Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45376) Tenken válasza atti_2010 (#45355) üzenetére


Tenken
őstag

Elég nagy baromság volt ez a hozzá szólásod remélem tudod.
15-20k az haszonra vonatkozott nálam, ahogy a 6-7k is. Az "1500k"-t amit emlegetsz fogalmam sincs honnan veszed. Minden esetre sok értelme nincs. Felteszem xp-re érted, de ott (meg amúgy creditnél sem) nincs értelme a "k"-s tagnak, de ez csak egy dolog. A 15-20k creditet termelő átlagos körök nyilván nem 1500 körüli prém nélküli xp-sek. Igen kirívó esetektől eltekintve, ahol kevés de annál magasabb tier-ű ellenfeleket sebeztél le.
A képek amiket linkeltél sem nem bizonyítanak sem nem cáfolnak semmit. Igen, lehet jó köröket menni akármelyik tankkal, t5-ben meg pláne. Az, hogy ez mennyiszer fordul elő függ a skilltől, meg hogy mennyit játszol vele. Jó körök, és tény, hogy jobbak, mint az átlag, de szerintem ilyeneket akárki megy ezen a fórumon alapvetően.
Lehet neked problémát jelent és gyűjtöd ezeket a printeket, de ez nem azt jelenti, hogy annyira ritkák lennének. Mielőtt megint nekem esnél nyugodtan keress rám akármelyik stat oldalon (a nickem már írtam pár oldallal korábban, de profilon is bent van) és láthatod, hogy egyáltalán nem számítok kiemelkedő játékosnak. Alig 3500 csatával a hátam mögött tisztában vagyok már vele, hogy elég sok minden hiányzik a játék tudásomból. Felesleges elemezgetni, hogy milyen tankkal kinek a szintjén kellene játszanom.
Szerintem meg lehet csinálni a 30k körüli hasznot egy t5 géppel kis szerencsével akár naponta többször is. Az átlagot nem tudom, de nem is érdekel. Ha egy szerencsétlen betalál valami elbaszott lövéssel és kiesek az első fél percben akkor átülök egy másik tankba. Nekem az átlagos teljesítmény azt jelenti, hogy kb semmit nem csinálva, csak sodródva az árral is simán lejön 15-20k haszon, ami tény. Ha ez neked sok, az nem azt jelenti, hogy velem van a baj szerintem...

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.