Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz Djuree #17999 üzenetére
Kiütközött a StarCraftos Vérem...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
Holnap délelőtt lesz kedve valakinek tolni platoonban?
Més que un club!
-
vbbb
addikt
válasz Napfénysüti #18004 üzenetére
Löwe-vel?
Szombaton egészen este 6ig fent leszek. Skólába lesz az asszon.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Atlantis #17997 üzenetére
Tehat magyaran, a csigaszem a parancsnok valos latotavjat noveli, amibol levonodik a fedezek, ellenseges tank rejtozkodesi mutatoja, alca, a legenyseg alcazo kepessege, stb...
Tehat egy tiszta alap tankot amin nincs semmi alca, sem semmi, 50%os legenyseggel ha 400 meterre all, de en csak 300ig latok, akkor sem lathatom.Viszont ha mondjuk 380 meterre all, akkor mar latom a csigaszemmel, ha az nekem 385ig biztositja a latotavot, igy van ? -
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #18006 üzenetére
A specifikációban megadott látótáv 100%-os legénységre(pontosabban parancsnokra) vonatkozik, ha a tiéd csak 50%-os, akkor biza az is feleződik. A példád alapján nem láthatod, pláne, hogy az álló tank nehezebben észlelhető, mint a mozgó.
Érdemes elolvasni a Wiki wot-ot, sok érdekes dolog kiderül belőle, pl.: ott van egy kellemes képlet, ami alapján az ilyenek számíthatók.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nagyúr
Nem feltétlen. Platoonban bármivel megyek T5-8-ig.
Most ezek vannak a garázsban: Tiger, Ferdinand, Löwe, Jagdpanther, Churchill, Grille, IS3, T29, M18 Hellcat, AMX 12t, M4A3E2Szombaton én nem leszek mert bornapok lesznek szülővárosomban és kollégákkal megyünk rá.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
vbbb
addikt
válasz Napfénysüti #18009 üzenetére
Na akkor lenne mivel menni platoon-ba úgy látom:
pzKpfw 38H735 (f), Löwe, M26 Preshing, T29, T28, KV-3, KV-4, IS-3, AMX 13 90, AMX M4(1945), ARLV39, Tiger, Ferdinand, Hummel, M18 Hellcat, T25/2
Nekem mindig a szombat a tuti sajnos.
-
válasz Atlantis #18008 üzenetére
Itt ez a cucc. Lemásoljátok és lehet próbálgatni hogyan hat a csigaszem, a legénység skill, stb.
Más, a mai második csatában megkaptam a magamét: Tiger P L/70 ágyúval ~3000 dmg és vesztünk
Remélem a következőben győzünk ~100xp-vel...
Semmi értelmét nem látom ennek a többszörözős dolognak. Sokkal jobb lenne, ha csata után én dönthetném el (naponta egyszer) akarom e a többszörözést, függetlenül nyeréstől-vesztéstől.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
vbbb
addikt
válasz Napfénysüti #18012 üzenetére
voneout
Szeretetcsomagot előszészíteni: Red Bull, kávé na meg estefele esetleg sör meg pálesz
Van mikrofonod? Az jó lenne..
-
vhw
addikt
válasz Atlantis #17987 üzenetére
Ezt a három fogalmat nem árt tisztázni;
Draw Distance - a technical limitation to being able to see tanks and other objects in the 3D world. Maximum is 707m.
Spotting Range - the game mechanics limitation to spotting, i.e. "lighting up" a target yourself. Maximum is 445m.
View Range - a tank specific value only used for calculating spotting range, without any relevance of its own. No theoretical maximum.
"Hiába van 500m-re egy ellen, ha a parancsnokod csak 450-re lát el...nem fogsz tudni rálőni. A spot-tal csak a minimap-re kerülnek fel a játékosok és ezek közül csak azokra van esélyed rálőni, akit a parancsnok is meglát még. Ha nem így lenne, nem lenne értelme a csigaszemnek, ventinek, skill-ekenk...szerintem"
Ha így lenne, nem volna értelme scoutolni...
A draw distance, az ami meghatározza mit láthatsz még meg egyáltalán, ez a fenti ~700 méter, ez a játék maximuma. Ha ezen belül van a spotolt ellenség (s nincs közben domb, hegy stb.), látnod kell fizikailag is, nem csak a térképen (nos akinek a gyengébb hardver miatt alacsonyra van tekerve a draw distance opció, az kellemetlen helyzetben van. ők csak a kis ikonokat láthatják úszni a levegőben, de hogy az a tank éppen egy ház mögött vagy a mező közepén áll-e minden fedezék nélkül azt nem láthatják)
A látótáv növelő cuccok a tankod/parancsnokod saját képességeit javítja fel, hogy te önmagadban mit, milyen távolságról vagy képes spotolni, és ezért veszik meg."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Atlantis
veterán
Megvettem ezt a S-35CA nevű felfegyverzett fürdőkádat...eszméletlen még így alapon is, igaz 6-ból hatszor bukta volt vele, de mindegyiket élveztem, béna csapatokba kerültem sajnos, de mindig sikerült alkotni vele. Kíváncsi vagyok, fullosan milyen lesz.
vhw: Én meggyőzhető vagyok, csak nekem az úgy logikátlan. Ettől még lehet, hogy így van.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nagyúr
Van, játszottam itt már többekkel platoonban. Mumble, TS és Skype is ott figyel a gépen.
Nekem Sermi a nickem ha gondolod vegyél fel barátlistára.
Egy szubjektív kérdés: T8-ban TD-nél és heavy-nél kb mennyi számít jó átlag sebzésnek egy csatában?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
-
vhw
addikt
válasz Atlantis #18016 üzenetére
Egy egyszerű példa a 'bizonyítására'; El Haluf standard csatában, low tierben (max T4 mondjuk) elég vaksi tankok vannak még, 200-300 méter az elméleti látótávjuk, legénység vagy 50-75% között, látótávnövelő felszerelés legtöbbjükön semmi... jó ha önerőből ellátnának ~200 méterre. Mégis olyan egyszerű a taktika, ha valaki középen a völgybe lerongyol a sziklák takarásába és spotol nekik bucira lövik az ellenség szintén dombtetőre kiülő tankjait, amiket a fenti elmélet szerint egyáltalán nem is láthatnának (a két dombtető távolsága mennyi lehet? 5-600 méter?)
Hogy logikátlan-e? Nem tudom...
Az inkább logikátlan az én szememben, mikor a rádió hatótávolságoknál nem a közös oda-vissza adás-vétellel számolnak, hanem elég ha a különböző sugarú körök fedésbe kerülnekegymással és máris rádiókapcsolatban van a két tank. (egy 300 m-es rádiós és egy 500 m-es kapcsolatban marad 800 méteres távon belül)
Antonius1978: igen.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #18017 üzenetére
mindenhol a hp-d 2x-ese már jó de a 3x az igazi
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
-
veterán
válasz Napfénysüti #18024 üzenetére
őőőő, 2 órát afk voltam
szerintem akkor utána téged kerestelek, hogy mi van, aztán már Te voltál offどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
nagyúr
Igen sajna mennem kellett dolgozni, délutános vagyok a héten. na de majd legközelebb is rádírok aztán ha van kedved veled is tolhatunk. Tőled szerintem tudnék dolgokat ellesni.
Most arra is nagyon ráálltam hogy figyelem az ellen játékát hátha ki tudok emelni hasznos dolgokat belőle.Més que un club!
-
veterán
AP-vel lehet két tankot sebezni, akik egymás mögött állnak?
(#18027) Napfénysüti
ok bár holnap megint meló nekem is, igaz fél 11től d.e.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
zpali67
csendes tag
Sziasztok! T29-nél mit javasoltok, melyiket fejlesszem ki előbb, a nagyobb ágyút vagy a jobbik motort? A jobbik lánc már fenn van.
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz zpali67 #18029 üzenetére
Szerintem nagyobb ágyút...
Inkább sebezz nagyobbat, mint hogy hamarabb odaérj..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
-
zpali67
csendes tag
Napfénysüti, Enzolord köszi a válaszokat. Ráhajtok az ágyúra. Amúgy a játékban Steelmaster67 néven találtok, ha összefutunk.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz Napfénysüti #18009 üzenetére
Csak nem Mórra mentek?
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz GaburroSan #18038 üzenetére
Megvan az is8?
VAgy csak meguntad..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Battle: Siegfried Line 2012. október 3. 21:42:55
Vehicle: SU-100
Experience received: 1 272
Credits received: 29 196
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Reaper
Végre egy normális csata..[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Djuree
félisten
hahhaaa, jó ez a lóri, hozza a 13-asok fílingjét, bementem t8 artyt írtani és még csak stock
Győzelem!
Csata: South Coast 2012. október 3. 21:49:06
Jármű: Lorraine 40 t
Szerzett tapasztalat: 1 620
Szerzett kredit: 47 242
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Szakértő: Németország, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kanyipicske
tag
Mikorra várhatók az u.k.-s tankok?
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
Enzolord
addikt
válasz kanyipicske #18043 üzenetére
Az még pár verzió szerintem..
Ergó pár hónap..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Iron Funeral
őstag
WOT Armoryval mi történt? most látom, hogy bezárt a blog.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
vbbb
addikt
Hummel "Tank Ász"
Természetesen kivágott a végén ma már 3. alkalommal és nem tudom bemásolni az összesítőt meg feltölteni se tudom....faszkivan
-
veterán
válasz Iron Funeral #18042 üzenetére
szerintem tud... 320 az átlag. 400 is jön néha, meg 230 is.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Enzolord
addikt
válasz kanyipicske #18048 üzenetére
Igen, a kamikaze tankok után..
Nem kell beléjük lőszer..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest