Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Most volt egy olyan frankó csatában a T-54 protoval, hogy tierX-ben fullra nyomtam a gázt, 5 perc alatt 15-2-re nyertünk és nem volt sebző lövésem...
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
Departed
őstag
Ne is vedd a szívedre, szerintem is humorral kell felfogni. Az ilyen csaták csak piszkozatok aztán nagy néha van 1-2 élvezetes is.
Mondjuk most hogy mennek a nyaralások és csak elvétve tankozom, valahogy vidámabb az életem.
Mondom ezt úgy hogy 11ezer csatát csak lenyomtam vele.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
h1mpi
félisten
Tipikus esete, amikor szerintem a pályafutásom eddigi legjobb napi WR-t megyek és nem élveztem a játékot, mert nem is voltam jó, meg sokszor a lassú tankokkal mire odaértem a dmg-re vége volt a csatának... nem szabad kihagyni egy hetet, nagyon érzem a játékomon.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Sokan kíváncsiak lennénk egy olyan körre, ahol 15-2-es nyerésnél egy gyors közepes tankkal nullát képes valaki összelőni
(#32710) meunier Igaza van a többieknek, nagyon rossz irányba viszed a többieket. Elnézve a tank összeállítást, könnyen a tietek lehetett volna a domb. Mellesleg a bázist könnyebb védeni az arty környékéről a fák közül vagy még a templomtól is, mint itt kint a nyílt mezőn.
-
Stigma.HC
senior tag
Úgy érzem akkor megtaláltátok a hibát
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Diarmand
senior tag
Hát nem tudom, lehet, hogy Tier 8-ban gyorsabb, vagy random változna a sebessége, valaki segítsen már ki
Ne mond már azt, hogy egy olyan szintű 15-2-es letolásnál, amit emlegettél - és állítólag full gázzal mentél -, nem jutottál olyan helyzetbe, hogy egy darab sebző lövésed legyen, mert ez kicsit durva Bár biztos a tank hibája -
h1mpi
félisten
válasz Diarmand #32718 üzenetére
Be lehet fejezni a rejtett személyeskedést, ha érdemben nem tudsz hozzám szólni. Kértelek privátban is, hogy a bicskanyitogató stílusodat ne nekem add elő. A következő ilyen jelentés lesz a moderátorok felé. Nem tartalak vicces fiúnak.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Diarmand #32718 üzenetére
Bármily meglepő, velem is előfordult ilyesmi, hogy +2 tierben gondolkodtam hova menjek, mire odaértem egy oldalra ott nem maradt ellenség, mire a másik oldalra átértem ott sem maradt mit lőni. Mittudomén, lehet hogy az RNG sem adta, volt 2 mellé meg 3 pattanó. Most akkor balfasz vagyok?
Balszerencse.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
válasz jr1994 #32721 üzenetére
Abban a Tier10-es csatában az alábbi tankok mentek el mellettem, mintha állnék: 2db Batchat, Leopard1, Lorr.
Amúgy Steppes volt a map, ahol sok felé nem tudtam menni csak a med útvonalon. Egy WT elé kinéztem a végén, de egy 800-as puszival köszönte meg és láncolt. Persze van ilyen csata, de ma az összes ilyen instant volt egy izgalmas 10 perces csata se volt. 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jr1994 #32721 üzenetére
Az lehet, de h1mpi olyan, mintha a tank hibájának akarta volna beállítani, a nulla sebzést. Lásd, hogy gyors/nem gyors tank a T54 mod 1. Pedig közepes tank és ennek megfelelően gyors, minden tierben egyformán az.
Hhmpi én meg nem személyeskedek rejtetten (LOL), ezt bárki más írhatta volna rajtad kívül, maximum tévképzeteid vannak, hogy rád szálltam... ha nem hiszed nézd vissza a hozzászólásaim, hogy biztos neked tartogatom e ezeket. Mert nem bizaEzt meg nem igazán értem: 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat.
Ha rossz a WN8 és/vagy statisztika akkor az a baj (másoknál is nem csak nálad). Még ha fele ennyi WN8-ad lenne, akkor nem lett volna sebzésed se, de így volt annyi amennyi kellett. Nem elég, hogy javul a stat?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Diarmand #32723 üzenetére
Akkor rosszul értetted. A T-54 mod1 az egyik kedvencem. Maga a csata volt ilyen és ezért írtam, de téma lezárva kár volt beírni ide.
Persze jobb, mintha 1000-es WN8 és 30% WR lett volna, de nem voltak élvezetesek a csaták. Persze mondhatni én voltam a ló jó oldalán, de hidd el ez se jó. Hiányoznak a küzdős, egy szintű csaták. Tudom játszak CW-t.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Nem sok olyan csata van, ahol kiegyenlített a játék. Még a statisztika sem megfelelő mérce erre, mert hiába játszik harminc pont 1500-as WN8-cas játékos, ha az egyik oldal egy hihetetlen baromság miatt pikk-pakk elhull és újfent kijön egy 15-5-ös vereség.
Sok csata nem is azon múlik, hogy hol vannak jobbak, hanem hogy melyik oldal követ el valami ordas nagy hibát, amit ki tud használni a másik. Lásd, piros rush lilák ellen, volt benne részem a jobbik oldalt és legyalultak minket a tomatokA T54 mod 1 az ágyú miatt nekem nem kéne. Elég volt a SU100M1-e azzal szenvedni (jobb statokkal!), pedig az egy hetes td, ez meg nyolcas med preferred MM nélkül.
-
Patrick76496
őstag
Ritka pillanatok egyike:
Tegnap meglett az első és egyben utolsó 5 skilles legénységem a játékban. Emlékszem, 3 évvel ezelőtt kezdték 50%-ról, sajnos prém nélkül ennyi idő kellett nekik. Még az is rémlik, hogy az első kör a Type-ommal Abbey-n volt és a déli (középen szarabb) oldalról indultunk.
- - - - - - - - - - - - -
[Rant ON]
Ennek mi értelme van, hogy most kivesznek minden tier limites prém tankot (meg többet be sem hoznak)? Nyilván van olyan gép, aminek ez jót tesz (pl IS-5, CDC), ezt leszámítva viszont nem értem ez miért jó.
Szerencsétlen STA-2 is így baromira gyenge, hiába van DPM-je, ha penje, mozgékonysága és még páncélja sincs. A Japán Tiger is simán kaphatott volna könnyített matchmakinget, max 1-2 statját lejjebb veszik. Inkább menjen 170-es pennel 8-asok ellen..
De egyébként a Ram II és a Sport PzIV is rendkívül OP volt és mindenképpen ki kellett venni őket az ingame shopból. Fuck logic.
[/Rant OFF](#32715) Stigma.HC:
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
jozefgucci1
addikt
válasz Patrick76496 #32727 üzenetére
Emlékszem mennyit csapattuk együtt ezzel a géppel még anno . Mostanában nem igen látlak online !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
grizlisandor
veterán
Ma se lehet játszani, mentem filmezni...
-
Patrick76496
őstag
válasz jozefgucci1 #32730 üzenetére
Jaja, akkoriban még nem is azért játszottam vele, hogy farmoljak vagy legénységet húzzak, hanem csak funból. Már nem az.
Amúgy azért voltam kicsit inaktívabb az utóbbi 2-3 hónapban, mert érettségiztem, letettem a KRESZ-t, vidéken voltam, gólyatáborban voltam, GTA-ztam, meg vettem egy új laptopot. És már nem is nagyon leszek sokáig, mert 29-én beköltözök koleszba és megkezdem "tanulmányaimat" az SZTE TTIK-n.
(#32734) Stigma.HC: A helyedben én írtam volna neki egy 3-4 soros "köszöntőt".
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
jozefgucci1
addikt
válasz Patrick76496 #32736 üzenetére
Gratulálok hozzá és sok sikert ! Akkor ez azt jelenti , hogy az elkövetkezendő 4 évben a májad erős igénybevételnek lesz kitéve Milyen szak ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Szepi1979
senior tag
válasz Patrick76496 #32736 üzenetére
Isten hozott Szegeden. Ne csak a rossz jusson róla eszedbe!
“ nem kell mindig nyerni “
-
rlazol
veterán
hát gyerekek... nekem még ilyen napon nem volt!
voltak már persze jó csatáim, akár több is egymás után, de most ott tartok, hogy a jó nap az 1200+ WN8. Ha 1400+, az már nagyon jó.
Erre ma...tudom, h ez sokaknak a gyenge nap szintjét se éri el, de nekem nagy eredmény. Egy csata kivételével végig T8ban, Centivel. Mit lehet tenni, h ne lőjék ki folyton ammo racket és drivert?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
az összesített WN8 még mindig gyenge, de a napik kezdenek elfogadhatóak lenni.
Persze nem Diegho mércéje szerint. sokatmondó ugyanakkor, hogy csak 6 tankkal van 1200 fölött a WN8. szóval van még hova fejlődni.
Sokat jelent, hogy jano_77 tanácsára hasonló stílusú tankokkal megyek egymás után sokat és nem sorrendben 5-6 húzás alatt állóval. Jobban rááll a kezem, mit kér a gép.
Azért a Leo elég stat húzó, bár sok vele a 0-s csata is.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #32745 üzenetére
Ja mondjuk a Leo az az. Én is jobban szeretek 1-2 tank között váltogatni, mert tényleg 10 kör után sokkal jobban tud az ember "azonosulni" a tankkal, mint amikor végigmész 10-en. Ma kezdtem el játszani a RU251-el nem rossz tank, de tanulni kell voltak vele érdekes dolgok Pl. hátrafelé néztem és nem ment le a csöve
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
De szeretem mikor a sok vadparaszt faxláma miatt megy el a meccs, mert 1 perccel a vége előtt támadásban foglalás helyett elindulnak arty-ra vadászni
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Tomi0703
addikt
Hellcat sztem annyira nem az. Nekem van vele 366 meccsem és 1338 átlagsebzés és "csak" 2842 wn8-cat ad, ami ugye még a SU szintet sem éri el. Igazából a lightoknál sem annyira adja jól az összes a wn8-cat. RU251 is viszonylag szarul adja. Ellenben az Aufkula jól adta (bár oda kellett a gold), meg most a 13 75-tel menegetek, de ez nevetségesen jól adja. Csak a winrétem full szar vele (44%).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok