Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Veatta #36001 üzenetére
Ooóó....megoszlanak a vélemények!?
Persze, tudom kinek, milyen tank....mindenkinek más jön be, más a játékstílusa, stb.
Én a Tiger-t szeretem, szerintem jó kis tank, de mondjuk inkább távolról, mint közelharcra.
Tiger II hasonlóan sniper tank?MÁS: esetleg EZT láttátok már? Ha vki PC-t építene egy tankba!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Veatta
aktív tag
válasz jano_77 #36002 üzenetére
Mint mindenben
A Tiger 2 ágyúja sajnos nem tudja azt amit a Tigeré, pontatlanabb. Viszont ugyanúgy átlövik, és rohadt lassan is tölt.
Ettől függetlenül volt vele 10 killem is, de buktuk a kört Sirene coaston... ezért is nem szerettem, béna voltam ezzel is.
Persze ez csak az Én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
-
emre
veterán
válasz diegho #36004 üzenetére
Ha használnál xvm-et akkor nem érne ilyen meglepetés...
Mostanra kb. ez az ÁTLAGOS játékosok színvonala.(#36005) Timyyy
Most nem megyek, mivel mindjárt indulok melózni.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Fel
addikt
válasz diegho #36004 üzenetére
Az elég durva, hogy a néhány leadott lövésük mellé mennyit kaptak.. 12-t, ill. 23-at. Kint legelésztek a mezőn, a tornyukat forgatva?
És azzal az M12-vel mi történt? 100% hp-vel van feltüntetve, de mégsem élte túl. Kapott valami balszerencsés splasht, amitől mindenki lehalt benne, de hp-t nem veszített?scyllarus: A Statistic Pack add-on miatt jelenik meg úgy. Az alsó részen azokat jeleníti meg, ami a 3. lapon szokott lenni normál esetben. Ott már a nettó kreditet (hasznot) látod.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Úgy látszik csak én nem értettem Valaki elmagyarázná nekem a (#35965) vJokka hozzászólásában látható képen:
1. miért van más kredit a címsorban, mint lejjebb az összesítésben?
2. miért kap 3,5x annyit prémiummal, mint prém nélkül?Köszi.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
diegho
nagyúr
De nem érdekel az xvm.
Fel a maus a kör elején előre akart indulni a házaknál (malinovka encounter), kapott 1 lövést, visszabújt az artyk mögé. T110 a házak mellett a mezőn csinálta ugyanezt, ő 2 lövést kapott és ment az artyk mögé. Mikor az ellenfél elindult a hegyről lefelé, a T110 meghalt, igazából nem tudom hogyan, 50 120, IS-3, E-50M, Lorraine jött a hegyről, én tudtam őket sebezni, ő nem... a Maus lövés nélkül elmenekült egy szikla mögé, egy stock löveges E-50 lövöldözte hátba, ezért kapott ennyi lövést. Az M12 a végén ment úszni.
KaLeun de nincs, így 2 kép van, ha nem tetszik szedesd ki egy moderátorral.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Special: Africa - Beginning of the End
From 26th January at 07:00 CET (06:00 GMT) until 29th January at 06:30 CET (05:30 GMT) you will be able to enjoy some exciting in-game bonuses:
3x increased experience for the first victory of the day
Air your vehicles on battlefields and fight like there is no tomorrow!
50% discount on the following vehicles:
Tier VII PzKpfw VI Tiger (P) (German)
Tier IV PzKpfw III (German)
Tier V M4 Sherman (American)
Tier IV M3 Lee (American)
Tier V Matilda Black Prince (Premium British)
Tier V Crusader - (British)
If you already have any of the above mentioned vehicles in your garage, we have good news! 70% increased profits with them.
-
scyllarus
veterán
válasz D.Orion #36014 üzenetére
Pont beírtam az OFF-topicba, hogy az előzetes alapján jó lenne a Tigerre egy ilyen félár + 70%-os akció. Veszem is vissza a PzIII-mal együtt )
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
emre
veterán
válasz diegho #36010 üzenetére
aha, engem sem, én is csak használom...
De jobb ha tisztában vagy vele, hogy minden második hsz erről szólna, ugyanis az előző játékosok mostanra az átlagot képviselik, és minden csatában van belőlük pár darab.
vagy inkább 3-4-ik hsz ahogy látom, de minek is beszélek egy lilának.....
De asszem kezdem sejteni hogy a profik miért szarnak az xvm-re.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
myckey
veterán
no rég mentem már a sörminátorral
de asszem most keresek vele egy kis pénzt"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
D.Orion
veterán
válasz Cseri0058 #36022 üzenetére
Millió +1 alkalommal volt már Tiger valami event-ben, furcsa lett volna, hogy ha megint az van.
Más: Ez az M5A1 Stuart, kínai csoda nekem nem fekszik. Nevetségesnek tartom, hogy menekülés közben nem tudok vele hátrafelé vízszintesen lőni mivel olyan a test, hogy +2°-ban áll a löveg csak. Egyszerűen vicc az a tank, még az Ace Tanker-t se tudom vele megcsinálni.
-
scyllarus
veterán
válasz Cseri0058 #36022 üzenetére
Basszus, elnéztem A simát vártam én is. Mondjuk, anyagilag jobban jövök ki, mert a P megvan amúgy is, tehát nem kell vagy 900k-t elköltenem, egyből jön a 70%, de jó lett volna a simát megvenni olcsón..
-
Atlantis
veterán
A honlap szerint a Henschel-féle Tiger van benne az akcióban, nem pedig a Porsche-változat.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
D.Orion
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz Cseri0058 #36032 üzenetére
Valóban...majd eldöntik egyszer...
D.Orion: mikor az előbb ránéztem, még Tiger (H) volt...most már tényleg (P).
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
scyllarus
veterán
válasz Atlantis #36031 üzenetére
Nem, a P van a honlapon is.
Szerk.: Remek, ha így variálják. A H-nak jobban örülnék, de maradhat a P is.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz D.Orion #36042 üzenetére
Én mondjuk ennek jobban örülnék, de ez tényleg kritikán aluli.
Lehet vmi random faktro van ebbe is beépítve és amit éppen holnap reggel 6:30-kor dob a generátoruk, az lesz akciós.D.Orion: nem-nem, még mindig (vagy újra) H!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz D.Orion #36042 üzenetére
Úgy látom, holnap reggel benézek, és megnézem, melyik van féláron...
jano_77 : a jó a kép neve[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz jano_77 #36043 üzenetére
És ismét P.
"Meanwhile in the USA:
2x crew XP
50% discount on credit consumables
250 gold for 3 days premium
50% discount on M22 and Ram2 premiums
50% credit increase on M24 and M12
100% credit increase on M36, T25AT, M4A3E8 & T20Meanwhile in the Russias:
2x crew XP
50% discount on: T-34-85, SU-85, SU-26, PzKpfw V Panther, Stug III, Wespe, Churchill II "premium"
70% credit increase on: T-34-85, SU-85, SU-26, PzKpfw V Panther, Stug III, Wespe
+15000 credits with every defender medalMeanwhile in Korea:
2x crew XP
50% discount on garage slot (150 gold)
+1250 xp with every defender medalMeanwhile in SEA:
x3 EXP for the first victory
Up to 50% discount on premium ammo
50% discount on premium consumables
50% discount on garage slotsWell, it's something... I guess"
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz D.Orion #36045 üzenetére
Természetesen már megint a kocsog ruszkik jártak jobban!
Miért nem lehet az az akció nálunk is!? Panther és Stug IIIszerk.: és újra P. (lehet, hogy mindkettő, csak nem akartak egy új sort beilleszteni, hanem ilyen kis aprócska progival oldották meg, ami váltogatja!? - csak mert megint H.)
szerk 2.: szegény srác, aki a WoT oldal fordított magyar megfelelőjét készíti vajon variálja-e minden pillanatban!?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Atlantis #36046 üzenetére
Megint H
Én most látom először a nem P-t.
De legalábba wikis linket is mindig módosítják vele.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest