Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz jr1994 #32721 üzenetére
Abban a Tier10-es csatában az alábbi tankok mentek el mellettem, mintha állnék: 2db Batchat, Leopard1, Lorr.
Amúgy Steppes volt a map, ahol sok felé nem tudtam menni csak a med útvonalon. Egy WT elé kinéztem a végén, de egy 800-as puszival köszönte meg és láncolt. Persze van ilyen csata, de ma az összes ilyen instant volt egy izgalmas 10 perces csata se volt. 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Diarmand
senior tag
válasz jr1994 #32721 üzenetére
Az lehet, de h1mpi olyan, mintha a tank hibájának akarta volna beállítani, a nulla sebzést. Lásd, hogy gyors/nem gyors tank a T54 mod 1. Pedig közepes tank és ennek megfelelően gyors, minden tierben egyformán az.
Hhmpi én meg nem személyeskedek rejtetten (LOL), ezt bárki más írhatta volna rajtad kívül, maximum tévképzeteid vannak, hogy rád szálltam... ha nem hiszed nézd vissza a hozzászólásaim, hogy biztos neked tartogatom e ezeket. Mert nem bizaEzt meg nem igazán értem: 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat.
Ha rossz a WN8 és/vagy statisztika akkor az a baj (másoknál is nem csak nálad). Még ha fele ennyi WN8-ad lenne, akkor nem lett volna sebzésed se, de így volt annyi amennyi kellett. Nem elég, hogy javul a stat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest