek olyan boltba vagy tényleg nem játszok és nem is foglalkozok gondolati szinten sem a játékkal.
Nem kötözködni akarok vagy itt hergelni téged csak tényleg nem értem, hogy miért jó valakinek olyannak foglalkozni amit utál. és nem csak néha gurulsz vele 1-2 kört és altF4, hanem időt szánsz olvasni a fórumokat, az on topikra itt reagálni és stb. -
ooloo
őstag
Igen ... ez az "és a végére beadta" sokat tompít a sok aljasságon . Hiába ... nagy koponya volt aki ezt az üzleti modellt kiötlötte . Ismerik az emberi természetet . Na jó.... ez sem mindenkire hatásos mert valakiről lepereg mint viaszosvászonról az esőcsepp . Úgy bassza a sarokba a játékot , mint a sz@rt és többé soha nem veszi elő .
-
-
ooloo
őstag
Tényleg nem nagy szám , de amikor egymás után jönnek az ilyen lövések , sőt több csatán keresztül ... na az picit bosszantó tud lenni . Ugyan akkor az ilyen luftos meccseket követi egy-két jobb kör - normális sebzéssel - , de a gyenge csaták lerontják a teljesítményt . Magyarul , egy lépés előre , egy hátra .
-
ooloo
őstag
Nem történik semmi különös .... Amúgy meg kezdem leépíteni a játékot . Prémium fiókom már nem lesz , így a kredit lassan de biztosan apad . Úgy negyven akárhány milláról indultam 2-3 hete ... most 20 millió éppenhogy kijön . Ha ez is elfogy , akkor jönnek a fejlesztési ágakon lévő tankok eladása . Addig folytatom amíg csak prémium tankok lesznek . A legvégén előfizetek valami aimbot programra , hogy végleges legyen a törlés ... még a végén meggondolnám magam .
-
ooloo
őstag
Én az Olasz páncélvadász ágat fejlesztem ..... de jó , ha minden 4.-5. lövés értékelhető . Nem úgy a profiknak .... ők az ügyességükkel teszik szinte tűpontossá a löveget . Hiába ... én nem vagyok ügyes , éppen ezért jóval gyatrább a löveg szórása . Mindegy is .... már cca. 2 hónapja nincs prémium fiókom , de nem is tervezem fizetni érte . Durván egy éve még a fél karomat oda adtam volna a trógerért ( Waffenträger auf E 100 ) , most cseppet sem hiányzik . Kissé ( kissé??) kiábrándultam a játékból ... egy fillért sem .
-
Gyuri27
félisten
Kb mindegy. Mert ha a wg szopóra akar rakni oda is rak. Mindegy hogy napi fél vagy 2 órát játszom. Többet nem szoktam. Azt is ritkán. De hagytam én már ki hónapokat és évet is.
Egyébként 20 csata 3-5 perces átlaggal nem sok idő. Nem úgy van már mint régen.
10 + perc. A nagy túróst. -
ooloo
őstag
Áááá , hagyd . Már letettem róla . A meglévő lejátszó is elég lesz kikockázni a végé , a játékélmény fokozása érdekében tett erőfeszítéseit . Érdekes .... ahogyan haladunk felfelé az elért egyéni teljesítmények vizsgálatával , úgy egyre csökkenőben van a a "játékélmény" faktor . Sajnálom a "jó" játékosokat ... velük szemben a végé szűkmarkúan bánik a "játékélménnyel" .
-
ooloo
őstag
Közben megvizsgáltam a saját lejátszómat ( SPLASH ) , az is képes kockánként léptetni .... a folyamatos , lassított lejátszásra nem alkalmas .
A fő sodorban kérdezte valaki , hogy mikor lesz a következő Battle Pass ? Írtam volna , hogy folyamatosan van , mert anélkül nyekk a játéknak , de inkább nem zavarom a mestereket .
-
ooloo
őstag
Úgy gondolom , ha majd végleg lehúzzák a redőnyt , akkor egy volt alkalmazott - akármilyen okból kifolyólag - kiborítja a bilit . Az emberek leszoktak arról , hogy higgyenek a saját szemüknek , a saját tapasztalataiknak . Inkább beveszik azt amit beadnak nekik .
Ez sem semmi
És ez így megy csatáról csatára ... aztán pár körre ugyan ezt eljátssza a túloldaliakkal . Tudja a köcsög végé , hogy a függőséget kihasználhatja . -
ooloo
őstag
Ez a pöcs végé még az ünnepnapi garázsban a háttérhangokon sem változtatott sokat .... a picsa - pár másodperccel a garázskép megjelenése után - most is az " ez az igazság" szöveget nyomja ....
És nem csaták vannak , hanem mészárlás ..... 4-5 perces mészárszék , hatalmas fölénnyel . Hol ide , hol oda osztva a pontos találatot ... de inkább oda .
-
ooloo
őstag
Ezért nem érdemes fikázni , lenézni egy adott - gyenge- statisztikával rendelkező játékost . Nem tudhatod , hogy ki ő valójában . A másik , ami szintén érdekes ... becsmérelni azokat , akik zéró sebzéssel végeznek a csatában . Az vesse rám az első követ , aki még nem járt így .
-
Dobi 562
addikt
Erdekelne a velemenyed:
https://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_236471-236471.html
-
törölt tag
Igazából nincs igazad!
Ha valakinek az az élete, hogy egész nap tankozik, az miért baj?
Miért mondja bárki egy tevékenységre, hogy "az nem élet"?
Szerintem minden embernek joga van eldönteni, hogy mivel tölti az életét, és ugye az a cél, hogy olyannal töltsd el, ami téged szórakoztat, ami közben jól érzed magad.
Nos, ha ő jól érzi magát tankozás közben, akkor igenis van élete.
Sőt!
Tovább megyek, lehet, hogy sokkal boldogabb életet élt, mint más, aki csak olyat csinál, ami az átlag ember szerint "értelmes" dolog, hiszen ha az nem teszi boldoggá, akkor igazából neki szar élete volt...Tertmészetesen amit leírtam, az is csak egy vélemény!
-
ooloo
őstag
Ha majd telepíted a játékot és futsz pár kört , majd nézd meg , hogy a piros és narancs játékosok milyen profin tolják a játékot tier X ben ... persze , ezt csak akkor látod ha telepíted az XVM-et is . Én sárga játékosként ezekhez a pengékhez képest sehol nem vagyok . Le is mondtam arról , hogy feljebb jussak a ranglétrán .... belekapaszkodok a fejlesztésekbe és a kreditfarmolásba .... Ha lemondasz arról , hogy jó és még jobb értékelést harcolj ki magadnak , akkor még élvezheted is a játékot . Persze , azt is csak kompromisszumokkal ..... a felhőtlen játékélmény nem itt van !!
-
ooloo
őstag
Persze , hogy nincs gond .... én csodálom is azt az üzleti érzéket , amivel létrehozták és megalkották a tankos játékot . Ugyanakkor aljas húzás , hogy eladnak egy fél marék paramétert ami még csak nem is a tiéd , hanem tartós bérletbe kapod . Na jó .... a paraméterekhez tartozik némi textúra is ami valljuk be , egész jó .
-
ooloo
őstag
Ami igaz , az igaz .... két hét munka , két hét szabadnap . Azért valld be .. ennél szarabb statja még annak sincs , aki most kezdte a játékot ...
Amúgy a tank nem rossz , de valamiért a csaták zömében tetemes fölénnyel nyer a piros csapat . Ilyen közegben 1-2 lövésed van vagy még annyi sem .
-
Dobi 562
addikt
Visszanéztem a hozzászólásaid a wot topikban. Gyakorlatilag építő jellegű hozzászólásod nem volt csak csalózás, konteózás, gold ammo szidás, wg bérencezés meg társai.
Az is vicces, hogy gúnyolódsz a topik lakókon de az OFF-ba még visszajársz, holott elmondásod szerint már nincs közöd a játékhoz.
-
ooloo
őstag
Az "aláírás" egy idézet ... valahol - már nem tudnám megmondani hol , mikor - láttam meg . Vicces , és úgy gondoltam másokkal is megosztom .
És igazad van .... "a napi rutin wot munka, nem kikapcsolódás, bányamunka" . Egyik csata a másik után ... mint a mókus a kerékben ... egy véget nem érő akármi . Kényszerbetegség !!!!!!! A játék más .... kikapcsol , ellazít , örömteli kikapcsolódás . A tankos "játék" más .... a játékosok egy szamárra emlékeztetnek , akinek az orra előtt egy répa himbálódzik , amit soha nem érhetnek el .
-
törölt tag
Mintha bárki kiváncsi lenne a megmosolyogtató eredményekre.
Szerintem egyébként itt lenne a helye az ottani posztok 92%-ának, de amikor ezt szóvá tettem pár éve, akkor le lettem hurrogva...
Sebaj! Leszoktam arról a topikról is (meg a játékról is), ide irogatok néha.
Jobb egyébként ez a nyugi itt, ebben a korban már jobban élvezem, mint a nyüzsit! -
ooloo
őstag
Köztudott , hogy a bádogembernek nincs szíve ...... Jó moderátor nem szívből moderál , hanem izomból .
Amúgy nem rosszindulatú a fazon. galervin fórumozóval volt szerencsém az életben is találkozni ... régebben sokat posztolt a fő , azaz a ki ha én nem topikban . Rend szerint csípős , élcelődő stílusban intézte a hozzám-szólásokat . Gondolatban már 6x kerékbe törtem .
Idén nyár végén személyesen találkoztunk a Palotavárosi Felső-tó partján egy fórumos peca apropóján . Ég és föld .... szimpatikus , normális srác . Szóval ... a fórumokon a legtöbb embernek csak a felvett arcát láthatod .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asustor NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged