Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
lol most nekem is elfogadta.
melóban nem, pedig ctrl c ctrl v volt így biztos nem írtam el ott sem. -
fradi81
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
De mit resetel? Ezt még csak pár napja vettem.
-
Plata
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem is letolhatnád.

Az összes fiókkal.
-
Baltazár123
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
mit értesz az alatt, hogy parancsnokot választani?
ha volt ilyen, az nekem kimaradt -
h1mpi
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én leszoktam halkítani a lapon és simán lehet bármit csinálni közben és számolja tovább.
-
po1son
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen, de annál még lehet szerezni 6 pontot mai napig és utána vasárnapig még 8-at.
xAttilax - grat, már alig látni a meccseken early-t, pedig még most is erős.
-
korren
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az még 4 nap. Most hétvégén még meg lehet szerezni az utolsó 8 db-ot a muff gyűjteményhez.
Nekem Kranvagn 3D skin lett belőle a múlt héten.
A lengyel eventből meg 60TP 3D skin.
-
dokee78
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem is volt ilyen tapasztalatom.
Simán felírom a játék manipulációnak.
Nem tart semmibe szinte ezeket a "ficsöröket" bele írni a játéba.
Sikerélmény,hogy lenne az átlag és az alatti játékosoknak? -
po1son
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Tegnap is elég komoly állatkert jött össze...
2 perc volt míg rájött a rhm és leo1, hogy hol kéne belőni az afk vagy bot tier8as heavy vk-t...

-
tboj
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Tavaly május elején volt a marsi event lootboxokkal.
-
xAttilax
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Dettó. Mikor itt volt a nagy Ping meg exitlag téma nekem akkor is minden rendben volt.
-
korren
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Jah hogy Skoda T56 is lehetett volna?

Nekem az egyik egy adag 5x EXP-t adott, másik 1 nap prémet.

Abba sem vagyok biztos, hogy bárkinek is beadja a prém 8-ast ilyenkor.
WGreedy -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Jó lesz az muffinnak is.
-
h1mpi
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Volt/lesz
-
Tegla80
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
2017ben irtal ide utoljara...... szval mirol beszelsz?
Jah,h gondod van plataval es ugy gondoltad,h ha belerugsz es odaterdelsz a kemenymag ele akkor az segit teged ujra beilleszkedni.
-
po1son
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én már csak úgy tekintek rá, mint egy online udvari bolondra vagy a prohardver így akar inspirálni, hogy legyél prémium tag, mert akkor letudod tiltani a hozzászólásait.
-
zodo
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
pedig de
mert akárhányszor téma a szerver lag, kiderül hogy a topik lakók 90% -nál nincs probléma még 80k+ játékos állomány mellett sem.Ha nálad jellemzően hétvégén fordul elő akkor biztosan a neted minősége (feltöltés érték) a ludas és nem egy beragadt folyamat vagy vírusellenőrzés stb fogja a géped.
Szerk: gépem is vagy 5 éves hanem több, router sem egy mai cucc, net: digi100 melynek értékei és az elmúlt 2 év játék alatt talán 2x volt komolyabb lag problémám.
-
Chris0321
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mindenképp sniperkedve kell használni, max. a lesebzett egyedül maradt ellenfélre szabad rámenni. Mivel a szívószál ágyúval nagyon gyorsan tölt érdemes a láncol sebez láncol taktikát alkalmazni ha a láncolással nem tudsz sebezni plusz az assziszt sebzés is jön úgy. Én ha jól emlékszem használtam rajta vizes lőszerrekeszt mert sokszor sérült az ammo.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én szerettem vele küldiket csinálni....sebezz sokszor, rammolj,ilyenekre pl tökéletes.
-
Chris0321
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Attól függ fekszik-e a játékstílusodnak. Szerintem: A Panther II-ig sniper tank, bár a II-essél már lehet jobban belemenni közelharcba főleg ha top tier. Az E-50-ig jutottam eddig, én szeretek vele játszani bár nem mindig jön ki vele a játék. A gyorsasága szerintem jó, az ágyú is és pattintani is szokott bár elég nagy célpont. Plusz a rammolás amiben nagyon jó és érdemes is használ.
-
lacibacsi
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pőrén csak 11k...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adrian360
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
ott van hogy completed : 3, vagyis háromszor már megkaptad. arra a csatára kapsz emelt xp-t
-
kchryss
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem. A következő patch-ben még csak a brit 10-es nehéz tankot cserélik október közepén. Ez még csak szupertesztre érkezett. Ha átmegy a szuperteszten akkor a következő utáni patch-ben várható, talán valamikor decemberben.
-
Jadro
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Dettó. Bazi unalmas. Volt már ilyen, megoldották és most ismét. Tök random felugrál és viccesen nem áll meg a tankom ott ahol szeretném. Csiki-csukinál mondanom sem kell milyen előnyös...
-
ddt500hu
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
QF 6-pdr AT Gun Mk. V.
-
ddt500hu
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nyugi utána egyre jobb lesz. Az AT8 még nem az igazi mondjuk tier6-ban elmegy, de az AT7 már brutál ágyúval rendelkezik. Az AT15-nek nagyon jó az löveg kitéríthetősége, a Tortoise lövege pedig a legjobb az egész játékban! Jó alfa, eszméletlen dpm, jó kitéríthetőség és marha pontos is: [link]
A 183-as egy külön állatfaj.
A Tortoise-nak meg az AT15-nek csak az a baja, hogy nem kap több páncélt. Kis túlzással azonos vastagságú mint a kicsiknek. 200-230mm. Az tier 8-10-ben már elég kevés.
-
Viktoár
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem olyan rossz az csak van egy "stílusa". A páncélja igazi troll páncél azon a szinten. Ventivel, töltésgyorsítóval, Bia-val igazi kis daráló tud lenni. Ha első lövésre láncolsz valakit akkor mehet is a garázsba. Elsősorban védekezésre való mivel nem egy gyorsvonat,cserébe szemből csak a kupolát tudják belőni.Ha riszálod a tankot akkor még azt is nehezen. Az acélfal szinte minden körben ott fog díszelegni a plecsnik között.
Mire elérsz a AT 7 vagy AT15-höz már a véredben lesz ez a fajta játékstílus.
Viszont kell hozzá egyfajta vérmérséklet,nem szabad komolyan venni.Szokj hozzá hogyha egyedül maradsz akkor nagyon nehéz lesz jól kijönni a helyzetből.Próbálj mindig épület közelében maradni vagy a pálya szélén hogy nehezen tudjanak körbetáncolni.Ha már közel jött akkor menj neki hogy lassabban tudjon leforogni és tudd követni. A frontod úgysem tudja átlőni. A tüzérekkel vigyázni kell,szeretni fognak a lassúságod miatt.Én az egész ágat nagyon szerettem,bár nekem jobban fekszenek a lomha tankok.
-
Razermazer
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az egész angol td ág az, a csillagromboló(fv215b(183), a tortoise, majd kárpótol mindenért csak legyen türelmed eljutni addig.
A másik águk szerintem jobb, archer, achilles, challenger, charioteer, stb.A fagyásra, szerintem lehet kéne egy kis takarítás odabent újrapasztázás, ha volt és szokott lenni nem szóltam.
Egyébként nagy valószínűség szerint driver hiba, vga driver, -
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Át kell rá képezned, hogy teljes értékűen tudják használni a képességeiket. Ezt aranyért vagy kreditért teheted meg, különböző szintű képzést adva nekik.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vezettek be megnyerhető vagy vásárolható boostokat: free XP-t, kreditet, legénységi XP-t stb. ad. Nagyon hasznos, különösen akkor, ha tudod kombinálni a klános szorzókkal.

-
fradi81
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Sosem volt prém fiókom mégis tudtam venni jó pár tankot, persze van prémtankom is aminek egy része nyeremény. Farmolós 8as SH-ban kreditbónusszal meg dől a lé. Ja aranyat nem lövöldözök így azért nem megy el a kredit, csak a wn8 lesz kevesebb de az epenis nem izgat

-
lacibacsi
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Béta óta? Tehát öt éve kb... Így tényleg objektíven lehet véleményt formálni?!?!?
-
po1son
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pay to win szinten van a játék jelenleg, az új tier8as prémium tankok amik az elmúlt ~fél évben jelentek meg rendszerint jobb értékeket kapnak, mint a fejlesztési fában lévő járművek (defender, patriot, strv s1).
Prémium fiók nélkül a legtöbb játékosnak veszteséges tier 8-tól a játék, ha nem prémium járművel játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ha volt ilyen, az nekem kimaradt

Viszont kell hozzá egyfajta vérmérséklet,nem szabad komolyan venni.Szokj hozzá hogyha egyedül maradsz akkor nagyon nehéz lesz jól kijönni a helyzetből.Próbálj mindig épület közelében maradni vagy a pálya szélén hogy nehezen tudjanak körbetáncolni.Ha már közel jött akkor menj neki hogy lassabban tudjon leforogni és tudd követni. A frontod úgysem tudja átlőni. A tüzérekkel vigyázni kell,szeretni fognak a lassúságod miatt.