Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45801) Vikthor válasza [HUN]-Kisa (#45792) üzenetére


Vikthor
nagyúr

ferdit nagyon meg fogod szeretni, de az erősebb motor és főleg a tier10es ágyú lesz ami fülig jimmyt az arcodra varázsolja. Én a mai napig őrzöm a ferdit és megyek néha vele 1-2 kört, imádom, amikor tier10es ágyúval tier 8 vagy kisebb tankokat lehet vadászni. OP az a TD, de vannak sebezhető részei, az oldalára figyelj nagyon oda!

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#45802) jano_77 válasza Tüzi (#45784) üzenetére


jano_77
nagyúr

Előre is elnézést a hosszú bejegyzésért, pláne, hogy nem a WoT-hoz tartozk, de szeretném megkérdezni Tüzi-t, hogy ez mennyiben igaz? Most találtam ezt a levél szöveget:

"A tűzoltók nyílt levele a miniszterelnöknek és a belügyminiszternek

Tisztelt Miniszterelnök Úr, tisztelt Belügyminiszter Úr!

Mi, Magyarország készenléti szolgálatot ellátó és hivatali munkarendben dolgozó hivatásos állományú tűzoltói ezúton kívánjuk jelezni, hogy Dr. Bakondi György altábornagy Úrral, az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főigazgatójával, - mivel szakmailag és emberileg egyaránt alkalmatlannak tartjuk e tisztség betöltésére - a továbbiakban nem kívánunk együtt dolgozni, illetve nem kívánunk az alárendeltségébe tartozni.

Indokaink a teljesség igénye nélkül a következők:

Szakmai alkalmatlanságához nyilván az Önök számára sem fér kétség, mivel közismert tény, hogy Bakondi Tábornok Úr semmilyen tűzoltósághoz, polgári védelemhez illetve katasztrófavédelemhez köthető szakirányú végzettséggel nem rendelkezik.
A tűzoltók meglátása szerint, - beleértve az „egyszerű”, vonulós tűzoltót és a legmagasabb szintű szakmai képesítéssel bíró főtisztet egyaránt - az általa irányított átalakítások kifejezetten károsak, szakmaiatlanok, esetenként a teljes dilettantizmust feltételezik.
Míg a beavatkozói állomány (a tűzoltásban, műszaki mentésben és egyéb kárelhárításban aktívan résztvevő beosztottak) létszámát megközelítőleg 20%-kal csökkentették, - veszélyeztetve ezzel az állampolgárok alaptörvényben rögzített biztonsághoz való jogát - addig a különböző hatósági osztályok aktív, vagy adminisztratív feladatokat ellátó személyzetét közel a kétszeresére duzzasztották.
Az úgy nevezett „PAJZS” rendszer – mely egy riasztást segítő, döntésirányító rendszer – bevezetésével, annak hiányosságai miatt, a káresethez történő vonulások megkezdése esetenként több percet késik, az irányítás pontatlan, szakmaiatlan, aminek az állampolgárok élet és vagyonvédelme látja kárát.

Az Önöké és családjaiké is, tisztelt Miniszterelnök úr, Belügyminiszter Úr.

Konkrét példa a fent említett problémára a pomázi eset, mely elég nagy média visszhangot kapott, aztán Isten tudja miért, egyik napról a másikra „elfelejtődött” az eset. Pedig ott, sajnálatos módon haláleset is történt.
Számos, olyan beosztást hoztak létre, melyet aztán hetek, hónapok múlva megszüntettek, vagy átalakítottak, felismervén, hogy ezen beosztásokhoz nem, vagy csak alig tudnak érdemi munkát hozzárendelni.
Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy az ezen beosztásokba felvett, szinte kivétel nélkül civil végzettséggel rendelkező munkavállalók tűzoltó tiszti kinevezéssel kerülnek állományba.
Felháborítónak tartjuk, hogy egy 12 éves múltra visszatekintő, tapasztalatlan, részben kontraszelektált „műintézmény” (OKF) irányíthat egy közel 150 (!) éves múlttal és gyakorlattal rendelkező, kipróbált, kifejezetten hatékony, és a társadalom által megbecsült szervezetet, úgy, hogy az az adófizető állampolgárok számára jóval többe kerül, mint korábban.
Sajnálatos tény, hogy ezen átalakítások hatására az eddig szinte nem létező fluktuáció egyes térségekben megközelíti a 30%-ot, és ami még rosszabb, hogy a legtapasztaltabb kollégák hagyják el a pályát, mondván: „Én nem erre esküdtem fel”.
És sajnos, a leszerelési hullámnak előreláthatóan még nincs vége.

Bakondi Tábornok Úr valamilyen mélyről jövő, számunkra érthetetlen gyűlölettől vezérelve a TŰZOLTÓ szót minden áron ki akarja törölni a köztudatból.
Nagyon jó példa erre a Tűzoltóság Központi Zenekara és a Tűzoltó Múzeum elnevezés megváltoztatása, Katasztrófavédelem Központi Zenekara és Katasztrófavédelmi Múzeum névre.
Említhetnénk még az egyenruháink és gépjárműveink feliratozásának hasonló módon történő megváltoztatását is. Ezt Bakondi Tábornok Úr átnevezésnek hívja, mi egyszerűen lopásnak.
Szerényen megjegyeznénk, hogy minket már jóval azelőtt is tűzoltónak hívtak, hogy a katasztrófavédelem „megszületett” volna, és valószínűleg akkor is annak fognak hívni, amikor a „katasztrófavédelem” szóra már senki sem fog emlékezni.
Bakondi Tábornok Úrral szembeni másik kifogásunkról, miszerint emberileg is alkalmatlan a pozíció betöltésére, annyit szeretnénk megjegyezni, hogy alárendeltjeivel szemben a legalapvetőbb emberi normákat sem tartja be.
Tudomásunk és esetenként tapasztalatunk szerint számára teljesen normális dolog, az alaki szabályzatnak egyébként teljesen ellentmondó, úgynevezett „csendőr-pertu”, (egyoldalú tegeződés), az alárendeltjeivel történő megalázó, lekezelő, káromkodó stílusú hangvétel.
Az is jellemző rá, hogy jelentések fogadásakor és egyéb hivatalos fórumokon nem csak az előbb említett alaki szabályzattal, de a Nemdohányzók védelméről szóló törvénnyel sem különösebben foglalkozva, szinte állandóan ott lóg a cigaretta a szája sarkában.
Bővebben a szakmai kifogásainkat terjedelmüknél fogva most nem kívánjuk ismertetni (a médiában azért már több helyen fellelhetőek), de őszintén reméljük, hogy a több ezer aláírás meggyőzi Miniszterelnök Urat és Belügyminiszter Urat arról, hogy a probléma kizárólag szakmai alapon történő megvitatása az állampolgárok biztonsága és a tűzoltó társadalom megnyugtatása érdekében feltétlen szükséges.

Előre bocsájtjuk, hogy számunkra – mint azt fentebb jeleztük – a hívatásos tűzoltók szakmai becsülete nem képezi, nem képezheti vita tárgyát.

A Kormány intézkedésének záros határidőn belüli elmulasztása esetén kénytelenek leszünk az orvos rezidensekhez hasonlóan közjegyzőnél letétbe helyezni szolgálati viszonyunk megszüntetése iránti kérelmünket.

Tisztelt Miniszterelnök Úr, Belügyminiszter Úr!

Ne gondolják, hogy ez üres fenyegetés. Ez nem fenyegetés, ez ígéret!

Mi tűzoltók az orvos rezidensekhez képest sokkal előnyösebb helyzetben vagyunk azáltal, hogy mindannyian rendelkezünk legalább egy civil szakmával, de a legtöbbünk 2-3, esetenként még ennél is több képesítéssel bír. Mi ha kell, a civil életben is megálljuk a helyünket.
Ez idáig, a megalázóan alacsony fizetés ellenére is pályán maradtunk pusztán hivatástudatból, de ha műkedvelő amatőrök (elnézést a kifejezésért) az önbecsülésünktől is megfosztanak minket, akkor rákényszerítenek bennünket, hogy tovább álljunk.
Sajnos ennek azok fogják kárát látni, akik eddig bíztak bennünk, de meggyőződésünk, hogy ők is megértenek bennünket, és hasonló helyzetben ők is ugyanezt tennék.
Mi szeretnénk továbbra is tűzoltók maradni, de eljutottunk (eljuttattak minket) arra a szintre, hogy már nem minden áron.

Tisztelt Miniszterelnök Úr, Belügyminiszter Úr!

Várjuk megtisztelő válaszukat!

Tisztelettel:
Magyarország (egyenlőre még lojális) TŰZOLTÓI és velük egyetértő magyar polgárok"

Amennyiben igaz, amit itt leírnak, az nagyon durva, sokkal durvább mint eddig én magam is gondoltam. :W :o

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#45803) Djuree válasza Tüzi (#45794) üzenetére


Djuree
félisten

E75-el még jó is, nade a bélával, lassú mint a tetű :O

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#45804) vhw válasza jano_77 (#45802) üzenetére


vhw
addikt

A privát mire van?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#45805) #35692544 válasza Tüzi (#45791) üzenetére


#35692544
törölt tag

az nagyon jó hely hugom 4 évet lakott ott most Brisbanben lakik de egy kicsit feljebb szeretne költözni

[ Szerkesztve ]

(#45806) KaLeun válasza vhw (#45804) üzenetére


KaLeun
senior tag

Savanyú a szőlő?

Cila

(#45807) jano_77 válasza Moleman (#45795) üzenetére


jano_77
nagyúr

Szerintem nagyon jó kis tank a VK3002DB és a Panther is....nem fogod megbánni, ha neki állsz! ;)

Tüzi: sok sikert az utazáshoz és az új élethez!

(#45806) KaLeun: gondolom a bemásolt levél miatt írta vhw és nem az Ausztrál dologért. :N

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#45808) Linkin


Linkin
senior tag

Sokan lebecsülik az Aladárt de nekem tetszik nagyon gyors tank és a páncélozott sok lövedékek megszokott nekem az ágyúval is is bejön szóval nem kell le sajnálni ezt a tankot

[ Szerkesztve ]

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#45809) Flayer


Flayer
senior tag

Sziasztok!

Ma az első normális köröm!:)

Ja és még az lenne IS3-t csak a 122 ágyúval érdemes használni? :U

[ Szerkesztve ]

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#45810) KaLeun válasza jano_77 (#45807) üzenetére


KaLeun
senior tag

Én is arra (levél) gondoltam.

Cila

(#45811) Tiszteletes válasza jano_77 (#45802) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Szinte kivétel nélkül mindenhol ez megy az államigazgatásban. Ahol még nem, ott nagyon dolgoznak rajta. Nem kell nagyon komolyan venni a levelet. Mérget vehettek rá, hogy ez egy fiók mélyén megírva várta az alkalmas pillanatot egy politikai karaktergyilkosságra. Vagy valaki szeretne az ex-határőr Bakondi helyére kerülni OKF vezérnek.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#45812) AlexWolf válasza Tiszteletes (#45811) üzenetére


AlexWolf
senior tag

nekem a tűzoltó mindig is tűzoltó marad, a mentős meg mentős. Katasztrófavédők meg azok, akik lézerkardos műegyetemistákra csapnak le.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#45813) Tüzi válasza jano_77 (#45802) üzenetére

ide leírom, aztán a politikai szart fejezzük is be, max privát, ha van kérdésed még.

Nézd. Az, hogy Pintér elvtárs amióta miniszter, felveszi a miniszteri fizetést, ez mellé a nyugdíját (44 évesen ment el ha jól emlékszem), szerintem elmond sok mindent. Az, hogy ennek tudatában ő maga háborog, hogy a tűzoltó-rendőr-mentős miért kap 1.2es szorzót (értsd: 1 óra munka 80 percnek számít gyakorlatilag), az talán már felháborító. Ezek után 2010es adóbevallásában 1.6milliárd (!) forintot szedett ki egy cégéből.
Most itt az anyázások elkerülése végett jelzem, hogy a tűzoltók az EU-s csatlakozásig heti 54 órát voltak szolgálatban, az EU óta 48at. Ezt nem fizetik ki, az 1.2-es szorzót is elvették, tehát ha végig gondolod, akkor gyakorlatilag heti 8 órát ingyen dolgozol állam bácsinak. A per, amire annyira verik magukat, hogy ki lettek fizetvet a kollégáim, egy nagy parasztvakítás. Egyrészt a 48 órán felüli lett kifizetve, másrészt az is botrányos számítás alapján... Az igazán zsíros megtakarítás állam bácsinak a 40-48 óra közti kiNEMfizetés.
Teccikérteni.
Ezek után most állami kézbe kerül a fecskendőgyártás. A mi szép új vízszállítónkból (valami 95millió huf), 1300 km elteltével kiesett a szélvédő... Szerinted? Ennyi a heros-ról, mint állami pénzmosodáról.
Az, hogy a munkaruhák milyenek, elég annyit, hogy rajtam 6 évig ugyanaz a ruha volt, télen-nyáron. Kimosva nem volt egyszer sem (!!!!), pedig belerohadtam párszor. Felvetődik a kérdés, hogy miért nem mostam ki. Ez jogos kérdés. Íme a válasz: El akartam vinni tisztítóba. Mondták, hogy oké. Mondom, kinek a nevére írassam a számlát? Néztek hülyén, nem értették a kérdést. Mondák, hogy a magaméra. Én fizessem ki a saját védőruhám tisztítását. Érted? Nincs ezzel semmi baj, de amikor demonstrációra vettem volna fel (jogosan), akkor Bakondi főbuzi elvtárs ezt megtiltotta. Na akkor mosassa ki anyád a saját pénzén.
Jelenleg ott tart a helyzet, hogy nálunk a 4 szerkocsiból (amiből kettő speciális volt), maradt 2. Régen voltunk asszem 15-16an szolgálatban, most vannak 8-an. Azért ilyen hóhelyzeteknél hiányzik ám az a 6-7 ember, főleg, hogy a környező laktanyákban ugyanez a helyzet.
Nincs ember aki dolgozzon. Sok irodista seggnyaló az viszont van.
Annyira nincs ember aki dolgozzon, hogy már toboroznak. Legalábbis az én megyémben.
Ez azért súlyos, mert nekem 4 évembe telt mire bekerültem, pedig minden papírom meg volt. Akkor is azért sikerült, mert a parancsnok elment nyugdíjba (miután az utolsó két évét külön belügyminiszteri engedéllyel töltötte el), és utolsó parancsa az volt, hogy elsőnek engem kell felvenni.
Most meg toboroznak, mert nincs ember :D Érted?
Mindezt egy olyan szervezet (okf) miatt, aminek a vezére egy bukott határőr parancsnok-helyettes, aki átnyergelt ügyvédnek, és a zsidesz érdekeit remekül védte az UD zrt ügyben. Amint a zsidesz hatalomra került, Bakondi elvtársat megtették főigazgatónak. Felénk csak baszdmegtábornoknak hívják, mert ha nem tetszik neki valami, azonnal üvöltve kezd el baszdmegolni.
Normális?
Ebben az az igazán szörnyű, hogy ezek a pizsamás majmok havi 400ezret keresnek nettóban+cafeteria, míg más megrohad 80-100ezerért... és közben nem csinálnak semmit, csak egymás seggét nyalják tisztára, hátha csurran-cseppen egy előléptetés, plusz pénzecske.
Közben a vonulós tűzoltó fizetése 9-10 év alatt kb 10-13ezer forintot emelkedett.

Teleírhatnám az oldalt, de nem akarom. Ez csak a felszín.
Elegem lett, hogy folyamatossan bohócnak néztek, akit kényük kedvük szerint ráncigálhatnak olyanok, akik hülyék mint a f.sz, éjjeli berendelgetések, "papírozások", okirathamisítások, az állomány folyamatos szopatása, stb. Mindezt az okf miatt, ami látjuk, hogy mire "képes" egy hóhelyzetben.

No mindegy, off vége, ha van kérdésed, a többi privátban.

bocs az offért, akit érdekel elolvassa, akit nem az ne olvassa, de ez ma magyarország.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#45814) Tüzi válasza Tiszteletes (#45811) üzenetére

nagy tévedésben vagy barátom.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#45815) Balesz1899 válasza Linkin (#45808) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

Ez a szöveg már szerkesztés utáni? Akkor milyen volt előtte? Bocs, de kb mintha nem is magyarul írtad volna...

(#45816) Linkin válasza Balesz1899 (#45815) üzenetére


Linkin
senior tag

Bocsánat telefonról írok és billentyűzet néha okosnak hiszi magát
Lényeg nekem bejön az Aladár szerintem ok nélkül becsülik le az emberek

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#45817) Tiszteletes válasza Tüzi (#45814) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Nem vagyok a barátod. :) És mindazzal együtt amit leírtál szerinted nem furcsa, hogy épp most esik ki ez a csontváz a szekrényből? És azt is vitatod, hogy az államigazgatás egyéb berkeiben nem tobzódnak a Bakondihoz hasonló véglények?

Egyébként meg az összes gyáva fasz hivatásos (rendőr, tűzoltó, katona) aki nem ment sztrájkolni amikor megvonták a nyugdíjkedvezményét, megérdemli, hogy kibasznak vele. Észre kéne már venni, hogy a mostani hatalom is csak az erőből ért. Aki nem mutat erőt az a fasz rossz végén ragad, vagy elmegy másik országba szerencsét próbálni... Félre ne érts! Sok szerencsét kívánok! De téged egyénként és a tűzoltóság állományát közösségként is terheli a felelősség a kialakult helyzetért. Nem kell nekünk szakszervezet.... A demonstrálgatás kizárólag a tévében mutat jól.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#45818) jahrn


jahrn
senior tag

No jol kezdodott a nap

(#45819) SoulReaver válasza Flayer (#45809) üzenetére


SoulReaver
veterán

Ja és még az lenne IS3-t csak a 122 ágyúval érdemes használni? :U

Remélem ezt csak viccnek szántad..

Mi mással használnál egy tier8 tankot, mint a legerősebb ágyújával? :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

(#45820) Moleman


Moleman
addikt

Egy xvm-kérdés:
Az integrált hitlog működéséhez mire van szükség? A configban átírtam a megjelenített sorok számát 0-ról 6-ra, de nem történt változás, nem jelent meg a hitlog. Minden swf bent van a flash mappában, kivéve a VehicleMarkersManager. Kell hozzá még valami? Köszi!

(#45822) [HUN]Dani
Ejjnye, ez nem jó hír. Köszi!
Nekem valamiért nem megy a VehicleMarkersManager, akármire módosítom akár az editorban, akár kézzel notepadben, mindig az alap jelenik meg. Meg amúgy is elégedett vagyok a gyárival, legfeljebb az eff alapú színezés hiányzik kicsit.

[ Szerkesztve ]

(#45821) Djuree válasza Tiszteletes (#45817) üzenetére


Djuree
félisten

én is ezt mondom. odaállna a parlament elé 2 millió ember, lenne változás. addig nem. vagy betörni oszt jól elverni mindenkit ott bent, lenne változás, addig nem. ennyi. addig itt nem lesz változás, akárki is kerül hatalomra.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#45822) [HUN]Dani válasza Moleman (#45820) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Én is pont ezt próbálgattam és csak úgy lett jó, hogy visszamásoltam a VehicleMarkersManagert.

(#45818) jahrn: Acélfal azzal a kaka tankkal? :D Szép eredmény.

[ Szerkesztve ]

magyarsrac

(#45823) [HUN]-Kisa


[HUN]-Kisa
aktív tag

Sziasztok!
Bocsi akit zavar! Csináltam klántársammal egy jó képet, és megosztom veletek :D

[ Szerkesztve ]

Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge

(#45824) adrian360


adrian360
őstag

tök jó hogy már itt is politikai hangulatkeltést kell olvasnom...

(#45825) Tüzi válasza Tiszteletes (#45817) üzenetére

Ez a levél több mint fél éves. Sőt, talán már az első szülinapját is megünnepelte.
Hát akkor nem vagy a barátom, megszólítás címen sem, sokat nem vesztek vele.

Sztrájkolni nincs jogod, ezt aláírod, amikor belépsz a szervezetbe. Ellenkező esetben hadbíróság, zendülés, kisfaxom.
Demonstrálni van/volt jogod, csak kiba.sznak miatta.
Amúgy egyetértek veled, ezt pofáztam Pesten a paralament lépcsőjén ülve, hogy vagy bemegyünk most ennyien, vagy vége a dalnak, és itt többet ilyen nem lesz, okf ránktelepszik, és konyec.
Igazam lett. Megint.
Ilyen a magyar. Még mindig félti azt a megmaradat kis valamit, és nem basz oda, hogy most már elég.
Azt a hibát drága vezetőink nem fogják elkövetni, hogy mindent elvegyenek, mert akkor mindegy lenne, és odabaszna a nép. Mindig csak egy kicsit vesznek el. Annál jobban fogod félteni a a megmaradt keveset... nem értik meg az emberek, hogy egyszer vége lesz a póznának.
Én mutatnék erőt, csak valszeg senki nem jönne velem. Vagy megint stop lenn a lépcsőn... a hátsón... Ezt is tudják.

Itt az a kérdés, hogy ez tudatos viselkedés a politikusok részéről, vagy tudatalatti. Megmondják nekik, vagy zsigerből jön.
Nézd. Tetszik vagy sem, ennek az országnak vége van.
Ezt vagy megérted, és elmész, vagy itt rohadsz el 60ezerért heti 100 órát dolgozva.
Én elmegyek, és amint látom, hogy felébredt a tömeg, hazarepülök, és az első sorban fogok lámpavasra húzni politikust. Mindet.
Csak hát, egy fecske nem csinál nyarat.
Kettő sem.
ennyi.

részemről off vége.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#45826) Mcray válasza [HUN]-Kisa (#45823) üzenetére


Mcray
senior tag

IS-3-mak egynemű párzási rituáléja?

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#45827) Mottie válasza [HUN]-Kisa (#45823) üzenetére


Mottie
őstag

Furcsa a tank festése.. :D

Be Victorious!

(#45828) Tüzi válasza adrian360 (#45824) üzenetére

nem kell olvasnod.
azért van offban.

de részemről itt vége az offnak.

/on

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#45829) [HUN]-Kisa


[HUN]-Kisa
aktív tag

Ez az új hellokitti formációs bepárzás :D xD

Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge

(#45830) BinLaden válasza [HUN]-Kisa (#45823) üzenetére


BinLaden
tag

ejnye ejnye most lebuktatok :DDD :DDD

Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...

(#45831) vbbb válasza .mf (#45760) üzenetére


vbbb
őstag

Szokásom arrébb mászni. De ha valaki tudja a fix arty-s helyeket a pályán akkor csak azt kell figyelnie és a lövés pillanatát követően már oda is küldheti 1 mp alatt a lövedéket. Főleg ha van mind a két térfélen legalább 4 arty.
Ha a csapat balfasz és erősen elkél a tüzér segítsége, nem lehet állandóan az ellenfél artyk-at vadászni miközben lehalnak a társakat.

(#45758) vhw

Bazzeg, ezt nem is tudtam...ez hasznos info volt.

(#45832) GrooveHero válasza BinLaden (#45830) üzenetére


GrooveHero
addikt

Fajtalan erotika IS-3-asok között:DD A következő képen ha nem nézünk oda már fent ágaskodik az egyik IS-3 a másik hátán, oszt tolja seggbe BL-9-cel:DD

Más

Jól sejtem, hogy 30%-kal olcsóbb tier8-as akciónak ma reggel 6-kor már vége lett? Sajnos csak ma értem volna rá farmolgatni, hogy vehessek felszerelést a tankokra. Nembaj, éljen Április 2-a a WoT születésnap, remélem jó kis eksönök lesznek :K

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#45833) Balesz1899 válasza Linkin (#45816) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

NP, sejtettem, hogy valami ilyesmi a ludas :)
Amúgy az Aladárt én is bírom. Pláne, hogy amióta megvan a nagy motor, kellemesen mozgékony is lett. :)

(#45834) Tenken válasza [HUN]-Kisa (#45823) üzenetére


Tenken
őstag

Nem tudom "húshíd"-ról hallott-e itt valaki, de ez nagyon olyan szagú lett. :DDD

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#45835) nyunyu válasza GrooveHero (#45832) üzenetére


nyunyu
félisten

Jól sejtem, hogy 30%-kal olcsóbb tier8-as akciónak ma reggel 6-kor már vége lett?

Minden hetvege szombat 6:30-tol kedd 6:00-ig tart.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#45836) KaLeun válasza [HUN]-Kisa (#45823) üzenetére


KaLeun
senior tag

A kép címe: Bohócok a fűben.

Cila

(#45837) Mottie


Mottie
őstag

Végre

Egy értelmes csata.

Be Victorious!

(#45838) forras2 válasza Tomi0703 (#45764) üzenetére


forras2
őstag

1 szóval nem írtam, hogy a BIA-t akarom lecserélni :o
BIA 100%, mellette mindegyik tagon van 47 %-os javítás. Érdemes megvárni amíg a javítás felmegy 50% fölé, és JAVÍTÁS helyett adni a parancsnoknak 6. érzéket?

(#45839) Mottie válasza Mottie (#45837) üzenetére


Mottie
őstag

Lejárt a szerk. idő.

Köv. csata:

Kísértetiesen hasonló, kicsit kevesebb sebzéssel.

@forras: Miért pont 50%, miért nem 100%-nál áttenni 6. érzékre?

[ Szerkesztve ]

Be Victorious!

(#45840) GrooveHero válasza nyunyu (#45835) üzenetére


GrooveHero
addikt

Köszi az infót, akkor ez most elmarad. :( Nem baj, majd lesz legközelebb

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#45841) munnergep


munnergep
senior tag

Ez a játék a retardáltak és egyéb módon fogyatékos hülyegyerekek legnagyobb gyűjtő helye. Sajna én is egy vagyok közülük.

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#45842) Jolet válasza forras2 (#45838) üzenetére


Jolet
őstag

az csak 100%-on működik, amíg nem éri el ne cseréld le

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#45843) Tenken válasza forras2 (#45838) üzenetére


Tenken
őstag

6. érzék csak 100% elérése után működik, BIA meg csak, ha mindenkin 100%-os.
Ha csak a kép előzményén látható 2 skilles legénységre gondolsz akkor vagy beáldozod a bia-t, vagy eltekintesz a piros lámpától (szerintem amúgy bia ér rá inkább 2-3. skillnek).

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#45844) forras2 válasza Tenken (#45843) üzenetére


forras2
őstag

Azt tudom... csak én arra gondoltam, nem tudom mennyire állja meg a helyét, hogy 1. skill BIA, 2. skill parancsnoknak 6. érzék többi 4-nek meg javítás.

(#45845) Dobi 562 válasza forras2 (#45838) üzenetére


Dobi 562
addikt

Érdemes, én is úgy szoktam osztani.

(#45846) Tenken válasza forras2 (#45844) üzenetére


Tenken
őstag

Azzal csak az a baj, hogy 6. érzékhez is 100% kell. Meg akkor már egyébként a többieknek is a javítás az, amit dobálni szoktak cserénél.

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#45847) forras2 válasza Dobi 562 (#45845) üzenetére


forras2
őstag

Akkor ha eléri a javítás az 50+%-ot, akkor a parancsnokot lecserélem.
Köszönöm :R

Tenken
Tudom hogy 100%-on működik csak. De teljesen mindegy, hogy a 6. érzéket vagy a javítást fejlesztem a parancsnokon. Javítás az kell. Nem mindegy, hogy adott esetben 13-14mp alatt javítják meg a modult, vagy 6-7 mp alatt.

virkir
Igen?
Akkor várok vele addig, köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#45848) virkir válasza forras2 (#45847) üzenetére


virkir
veterán

Hagyd akkor már futni a javítást olyan 96-98%-ig és csak akkor resetelj úgy bukod a legkevesebbet százalékban.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#45849) Scheffer válasza sanya67 (#45766) üzenetére


Scheffer
tag

Szerintem lennének még itt olyanok rajtam kívül, akik sokat tudnának erről mesélni. :)

Hűha, melyik klánban voltunk mindketten? :)

(#45850) virkir válasza forras2 (#45847) üzenetére


virkir
veterán

Na közbe csináltam scrennshot-ot is, hogy lásd.

Mint látod 50%-nál majd 20 a bukó viszont 97-ről csak 4%.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.